Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάποιος που να γνωρίζει;, σε παλιό ερώτημα μου

Επειδή έχω στη μία παροχή τριφασικό 25kva,  θέλω να βάλω Νυχτερινο για να μοιραστούν οι κιλοβατωρες (Τον χειμώνα που είχα αρκετές με πετσόκοψαν και λόγω αντλίας).Ξέρει κάποιος να μου πει που το έχει κάνει:

1) Μετά απο πόσες μέρες γίνεται;

2)Περνάει ο ΔΕΔΔΗΕ ,κάνει επιτόπια μετρηση και βγαίνει τελικος εκκαθαριστικός;

3)Και αν ναι.Ενημερώνεται και ο αρμόδιος παροχος που είσαι από τον ΔΕΔΔΗΕ μετα; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

11 minutes ago, maksar said:

Επειδή έχω στη μία παροχή τριφασικό 25kva,  θέλω να βάλω Νυχτερινο για να μοιραστούν οι κιλοβατωρες (Τον χειμώνα που είχα αρκετές με πετσόκοψαν και λόγω αντλίας).Ξέρει κάποιος να μου πει που το έχει κάνει:

Aπο τη στιγμή που θα πληρώσεις, μπορεί και 3 μήνες να περιμένετε. Ναι γίνονται επιτόπιες καταμέτρησεις όταν γίνεται η εγκατάσταση και οι πάροχοι ενημερώνονται αυτόματα 

Τσεκαρε τα αντίστοιχα topics του δεδδηε για παραπάνω info 

Eκει που πρέπει να δώσεις προσοχή... δε ξέρω αν όντως ισχύει αλλά το είχε αναφέρει συμφορουμητης... ότι για όσο εκκρεμεί το αίτημα εγκατάσταση νυχτερινού δε μπορεί να αλλάξει πάροχο. Είχε κάνει αίτημα δηλαδή να φύγει από Ήρων κι έφαγε άκυρο γιατί υπήρχε άλλο ενεργό αίτημα* η εγκατάσταση νυχτερινού 

Και πάλι σου λέω... Δε ξέρω αν ισχύει η αν τρομπαρει το τοπικό γραφείο του δεδδηε. Οπότε πριν κάνεις αίτηση για νυχτερινό, καλό θα είναι να έχεις βρει κάνα φτηνό τιμολόγιο για τουλάχιστον 3 μηνες

• Like 2

7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Aπο τη στιγμή που θα πληρώσεις, μπορεί και 3 μήνες να περιμένετε. Ναι γίνονται επιτόπιες καταμέτρησεις όταν γίνεται η εγκατάσταση και οι πάροχοι ενημερώνονται αυτόματα 

Τσεκαρε τα αντίστοιχα topics του δεδδηε για παραπάνω info 

Eκει που πρέπει να δώσεις προσοχή... δε ξέρω αν όντως ισχύει αλλά το είχε αναφέρει συμφορουμητης... ότι για όσο εκκρεμεί το αίτημα εγκατάσταση νυχτερινού δε μπορεί να αλλάξει πάροχο. Είχε κάνει αίτημα δηλαδή να φύγει από Ήρων κι έφαγε άκυρο γιατί υπήρχε άλλο ενεργό αίτημα* η εγκατάσταση νυχτερινού 

Και πάλι σου λέω... Δε ξέρω αν ισχύει η αν τρομπαρει το τοπικό γραφείο του δεδδηε. Οπότε πριν κάνεις αίτηση για νυχτερινό, καλό θα είναι να έχεις βρει κάνα φτηνό τιμολόγιο για τουλάχιστον 3 μηνες

Ευχαριστώ για την απάντηση. 

Ειμαι Ηρων Yellow ήδη για να κλειδώσω τιμή μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου  και να πάρω και τα 50ευρω.

Οπότε μάλλον θα το προχωρήσω τώρα για το Νυχτερινο, αφού και μέσα Αυγούστου περιμένω και μια επιτόπια μετρηση από ΔΕΔΔΗΕ. 

• Like 1

4 ώρες πριν, stelios85 είπε

ΚΑλησπερα σας.Στις 11.6 αλλαξα σε ηρων στο προγραμμα generous guarantee home bonus,με δωρο 50 ευρω εγγραφης.Το συμβολαιο ανεγραφε "Βασική Χρέωση Προμήθειας 0,082 €/kWh και Διακύμανση Κόστους Αγοράς βάσει της ΤΕΑ".Ο δεδδηε ηρθε και εκανε καταμετρηση στις 19.06 και βγηκε εκκαθαριστικος.Ο λογαριασμος περιλαμβανει εκτος τη χρεωση προημηθειας 0.082 ανα kw και τη χρεωση "διακυμανση κοστους αγορας"  εξτρα 0.084 ανα kw.Δλδ συνολο 0,166 ανα kw.Ετσι συμβαινει με τα κιτρινα πλεον?Νομιζα πως για τον τρεχον μηνα κλειδωνει στην τιμη που το εκλεισα.Σας ευχαριστω πολυ

Γιατί δεν πήγες δεη online με 12.3 λεπτά συν το 50αρικο? Λογικά νόμιζες ότι θα ήταν 0.082 η kw.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Arkin είπε

Γιατί δεν πήγες δεη online με 12.3 λεπτά συν το 50αρικο?

50άρικο στη ΔΕΗ πού;

Εγώ μόνο αυτό βρήκα, στα 2 μπλε προϊόντα με 12μηνη δέσμευση:

Αναφορά σε κείμενο

Έκπτωση 30€ στον λογαριασμό για νέους πελάτες έως 31.07.2024

Επεξ/σία από Basketikos_

44 λεπτά πριν, maksar είπε

Θα Κάνεις μια αίτηση στον Δεδδηε... Το νυχτερινό θα μπει αναλόγως την περιοχή του Δεδδηε από 15 μέρες έως και δυό μήνες.. Ναι θα περάσει ο Δεδδηε.. 

Και μετά θα ενημερωθεί ο πάροχος αυτόματα. 

• Like 1

9 ώρες πριν, vali είπε

Ίδια περίπτωση και εγώ. Έχω βέβαια Κοτ Γ και προτιμησά το Ήρων yellow one για την κλειδωμένη τιμή μέχρι Σεπτεμβριο και τ πενηντάρικο φυσικά. Αν δεν είχα το Κοτ θα πήγαινα για αρχή Volton και μετά Ηρων.

Σε αυτό θα παω μάλλον.Η βλακεία είναι ότι δεν βάζει καταχρηστικά βέβαια την έκπτωση συνέπειας στον τελευταίο λογαριασμό.

Βγήκε πρώτος λογαριασμός ΕΛΠΕ και έχει εγγύηση μέσα. Για να πιστωθεί πίσω θα ενεργοποιήσω από την εφαρμογή την πληρωμή πάγιας ή μέσα από την τράπεζα;

11 λεπτά πριν, geofak είπε

Βγήκε πρώτος λογαριασμός ΕΛΠΕ και έχει εγγύηση μέσα. Για να πιστωθεί πίσω θα ενεργοποιήσω από την εφαρμογή την πληρωμή πάγιας ή μέσα από την τράπεζα;

Εγώ μέσω τραπέζης την έκανα το ιδιο και την πληρωμή του λογαριασμού, χωρίς να πληρώσω την εγγύηση.

30 λεπτά πριν, geofak είπε

Μπορείς μέσα από την εφαρμογή να πληρώσεις το ποσό μείον την εγγύηση και ταυτόχρονα να την ενεργοποιήσεις, σύντομα θα βγει νέος λογαριασμός που θα την αφαιρεί και θα μηδενίζει το υπόλοιπο.

• Like 4

17 ώρες πριν, Arkin είπε

Γιατί δεν πήγες δεη online με 12.3 λεπτά συν το 50αρικο? Λογικά νόμιζες ότι θα ήταν 0.082 η kw.

ακριβως,νομιζα κλειδωνω για τον πρωτο μηνα αυτη την τιμη και θα αυξηθει στον επομενο.Απο αρχες Ιουλη μετεβη στο 3μηνο κιτρινο της Ηρων yellow one home.ΕΛΠΙΖΩ σε αυτο να μην εχω εκπληξεις αφου λεει 3μηνο σταθερο.Αν ειναι πειτε μου να βγω να μπω σε μπλε.Σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον

Στις 13/7/2024 στις 8:26 ΠΜ, polhs είπε

Το φοιτητικό πρόγραμμα του ΗΡΩΝ αξίζει τι λέτε ?? 

Σε σχέση με άλλα προγράμματα . 

Τελική τιμή kwh πόσο είναι ?? 

Ρωτάω διότι έχω φοιτήτριες τις κόρες και αν αξίζει να το κάνω . 

Ευχαριστώ προκαταβολικά 

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο !!! 

Κάποιος που γνωρίζει ??? 

Ευχαριστώ και καλή Κυριακή 

39 λεπτά πριν, stelios85 είπε

ακριβως,νομιζα κλειδωνω για τον πρωτο μηνα αυτη την τιμη και θα αυξηθει στον επομενο.Απο αρχες Ιουλη μετεβη στο 3μηνο κιτρινο της Ηρων yellow one home.ΕΛΠΙΖΩ σε αυτο να μην εχω εκπληξεις αφου λεει 3μηνο σταθερο.Αν ειναι πειτε μου να βγω να μπω σε μπλε.Σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον

Μέχρι και τον Σεπτέμβριο είναι εξασφαλισμένο.

28 λεπτά πριν, polhs είπε

Κάποιος που γνωρίζει ??? 

Ευχαριστώ και καλή Κυριακή 

Μπορείτε να κάνετε μέσω e contract που θα έχει δώρο 50€ + 20 λόγω φοιτητικού 70 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό από κει και πέρα όπως κάθε κυμαινόμενο κάθε μήνα η τιμή του αλλάζει οπότε πρέπει να το παρακολουθείτε γενικά,όπως και όλα τα κυμαινόμενα.

• Like 1

Καλησπέρα, τώρα και μέχρι τον Φεβρουαριο οι γονείς μου έχουν το ζενίθ power home choice και μηνιαία καταναλωσή 300kwh. Έχουν νυχτερινό και σκέφτομαι μήπως είναι καλυτερό να τους βάλω στο power home smart night. Να φύγουν από ζενίθ δεν το συζητάνε. Δεν έχω πρόσβαση σε υπολογιστή και στο κινητό δεν μπορώ να κάνω εύκολα συγκριση σε excel.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, vali είπε

Να φύγουν από ζενίθ δεν το συζητάνε.

Γιατί, μετοχές της έχουν ή είναι φανατικοί του Δράκου;

Spoiler

Επεξ/σία από Basketikos_
  • Haha 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...