Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

38 λεπτά πριν, liakjim είπε

Πήρα public και Σκλαβενίτη.

Σε πόσο καιρό ? Εμένα σήμερα σε ερώτηση που τους έκανα για το Bright up μου είπαν ότι οι go for more  θα μπουν μέσα στο εξάμηνο και η δωροεπιταγή Public μέσα στο δίμηνο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ήμουν Elpe Smart και προχθές έκανα αίτηση για το ΗΡΩΝ yellow one home από κατάστημα και μου έδωσαν τα 50 ευρώ bonus χωρίς κάποια προϋπόθεση (πχ να έχω πάρει και άλλο bonus από προηγούμενη εκπροσώπηση σε αυτούς μέσα στο ίδιο εξάμηνο).

• Like 1

2 hours ago, Demetroula said:

Ήμουν Elpe Smart και προχθές έκανα αίτηση για το ΗΡΩΝ yellow one home από κατάστημα και μου έδωσαν τα 50 ευρώ bonus χωρίς κάποια προϋπόθεση (πχ να έχω πάρει και άλλο bonus από προηγούμενη εκπροσώπηση σε αυτούς μέσα στο ίδιο εξάμηνο).

Oι ειδικοί όροι που υπέγραψες τι λένε;

Η το bonus είναι του καταστήματος σε ξεχωριστούς όρους;

5 ώρες πριν, Demetroula είπε

Ακριβώς το ίδιο έκανα κ εγω!! Οι ειδικοι οροι λεγανε για το 6μηνο αλλα με διαβεβαιωσε οτι επειδη ειναι καινουριο καταστημα το δινουν το 50αρικο 100% κ οτι αν δεν μπει, να παω απο εκει για να το κανει θεμα στα κεντρικα!! Δεν ξερω αν θα μπει 100% το 50αρικο , αλλα οπως κ να χει λογω τιμης kwh για το 3μηνο ,κ κατι πιστωτικα που εχω θα πηγαινα Ηρων!! Οποτε αναμενω κ βλεπουμε..

• Like 1

Το φοιτητικό πρόγραμμα του ΗΡΩΝ αξίζει τι λέτε ?? 

Σε σχέση με άλλα προγράμματα . 

Τελική τιμή kwh πόσο είναι ?? 

Ρωτάω διότι έχω φοιτήτριες τις κόρες και αν αξίζει να το κάνω . 

Ευχαριστώ προκαταβολικά 

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο !!! 

13 hours ago, giorgosvet said:

Τι να κάνω να μείνω άλλο ένα μήνα να πάρω το τελευταίο 30αρι που έτσι όπως πάμε θα αντιστοιχεί σε 150 -180 kwh ή να τη κάνω τώρα για αλλού καμία volton με τις 500 δωρεάν και μετά βλέπουμε.

Για πείτε καμιά γνώμη.

Ίδια περίπτωση και εγώ. Έχω βέβαια Κοτ Γ και προτιμησά το Ήρων yellow one για την κλειδωμένη τιμή μέχρι Σεπτεμβριο και τ πενηντάρικο φυσικά. Αν δεν είχα το Κοτ θα πήγαινα για αρχή Volton και μετά Ηρων.

On 11/07/2024 at 19:26, morfeas-dsl- said:

Μηπως γνωριζει κανεις που φαινεται η εκπτωση συνεπειας στον λογαριασμο της protergia; Πληρωνω με παγια εντολη, γραφει ο λογαριασμος εκπτωση συνεπειας ναι, αλλα πουθενα δεν αναφερει ποσο και αν αφαιρει.

anyone?

6 minutes ago, morfeas-dsl- said:

anyone?

Μήπως τη συμπεριλαμβάνουν στη τελική τιμή; Κάνε αίτημα στο myrae με αιτιολογία: ο λογαριασμός -- η σαφήνεια... και ζήτα ανάλυση.

• Like 1

ΚΑλησπερα σας.Στις 11.6 αλλαξα σε ηρων στο προγραμμα generous guarantee home bonus,με δωρο 50 ευρω εγγραφης.Το συμβολαιο ανεγραφε "Βασική Χρέωση Προμήθειας 0,082 €/kWh και Διακύμανση Κόστους Αγοράς βάσει της ΤΕΑ".Ο δεδδηε ηρθε και εκανε καταμετρηση στις 19.06 και βγηκε εκκαθαριστικος.Ο λογαριασμος περιλαμβανει εκτος τη χρεωση προημηθειας 0.082 ανα kw και τη χρεωση "διακυμανση κοστους αγορας"  εξτρα 0.084 ανα kw.Δλδ συνολο 0,166 ανα kw.Ετσι συμβαινει με τα κιτρινα πλεον?Νομιζα πως για τον τρεχον μηνα κλειδωνει στην τιμη που το εκλεισα.Σας ευχαριστω πολυ

35 λεπτά πριν, stelios85 είπε

ΚΑλησπερα σας.Στις 11.6 αλλαξα σε ηρων στο προγραμμα generous guarantee home bonus,με δωρο 50 ευρω εγγραφης.Το συμβολαιο ανεγραφε "Βασική Χρέωση Προμήθειας 0,082 €/kWh και Διακύμανση Κόστους Αγοράς βάσει της ΤΕΑ".Ο δεδδηε ηρθε και εκανε καταμετρηση στις 19.06 και βγηκε εκκαθαριστικος.Ο λογαριασμος περιλαμβανει εκτος τη χρεωση προημηθειας 0.082 ανα kw και τη χρεωση "διακυμανση κοστους αγορας"  εξτρα 0.084 ανα kw.Δλδ συνολο 0,166 ανα kw.Ετσι συμβαινει με τα κιτρινα πλεον?Νομιζα πως για τον τρεχον μηνα κλειδωνει στην τιμη που το εκλεισα.Σας ευχαριστω πολυ

Στα πράσινα κλειδώνει.

@stelios85 To μπλέ έχει κλειδωμένη τιμή για 6 μήνες, με ρήτρα αποχώρησης αν φύγεις.

Το πράσινο ανακοινώνει τιμή 1η του μήνα, και η τιμή αυτή ισχύει για όλη τη διάρκεια του μήνα.

Το κίτρινα είναι 2 κατηγορίες:

α) Αυτό που έχεις εσύ... τιμή προμήθειας + ρήτρα αναπροσαρμογής

β) Το Yellow one home που έχει τιμή 0.936 (χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής) για 3 μήνες και μετά μπαίνει ρήτρα αναπροσαρμογής. Αυτό έπρεπε να βάλεις.

• Like 1

18 λεπτά πριν, ekrepali είπε

@stelios85 To μπλέ έχει κλειδωμένη τιμή για 6 μήνες, με ρήτρα αποχώρησης αν φύγεις.

Το πράσινο ανακοινώνει τιμή 1η του μήνα, και η τιμή αυτή ισχύει για όλη τη διάρκεια του μήνα.

Το κίτρινα είναι 2 κατηγορίες:

α) Αυτό που έχεις εσύ... τιμή προμήθειας + ρήτρα αναπροσαρμογής

β) Το Yellow one home που έχει τιμή 0.936 (χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής) για 3 μήνες και μετά μπαίνει ρήτρα αναπροσαρμογής. Αυτό έπρεπε να βάλεις.

νομιζω αυτο εβαλα τωρα στις 2.07 που βγηκε.Δυστυχως τον Ιουνιο μονο αυτο που εβαλα υπηρχε και φανταζομαι ποσοι αλλοι θα την πατησαν που το εβαλαν τσιμπωντας το τυρακι τουλ των 50 ευρω.

26 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Έχουν δημοσιεύσει το μέχρι πότε θα είναι εμπορικά διαθέσιμο; Θα υπάρχει ακόμα τον Αύγουστο άραγε; Σκέφτομαι να πάω εκεί, μετά τον δωρεάν μήνα στη Volton. Εναλλακτικά στο Solar της ΗΡΩΝ για το 50ρικο.

1 ώρα πριν, Basketikos_ είπε

Έχουν δημοσιεύσει το μέχρι πότε θα είναι εμπορικά διαθέσιμο; Θα υπάρχει ακόμα τον Αύγουστο άραγε; Σκέφτομαι να πάω εκεί, μετά τον δωρεάν μήνα στη Volton. Εναλλακτικά στο Solar της ΗΡΩΝ για το 50ρικο.

Όχι αλλά συνήθως στο τέλος του μήνα διαμορφώνονται οι προωθητικές των παροχών που ανακοινώνεται η τιμή τις kWh

1 ώρα πριν, stelios85 είπε

νομιζω αυτο εβαλα τωρα στις 2.07 που βγηκε.Δυστυχως τον Ιουνιο μονο αυτο που εβαλα υπηρχε και φανταζομαι ποσοι αλλοι θα την πατησαν που το εβαλαν τσιμπωντας το τυρακι τουλ των 50 ευρω.

Στις 10 μέρες προλαβαίνεις να κάνεις υπαναχώρηση αν δεν το θέλεις χωρίς να πληρώσεις την ρήτρα αποχώρησης 

• Thanks 1

12 ώρες πριν, ekrepali είπε

Oι ειδικοί όροι που υπέγραψες τι λένε;

Η το bonus είναι του καταστήματος σε ξεχωριστούς όρους;

Στους ειδικούς όρους αναγράφεται όντως η προϋπόθεση να μην έχεις πάρει άλλο δώρο εγγραφής από τον συγκεκριμένο πάροχο μέσα σε ένα  εξάμηνο. Το ανέφερα στην υπάλληλο και μου είπε ότι παρόλο που αναγράφεται, το δώρο θα δοθεί.
(μπορεί να είναι και τακτική τους να  παραπλανήσουν για να κλείσουν συμβόλαια). Το ίδιο είπε και ο άλλος υπάλληλος του καταστήματος σε πελάτη δίπλα από μένα.
Πέραν του δώρου εγγραφής, ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να βρω σε χρέωση για τους επόμενους τρείς μήνες.

10 ώρες πριν, desiro είπε

Ακριβώς το ίδιο έκανα κ εγω!! Οι ειδικοι οροι λεγανε για το 6μηνο αλλα με διαβεβαιωσε οτι επειδη ειναι καινουριο καταστημα το δινουν το 50αρικο 100% κ οτι αν δεν μπει, να παω απο εκει για να το κανει θεμα στα κεντρικα!! Δεν ξερω αν θα μπει 100% το 50αρικο , αλλα οπως κ να χει λογω τιμης kwh για το 3μηνο ,κ κατι πιστωτικα που εχω θα πηγαινα Ηρων!! Οποτε αναμενω κ βλεπουμε..

Τι αναγράφεται στο άρθρο Ε4 στους ειδικούς όρους στο δικό σου συμβόλαιο;
Στην ανάλυση χρεώσεων προσφερόμενης σύμβασης (στην πρώτη σελίδα) στο ''4.Λοιπές Πιστώσεις'' αναγράφει 50 ευρώ δώρο εγγραφής;

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...