Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Το εξάμηνο για τα 50€ στον Ήρων πως υπολογίζεται ?

Πήγα 13 Φεβρουαρίου και ο 1' λογαριασμός έχει ημερομηνία έκδοσης 29 Φεβρουαρίου 

Είναι 6 μήνες από την τελευταία φορά που σου αποδόθηκε το δώρο. Καλύτερα πάνε μετά τις 29 Αυγούστου αλλιώς βάλε τώρα το solar που δεν έχει περιορισμούς.

Επεξ/σία από vklon
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 minutes ago, Basketikos_ said:

Μία ακόμη ερώτηση. Επειδή η Volton μπορεί να κάνει μερικές ημέρες μέχρι να με καλέσει.

Τώρα είμαι ΗΡΩΝ GENEROUS GUARANTEE HOME για το 50€ (φαγώθηκε). Να παραμείνω εκεί για αυτό το διάστημα ή έχει νόημα να το γυρίσω σε YELLOW one; Μήπως τσιμπήσω και κανα 50ρικό; Νομίζω διάβασα πιο πίσω ότι κάποιος το πήρε με τέτοια εσωτερική αλλαγή; Να το δοκίμαζα;

Το 50άρικο το παίρνεις με νέα εκπροσώπηση όχι με εσωτερική αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση μπορεί εσένα να σε πιάσουν κανονικά οι όροι του 6μήνου όταν ξαναπάς και να μη πάρεις 50άρικο στο free, οπότε για σιγουριά την επόμενη φορά βάλε solar.

Όσο για τη Volton δε τα ξαναγράφω πάλι. Μέχρι να σε καλέσουν, να στείλεις δικαιολογητικά, να το κωλοβαρέσουν, να ξαναστείλεις δικαιολογητικά, να το ξανακωλοβαρέσουν κλπ... καλό Αύγουστο. Η λύση είναι μία. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

• Like 1

2 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

Μία ακόμη ερώτηση. Επειδή η Volton μπορεί να κάνει μερικές ημέρες μέχρι να με καλέσει.

Τώρα είμαι ΗΡΩΝ GENEROUS GUARANTEE HOME για το 50€ (φαγώθηκε). Να παραμείνω εκεί για αυτό το διάστημα ή έχει νόημα να το γυρίσω σε YELLOW one; Μήπως τσιμπήσω και κανα 50ρικό; Νομίζω διάβασα πιο πίσω ότι κάποιος το πήρε με τέτοια εσωτερική αλλαγή; Να το δοκίμαζα;

Νομίζω ότι είναι δύσκολο έως  αδύνατον να πάρεις έξτρα πενηντάρικο αν πας στο one επίσης αν σε βολεύει και έχεις την περιοχή σου κατάστημα βόλτον αν πας επιτόπου από κοντά η αλλαγή θα φανεί στο συστημά τους σε 5-6 μέρες αλλά ουσιαστικά θα ισχύει μετά από δύο , τρεις μέρες το πολύ.

• Like 1

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Το 50άρικο το παίρνεις με νέα εκπροσώπηση όχι με εσωτερική αλλαγή. Σε κάθε περίπτωση μπορεί εσένα να σε πιάσουν κανονικά οι όροι του 6μήνου όταν ξαναπάς και να μη πάρεις 50άρικο στο free, οπότε για σιγουριά την επόμενη φορά βάλε solar.

Όσο για τη Volton δε τα ξαναγράφω πάλι. Μέχρι να σε καλέσουν, να στείλεις δικαιολογητικά, να το κωλοβαρέσουν, να ξαναστείλεις δικαιολογητικά, να το ξανακωλοβαρέσουν κλπ... καλό Αύγουστο. Η λύση είναι μία. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

Μόλις τώρα, favou2000 είπε

Νομίζω ότι είναι δύσκολο έως  αδύνατον να πάρεις έξτρα πενηντάρικο αν πας στο one επίσης αν σε βολεύει και έχεις την περιοχή σου κατάστημα βόλτον αν πας επιτόπου από κοντά η αλλαγή θα φανεί στο συστημά τους σε 5-6 μέρες αλλά ουσιαστικά θα ισχύει μετά από δύο , τρεις μέρες το πολύ.

Το ξέρω για υσικό κατάστημα, αλλά δεν έχει Volton κοντά.

Μήπως αντί για YELLOW one να βάλω Solar και ίσως έτσι πάρω 50ρι; Μάλλον έτσι το πήραν κάποιοι. Μόλις από πάνω γράφτηκε ξανά.

1 λεπτό πριν, Basketikos_ είπε

Μήπως αντί για YELLOW one να βάλω Solar και ίσως έτσι πάρω 50ρι; Μάλλον έτσι το πήραν κάποιοι. Μόλις από πάνω γράφτηκε ξανά.

Εγώ το έκανα με τηλέφωνο αλλά στο κατάστημα της περιοχής, του λες ότι είσαι λίγο μακριά και θες να κάνεις τις διαδικασία μέσω αυτού όχι μέσω των κεντρικών αυτοι επειδή παίρνουν προμήθεια είναι αρκετά τυπικοί και γρήγοροι να προσέξεις μόνο στο συμβόλαιο που θα σου στείλει πίσω να γράφει την ένδειξη. Τα mail που ανταλλάσσεις ειναι με τα mail του καταστήματος όχι των κεντρικών και τα στέλνουν αυτοί.

Πάλι είναι εσωτερική αλλαγή από το generous να πας στο σολαρ 

• Thanks 2

3 minutes ago, Basketikos_ said:

Το ξέρω για φυσικό κατάστημα, αλλά δεν έχει Volton κοντά.

Πάρε τηλέφωνο το κοντινότερο κατάστημα και ρώτα αν μπορείς να κάνεις την αίτηση από απόσταση. Βαράνε μύγες όλη μέρα... θα σου πούνε όχι; Απ'τις προμήθειες νέων συμβάσεων έχουν όφελος. Αρκεί φυσικά να γράψουν τις ενδείξεις στην αίτηση.... το πιο βασικό!

• Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

Αν δεν μπορείς από κοντά κάλεσε σε κατάστημα Volton και στείλε εκεί τα δικαιολογητικά για να ολοκληρωθεί άμεσα το συμβόλαιο. Αν χρειαστεί κάτι επιπλέον θα ξέρεις και σε ποιον να απευθυνθείς.

Επεξ/σία από vklon
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι στο smart της ΕΛΠΕ και έχω πάρει έως τώρα 3*30 ευρώ από τα 150 που είναι να πάρω από τον Απρίλιο όταν πήγα σαν νεος πελάτης.Θα πάρω και το 4ο 30αρι αφού συμπληρώθηκε και ο 4ος μήνας παραμονής προχθές και έδωσα ενδείξεις Μένει να πάρω άλλο ένα.

ΟΜΩΣ!

Η αντλία άρχισε να δουλεύει υπερωρίες στη ψύξη λόγω καύσωνα και θα δουλεύει για πολύ καιρό ακόμα.Η ΤΕΑ τρέχει με120 το πρώτο δεκαήμερο και δεν βλέπω να πέφτει.Απο 11/6 έως 11/7 είχα 687 kwh.

Τι να κάνω να μείνω άλλο ένα μήνα να πάρω το τελευταίο 30αρι που έτσι όπως πάμε θα αντιστοιχεί σε 150 -180 kwh ή να τη κάνω τώρα για αλλού καμία volton με τις 500 δωρεάν και μετά βλέπουμε.

Για πείτε καμιά γνώμη.

Επεξ/σία από giorgosvet

1 ώρα πριν, koriosg4 είπε

6-7/06, είχε αναφερθεί εκείνο το διάστημα και από άλλα μέλη, τίς διατακτικές Σκλαβενίτη στο μήνα επάνω μετά από 2 χαλαρές οχλήσεις στην συνεργάτη τις ΕΛΠΕ (BEFON) νομίζω.

Χμμμ, συμβόλαιο στις 31/5 και δεν έχουν μπει ακόμη οι go4more πόντοι. Έχουν αργήσει;

1 ώρα πριν, liakjim είπε

Χμμμ, συμβόλαιο στις 31/5 και δεν έχουν μπει ακόμη οι go4more πόντοι. Έχουν αργήσει;

Και ναι και όχι. Σε μένα όπως και σε άλλους μπήκαν στο 20ήμερο. Άλλοι  όπως εσύ ακόμη περιμένουν.

1 ώρα πριν, giorgosvet είπε

Είμαι στο smart της ΕΛΠΕ και έχω πάρει έως τώρα 3*30 ευρώ από τα 150 που είναι να πάρω από τον Απρίλιο όταν πήγα σαν νεος πελάτης.Θα πάρω και το 4ο 30αρι αφού συμπληρώθηκε και ο 4ος μήνας παραμονής προχθές και έδωσα ενδείξεις Μένει να πάρω άλλο ένα.

ΟΜΩΣ!

Η αντλία άρχισε να δουλεύει υπερωρίες στη ψύξη λόγω καύσωνα και θα δουλεύει για πολύ καιρό ακόμα.Η ΤΕΑ τρέχει με120 το πρώτο δεκαήμερο και δεν βλέπω να πέφτει.Απο 11/6 έως 11/7 είχα 687 kwh.

Τι να κάνω να μείνω άλλο ένα μήνα να πάρω το τελευταίο 30αρι που έτσι όπως πάμε θα αντιστοιχεί σε 150 -180 kwh ή να τη κάνω τώρα για αλλού καμία volton με τις 500 δωρεάν και μετά βλέπουμε.

Για πείτε καμιά γνώμη.

Υπήρχε προωθητική 150€ σε 5 μήνες τότε τον Απρίλιο μετά που καταργήθηκε το 5x20;

1 ώρα πριν, liakjim είπε

Κι εγώ τα ίδια συμβόλαιο 31/5 ,με 01/06 ενεργοποιηση και ακόμα τίποτα από πόντους.Θελω να ελπίζω ότι θα μπουν μέσα στον Ιούλιο να πάμε κάνα ταξιδάκι μετά. 

55 λεπτά πριν, vklon είπε

Υπήρχε προωθητική 150€ σε 5 μήνες τότε τον Απρίλιο μετά που καταργήθηκε το 5x20;

Ουσιαστικά αυτό έχω απλά πήρα επιπλέον 10 ευρώ το μήνα ως παλιός πελάτης που επέστρεψε και καλά.

59 λεπτά πριν, Panas50 είπε

Κι εγώ συμβόλαιο στο Bright Up από 31/5 έχω λάβει μόνο τα 70€ Public και περιμένω 50€ go for more και 2x40€ Σκλαβενίτη.

Πήρα public και Σκλαβενίτη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...