Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Είχαν συμπληρωθεί τα στοιχεία στην αίτηση; ΑΦΜ, 4 ψηφία κάρτας κλπ; Ή έγιναν όλα χειρόγραφα άρπα-κόλλα;

τα έχω στείλει απο την αρχή στο email αλλα οτι ναναι μου κανανε,

1. δεν μου έβαλαν πάγια ενώ είχα βάλει
2. αντί για 70 public που είχα συμφωνήσει στο email μου έβαλαν 30 και έκανα αμάν να το αλλάξουν και να μου στείλουν σκλαβενίτη τα υπόλοιπα 40
3. αργούν τα go4more 

και άλλα, χίλια τηλέφωνα έκανα να βγάλω άκρη και δεν ένιωθαν...

δεν με είχε συνηθίσει η ελπέντισον σε τόσο ταλαίπα

εν τω μεταξύ είχα δει απο την αρχή ότι τα go4mοre έχουν μία περίεργη παράγραφο που λέει ότι αν περάσουν 150 μέρες δεν έχει καμία υποχρέωσηούτε η elpe ούτε η εθνική. τι σημαινει αυτό;;; οτι αν περάσουν 150 μερες και δεν τα βάλουν παραγράφονται; ακόμα και αν εσύ τα έχεις αιτηθεί με όλα τα στοιχεία κανονικά;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, Nemesisam είπε

Γενικά παιδιά πόσο χρόνο κάνουν να απαντήσουν σε αίτημα στο myrae? Έκανα αίτημα από 28/6 και ακόμα είναι σε κατάσταση Υποβολής και ούτε καν διαχείρισης. Μάλιστα, πρόκειται για αίτημα με δικαιωμένη υπόθεσή μου από τον Συνήγορο του Καταναλωτή με επισύναψη της υπόθεσης.

Αφορά καμένο υπολογιστή από αυξομείωση ρεύματος την οποία αρνείται ο ΔΕΔΔΗΕ να αποζημιώσει :(

Έχω αίτημα από 10/6 που ακόμη δεν απάντησε ο αγαπητός πάροχος. Μεταξύ μας νομίζω μια κοροϊδία είναι η καταγγελία στη ΡΑΕ. Να χαμε να λέγαμε ότι και καλά τους κάναμε κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, nick_81 said:

Έχω αίτημα από 10/6 που ακόμη δεν απάντησε ο αγαπητός πάροχος. Μεταξύ μας νομίζω μια κοροϊδία είναι η καταγγελία στη ΡΑΕ. Να χαμε να λέγαμε ότι και καλά τους κάναμε κάτι.

Aν έχεις όρεξη, κάθε 14 εργάσιμες ανοίγεις νέο αίτημα με τη παρακάτω αιτιολογία, υπενθυμίζοντας ότι δεν έχουν απαντήσει στο προηγούμενο αίτημα #xxxxx

Spoiler

4.jpg.e36050d8195727db70600b59bd12c4ad.jpg

Ή πας ΣτΚ.

Επεξ/σία από ekrepali

Ήρθε ο πρώτος λογαριασμός ΕΛΠΕ η πληρωμή είναι με πάγια, πλήρωσα ποίο μπροστά μέσω e-banking αλλά όχι την εγγύηση.Στο my ELPEDISON φαινόταν υπόλοιπο 25€ τίς εγγυήσεις,μετά από 4-6 εργάσιμες έγινε 0€.

Αίτηση εκπροσωπήσεις 21/05, πόντοι50€,40€ σκλαβ., και έκπτωση τις ανάλογες μέρες μπήκαν όλα κανονικά.

Έχω κάνει e-contrase Ήρων από εχτές, και από εβδομάδα αν όλα πάνε καλά θα έχω μεταφερθεί.

34 λεπτά πριν, koriosg4 είπε

Αίτηση εκπροσωπήσεις 21/05, πόντοι50€,40€ σκλαβ., και έκπτωση τις ανάλογες μέρες μπήκαν όλα κανονικά.

Πότε έλαβες τους go4more πόντους?

12 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Πότε έλαβες τους go4more πόντους?

6-7/06, είχε αναφερθεί εκείνο το διάστημα και από άλλα μέλη, τίς διατακτικές Σκλαβενίτη στο μήνα επάνω μετά από 2 χαλαρές οχλήσεις στην συνεργάτη τις ΕΛΠΕ (BEFON) νομίζω.

6 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

Στη Volton για τις 500 κιλοβατώρες δωρεάν, σε ποιό πρόγραμμα συμφέρει να πάμε αυτή τη στιγμή; Yellow Simple ή Green Ειδικό;

Αν έχεις σκοπό να μείνεις μόνο για τις 500 για ένα μήνα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία πιο απ τα δύο θα επιλέξεις ,αν έχεις σκοπό να μείνεις και μετά τις 30 μέρες τότε πρέπει να υπολογίσεις - μαντέψεις ποια θα είναι τιμή της ΤΕΑ για να ξέρεις την τιμή του κίτρινου σε σχέση με το πράσινο.

9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Το εξάμηνο για τα 50€ στον Ήρων πως υπολογίζεται ?

Πήγα 13 Φεβρουαρίου και ο 1' λογαριασμός έχει ημερομηνία έκδοσης 29 Φεβρουαρίου 

Νομίζω κανείς δεν ξέρει να απαντήσει ακόμα σίγουρα Σε κάποιον μάλιστα δεν το έλαβαν καθόλου υπόψη αποτι έγραψε εδώ μέσα.

• Thanks 1

5 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Αν έχεις σκοπό να μείνεις μόνο για τις 500 για ένα μήνα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία πιο απ τα δύο θα επιλέξεις ,αν έχεις σκοπό να μείνεις και μετά τις 30 μέρες τότε πρέπει να υπολογίσεις - μαντέψεις ποια θα είναι τιμή της ΤΕΑ για να ξέρεις την τιμή του κίτρινου σε σχέση με το πράσινο.

Λογικά δε θα μείνω. Κάνω κίτρινο και βλέπουμε.

3 minutes ago, Basketikos_ said:

Στη Volton για τις 500 κιλοβατώρες δωρεάν, σε ποιό πρόγραμμα συμφέρει να πάμε αυτή τη στιγμή; Yellow Simple ή Green Ειδικό;

Χρειάζεσαι πτυχίο μελλοντολόγου για να δεις τι συμφέρει.

Τον Ιούλιο το πράσινο έχει 0.16.

Τον Ιούλιο το κίτρινο έχει τελική ~0.17 (με ΤΕΑ μέσο όρο 123 μέχρι στιγμής). Αν η ΤΕΑ συνεχίσει να έχει ανοδική πορεία λόγω καύσωνα, μπορει η τελική να πάει πάνω από 0.17.

Toν Αύγουστο όμως το πράσινο λογικά θα έχει αυξημένη τιμή, επειδή ο μαθηματικός τύπος επηρρεάζεται απ'την ΤΕΑ Ιουλίου. Μπορεί κι αυτό δηλαδή να πάει 0.17 ή και παραπάνω, εκτός αν η Volton απορροφήσει την αύξηση βάζοντας επιπλέον έκπτωση.

Αντιστοίχως αν η ΤΕΑ Αυγούστου έχει καθοδική πορεία (πχ πάει πάλι μέσο όρο 100), τότε το κίτρινο θα έχει τελική τιμή 0.15

• Thanks 1

10 minutes ago, favou2000 said:

Αν έχεις σκοπό να μείνεις μόνο για τις 500 για ένα μήνα δεν έχει ιδιαίτερη σημασία πιο απ τα δύο θα επιλέξεις

Αυτό ακριβώς.

Τα κομπιουτεράκια βγαίνουν μόνο αν παραμείνεις επιπλέον μήνα... ή αν κάψεις πάνω από 500kw το μήνα λόγω κλιματιστικού.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μία ακόμη ερώτηση. Επειδή η Volton μπορεί να κάνει μερικές ημέρες μέχρι να με καλέσει.

Τώρα είμαι ΗΡΩΝ GENEROUS GUARANTEE HOME για το 50€ (φαγώθηκε). Να παραμείνω εκεί για αυτό το διάστημα ή έχει νόημα να το γυρίσω σε YELLOW one; Μήπως τσιμπήσω και κανα 50ρικό; Νομίζω διάβασα πιο πίσω ότι κάποιος το πήρε με τέτοια εσωτερική αλλαγή; Να το δοκίμαζα;

Επεξ/σία από Basketikos_

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...