Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

30 λεπτά πριν, Nemesisam είπε

Γενικά παιδιά πόσο χρόνο κάνουν να απαντήσουν σε αίτημα στο myrae? Έκανα αίτημα από 28/6 και ακόμα είναι σε κατάσταση Υποβολής και ούτε καν διαχείρισης. Μάλιστα, πρόκειται για αίτημα με δικαιωμένη υπόθεσή μου από τον Συνήγορο του Καταναλωτή με επισύναψη της υπόθεσης.

Αφορά καμένο υπολογιστή από αυξομείωση ρεύματος την οποία αρνείται ο ΔΕΔΔΗΕ να αποζημιώσει :(

Οφείλουν να απαντούν σε 10 εργάσιμες αλλά κάποιοι αργούν περισσότερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 ώρες πριν, Despina2012 είπε

Δεν εκανα e-contract, τηλεφωνικά εκλεισα τα συμβολαιο αλλά φαντάζομαι θα γίνεται με καθε τρόπο. Εκανα εγω συμβόλαιο κανονικά για εμενα και πηρα την εκπτωση των 50€ και μετα εκανε πχ και η μητερα μου και στο εμαιλ που τους εστειλε τα δικαιολογητικά (ταυτότητα, φωτο παροχης κλπ) εγραψε μεσα στο κειμενο "Συσταση: Δεσποινα Χ., Αρ. Παροχης, ΑΦΜ "

Αυτό ήταν κάτι που δεν ξέραμε στο forum. Ότι τα δίνουν και τηλεφωνικά δλδ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην Elpedison αν περασεις την καρτα σου στην παγια εντολη του συστηματος τους, εχεις τη δυνατοτητα να την αφαιρεσεις οποτε θελεις ξανα?

Το ρωταω γιατι θυμαμαι πριν καποιους μηνες που ειχε αναφερθει οτι ηθελαν να την αφαιρεσουν φορουμιτες και δεν υπηρχε πια η επιλογη, οποτε εμενε κλειδωμενη. Επιπλεον ειχαμε και μια περιπτωση συμφορουμιτη που ειχε αλλαξει εταιρεια, και η νεα εταιρεια του τραβηξε χρηματα απο καρτα που ποτε δεν ειχε δωσει σε εκεινους (εχουμε μαθει τι απαντησαν απο την εν λογω εταιρεια για το πως εγινε αυτο? Ειχε στειλει αιτημα ο συμφορουμιτης και περιμενε απαντηση).

Επεξ/σία από petrox21

37 minutes ago, doomnx said:

Σε χθεσινή μου ερώτηση λενε έχει καταργηθεί. Ο καθένας οτι θελει λεει;

3 hours ago, SofoS@ said:

Μπορώ με το προφίλ μου στο my rae να κάνω αιτήματα και για παροχές συγγενών που είναι σε διαφορετικά στοιχεία;

Θεωρητικά αφού σε κάθε αίτημα συμπληρώνεις τα στοιχεία της παροχής και ανεβάζεις το συμβόλαιο, καταλαβαίνω πως δεν υπάρχει πρόβλημα.

Γίνεται αλλά αν κάτσεις σε κανέναν στραβό, μπορεί να σου ζητήσει αποδεικτικό νόμιμου εκπροσώπου.

51 λεπτά πριν, petrox21 είπε

Στην Elpedison αν περασεις την καρτα σου στην παγια εντολη του συστηματος τους, εχεις τη δυνατοτητα να την αφαιρεσεις οποτε θελεις ξανα?

Το ρωταω γιατι θυμαμαι πριν καποιους μηνες που ειχε αναφερθει οτι ηθελαν να την αφαιρεσουν φορουμιτες και δεν υπηρχε πια η επιλογη, οποτε εμενε κλειδωμενη. Επιπλεον ειχαμε και μια περιπτωση συμφορουμιτη που ειχε αλλαξει εταιρεια, και η νεα εταιρεια του τραβηξε χρηματα απο καρτα που ποτε δεν ειχε δωσει σε εκεινους (εχουμε μαθει τι απαντησαν απο την εν λογω εταιρεια για το πως εγινε αυτο? Ειχε στειλει αιτημα ο συμφορουμιτης και περιμενε απαντηση).

εγώ το έκανα μέσο revolut βάζοντας μόνο 1 ευρω

όταν δεν το χρησιμοποιώ την κάρτα το απενεργοποιώ από την εφαρμογή ή προσωρινή φραγή κάρτας

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Χαίρομαι που βοήθησα 😍

56 λεπτά πριν, stylish είπε

Σε χθεσινή μου ερώτηση λενε έχει καταργηθεί. Ο καθένας οτι θελει λεει;

Πότε καταργηθηκε;

Εγω τα τελευταία 20€ που εισεπραξα ως έκπτωση ηταν απο συστασεις Απριλίου και Μαιου.....

7 minutes ago, Despina2012 said:

Χαίρομαι που βοήθησα 😍

Πότε καταργηθηκε;

Εγω τα τελευταία 20€ που εισεπραξα ως έκπτωση ηταν απο συστασεις Απριλίου και Μαιου.....

Δεν μου ειπε ποτε καταργήθηκε. Αλλά στην ερώτηση αν ισχύει, μου απάντησε αρνητικά.

Ελπέντισον ακόμα δεν έχουν μπει τα go4more εχει κοντά 2 μήνες... ξέρει κανεις κάτι;

θέλω να φύγω και φοβάμαι ότι θα μου τα φάνε. αν φύγω θα μπούν κάποτε;

1 λεπτό πριν, Cmg__ είπε

Ελπέντισον ακόμα δεν έχουν μπει τα go4more εχει κοντά 2 μήνες... ξέρει κανεις κάτι;

Κάποια στιγμή (συνήθως κοντά στο τέλος του μήνα) γίνεται έλεγχος στο σύστημα αν είσαι πελάτης και μετά αποδίδονται οι πόντοι. Αν εκείνη την μέρα είναι ανενεργή η παροχή τους χάνεις. Τώρα αν φύγεις και κάνεις άμεσα win-back μπορεί και να τους πάρεις αλλά υπάρχει ρίσκο.

• Thanks 1

3 λεπτά πριν, vklon είπε

Κάποια στιγμή (συνήθως κοντά στο τέλος του μήνα) γίνεται έλεγχος στο σύστημα αν είσαι πελάτης και μετά αποδίδονται οι πόντοι. Αν εκείνη την μέρα είναι ανενεργή η παροχή τους χάνεις. Τώρα αν φύγεις και κάνεις άμεσα win-back μπορεί και να τους πάρεις αλλά υπάρχει ρίσκο.

ευχαριστώ πολύ φίλε, τι είναι win-back?

Μόλις τώρα, Cmg__ είπε

ευχαριστώ πολύ φίλε, τι είναι win-back?

Να επιστρέψεις αμέσως στον πάροχο. Να σε κερδίσουν ξανά ως πελάτη.

• Thanks 1

18 minutes ago, Cmg__ said:

Είχαν συμπληρωθεί τα στοιχεία στην αίτηση; ΑΦΜ, 4 ψηφία κάρτας κλπ; Ή έγιναν όλα χειρόγραφα άρπα-κόλλα;

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...