Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

22 minutes ago, darkmatinee said:

Το Choice το έδιναν έτσι πριν το Πάσχα νομίζω. Εγώ το Μάιο που το έβαλα, μόνο την έκπτωση παγίου είχε.

Καλά θυμόμουν, αλλά ήταν στην αρχή της χρονιάς:

Βέβαια αυτό σημαίνει ότι μάλλον έχουν τελειώσει τώρα τα 10€/μήνα.

• Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

16 λεπτά πριν, fotis1997 είπε

Καλύτερο από το απλό win για όσους καταναλώνουν πάνω από 190 kWh/μήνα.

Το συμπέρασμα πάντως γενικότερα είναι ότι ο ένας πάροχος πάνω κάτω αντιγράφει τον άλλον. 

Το κακό για εμάς είναι ότι επικεντρώνονται στο να πουλάνε την "προστασία" και μπορεί να απομακρυνθούν από την πολιτική των δώρων.

Μπορεί να φταίει που είναι καλοκαίρι και δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο αφού είναι περίοδος διακοπών. Μετά που θα πέσει και η τιμή της kWh μπορεί να ξεκινήσουν προσφορές πάλι…

• Like 1

20 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Για μαγαζί καλό είναι το 0.12.

Το προηγούμενο ήταν 0.13. 

Ούτε το Yellow One Business καταφέρνει να χτυπήσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, tounion είπε

Το θέμα με τις λάθος ρυθμιζόμενες χρεώσεις στον Ήρωνα έχει σταματήσει ?

Θεωρώ πως ναι. Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα τους τελευταίους μήνες αλλά είχα κάνει και καταγγελία στην ΡΑΕ για κάθε παροχή που είχαν κάνει το «λάθος».

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1

Μηπως γνωριζει κανεις που φαινεται η εκπτωση συνεπειας στον λογαριασμο της protergia; Πληρωνω με παγια εντολη, γραφει ο λογαριασμος εκπτωση συνεπειας ναι, αλλα πουθενα δεν αναφερει ποσο και αν αφαιρει.

14 λεπτά πριν, doll είπε

Αξίζει να σκεφτόμαστε για σταθερό?

Υπάρχουν τα κίτρινα με κλειδωμένη τιμή για όλο το καλοκαίρι πχ Elpedison win, win more και το one του ΗΡΩΝ. Τα σταθερά ανέβηκαν δεν αξίζει να μπεις σε δέσμευση τώρα που είναι ακριβή η kWh.

• Like 1

20 ώρες πριν, doomnx είπε

Αν κλειδώσεις την προσφορά Ιουλίου ισχύει για 12 μήνες.

Μούφα είναι το δώρο, έχει πολλούς περιορισμούς και δεν μπορείς να το εκμεταλλευτείς την περίοδο αιχμής του τουρισμού. Προτιμάμε τα χρήματα στο λογαριασμό σε αυτό το thread.

Για να καταλάβω. Πας εσύ η Δέσποινα και κάνεις e-contract με τα 50 € που δικαιούσαι κανονικά. Πάω μετά εγώ ο doomnx και κάνω δικό μου e-contract και όταν έρθει το email για τη συναίνεση αναγράφω το ονοματεπώνυμο, τον ΑΠ και τον ΑΦΜ σου και παίρνεις άλλα 20 €;

Δεν εκανα e-contract, τηλεφωνικά εκλεισα τα συμβολαιο αλλά φαντάζομαι θα γίνεται με καθε τρόπο. Εκανα εγω συμβόλαιο κανονικά για εμενα και πηρα την εκπτωση των 50€ και μετα εκανε πχ και η μητερα μου και στο εμαιλ που τους εστειλε τα δικαιολογητικά (ταυτότητα, φωτο παροχης κλπ) εγραψε μεσα στο κειμενο "Συσταση: Δεσποινα Χ., Αρ. Παροχης, ΑΦΜ "

• Thanks 1

Μπορώ με το προφίλ μου στο my rae να κάνω αιτήματα και για παροχές συγγενών που είναι σε διαφορετικά στοιχεία;

Θεωρητικά αφού σε κάθε αίτημα συμπληρώνεις τα στοιχεία της παροχής και ανεβάζεις το συμβόλαιο, καταλαβαίνω πως δεν υπάρχει πρόβλημα.

56 λεπτά πριν, SofoS@ είπε

Μπορώ με το προφίλ μου στο my rae να κάνω αιτήματα και για παροχές συγγενών που είναι σε διαφορετικά στοιχεία;

Θεωρητικά αφού σε κάθε αίτημα συμπληρώνεις τα στοιχεία της παροχής και ανεβάζεις το συμβόλαιο, καταλαβαίνω πως δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ναι γίνεται. Με το δικό μου προφίλ κάνω όλα τα αιτήματα και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα 

14 λεπτά πριν, nikos121 είπε

Σε βολτον ισχυει το τσαμπα ρευμα για 1 μηνα αν ησουν πχ πριν απο 2 μηνες εκει?

Ναι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, vklon είπε

Ναι γίνεται. Με το δικό μου προφίλ κάνω όλα τα αιτήματα και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα 

Ναι 

Γενικά παιδιά πόσο χρόνο κάνουν να απαντήσουν σε αίτημα στο myrae? Έκανα αίτημα από 28/6 και ακόμα είναι σε κατάσταση Υποβολής και ούτε καν διαχείρισης. Μάλιστα, πρόκειται για αίτημα με δικαιωμένη υπόθεσή μου από τον Συνήγορο του Καταναλωτή με επισύναψη της υπόθεσης.

Αφορά καμένο υπολογιστή από αυξομείωση ρεύματος την οποία αρνείται ο ΔΕΔΔΗΕ να αποζημιώσει :(

Επεξ/σία από Nemesisam

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...