Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα παιδια! Γραφω πρωτη φορα στο θρεντ... Για την ωρα ειμαι στον ΗΡΩΝ κιτρινο τιμολογιο... ΣΚεφτομαι να αλλαξω σε Ζενιθ διοτι δινουν δωρο διαμονη σε καποια μερη πχ Σαντορινη... Γνωριζει κανεις αν αξιζει και αν οντως ειναι legit το δωρο αυτο και αν καλυπτει πληθωρα ξενοδοχειων ή τσαμπα η αλλαγη παροχου? Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@ekrepali άλλαξες φωτό προφίλ και τρόμαξα να σε γνωρίσω :D

Θυμίστε μου λίγο, ο ΗΡΩΝ είναι που δεν βάζει την έκπτωση συνέπειας στον τελικό, και πρέπει να κάνουμε αίτημα ΡΑΕ, σωστά;

Έχω το εξής θέμα, σε πέρασμα από ΗΡΩΝ (yellow free home) 13/5/2024 - 5/6/2024, εκδόθηκε ένας εκκαθαριστικός 20/5 (πιστωτικός λόγω δώρου 50€) και στον τελικό λογαριασμό που εκδόθηκε 30/6 πάλι δεν έχει έκπτωση συνέπειας. Και αναρωτιέμαι, δεν έπρεπε να έχω την έκπτωση για τον προηγούμενο εκκαθαριστικό; Την έκπτωση τη χάνεις μόνο αν δεν πληρώσεις εμπρόθεσμα, σωστά; Πώς γίνεται να θεωρούν ότι δεν πλήρωσα, αφού ήταν πιστωτικός, τι να πληρώσω;;

2 minutes ago, atom7 said:

@ekrepali άλλαξες φωτό προφίλ και τρόμαξα να σε γνωρίσω :D

Θυμίστε μου λίγο, ο ΗΡΩΝ είναι που δεν βάζει την έκπτωση συνέπειας στον τελικό, και πρέπει να κάνουμε αίτημα ΡΑΕ, σωστά;

Έχω το εξής θέμα, σε πέρασμα από ΗΡΩΝ (yellow free home) 13/5/2024 - 5/6/2024, εκδόθηκε ένας εκκαθαριστικός 20/5 (πιστωτικός λόγω δώρου 50€) και στον τελικό λογαριασμό που εκδόθηκε 30/6 πάλι δεν έχει έκπτωση συνέπειας. Και αναρωτιέμαι, δεν έπρεπε να έχω την έκπτωση για τον προηγούμενο εκκαθαριστικό; Την έκπτωση τη χάνεις μόνο αν δεν πληρώσεις εμπρόθεσμα, σωστά; Πώς γίνεται να θεωρούν ότι δεν πλήρωσα, αφού ήταν πιστωτικός, τι να πληρώσω;;

Οι όροι λένε ότι δε δίνουν έκπτωση συνέπειας για τη τελική κατανάλωση. Καταχρηστικό είναι, σαν έμμεση ρήτρα αποχώρησης αλλά η ραε πετάει χαρταετό. 

Η συνέπεια για τον εκκαθαριστικό θα έπρεπε να μπει στον τελικό ναι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα στο YELLOW FREE HOME BONUS παροχή μου μέσω e-contract 18.06-25.06 και έλαβα κανονικά το 50€ ενώ είχα λάβει άλλο ένα στις 13.05 στο guarantee. Δεν ισχύει φαίνεται η ρήτρα με το 50€

IMG_2827.jpeg

IMG_2826.jpeg

Επεξ/σία από vklon
  • Like 3
  • Haha 2

4 ώρες πριν, revmatopliktos είπε

Το smart night είναι όντως πιο φθηνό γιαυτό το μήνα όπως σωστά λέει ο DOOMNX αλλά τον άλλο μήνα μπορεί να αλλάξει και να γίνει πανάκριβο.

Το έχει κάνει πολλές φορές αυτό η ζενίθ. 

Το Choice εξαρτάται μόνο από την ΤΕΑ και επειδή έχει καταργηθεί δεν μπορεί να αλλάξει κάτι άλλο.

Αν κλειδώσεις την προσφορά Ιουλίου ισχύει για 12 μήνες.

1 ώρα πριν, ioantheo3 είπε

Καλησπερα παιδια! Γραφω πρωτη φορα στο θρεντ... Για την ωρα ειμαι στον ΗΡΩΝ κιτρινο τιμολογιο... ΣΚεφτομαι να αλλαξω σε Ζενιθ διοτι δινουν δωρο διαμονη σε καποια μερη πχ Σαντορινη... Γνωριζει κανεις αν αξιζει και αν οντως ειναι legit το δωρο αυτο και αν καλυπτει πληθωρα ξενοδοχειων ή τσαμπα η αλλαγη παροχου? Ευχαριστω

Μούφα είναι το δώρο, έχει πολλούς περιορισμούς και δεν μπορείς να το εκμεταλλευτείς την περίοδο αιχμής του τουρισμού. Προτιμάμε τα χρήματα στο λογαριασμό σε αυτό το thread.

3 ώρες πριν, Despina2012 είπε

Έχω παρει πεντε 20€ εως τώρα από συστάσεις και ολοι πηραν την έκπτωση των 50€. Η διαδικασία είναι απλή, κατά την αποστολή των δικαιολογητικών (από τη συσταση) αναφέρεις μεσα στο εμαιλ ονοματεπώνυμο συστασης, αρ. Παροχης και ΑΦΜ. 

Για να καταλάβω. Πας εσύ η Δέσποινα και κάνεις e-contract με τα 50 € που δικαιούσαι κανονικά. Πάω μετά εγώ ο doomnx και κάνω δικό μου e-contract και όταν έρθει το email για τη συναίνεση αναγράφω το ονοματεπώνυμο, τον ΑΠ και τον ΑΦΜ σου και παίρνεις άλλα 20 €;

17 minutes ago, vklon said:

Πήγα στο YELLOW HOME BONUS παροχή μου μέσω e-contract 18.06-25.06 και έλαβα κανονικά το 50€ ενώ είχα λάβει άλλο ένα στις 13.05 στο guarantee. Δεν ισχύει φαίνεται η ρήτρα με το 50€

One, Free ή Benefit; Θα το δούμε στη πορεία αν θα συμβεί και σε άλλους, thanks για την ενημέρωση.

34 λεπτά πριν, vklon είπε

Πήγα στο YELLOW HOME BONUS παροχή μου μέσω e-contract 18.06-25.06 και έλαβα κανονικά το 50€ ενώ είχα λάβει άλλο ένα στις 13.05 στο guarantee. Δεν ισχύει φαίνεται η ρήτρα με το 50€

IMG_2827.jpeg

IMG_2826.jpeg

προφανώς χρειαζονται τον χρονο τους (365 μερες στην περιπτωση ΗΡΩΝΑ), για να αλλαξουν τα συστηματα τους. Σιγουρα θα φτιαχτει , αλλα ποτε δεν ξερουμε. Μεχρι τοτε οσοι πιστοι προσελθετε

• Haha 1

24 λεπτά πριν, ekrepali είπε

One, Free ή Benefit; Θα το δούμε στη πορεία αν θα συμβεί και σε άλλους, thanks για την ενημέρωση.

Στο Free τότε τα άλλα δεν είχαν βγει 

12 λεπτά πριν, katsios2010 είπε

προφανώς χρειαζονται τον χρονο τους (365 μερες στην περιπτωση ΗΡΩΝΑ), για να αλλαξουν τα συστηματα τους. Σιγουρα θα φτιαχτει , αλλα ποτε δεν ξερουμε. Μεχρι τοτε οσοι πιστοι προσελθετε

Τους είχα κάνει και καταγγελία ΡΑΕ γιατί είχαν αργήσει με την μεταφορά (βιαζόμουν ήθελα να κάνω win-back Elpedison) και μου έδωσαν και δώρο 

• Haha 1

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Εγώ περιμένω σε Benefit που το γύρισα σε One και σε άλλο ένα Benefit.

Παρεμπιπτόντως και η ελπε δίνει 20 για σύσταση. 

Στον εκκαθαριστικό που μου ήρθε δεν τα πίστωσαν, περιμένω να μάθω αφμ του ατόμου που σύστησα και θα μιλήσω με το τσατ τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, zestikios είπε

Στον εκκαθαριστικό που μου ήρθε δεν τα πίστωσαν, περιμένω να μάθω αφμ του ατόμου που σύστησα και θα μιλήσω με το τσατ τους.

Δεν δίνει δώρο στον λογαριασμό. Παλιά έδινε δωροεπιταγές αλλά πρέπει να σύστηνες κάποιον που δεν έχει ξαναπάει. Τώρα δεν δίνεται κάτι

Επεξ/σία από vklon

5 λεπτά πριν, vklon είπε

Δεν δίνει δώρο στον λογαριασμό. Παλιά έδινε δωροεπιταγές αλλά πρέπει να σύστηνες κάποιον που δεν έχει ξαναπάει. Τώρα δεν δίνεται κάτι

Πόσο σίγουρος είσαι; μίλησα με το τσατ και δεν μου ανέφερε κάτι τέτοιο. Κατ΄ευθείαν μου ζήτησαν αρ. παροχής ή αφμ του ατόμου που σύστησα, απλά επειδή δεν τα ήξερα τους είπα θα επικοινωνήσω αργότερα.

2 λεπτά πριν, zestikios είπε

Πόσο σίγουρος είσαι; μίλησα με το τσατ και δεν μου ανέφερε κάτι τέτοιο. Κατ΄ευθείαν μου ζήτησαν αρ. παροχής ή αφμ του ατόμου που σύστησα, απλά επειδή δεν τα ήξερα τους είπα θα επικοινωνήσω αργότερα.

Εγώ δεν έχω λάβει ποτε πίστωση στον λογαριασμό μόνο για δωροεπιταγές ξέρω.

22 λεπτά πριν, zestikios είπε

Κατά 99,999% πρόκειται για διατακτική Σκλαβενίτη των 20 €.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...