Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

Γιατί το παλιό κίτρινο Power home choice της Ζενίθ είναι φθηνότερο 0,12 τον Ιούνιο αντί για 0,15 του νέου Power Home more;

Έχει καλύτερο τύπο υπολογισμού

Χ×ΜΤΕΑ +Ζ

Χ=1.13

Ζ=0

Προγραμματάρα για μη τουρίστες. 

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπέρα, προσπαθώ να πάω volton τηλεφωνικά από 26/06 και ενώ τους ειχα στείλει δικαιολογητικά μου τα ζητησαν παλι και λογικά ακόμα περιμένω. τους ειπα να μου στείλουν από πότε θα ξεκινήσει η εκπροσωπηση για να υπολογίζω πότε θα φυγω αλλά δεν το βλέπω να στέλνουν. από την εφαρμογή mydeddie θα το δω ότι άλλαξε όταν αλλάξει? επίσης την εγγυηση που ειχα στην δεη μου την επιστρέφουν πίσω και αν ναι πως?

δεη.jpg

23 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

Γιατί το παλιό κίτρινο Power home choice της Ζενίθ είναι φθηνότερο 0,12 τον Ιούνιο αντί για 0,15 του νέου Power Home more;

Ναι αλλά το καινούργιο Smart Night βγαίνει φθηνότερο από το Choice.

2 λεπτά πριν, aoua3 είπε

καλησπέρα, προσπαθώ να πάω volton τηλεφωνικά από 26/06 και ενώ τους ειχα στείλει δικαιολογητικά μου τα ζητησαν παλι και λογικά ακόμα περιμένω. τους ειπα να μου στείλουν από πότε θα ξεκινήσει η εκπροσωπηση για να υπολογίζω πότε θα φυγω αλλά δεν το βλέπω να στέλνουν. από την εφαρμογή mydeddie θα το δω ότι άλλαξε όταν αλλάξει? επίσης την εγγυηση που ειχα στην δεη μου την επιστρέφουν πίσω και αν ναι πως?

δεη.jpg

Πάρε τηλ στο ΔΕΔΔΗΕ 800 400 4000 και ρωτά αν βλέπουν την αίτηση αλλαγής προμηθευτή της Volton.

Η εγγύηση θα συμψηφιστεί στον τελικό λογαριασμό. Αν είναι πιστωτικός τα παίρνεις πίσω σε τραπεζικό λογαριασμό.

• Like 1

17 λεπτά πριν, doomnx είπε
41 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

Ποσο φθηνότερο περίπου αρχηγέ μου? 

27 minutes ago, aoua3 said:

δεη.jpg

Κάνε εδώ μια ανάγνωση κονσέρβα... Αν είχες κάνεις την αίτηση σε κατάστημα, δε θα τραβολογιόσουν έτσι.

Το πρόβλημα σου δεν είναι μόνο το πότε θα ξεκινήσει η εκπροσώπηση, αλλά και με τι ένδειξη θα ξεκινήσει. Αν βάλουν τη μέτρηση της παλιάς φωτογραφίας σου,  θα σου φουσκώσουν τα ΥΚΩ.

52 λεπτά πριν, conne είπε

Ποσο φθηνότερο περίπου αρχηγέ μου? 

0.007 περίπου. Αλλά έχει και νυχτερινό. Θα βρεις τις τιμές στο εξέλ.

44 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Κάνε εδώ μια ανάγνωση κονσέρβα... Αν είχες κάνεις την αίτηση σε κατάστημα, δε θα τραβολογιόσουν έτσι.

Το πρόβλημα σου δεν είναι μόνο το πότε θα ξεκινήσει η εκπροσώπηση, αλλά και με τι ένδειξη θα ξεκινήσει. Αν βάλουν τη μέτρηση της παλιάς φωτογραφίας σου,  θα σου φουσκώσουν τα ΥΚΩ.

θενξ. τα ειχα δει αλλά έτσι κ αλλιως γυρω στις 250 το μηνα είμαι οπότε και τις διπλές να βάλουν δε θα ξεπεράσει τις 500. πιο πολύ για τον χρόνο που καθυστερεί ξενέρωσα γιατί λεω μέχρι τελη ιουλίου volton Και μετά ηρων αλλά τώρα ακόμα θα πληρωνω το πράσινο της δεη. 😓

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, aoua3 said:

θενξ. τα ειχα δει αλλά έτσι κ αλλιως γυρω στις 250 το μηνα είμαι οπότε και τις διπλές να βάλουν δε θα ξεπεράσει τις 500. πιο πολύ για τον χρόνο που καθυστερεί ξενέρωσα γιατί λεω μέχρι τελη ιουλίου volton Και μετά ηρων αλλά τώρα ακόμα θα πληρωνω το πράσινο της δεη. 😓

Άμα βάλουν παλιά ένδειξη φωτογραφίας για έναρξη και χρεωθείς τις διπλές στη Volton σε συμφέρει γιατί θα πάρεις 500kw δωρεάν αντί για 250 δώρο + 250 χρέωση.

Άμα δε πιέσεις να προωθήσουν την αίτηση στον ΔΕΔΔΗΕ είναι ικανοί να σου ξαναζητήσουν δικαιολογητικά απ'την αρχή. Την έχει πάθει συμφορουμήτης έτσι, είχε στείλει δικαιολογητικά 3 φορές... γιατί κάθε φορά αναλαμβάνει το mail διαφορετικός εκπρόσωπος και δε βλέπει το ιστορικό επικοινωνίας.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

Η σύσταση στον ΗΡΩΝ δίνεται για σύμβαση μέσω πωλητή/τηλεφώνου και μου είχαν πει κι εμένα πως δεν πρέπει να έχει εκπροσωπηθεί το τελευταίο εξάμηνο από ΗΡΩΝ η νέα παροχή. Αυτό πριν ξεκινήσουν να βάζουν τον ίδιο όρο στα προγράμματα μέσω e-contract.

Είχα επικοινωνήσει με τον πωλητή που με είχε πάρει τηλέφωνο για την παροχή Α που είχα κάνει μεσω econtract και σύστησα μια παροχή Β, όπου τα δικαιολογητικά στάλθηκαν μέσω μεηλ.

10 hours ago, revmatopliktos said:

Έχει καλύτερο τύπο υπολογισμού

Χ×ΜΤΕΑ +Ζ

Χ=1.13

Ζ=0

Προγραμματάρα για μη τουρίστες. 

Η υπάλληλος όταν την πήρα αυτό μου είπε, κάτσε στο Choice γιατί έχει καλύτερο υπολογισμό και μπράβο της

10 hours ago, doomnx said:

Στο δικό σου excel που παρακολουθώ (link " Ανάγνωση ", καρτέλα Ιστορικό τιμών) στις τιμές Ιουνίου φαίνεται ακόμα και τις νυχτερινές ώρες να έχουν παρόμοια τιμή ενώ στο Choice η τιμή παραμένει και όλο το 24ωρο

2 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε

Η υπάλληλος όταν την πήρα αυτό μου είπε, κάτσε στο Choice γιατί έχει καλύτερο υπολογισμό και μπράβο της

Στο δικό σου excel που παρακολουθώ (link " Ανάγνωση ", καρτέλα Ιστορικό τιμών) στις τιμές Ιουνίου φαίνεται ακόμα και τις νυχτερινές ώρες να έχουν παρόμοια τιμή ενώ στο Choice η τιμή παραμένει και όλο το 24ωρο

Έχει αλλάξει το Smart Night, έβαλαν 10% έκπτωση. Στο φύλλο ex-post αποτυπώνεται η τιμή με την προσφορά.

• Like 1

Το smart night είναι όντως πιο φθηνό γιαυτό το μήνα όπως σωστά λέει ο DOOMNX αλλά τον άλλο μήνα μπορεί να αλλάξει και να γίνει πανάκριβο.

Το έχει κάνει πολλές φορές αυτό η ζενίθ. 

Το Choice εξαρτάται μόνο από την ΤΕΑ και επειδή έχει καταργηθεί δεν μπορεί να αλλάξει κάτι άλλο.

θα κλαψουν μανες αυτο το μηνα  με τον καυσωνα ήδη σε 11 μερες εχω 360KW

Καλα εκατσε η βολτον με τις 500

Μολις ληξει μπορω να μπω στο Volton Yellow Simple Protect: ή πρεπει να φύγω πρωτα ?

Αλλιως Protergia  Οικιακό Value Easy 

Με το Φυσικό Αέριο  MAXI Home Super Save τι παιζει ?

14 ώρες πριν, doomnx είπε

Η άλλη παροχή το πήρε το 50άρικο; Εδώ σε θέλω.

Έχω παρει πεντε 20€ εως τώρα από συστάσεις και ολοι πηραν την έκπτωση των 50€. Η διαδικασία είναι απλή, κατά την αποστολή των δικαιολογητικών (από τη συσταση) αναφέρεις μεσα στο εμαιλ ονοματεπώνυμο συστασης, αρ. Παροχης και ΑΦΜ. 

• Like 2
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...