Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, 111111 είπε

και αν σας συστήσει άλλος συνδρομητής ΗΡΩΝ παίρνει κι αυτός 20,00€ (κρίμα εγώ το έχασα όταν βοήθησα το φίλο μου να κάνει αίτηση-μας το είπανε στο τηλέφωνο)

Ναι αν πηγαίνει πρώτη φορά. Ωστόσο μπορεί να μην πάρει τα 50€ αυτός γιατί γίνεται τηλεφωνικά η αίτηση 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

21 minutes ago, 111111 said:

και αν σας συστήσει άλλος συνδρομητής ΗΡΩΝ παίρνει κι αυτός 20,00€ (κρίμα εγώ το έχασα όταν βοήθησα το φίλο μου να κάνει αίτηση-μας το είπανε στο τηλέφωνο)

Αυτό μονο μεσω econtract ή και τηλεφώνου;

Μολις εκλεισα 2 γραμμές αλλά δεν το γνώριζα το παραπανω. Γινεται εκ των υστέρων;

Εγώ πάντως δεν κατάφερα να πάρω ποτέ τα 20 λόγω σύστασης, μια μου λένε έτσι μια γιουβέτσι, παίρνω τα safe 50 από e-contract και τέλος.

• Like 2

23 λεπτά πριν, doomnx είπε

Εγώ πάντως δεν κατάφερα να πάρω ποτέ τα 20 λόγω σύστασης, μια μου λένε έτσι μια γιουβέτσι, παίρνω τα safe 50 από e-contract και τέλος.

τα εχω παρει οταν συστησα την πεθερα μου.

18 λεπτά πριν, dimviii είπε

τα εχω παρει οταν συστησα την πεθερα μου.

Θες να μας πεις λίγο ποια ήταν η διαδικασία;

19 ώρες πριν, akiskar123 είπε

ευχαριστω 😄 βεβαια θα προτιμουσα να εβγαζα 20χιλ ευρω τον χρονο κι ας μην ειχα ΚΟΤ.

Οσο γι αυτο που μου λες ο λογαριασμος κ το myΔΕΗ γραφει  οτι ληγει στις 07/09/2024
Ωστοσο οταν πηρα τηλ και μιλησα ενας τυπος μου ειπε οτι αυτος βλεπει οτι ληγει νοεμβριο στο συστημα του...λαθος του που μου βγηκε σε καλο.

Οποτε λετε να περιμενω να ληξει μονο του κ μετα σε βαζει αυτοματα στο Γ1 πρασινο σωστα;
image.png.c07dfd738182348644051a2909591d1f.pngimage.png.b070e4b4a155364e84b470fd2862f0af.png

Όχι, μετα τη λήξη του home online μεταφέρεται στο my home open που είναι κυμαινόμενο ex-post. 

Επειδή ειμαστε ήδη off-topic, πέρνα το καλοκαιρι, και αρχές Σεπτέμβρη συντονισου στο φόρουμ για νέες προσφορές.

• Like 1

21 λεπτά πριν, doomnx είπε

Θες να μας πεις λίγο ποια ήταν η διαδικασία;

Tην διαδικασια την ειχε κανει η γυναικα μου.

Θυμαμαι ομως οτι οταν πηγε να βαλει το εξοχικο στον ηρων, της προτεινε η πωλητρια οτι εαν μπορει να συστησει αλλη μια παροχη θα κερδιζε 20 ευρω.

10 λεπτά πριν, dimviii είπε

Θυμαμαι ομως οτι οταν πηγε να βαλει το εξοχικο στον ηρων, της προτεινε η πωλητρια οτι εαν μπορει να συστησει αλλη μια παροχη θα κερδιζε 20 ευρω.

Μικρή διευκρίνιση: η παροχή που συστήνεις δε θα πρέπει να έχει εκπροσωπηθεί στο παρελθόν από τον Ηρων υπο ένα δεδομένο ΑΦΜ.

Τουλάχιστον αυτό είπαν σε μένα

• Thanks 2

14 λεπτά πριν, dimviii είπε

Άρα δεν έγινε μέσω e-contract? Το 50άρικο δεν το πήρε;

30 λεπτά πριν, gpapas640 είπε

Όχι, μετα τη λήξη του home online μεταφέρεται στο my home open που είναι κυμαινόμενο ex-post. 

Επειδή ειμαστε ήδη off-topic, πέρνα το καλοκαιρι, και αρχές Σεπτέμβρη συντονισου στο φόρουμ για νέες προσφορές.

Πλέον σε γυρνάνε στο πράσινο.

• Like 1

5 λεπτά πριν, doomnx είπε

Άρα δεν έγινε μέσω e-contract? Το 50άρικο δεν το πήρε;

το πηρε το 50ρικο.Απλα ειχε ενα θεμα οταν εκανε την αιτηση ηλεκτρονικα,και πηρε τηλ.Εκει της προτειναν οτι εαν μπορει να συστησει αλλη μια παροχη θα της εδιναν το 20ρικο.

5 λεπτά πριν, dimviii είπε

το πηρε το 50ρικο.Απλα ειχε ενα θεμα οταν εκανε την αιτηση ηλεκτρονικα,και πηρε τηλ.Εκει της προτειναν οτι εαν μπορει να συστησει αλλη μια παροχη θα της εδιναν το 20ρικο.

Η άλλη παροχή το πήρε το 50άρικο; Εδώ σε θέλω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...