Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια ο Ηρων το 50αρικο το δινει μονο στο solar? Ημουν πριν 3 μηνες Ηρων κ μετα πηγα Ελπε κ τωρα ειμαι ΔΕΗ....εχω μικρες καταναλωσεις.... 100kwh τον μηνα....αξιζει να παω Ηρων? Ξερει κανεις αν θα βγαλει τπτ η Ελπε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

H Solar Energy στο πράσινο έριξε την έκπτωση συνέπειας από 45% σε 20% και η τελική της τιμή είναι 0,17473 €/kWh.

Επίσης πρόσθεσα το nrg hybrid στο excel που φαίνεται το φθηνότερο μέχρι στιγμής για νορμάλ καταναλώσεις.

• Like 1

Kαλησπέρα
έκανα αίτηση 20/6 να πάω ήρων απο ελπέ, συμπωματικά 20/6 μου έβγαλε και η ελπέ λογαριασμό.
Όλα καλά λέω θα περιμένω εκκαθαριστικό.
Στο myheron ακόμα λέει οτι η αιτηση εχει πάει δεδδηε, το ψηφίο στην παροχή εχει αλλάξει και στην ελπέ στον μετρητη γράφει "Κατάσταση Παροχής: Απενεργοποιημένη" .
28/6 η ελπέ έβγαλε λογαριαμό "Έναντι με ένδειξη πελάτη" ο συγκεκριμένος δεν θα έπρεπε να είναι εκκαθαριστικός?

19 λεπτά πριν, desiro είπε

Παιδια ο Ηρων το 50αρικο το δινει μονο στο solar? Ημουν πριν 3 μηνες Ηρων κ μετα πηγα Ελπε κ τωρα ειμαι ΔΕΗ....εχω μικρες καταναλωσεις.... 100kwh τον μηνα....αξιζει να παω Ηρων? Ξερει κανεις αν θα βγαλει τπτ η Ελπε?

Στο Solar το δίνει χωρίς προαπαιτούμενο να μην το έχεις ξαναπάρει το τελευταίο 6μηνο. Κάποιοι πήγαμε στο Benefit και περιμένουμε να δούμε αν τηρεί την προϋπόθεση.

1 λεπτό πριν, TasosPk είπε

Kαλησπέρα
έκανα αίτηση 20/6 να πάω ήρων απο ελπέ, συμπωματικά 20/6 μου έβγαλε και η ελπέ λογαριασμό.
Στο myheron ακόμα λέει οτι η αιτηση εχει πάει δεδδηε, το ψηφίο στην παροχή εχει αλλάξει και στην ελπέ στον μετρητη γράφει "Κατάσταση Παροχής: Απενεργοποιημένη" .
28/6 η ελπέ έβγαλε λογαριαμό "Έναντι με ένδειξη πελάτη" ο συγκεκριμένος δεν θα έπρεπε να είναι εκκαθαριστικός?

Άνοιξε τον λογαριασμό, πιθανότατα γράφει «ΤΕΛΙΚΟΣ» μέσα.

• Like 1

2 λεπτά πριν, doomnx είπε

Στο Solar το δίνει χωρίς προαπαιτούμενο να μην το έχεις ξαναπάρει το τελευταίο 6μηνο. Κάποιοι πήγαμε στο Benefit και περιμένουμε να δούμε αν τηρεί την προϋπόθεση.

Άνοιξε τον λογαριασμό, πιθανότατα γράφει «ΤΕΛΙΚΟΣ» μέσα.

Έχεις δίκιο, τον άνοιξα εντωμεταξύ για να δώ χρεώσεις κλπ. και δεν σκέφτηκα καθόλου να δω τι γράφει μέσα 😅
Ευχαριστώ

• Like 1

6 λεπτά πριν, TasosPk είπε

Kαλησπέρα

Ο έναντι με ένδειξη πελάτη είναι εκαθαριστικός. Ο τελικός δεν εκδίδεται την μέρα που φεύγεις απλά έτυχε και βγάλανε λογαριασμό συμπτωματικά εκείνη την μέρα. Η Elpedison συνήθως θέλει 1-2 εβδομάδες για την έκδοση του τελικού λογαριασμού.

4 λεπτά πριν, vklon είπε

Ο έναντι με ένδειξη πελάτη είναι εκαθαριστικός. Ο τελικός δεν εκδίδεται την μέρα που φεύγεις απλά έτυχε και βγάλανε λογαριασμό συμπτωματικά εκείνη την μέρα. Η Elpedison συνήθως θέλει 1-2 εβδομάδες για την έκδοση του τελικού λογαριασμού.

εγραψα οτι 20/6 συμπωματικα μου εβγαλε λογαριασμό.
Η απορία μου ήταν γιατι 28/6 που βγήκε λογαριασμός αναγράφει εναντι με ενδειξη πελάτη, αλλα όπως είπε ο doomx παραπάνω, το pdf αναγράφει σωστά οτι είναι τελικός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, bilham είπε

Επίσης για τον μήνα Ιούλιο έχουμε τα παρακάτω 2 οικιακά PROMO: nrg on time 4U promo με δώρο τα πάγια για τους πρώτους 4 μήνες

Οπότε η αλλαγή στο on time 4U είναι ότι πέταξαν τα 25 € σε δωροεπιταγές Shell με την προϋπόθεση παραμονής 365 ημερών και στη θέση τους έβαλαν 20 € δώρο στα πάγια (5 €/μήνα). Καλύτερο είναι.

ΥΓ: Κάτσε να τσεκάρω κιόλας ότι δεν τα ζητάνε πίσω άμα φύγεις 😂

Επεξ/σία από doomnx
  • Haha 2

25 λεπτά πριν, doomnx είπε

Οποτε περιμενουμε ενημερωση για το αν ισχυει απο οποιον ερθει πρωτος ο λογαριασμος στον Ηρων!! Εγω βεβαια εχω και ενα πιστωτικο του τυπου 30 ευρω οποτε νομιζω δυσκολα να το παρω αν κανω στο  benefit!!!

• Like 1

1 λεπτό πριν, Con_stant1ne είπε

Υπάρχει κάποια αποζημίωση για καθυστήρηση αλλαγής παρόχου; Το αίτημα έχει πάει από 3/6 δεδδηε και κανείς δεν ξέρει τι γίνεται.

Τι σου λέει ο ΔΕΔΔΗΕ στο τηλέφωνο δλδ;

Mε νοlton να διατηρεί το free και elpedison με κλειδωμένη τιμή σε φυσιολογικές τιμές 0.11-0.12 ως Δεκέμβριο, δεν υπάρχει λόγος για κινήσεις πανικού. Χαμένοι θα βγουν όσοι έκλεισαν σταθερό.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Άνοιξαν αίτημα και θα με καλέσει το αρμόδιο τμήμα. Έχει περάσει 1 βδομάδα.

Ξαναπάρε ή στείλε παράπονο μέσω my.rae.gr

4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Mε νοlton να διατηρεί το free και elpedison με κλειδωμένη τιμή σε φυσιολογικές τιμές 0.11-0.12 ως Δεκέμβριο, δεν υπάρχει λόγος για κινήσεις πανικού. Χαμένοι θα βγουν όσοι έκλεισαν σταθερό.

Κάτσε να δούμε, θα διατηρήσει τις 500; Αν και όλο το ζουμί είναι στο One της ΗΡΩΝ για το επόμενο τρίμηνο.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 2

3 minutes ago, doomnx said:

Κάτσε να δούμε, θα διατηρήσει τις 500; Αν και όλο το ζουμί είναι στο One της ΗΡΩΝ για το επόμενο τρίμηνο.

Aν ήταν να καταργήσει η volton το free, δε θα το είχαν αφαιρέσει απ' τη σελίδα μέχρι τώρα;

To Ήρων one τι παίζει; Τι το εξαιρετικό έχει που δε βλέπω; 0.12 αρχική τιμή... αν θες να φύγεις χάνεις τη συνέπεια τελικής κατανάλωσης.

Και κατά πάσαν πιθανότητα θα έχει περιορισμό 6μηνου στο bonus.

Yλαρχει κάτι άλλο που δε βλέπω;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...