Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Αχ. Το πιο βασικό είναι αυτό, το έχουμε πει πολλές φορές. Αν στείλουν στα κεντρικά α) αίτηση με κενές ενδείξεις β) φωτογραφία γ) λογαριασμό προηγούμενου παρόχου... μπορεί να κάνει πατάτα ο υπάλληλος εκεί πέρα και να βάλει ενδείξεις ό,τι να'ναι.

Αν στείλουν αίτηση με γραμμένες επάνω τις ενδείξεις του μετρητή, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει λάθος.

.... δεν το ειχα καθολου κατα νου, δυστυχώς. Τουλαχιστον θα το ξερω απο δω κ περα σε επομενη αλλαγη...

Μπορω τωρα καπως να το αλλαξω? Απ τη στιγμη που ηδη υπογραψαμε?

(Και γενικα, ψιλοασχετο/σχετικο. Πώς γινεται να δινουν αλλες ενδειξεις? Δεν ειναι παρανομο? Δεν μπορει να υπαρξει καποιος ελεγχος/παρεμβαση απο μεριας μας ή κατι?)

Επεξ/σία από paranoid_android
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 hours ago, Krusty said:

Ο θείος μου που έκανε την αποθήκη σπίτι άφησε το τιμολόγιο της ΔΕΗ σε Γ21 επαγγελματικό. Είναι κακό ή καλό αυτό σε ότι αφορά τις τιμές; Πρέπει να κάνει καμιά υπεύθυνη δήλωση για τις πρόσθετες επιδοτήσεις ΤΕΜ που τις ζητάνε πίσω ή είναι μάταιο;

Ευχαριστώ.

Θα χάνει επιδόματα θέρμανσης κλπ. Χώρια που τα επαγγελματικά είναι πάντα ακριβότερα απ'τα οικιακά.

Υπεύθυνες δηλώσεις για έξτρα ΤΕΜ κάνουν μόνο οι δικαιούχοι (επιχειρήσεις 35kva, αρτοποιία, αγρότες κλπ). Αν έχουν δωθεί προκαταβολικά έξτρα ΤΕΜ σε ανενεργά ΑΦΜ, κοινόχρηστα κλπ... λογικά θα ζητηθούν πίσω με έκτακτο.

Πρέπει να το αλλάξει σε οικιακό... αλλά φυσικά θα πρέπει πρώτα να γίνει αλλαγή χρήσης σε πολεοδομία κλπ. Εκεί δε ξέρω πόσα λεφτά απαιτούνται, δεν είναι του θέματος.

Just now, paranoid_android said:

Μπορω τωρα καπως να το αλλαξω? Απ τη στιγμη που ηδη υπογραψαμε?

Ναι... ακόμα και χειρόγραφα μπορεί να το γράψει.

Ούτως ή αλλως τα σκανάρουν σε PDF και τα στέλνουν στα κεντρικά, δεν είναι μηχανογραφημένη ψηφιακή διαδικασία.

1 hour ago, Krusty said:

@ekrepali

Γιατί να χάνει το επίδομα θέρμανσης; Τόσα χρόνια με πετρέλαιο το έπαιρνε.

Στο Ε9 το έχει σπίτι.

Αυτό δε το περίμενα, αθάνατη έλλειψη διασταύρωσης.

Έστω... το 2022-2033 που δωθηκαν απευθείας επιδοτήσεις σε οικιακούς καταναλωτές (κι ακόμα μεγαλύτερες σε Κοτ), εκεί θα έβγαινε χαμένος. Γιατί οι βασικές επιδοτήσεις στα επαγγελματικά ήταν ψίχουλα. Επίσης θα έχανε το power pass.

Tεσπα, ας κάνει ο,τι νομίζει. Ιστορικά πάντως... ωφελημενος θα ήταν στο οικιακό.

• Like 1

Καλημερα σας. Απο ΗΡΩΝ μου πρότειναν το Yellow με σταθερη τιμη για 3 μηνες αντι για το yellow protect.

Επειδη προκειται για παροχη με μηδενικη κατανάλωση, έχει νοημα; Πόσο μαλλον για τουρισμο των 50€.

31 minutes ago, stylish said:

Καλημερα σας. Απο ΗΡΩΝ μου πρότειναν το Yellow με σταθερη τιμη για 3 μηνες αντι για το yellow protect.

Επειδη προκειται για παροχη με μηδενικη κατανάλωση, έχει νοημα; Πόσο μαλλον για τουρισμο των 50€.

Προφανώς και οχι. Επελεξε πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο εφόσον δεν καις ρευμα. 

Just now, madboy said:

Προφανώς και οχι. Επελεξε πρόγραμμα με μηδενικό πάγιο εφόσον δεν καις ρευμα. 

Η αληθεια ειναι οτι δεν συγκρατησα αν εχει μηδενικο παγιο το αλλο προγραμμα

Μόνο το Yellow Free εχει μηδενικό πάγιο. Και το Yellow Free Student αν είσαι φοιτητής.

Αν επιλέξεις το συγκεκριμμένο πρόγραμμα τότε για 3-4 μήνες θα βγαίνει πιστωτικός ο λογαριασμός ρευματος αναλόγως τα δημοτικά τέλη.

14 minutes ago, madboy said:

Και το Yellow Free Student αν είσαι φοιτητής.

Είναι σταθερές οι τιμές (πόσο?) ή κυμαινόμενες? έχουν δέσμευση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, madboy said:

Μόνο το Yellow Free εχει μηδενικό πάγιο. Και το Yellow Free Student αν είσαι φοιτητής.

Αν επιλέξεις το συγκεκριμμένο πρόγραμμα τότε για 3-4 μήνες θα βγαίνει πιστωτικός ο λογαριασμός ρευματος αναλόγως τα δημοτικά τέλη.

To  Yellow Free Home δεν ειχαμε πει οτι ειναι χωρις παγιο και συμφερει σε περιπτωση χωρις καταναλωση; 

Επεξ/σία από stylish

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 minutes ago, doll said:

Είναι σταθερές οι τιμές (πόσο?) ή κυμαινόμενες? έχουν δέσμευση?

https://www.heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/yellow-free-student/

Αυτό ειναι το πρόγραμμα. 

Σου δίνουν συνολικά 70 ευρω στον πρώτο λογαριασμό.

Κυμαινόμενες είναι οι τιμές. Δεσμευση δεν έχει. 

Το ανέφερα πιο πολυ σε περίπτωση σπιτιου με μηδενική κατανάλωση. Δεν ξέρω αν συμφέρει αν υπάρχει κατανάλωση σε σχέση με καποιο άλλο πρόγραμμα. Βεβαια μπορείς να μείνεις μεχρι να φας τα 70 ευρω και μετα να φυγεις.

12 minutes ago, stylish said:

To  Yellow Free Home δεν ειχαμε πει οτι ειναι χωρις παγιο και συμφερει σε περιπτωση χωρις καταναλωση; 

Ναι. Το ιδιο είναι. Δεν υπάρχει άλλο προγραμμα με μηδενικό πάγιο.

Επεξ/σία από madboy
  • Like 1

4 ώρες πριν, madboy είπε

https://www.heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/yellow-free-student/

Αυτό ειναι το πρόγραμμα. 

Σου δίνουν συνολικά 70 ευρω στον πρώτο λογαριασμό.

Κυμαινόμενες είναι οι τιμές. Δεσμευση δεν έχει. 

Το ανέφερα πιο πολυ σε περίπτωση σπιτιου με μηδενική κατανάλωση. Δεν ξέρω αν συμφέρει αν υπάρχει κατανάλωση σε σχέση με καποιο άλλο πρόγραμμα. Βεβαια μπορείς να μείνεις μεχρι να φας τα 70 ευρω και μετα να φυγεις.

Ναι. Το ιδιο είναι. Δεν υπάρχει άλλο προγραμμα με μηδενικό πάγιο.

τα 70 ευρώ που τα γράφει παιδιά;

1 minute ago, 111111 said:

τα 70 ευρώ που τα γράφει παιδιά;

50 από e contract και 20 εφόσον είσαι φοιτητής. 

Αναγράφονται στο λινκ που έβαλα. 

και αν σας συστήσει άλλος συνδρομητής ΗΡΩΝ παίρνει κι αυτός 20,00€ (κρίμα εγώ το έχασα όταν βοήθησα το φίλο μου να κάνει αίτηση-μας το είπανε στο τηλέφωνο)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...