Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ειναι δυνατον, πώς την πατησα ετσι. Πηγα εντελωωως αδιαβαστη.

Το θεμα ειναι οτι η πωλητρια στο καταστημα επεμενε για το κιτρινο, λογω χαμηλοτερης κ κλειδωμενης τιμης σε σχεση με το πρασινο, ενω μου ειπε οτι στο κιτρινο δεν ισχυει το δωρο των 500 (!). Οποτε για μενα ηταν αδιαπραγματευτο το πρασινο!

Κ τωρα εχω υπογραψει κ απ οσο ξερω δε μπορω να κανω υπαναχωρηση, αφου η συμβαση δεν εγινε απο αποσταση.

Πωωω ρε παιδια... τι να πω, μαλλον δεν ειμαι για τουρισμο :ρ πλιζ καποιο σχολιο γενικα μπας κ νιωσω λιγο καλυτερα. Θεωρω δεν θα ξεπερασω παντως τις 500 (ή αν ναι, θα ναι για λιγο) 

Επεξ/σία από paranoid_android
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Το θεμα ειναι οτι η πωλητρια στο καταστημα επεμενε για το κιτρινο, λογω χαμηλοτερης κ κλειδωμενης τιμης σε σχεση με το πρασινο, ενω μου ειπε οτι στο κιτρινο δεν ισχυει το δωρο των 500 (!). Οποτε για μενα ηταν αδιαπραγματευτο το πρασινο!

Κ τωρα εχω υπογραψει κ απ οσο ξερω δε μπορω να κανω υπαναχωρηση, αφου η συμβαση δεν εγινε απο αποσταση.

Πωωω ρε παιδια... τι να πω, μαλλον δεν ειμαι για τουρισμο :ρ πλιζ καποιο σχολιο γενικα μπας κ νιωσω λιγο καλυτερα. Θεωρω δεν θα ξεπερασω παντως τις 500 (ή αν ναι, θα ναι για λιγο) 

Δεν καταλαβαίνω γιατί σκας είτε πράσινο είτε κίτρινο εφόσον κάτσεις 30 μέρες μόνο θα πληρώσεις δημοτικά τέλη και ρυθμιζόμενες χρεώσεις όχι κατανάλωση.Μετα την κοπάνας για αλλού. 

Εκτός αν σε έβαλε στο κίτρινο protect που δεν έχει δωρεάν kw.

Επεξ/σία από favou2000
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 minutes ago, paranoid_android said:

Υπάρχουν 2 κίτρινα...

Το Yellow Protect με τη κλειδωμένη χαμηλή τιμή 0.093 μέχρι Σεπτέμβριο (δεν έχει δωρεάν 500kw)

Το Yellow Simple που πάει βάσει τιμή χονδρικής (ακριβό) και έχει 500kw δώρο. Mε ΤΕΑ 106 μέσο όρο, η τελική πάει 0.16

Και το πράσινο με 500kw δωρεάν και ξέρεις τη τιμή εκ των προτέρων αν κάψεις παραπάνω. Αρχική τιμή 0.20, με συνέπεια 0.16. Η Volton βάζει τη συνέπεια προκαταβολικά, κι αν δε πληρώσεις εγκαίρως τότε τη χρεώνουν στον επόμενο.

Οπότε αφού θα κάτσεις 1 μήνα μη σκας! Λογικά 11/7, το πολύ 12/7 θα είσαι Volton. Οπότε 9/8 πρωί-πρωί κάνεις HΡΩΝ econtract, σου στέλνουν τη σύμβαση, αποδέχεσαι... 12/8 ή 13/8 θα είσαι ΗΡΩΝ. Τσέκαρε κι εσύ τις ημερομηνίες να μη σε πιάσει 15Αύγουστος.

edit: Ελπίζω να γράψατε τις ενδείξεις του μετρητή στην αίτηση. Αν όχι τρέχα αύριο να το επιβεβαιώσεις, μη βάλουν άλλα αντί άλλων.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

Ευχαριστω παρα πολυ βρε παιδια! Με καθησυχασατε γτ ενιωσα οτι την πατησα! Ενα μηνα θα κατσω ναι, μετα βλεπουμε !

Εδωσα τις ενδειξεις και μου ειπε οτι θα με παρει τηλ αυριο για επιβεβαιωση κλπ (δεν το γραψανε στην αιτηση, αλλα εδωσα φωτο)

Καλησπερα παιδια ειμαι στη ΔΕΗ στο Γ1 myHome Online,ειμαι στο προγραμμα αυτο απο τον νοεμβριο του 21 που ειχε σταθερη τιμη 0,096 την kwh για καποιο λογο ακομα χρεωνομαι ετσι,ωστοσο πλεον γραφει οτι ληγει στις 07/09/2024 οποτε σκεφτομαι να παω στο μπλε της ζενιθ που βγαινει με την εκπτωση συνεπειας 0.095 +6% το φπα=0,1007 η KWH τελικη αλλα με 9,90 το παγιο.

Να κλειδωσω απο τωρα το Power Home Direct Plus και να χασω την χαμηλη χρεωση που εχω εως αρχες σεπτεμβριου η να περιμενω για τα μπλε τιμολογια που θα βγουν εως τοτε;φοβαμαι μην παρουν την ανηφορα τα μπλε.

1 λεπτό πριν, akiskar123 είπε

Καλησπερα παιδια ειμαι στη ΔΕΗ στο Γ1 myHome Online,ειμαι στο προγραμμα αυτο απο τον νοεμβριο του 21 που ειχε σταθερη τιμη 0,096 την kwh για καποιο λογο ακομα χρεωνομαι ετσι,ωστοσο πλεον γραφει οτι ληγει στις 07/09/2024 οποτε σκεφτομαι να παω στο μπλε της ζενιθ που βγαινει με την εκπτωση συνεπειας 0.095 +6% το φπα=0,1007 η KWH τελικη αλλα με 9,90 το παγιο.

Να κλειδωσω απο τωρα το Power Home Direct Plus και να χασω την χαμηλη χρεωση που εχω εως αρχες σεπτεμβριου η να περιμενω για τα μπλε τιμολογια που θα βγουν εως τοτε;φοβαμαι μην παρουν την ανηφορα τα μπλε.

0,096€ και μηνιαία πάγιο 0,5€;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, fysikos είπε

μπορει να με βοηθήσει καποιος στο γιατι εχει 2 χρ.ημερας στο διάστημα 01062024 εως 15062024;20240709_183750.jpg

2 ώρες πριν, SofoS@ είπε

Λογικά έχει γίνει λάθος...

Μπορείς να βάλεις και τις υπόλοιπες σελίδες για να δούμε εταιρία/πρόγραμμα και τη συνολική κατανάλωση που λέει ο λογαριασμός;

Για έναντι μου φαίνεται που πήγε να σπάσει τις 167kw ημέρας σε 54 και 114, και τα έβαλε δυο φορές.

Είναι το πράσινο της ELPEDISON. Οι πρώτες 100 kWh/30 ημέρες είχαν διαφορετική μειωμένη τιμή.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1

6 λεπτά πριν, akiskar123 είπε

Να περιμένεις. Σιγά το πρόγραμμα.

1 ώρα πριν, paranoid_android είπε

Τσεκάρουμε και κανα εξελάκι. Στις σημειώσεις γράφω αναλυτικά τα δώρα. Δεν το κάνω για μένα, εγώ τα ξέρω. Για σας τα γράφω.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, akiskar123 είπε

Ναι....image.png.9267dee023e5a3a9edb669118b633315.pngimage.png.abc6511ca09b485b766226a397482fc7.png

Και συνδυασμό με κοτ; Είσαι παίχτης!

Θα πρότεινα να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Δεν αποκλείεται αφού το σύστημα σου τη χάρισε έως τώρα να πάρεις κι άλλη παράταση στο παλιό καλό φθηνό myhomeonline. Δε νομίζω από το 21 να σου έλεγε ότι το πρόγραμμα λήγει το 24.

Επεξ/σία από gpapas640
  • Like 1

18 minutes ago, paranoid_android said:

Ευχαριστω παρα πολυ βρε παιδια! Με καθησυχασατε γτ ενιωσα οτι την πατησα! Ενα μηνα θα κατσω ναι, μετα βλεπουμε !

Εδωσα τις ενδειξεις και μου ειπε οτι θα με παρει τηλ αυριο για επιβεβαιωση κλπ (δεν το γραψανε στην αιτηση, αλλα εδωσα φωτο)

Αχ. Το πιο βασικό είναι αυτό, το έχουμε πει πολλές φορές. Αν στείλουν στα κεντρικά α) αίτηση με κενές ενδείξεις β) φωτογραφία γ) λογαριασμό προηγούμενου παρόχου... μπορεί να κάνει πατάτα ο υπάλληλος εκεί πέρα και να βάλει ενδείξεις ό,τι να'ναι.

Αν στείλουν αίτηση με γραμμένες επάνω τις ενδείξεις του μετρητή, δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει λάθος.

1 λεπτό πριν, gpapas640 είπε

Και συνδυασμό με κοτ; Είσαι παίχτης!

Θα πρότεινα να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Δεν αποκλείεται αφού το σύστημα σου τη χάρισε έως τώρα να πάρεις κι άλλη παράταση. Δε νομίζω από το 21 να σου έλεγε ότι το πρόγραμμα λήγει το 24.

ευχαριστω 😄 βεβαια θα προτιμουσα να εβγαζα 20χιλ ευρω τον χρονο κι ας μην ειχα ΚΟΤ.

Οσο γι αυτο που μου λες ο λογαριασμος κ το myΔΕΗ γραφει  οτι ληγει στις 07/09/2024
Ωστοσο οταν πηρα τηλ και μιλησα ενας τυπος μου ειπε οτι αυτος βλεπει οτι ληγει νοεμβριο στο συστημα του...λαθος του που μου βγηκε σε καλο.

Οποτε λετε να περιμενω να ληξει μονο του κ μετα σε βαζει αυτοματα στο Γ1 πρασινο σωστα;
image.png.c07dfd738182348644051a2909591d1f.pngimage.png.b070e4b4a155364e84b470fd2862f0af.png

11 λεπτά πριν, akiskar123 είπε

ευχαριστω 😄 βεβαια θα προτιμουσα να εβγαζα 20χιλ ευρω τον χρονο κι ας μην ειχα ΚΟΤ.

Οσο γι αυτο που μου λες ο λογαριασμος κ το myΔΕΗ γραφει  οτι ληγει στις 07/09/2024
Ωστοσο οταν πηρα τηλ και μιλησα ενας τυπος μου ειπε οτι αυτος βλεπει οτι ληγει νοεμβριο στο συστημα του...λαθος του που μου βγηκε σε καλο.

Οποτε λετε να περιμενω να ληξει μονο του κ μετα σε βαζει αυτοματα στο Γ1 πρασινο σωστα;
image.png.c07dfd738182348644051a2909591d1f.pngimage.png.b070e4b4a155364e84b470fd2862f0af.png

Και εγώ θα έλεγα να μην κάνεις τίποτα να περιμένεις.

• Like 1

3 ώρες πριν, Krusty είπε

Ο θείος μου που έκανε την αποθήκη σπίτι άφησε το τιμολόγιο της ΔΕΗ σε Γ21 επαγγελματικό. Είναι κακό ή καλό αυτό σε ότι αφορά τις τιμές; Πρέπει να κάνει καμιά υπεύθυνη δήλωση για τις πρόσθετες επιδοτήσεις ΤΕΜ που τις ζητάνε πίσω ή είναι μάταιο;

Ευχαριστώ.

Ακριβό είναι. Τον Ιούλιο το πράσινο για οικιακούς έχει 13,55 λεπτά/kWh, ενώ το επαγγελματικό 14,901 λεπτά/kWh.

https://www.dei.gr/el/gia-tin-epixeirisi/revma/epaggelmaties-epixeiriseis/g21/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Volton yellow simple για τις δωρεάν 500 ή zenith power home smart night για τη χαμηλή τιμή και το μηδενικό πάγιο;

Επεξ/σία από archiezulu

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...