Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

32 minutes ago, doomnx said:

Έχεις δίκιο, το βρήκα

Και αυτή η σύμβαση που ανεβασες για 12 λέει. Από το κεφάλι του το έβγαλε αυτός που μου έκανε την αίτηση, δεν μπορώ να καταλάβω. Πάντως και πριν μιλήσω μαζί του, στο μυαλό μου είχα για τους πρώτους 6 αλλά δε θυμάμαι που το είχα δει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

13 λεπτά πριν, alxnt είπε

Και αυτή η σύμβαση που ανεβασες για 12 λέει. Από το κεφάλι του το έβγαλε αυτός που μου έκανε την αίτηση, δεν μπορώ να καταλάβω. Πάντως και πριν μιλήσω μαζί του, στο μυαλό μου είχα για τους πρώτους 6 αλλά δε θυμάμαι που το είχα δει.

To Special είχε δώρο 10 €/μήνα για τους 6 πρώτους μήνες.

• Thanks 1

Καλησπέρα σας!

θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με την εταιρεία παροχής ενέργειας καθώς επέστρεψα μόλις από το εξωτερικό και δε γνωρίζω ποια να επιλέξω. Στη παρούσα φάση η μητέρα μου που έχει 3 παροχές πάνω της έχει Volton και στα τρία σπιτια. 

ποια εταιρεία προτείνετε ; 

Ειμαι στο ψάξιμο τη δεδομένη στιγμή και με συγχωρείτε αν φαίνομαι χαζός αλλά επέστρεψα και είναι όλα διαφορετικά. Απορώ γιατί επέστρεψα αν με ρωτάτε 🤣

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! 

26 λεπτά πριν, doomnx είπε

Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις αυτό. Και καλύτερο σταθερό υπάρχει και πολύ καλά κυμαινόμενα αυτή τη στιγμή.

Γενικά νομίζω δίνουν και οι άλλες εταιρείες το κοινωνικό τιμολόγιο, αλλά μέλη εδώ μου είπαν να το ζήτησω εγγράφως ότι το συμβόλαιο τους μπορεί να γίνει και με ΚΟΤ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα που έψαχνα τα προγράμματα της ZeniΘ για τον @alxnt είδα ότι έβγαλε καινούργια προσφορά στο Power Home Smart Night με δώρο όλα τα πάγια και επιπλέον 10% έκπτωση στην τιμή kWh. Έτσι επανέρχεται στην κορυφή ως η εταιρεία με το φθηνότερο ex-post κυμαινόμενο.  Ισχύει για αιτήσεις μέχρι 31 Ιουλίου. Πέρασα τις αλλαγές στο excel.

Επίσης βγήκε και ΜΤΑ Ιουνίου.

16 λεπτά πριν, Krusty είπε

Γενικά νομίζω δίνουν και οι άλλες εταιρείες το κοινωνικό τιμολόγιο, αλλά μέλη εδώ μου είπαν να το ζήτησω εγγράφως ότι το συμβόλαιο τους μπορεί να γίνει και με ΚΟΤ.

Σχεδόν όλα είναι συμβατά με ΚΟΤ.

23 λεπτά πριν, nikstifler είπε

Καλησπέρα σας!

θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με την εταιρεία παροχής ενέργειας καθώς επέστρεψα μόλις από το εξωτερικό και δε γνωρίζω ποια να επιλέξω. Στη παρούσα φάση η μητέρα μου που έχει 3 παροχές πάνω της έχει Volton και στα τρία σπιτια. 

ποια εταιρεία προτείνετε ; 

Ειμαι στο ψάξιμο τη δεδομένη στιγμή και με συγχωρείτε αν φαίνομαι χαζός αλλά επέστρεψα και είναι όλα διαφορετικά. Απορώ γιατί επέστρεψα αν με ρωτάτε 🤣

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! 

Κατεβάζεις το εξέλ και βάζεις τη μέση κατανάλωση κάθε σπιτιού στο φύλλο Εξατομίκευση και κρίνεις.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 9

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@doomnx @ekrepali15/07 έχω καταμέτρηση μηνιαία από δεδδηε ποτέ λέτε να κάνω την αλλαγή σε Ήρων one με e-contract? Τετάρτη - Πέμπτη η την ημέρα τίς καταμέτρηση και μετα?

Επεξ/σία από koriosg4

18 ώρες πριν, kegokego είπε

Καλησπέρα, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, η volton έχει κάποια εφαρμογή στο App Store? Δεν βρίσκω κάτι! Είμαι πελάτης τους από 15/6 και μπαίνω στο site στο οποίο έχω κάνει εγγραφή και δεν δείχνει τίποτα, το μονο που μπορώ να κάνω είναι να δηλώσω να μου έρχεται ο λογαριασμός ηλεκτρονικά, τίποτα άλλο!!! Επίσης μου βγάζει με κόκκινα γράμματα ότι δεν υπάρχει δηλωμένη παροχή στον λογαριασμό μου αλλά όταν πάω να την καταχωρήσω μου γράφει ότι υπάρχει ήδη!!!🧐🧐🧐

Νομίζω δεν υπάρχει εφαρμογή, σήμερα είδα άλλαξε το τελευταίο ψηφίο στην παροχή & έκανα εγγραφή στο site της Volton. Όντως και γω καταχώρησα την παροχή μου χειροκίνητα μου βγάζει ότι δεν υπάρχουν ενεργές παροχές, θεωρώ πως πρέπει να κάνουν κάποιον έλεγχο και θα εμφανιστεί λίγο αργότερα στον λογαριασμό μου.

H Volton φαίνεται να κατήργησε το μούφα flat rate σταθερό (Smart) και αύξησε την τιμή στο εξαμηνιαίο της.

image.png.6a653642b60833bfb8d5f87b352b5741.png

4 λεπτά πριν, doomnx είπε

H Volton φαίνεται να κατήργησε το μούφα flat rate σταθερό (Smart) και αύξησε την τιμή στο εξαμηνιαίο της.

image.png.6a653642b60833bfb8d5f87b352b5741.png

Για πιο λογο υπαρχουν αυτα τα προγραμματα? Δηλαδη υπαρχει καποιος που θα παει στο παραπανω με 14.4 λεπτα και 10 ευρω παγιο? Δεν νομιζω να υπαρξει ουτε ενας. Γενικα τα σταθερα των εναλλακτικων ειναι πολυ υψηλα ενω στα κιτρινα τα πηγαινουν πολυ καλυτερα με τις προσφορες που βγαζουν καθε τοσο. 

1 ώρα πριν, Arkin είπε

Για πιο λογο υπαρχουν αυτα τα προγραμματα? Δηλαδη υπαρχει καποιος που θα παει στο παραπανω με 14.4 λεπτα και 10 ευρω παγιο? Δεν νομιζω να υπαρξει ουτε ενας. Γενικα τα σταθερα των εναλλακτικων ειναι πολυ υψηλα ενω στα κιτρινα τα πηγαινουν πολυ καλυτερα με τις προσφορες που βγαζουν καθε τοσο. 

Όλο και κάποιος θα την πατήσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορει να με βοηθήσει καποιος στο γιατι εχει 2 χρ.ημερας στο διάστημα 01062024 εως 15062024;20240709_183750.jpg

Επεξ/σία από fysikos
  • Like 1

Ο θείος μου που έκανε την αποθήκη σπίτι άφησε το τιμολόγιο της ΔΕΗ σε Γ21 επαγγελματικό. Είναι κακό ή καλό αυτό σε ότι αφορά τις τιμές; Πρέπει να κάνει καμιά υπεύθυνη δήλωση για τις πρόσθετες επιδοτήσεις ΤΕΜ που τις ζητάνε πίσω ή είναι μάταιο;

Ευχαριστώ.

37 λεπτά πριν, fysikos είπε

μπορει να με βοηθήσει καποιος στο γιατι εχει 2 χρ.ημερας στο διάστημα 01062024 εως 15062024;20240709_183750.jpg

Λογικά έχει γίνει λάθος...

Μπορείς να βάλεις και τις υπόλοιπες σελίδες για να δούμε εταιρία/πρόγραμμα και τη συνολική κατανάλωση που λέει ο λογαριασμός;

Για έναντι μου φαίνεται που πήγε να σπάσει τις 167kw ημέρας σε 54 και 114, και τα έβαλε δυο φορές.

16 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Οι 500kwh της βολτον στο πρασινο τιμολογιο δεν ειναι? Γιατι με επρηξαν για το κιτρινο κ οτι δε με συμφερει καθολου το πρασινο κλπ

Έχει και στο πράσινο και στο κίτρινο δωρεάν 500

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...