Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 hours ago, doomnx said:

Το More έχει 90 ευρώ δώρο μετά  από παραμονή 6 ή 9 μηνών, ανάλογα ποια προσφορά πρόλαβες. Μας τα λες περίεργα.

Τώρα έχει αυτή την προσφορά. Η προηγούμενη ήταν με τα 60. Μίλησα με εξυπηρέτηση και περιμένω να στείλουν το συμβόλαιο.

Spoiler

image.png.0a5e970002c6d016edddeaa90d98a900.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

13 ώρες πριν, ekrepali είπε

Εεε καλά... όλα τα καταστήματα κάκιστη βαθμολογία έχουν... οι περισσότερες από πελάτες με φουσκωμένους λογαριασμούς ή από πελάτες που δεν έχουν κατανοήσει τους όρους που υπέγραψαν, ή για καθυστερήσεις λογαριασμών κλπ...

Οικιακό:

Ταυτότητα (ή εξουσιοδότηση και ταυτότητες αν η αίτηση είναι για άλλον)

Ε9 ή μισθωτήριο

Λογαριασμό προηγούμενου παρόχου

Αποδεικτικό εξόφλησης λογαριασμού (για να πάρεις μηδενική εγγύηση)

Φωτογραφία μετρητή (φρόντισε να γραφτούν σωστά οι ενδείξεις στην αίτηση)

Για επαγγελματικό επιλέον:

Έναρξη απ'την AAΔΕ που να αναγράφει τον ΚΑΔ (πας στο myaade, πατάς στο όνομα πάνω δεξιά, μητρώο, στοιχεία επιχείρησης, αναλυτική έκδοση)

Αριθμό ΓΕΜΗ (πας στην Αναζήτηση Στοιχείων Δημοσιότητας ΓΕΜΗ , κάνεις αναζήτηση του ΑΦΜ, εκτυπώνεις screenshot που να περιλαμβάνει τον αριθμό ΓΕΜΗ). Αυτό δεν το ζητάνε όλοι οι πάροχοι.

Σφραγίδα

εγώ που βρίσκομαι Χαλκιδική με το κοντινότερο κατάστημα οποιαδήποτε εταιρίας να είναι 100+ χλμ τι μου προτείνετε να κάνω για καινούργια σύνδεση; επίσης με καταναλώσεις γύρω στις 300kw να πάω στο yellow one μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου; 

2 ώρες πριν, thermaikos4 είπε

εγω που πηγα στο καταστημα της Θερμης  και η κοπελα ηταν εξυπηρετικη. Εδωσα ταυτοτητα, της εδειξα και εναν προσφατο λογαριασμο. Εκανε την αιτηση και μου ειπε να της στειλω φωτογραφια το ρολοι οταν θα γυρνουσα σπιτι. Το εκανα και μου εστειλε με email την αιτηση με τις κιλοβατωρες. Σε δυο εργασιμες ηρθε μηνυμα απο volton.

Σε κατάστημα σίγουρα θα γίνει σωστά αλλά δεν έχω εύκολη πρόσβαση όποτε όλα γίνονται τηλεφωνικά. Το παραπάνω σχόλιο που έγραψα ήταν προς ενημέρωση ότι με λίγη επιμονή γίνεται σωστά η αίτηση και τηλεφωνικά.

Σε επαγγελματικές συνδέσεις εκδίδουν νέους λογαριασμούς και ζητούν πίσω επιδοτήσεις ρεύματος, της περιόδου 01/02/2022 έως 31/12/2023. Αφορά 1,2 εκατ. μικρομεσαίους οι οποίοι από τον Μάιο του 2022 έλαβαν πρόσθετες επιδοτήσεις ύψους 800 εκατ. ευρώ.

12 λεπτά πριν, makisssss είπε

Σε επαγγελματικές συνδέσεις εκδίδουν νέους λογαριασμούς και ζητούν πίσω επιδοτήσεις ρεύματος, της περιόδου 01/02/2022 έως 31/12/2023. Αφορά 1,2 εκατ. μικρομεσαίους οι οποίοι από τον Μάιο του 2022 έλαβαν πρόσθετες επιδοτήσεις ύψους 800 εκατ. ευρώ.

ναι ισχύει... στο θείο μου ζήτησαν πίσω 80 ευρώ

19 λεπτά πριν, makisssss είπε

Επιβεβαίωνω κι εγώ .

13 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Για ποιο λόγο?

Προσκρούει στην απαγόρευση κρατικών ενισχύσεων καθώς στρεβλώνει τον ανταγωνισμό όπως τον εννοεί η κοινοτική νομοθεσία.  Προς το παρόν έχει ανεβάσει σχετικό δημοσίευμα μόνο ένα site, επειδή όμως είναι αμιγώς κομματικό, δεν το ανεβάζω εδώ. 

11 λεπτά πριν, dasnowy είπε

Μήπως δεν κάνατε υπεύθυνη δήλωση για τις επιδοτήσεις; 

ακόμα και αυτοί που έκαναν υπεύθυνες δηλώσεις θα τις επιστρέψουν. 

E_22-23_DEH-%E2%80%A2.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, alxnt είπε

Τώρα έχει αυτή την προσφορά. Η προηγούμενη ήταν με τα 60. Μίλησα με εξυπηρέτηση και περιμένω να στείλουν το συμβόλαιο.

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.0a5e970002c6d016edddeaa90d98a900.png

Έχεις δίκιο, το βρήκα

Αναφορά σε κείμενο

Με τη σύναψη νέας σύμβασης, η Εταιρεία επιβραβεύει τον Πελάτη, με δώρο συνολικής αξίας 60 ευρώ στον Λογαριασμό Κατανάλωσης (εφεξής «Δώρο»). Το Δώρο θα αποδίδεται τμηματικά στη χρονική διάρκεια της Σύμβασης, όπως ορίζεται στην παρ. 2.1. Η μηνιαία έκπτωση αντιστοιχεί αποδίδεται αναλογικά ανά 30 ημερολογιακές ημέρες. Εφόσον ο Λογαριασμός Κατανάλωσης του Πελάτη δεν ξεπερνά το ποσό της μηνιαίας έκπτωσης, το υπόλοιπο δεν θα πιστώνεται και δεν θα μεταφέρεται σε επόμενο λογαριασμό. Το Δώρο αποδίδεται σε Έναντι και Εκκαθαριστικούς Λογαριασμούς Κατανάλωσης. Σε περίπτωση λύσης της Σύμβασης, παύει να υφίσταται κάθε υποχρέωση της Εταιρίας έναντι του Πελάτη για απόδοση του Δώρου, ή τυχόν υπολοίπου αυτού. Η Εταιρία απαλλάσσεται από οποιαδήποτε ευθύνη για απόδοση του ποσού που τυχόν θα έχει απομείνει από το Δώρο, καθώς και από οποιαδήποτε ευθύνη για καταβολή της αξίας αυτών σε χρήμα. Το Δώρο είναι αυστηρώς προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται σε άλλο πρόσωπο, για οποιονδήποτε λόγο, και δεν ανταλλάσσεται με μετρητά.

Όλο το κλειδί είναι στο bold. Θες να μας ανεβάσεις το λογαριασμό να δούμε; Επίσης είναι 60 € σε 12 μήνες όχι σε 6 μήνες...

Επεξ/σία από doomnx

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείς να έχεις μπλε τιμολόγιο στην ΔΕΗ και να είσαι στο κοινωνικό τιμολόγιο. Στους 9 μήνες μπορείς να φύγεις χωρίς πρόστιμο. Τιμή 14,51 λεπτά/kWh. Στο πράσινο για τον Ιούλιο νομίζω θα είναι 13,55 λεπτά/kwh. 2% έκπτωση αν πληρώνεις με πάγια εντολή. Έκπτωση 30 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό. 5 ευρώ πάγιο. Στους τρεις μήνες μπορείς να απενεργοποιήσεις το green pass, που τότε δεν θα είναι δωρεάν. Δώρο Ant1+ για 9 μήνες, κάτι Aegean bonus miles, κουπόνια. Πλέον μπορείς να υπογράψεις και ηλεκτρονικά το ηλεκτρονικό συμβόλαιο, αρκεί να έχεις σαρωμένες τις δύο όψεις της ταυτότητας.

Επεξ/σία από Krusty

32 λεπτά πριν, Krusty είπε

Μπορείς να έχεις μπλε τιμολόγιο στην ΔΕΗ και να είσαι στο κοινωνικό τιμολόγιο. Στους 9 μήνες μπορείς να φύγεις χωρίς πρόστιμο. Τιμή 14,51 λεπτά/kWh. Στο πράσινο για τον Ιούλιο νομίζω θα είναι 13,55 λεπτά/kwh. 2% έκπτωση αν πληρώνεις με πάγια εντολή. Στους τρεις μήνες μπορείς να απενεργοποιήσεις το green pass, που τότε δεν θα είναι δωρεάν. Δώρο Ant1+ για 9 μήνες, κάτι Aegean bonus miles, κουπόνια. Πλέον μπορείς να υπογράψεις και ηλεκτρονικά το ηλεκτρονικό συμβόλαιο, αρκεί να έχεις σαρωμένες τις δύο όψεις της ταυτότητας.

Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις αυτό. Και καλύτερο σταθερό υπάρχει και πολύ καλά κυμαινόμενα αυτή τη στιγμή.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...