Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/7/2024 στις 6:49 ΜΜ, vklon είπε

Τελευταία γίνεται όλο και πιο συχνά να στέλνουν άλλη σύμβαση. Καλύτερα από κατάστημα που καταθέτουν και άμεσα το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ γιατί τηλεφωνικά κάνουν πάνω από μια εβδομάδα…

ακυρο.. τώρα είδα ότι σου είχα ήδη απαντήσει.. 😇

Επεξ/σία από Bloummy
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, energy52 είπε

και θα καθησεις να κανεις αυτη τη δουλεια για 25 ευρω που θα εχεις πιστωτικο; αντε πες 30 και ποτε θου σου τα βαλουν σε λογαριασμο.. τετοιες πρακτικες οδηγουν στο να κοψουν οι παροχοι τα δωρα..Το βλεπουμε να συμβαινει!

με προβληματισες, μάλλον πρέπει να νιώθω τύψεις που σκέφτηκα να εκμεταλλευτώ τον οποιον "καημένο" πάροχο, ενώ αντίστοιχα θα πρέπει να νιώθω ευγνωμοσύνη όταν δίνουν δώρα ως κίνητρο και ταυτόχρονα ανεβάζουν ληστρικά την τιμή του ρεύματος. Αγώνας επιβίωσης είναι απέναντι σε έναν πόλεμο. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nikos121 είπε

πηρε κανεις τους go4more της elpedison για τις αιτησειςτου ιουνιου;

Εγώ ακόμα περιμένω Μαϊου 

• Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alxnt είπε

Δικό μου λάθος. Έχω το more οχι το night.

Αλλαζει κάτι;

Έχω στείλει σε αυτόν που εκανε την αιτηση μου να το δούμε και να μου στείλει κ το συμβόλαιο μιας και ακομα δεν το χει στείλει και περιμένω να δω τι θα πει.

Το More έχει 90 ευρώ δώρο μετά  από παραμονή 6 ή 9 μηνών, ανάλογα ποια προσφορά πρόλαβες. Μας τα λες περίεργα.

Δημοσ.
2 minutes ago, operPanayotis11 said:

Ούτε εγω Ιουνίου go2more. Μας καθυστερούν on purpose;

καμια καθηστέρηση.
ειναι ορος του συμβολαιου. 
Εγω εφυγα και δεν τους περιμενα καν

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Για πείτε τώρα πού να πάω.

Ήμουν κατά σειρά volton, heron, Elpedison.

Έχω ενάμιση μήνα που έφυγα από Ήρωνα, θα δώσει πάλι 50€;

Ή αναγκαστικά να πάω στη Volton ξανά για τις 500kwh;

Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Vassilis_24

Στη βόλτον για ένα μήνα θα πληρώσεις τα δημοτικά τέλη και ρυθμιζόμενες χρεώσεις. 

Στον ήρων αν πας στο solar θα προσέξεις στο συμβόλαιο να αναγράφει το bonus των 50€ μόλις συμπληρώσεις της ανάλογες κιλοβατώρες φεύγεις, αν τυχόν δεν το βάλουν θα το διεκδικήσεις μέσω myrae..

Εσύ αποφασίζεις ότι νομίζεις καλύτερα.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, favou2000 είπε

Αν έχει κατάστημα βόλτον στην περιοχή σου η αλλαγή γίνεται πολύ γρήγορα ,δεύτερη εναλλακτική ηρων μόνο το σόλαρ το οποίο είναι ακριβό μεν αλλά δίνει 50€ δώρο κάθεσαι μέχρι να φας το πενηντάρι και ξαναφεύγεις.

Σχετικα με το καταστημα βολτον (εχει σχετικα κοντα μου, αλλα βλεπω ειναι κακιστα βαθμολογημενο στο google) ποια ειναι ακριβως η διαδικασια? Τι θα πρεπει να εχω μαζι μου? Και στην περιπτωση του καταστηματος, πώς παιρνουν τις μετρησεις? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, favou2000 είπε

Στη βόλτον για ένα μήνα θα πληρώσεις τα δημοτικά τέλη και ρυθμιζόμενες χρεώσεις. 

Στον ήρων αν πας στο solar θα προσέξεις στο συμβόλαιο να αναγράφει το bonus των 50€ μόλις συμπληρώσεις της ανάλογες κιλοβατώρες φεύγεις, αν τυχόν δεν το βάλουν θα το διεκδικήσεις μέσω myrae..

Εσύ αποφασίζεις ότι νομίζεις καλύτερα.

Αν κάποιος καίει 260 kWh και πάνω δεν συμφέρει το Solar έναντι του Simple/Green.

Το Yellow One πάντα συμφέρει έναντι της Volton, αλλά προϋποθέτει να μην έχεις ξαναπάρει 50άρικο το τελευταίο εξάμηνο.

Δημοσ.
18 minutes ago, paranoid_android said:

Σχετικα με το καταστημα βολτον (εχει σχετικα κοντα μου, αλλα βλεπω ειναι κακιστα βαθμολογημενο στο google) ποια ειναι ακριβως η διαδικασια? Τι θα πρεπει να εχω μαζι μου? Και στην περιπτωση του καταστηματος, πώς παιρνουν τις μετρησεις? 

Εεε καλά... όλα τα καταστήματα κάκιστη βαθμολογία έχουν... οι περισσότερες από πελάτες με φουσκωμένους λογαριασμούς ή από πελάτες που δεν έχουν κατανοήσει τους όρους που υπέγραψαν, ή για καθυστερήσεις λογαριασμών κλπ...

Οικιακό:

Ταυτότητα (ή εξουσιοδότηση και ταυτότητες αν η αίτηση είναι για άλλον)

Ε9 ή μισθωτήριο

Λογαριασμό προηγούμενου παρόχου

Αποδεικτικό εξόφλησης λογαριασμού (για να πάρεις μηδενική εγγύηση)

Φωτογραφία μετρητή (φρόντισε να γραφτούν σωστά οι ενδείξεις στην αίτηση)

Για επαγγελματικό επιλέον:

Έναρξη απ'την AAΔΕ που να αναγράφει τον ΚΑΔ (πας στο myaade, πατάς στο όνομα πάνω δεξιά, μητρώο, στοιχεία επιχείρησης, αναλυτική έκδοση)

Αριθμό ΓΕΜΗ (πας στην Αναζήτηση Στοιχείων Δημοσιότητας ΓΕΜΗ , κάνεις αναζήτηση του ΑΦΜ, εκτυπώνεις screenshot που να περιλαμβάνει τον αριθμό ΓΕΜΗ). Αυτό δεν το ζητάνε όλοι οι πάροχοι.

Σφραγίδα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Ε9 ή μισθωτήριο

Αυτό το χρειάζεσαι μόνο αν αλλάζει όνομα η παροχή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/7/2024 στις 5:14 ΜΜ, trif_on είπε

Καλησπέρα, μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, η volton έχει κάποια εφαρμογή στο App Store? Δεν βρίσκω κάτι! Είμαι πελάτης τους από 15/6 και μπαίνω στο site στο οποίο έχω κάνει εγγραφή και δεν δείχνει τίποτα, το μονο που μπορώ να κάνω είναι να δηλώσω να μου έρχεται ο λογαριασμός ηλεκτρονικά, τίποτα άλλο!!! Επίσης μου βγάζει με κόκκινα γράμματα ότι δεν υπάρχει δηλωμένη παροχή στον λογαριασμό μου αλλά όταν πάω να την καταχωρήσω μου γράφει ότι υπάρχει ήδη!!!🧐🧐🧐

Επεξ/σία από kegokego
Δημοσ.
23 minutes ago, doomnx said:

Το χρειάζεται κι όταν οι υπάλληλοι έχουν κολλημένο κεφάλι. 😛

Και στις ατομικές επειχειρήσεις δεν απαιτείται βεβαίωση ΓΕΜΗ... το θέλουν μόνο για ΙΚΕ, ΟΕ κλπ. Αλλά στο κατάστημα Elpedison που είχα πάει 2 φορές (το 2023) ζητούσε επίμονα ΓΕΜΗ ο τύπος, άντε βγάλε άκρη. Μάλιστα μου είχε ζητήσει και το αρχικό μισθωτήριο, δεν ήθελε το τροποποιημένο (επέκταση). Δεν ήθελα να του πάω κόντρα λόγω επιταγών.

• Haha 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, doomnx είπε

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με Ήρων Περιστερίου μου ζήτησε και το Ε9, για αλλαγή πάροχου λέω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...