Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σκέψη, σε διαμέρισμα που διαθέτω προς ενοικίαση θέλω να εκμεταλλευτώ ένα κενό 7 ημερών ανάμεσα σε παλιό με νέο ενοικιαστή περνώντας στο όνομα μου την παροχή, υπάρχει κάποια πρόταση για άμεση απόδοση δώρου στον έναν και μοναδικό λογαριασμό ; Εννοείται ότι η κατανάλωση θα είναι μηδενική. Τα φώτα σας παρακαλώ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, tasos.pr είπε

σκέψη, σε διαμέρισμα που διαθέτω προς ενοικίαση θέλω να εκμεταλλευτώ ένα κενό 7 ημερών ανάμεσα σε παλιό με νέο ενοικιαστή περνώντας στο όνομα μου την παροχή, υπάρχει κάποια πρόταση για άμεση απόδοση δώρου στον έναν και μοναδικό λογαριασμό ; Εννοείται ότι η κατανάλωση θα είναι μηδενική. Τα φώτα σας παρακαλώ. 

Ο ΗΡΩΝ μόνο δίνει τώρα λεφτά στον λογαριασμό 50€. Πάνε στο solar.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, πήγα στο ΗΡΩΝ YELLOW και τηλεφωνικώς μου είπαν οτι δεν υπάρχει εγγύηση στο site όμως αναγράφει δεν ζητείται εγγύηση μόνο με πάγια. Ξέρετε τι ισχύει? Εμφανίστηκε τηλεφωνικώς και η volton σήμερα προτεινόντας μου το ίδιο πακέτο για να παραμείνω, χωρίς φυσικά το 50αρικο που δίνει ο ΗΡΩΝ. Σας ευχαριστώ.

Επεξ/σία από dim_04

14 ώρες πριν, ekrepali είπε

@adi32 μπορείς επίσης να τσεκαρεις τις ενδείξεις που είχες δώσει στον Ήρων (αναγράφονται στη αίτηση) και να τη συγκρίνεις με την ένδειξη από το myddie app. Αν κι εκεί η εκπροσώπηση ξεκίνησε με διαφορετική ένδειξη, τότε έχεις τηλεμετρηση.

δεν εχω τηλεμετρηση τελικα

Μαλλον οταν εγινε η αλλαγη σε βολτον περασε ο ΔΕΔΗΕ εκτακτα

Τωρα θα φαω το αγγουρι του ΗΡΩΝ και απο οτι βλεπω απο 30/6 μεχρι σημερα εχω στη βολτον 150KW 

Θα περιμενω να πανε 500 να τελειωσει ο μηνας και μετα μενει να παω σε καποιο με πολυ μικρη τιμη kw 

Να κανω κανα κολπο οτι φευγω απο τη βολτον να μου πουν να μεινω με 0,093 €/kWh μέχρι 30/09/2024.

Μου ήρθε ο 1ος λογαριασμός απο ζενιθ.

Είδα οτι μου έχουν αφαιρέσει 4,5€ ως το δώρο των 60€ που επιμεριζεται σε 12 μήνες , οπως αναγράφεται στο λογαριασμό.

Όταν είχα μιλησει και ειχα κάνει την αιτηση, τέλη μαιου, να πάω στη ζενιθ, μου είχαν πει οτι θα επιμεριζονταν σε 6 μήνες απο 10€.

Τι ισχύει τελικα;

2 ώρες πριν, dim_04 είπε

Καλησπέρα, πήγα στο ΗΡΩΝ YELLOW και τηλεφωνικώς μου είπαν οτι δεν υπάρχει εγγύηση στο site όμως αναγράφει δεν ζητείται εγγύηση μόνο με πάγια. Ξέρετε τι ισχύει? Εμφανίστηκε τηλεφωνικώς και η volton σήμερα προτεινόντας μου το ίδιο πακέτο για να παραμείνω, χωρίς φυσικά το 50αρικο που δίνει ο ΗΡΩΝ. Σας ευχαριστώ.

Ναι με πάγια εντολή δεν χρεώνεσαι εγγύηση στον ΗΡΩΝ. Μπορείς να την βάλεις μέσω κάρτας από το myheron

40 λεπτά πριν, alxnt είπε

Είδα οτι μου έχουν αφαιρέσει 4,5€ ως το δώρο των 60€ που επιμεριζεται σε 12 μήνες , οπως αναγράφεται στο λογαριασμό.

Όταν είχα μιλησει και ειχα κάνει την αιτηση, τέλη μαιου, να πάω στη ζενιθ, μου είχαν πει οτι θα επιμεριζονταν σε 6 μήνες απο 10€.

Τι ισχύει τελικα;

Δες το συμβόλαιο που υπέγραψες αν είναι 10€ ή 4,5€ γιατί μπορεί να αποδέχτηκες αυτήν την προωθητική τελικά. Πάρε τηλέφωνο μετά ή κάνε καταγγελία μέσω ΡΑΕ αν στο συμβόλαιο που υπέγραψες είχες τα 10€ αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

4 ώρες πριν, tasos.pr είπε

και θα καθησεις να κανεις αυτη τη δουλεια για 25 ευρω που θα εχεις πιστωτικο; αντε πες 30 και ποτε θου σου τα βαλουν σε λογαριασμο.. τετοιες πρακτικες οδηγουν στο να κοψουν οι παροχοι τα δωρα..Το βλεπουμε να συμβαινει!

• Like 3

Συγγνώμη για τη διακοπή κύριοι, αλλά προέκυψε μετά από θάνατο ηλικιωμένου συγγενούς άδειο σπίτι. Αυτό, θα κατοικείται 1-2 μήνες το χρόνο μαξ, καλοκαίρι με κλιματισμό και λίγο άνοιξη, όπου εκεί θα υπάρχουν μειωμένες καταναλώσεις (μαγειρική και φωτισμός).

Φαντάζομαι ότι πάω σε πρόγραμμα μηδενικού παγίου από το εξελάκι που ευγενικά έχει φτιαχτεί. Το ερώτημα είναι: από την εμπειρία σας, ποιο είναι προσφορότερο; Υπάρχει άραγε κάποιο πρόγραμμα εξοχικής κατοικίας που δεν βρίσκεται στο εν λόγω εξελ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ημερομηνία έναρξης εκπροσώπησης σε ένα πάροχο είναι η ημερομηνία υπογραφής του συμβολαίου, η ημερομηνία που ο ΔΕΔΔΗΕ ενέκρινε τη μετάβαση, ή κάτι άλλο; 

Γιατί με έχει καθυστερήσει από Elin σε Yellow της ΗΡΩΝ 13 ημέρες και αναρωτιέμαι αν οι kwh που καίω τώρα είναι φωτιές ή γατάκια!!

Επεξ/σία από sheldon

2 ώρες πριν, alxnt είπε

Τι ισχύει τελικα;

Στο Smart Night είναι ΕΩΣ 60 € το δώρο. Στην ουσία αν η κατανάλωσή σου μείον το πάγιο δεν φτάνουν τα 5 € τότε παίρνεις μόνο τμήμα του δώρου που ισούται με την κατανάλωση μείον το πάγιο.

43 λεπτά πριν, MikhailBakurin είπε

Υπάρχει άραγε κάποιο πρόγραμμα εξοχικής κατοικίας που δεν βρίσκεται στο εν λόγω εξελ;

Όχι.

Αν θέλεις ένα πρόγραμμα και τέλος, σε συμφέρει το Yellow Free Home με τα 50 € δώρο.

40 λεπτά πριν, sheldon είπε

Η ημερομηνία έναρξης εκπροσώπησης σε ένα πάροχο είναι η ημερομηνία υπογραφής του συμβολαίου, η ημερομηνία που ο ΔΕΔΔΗΕ ενέκρινε τη μετάβαση, ή κάτι άλλο; 

Γιατί με έχει καθυστερήσει από Elin σε Yellow της ΗΡΩΝ 13 ημέρες και αναρωτιέμαι αν οι kwh που καίω τώρα είναι φωτιές ή γατάκια!!

Συνήθως είναι η ημερομηνία που λαμβάνει ο ΔΕΔΔΗΕ την αίτηση. Εκτός αν έχεις τηλεμέτρηση, οπότε είναι η ημερομηνία που γίνεται η τηλεμέτρηση για την αλλαγή εκπροσώπησης.

1 ώρα πριν, sheldon είπε

Πόση διαφορά έχει η κιλοβατώρα?

35 minutes ago, doomnx said:

Στο Smart Night είναι ΕΩΣ 60 € το δώρο. Στην ουσία αν η κατανάλωσή σου μείον το πάγιο δεν φτάνουν τα 5 € τότε παίρνεις μόνο τμήμα του δώρου που ισούται με την κατανάλωση μείον το πάγιο.

Δικό μου λάθος. Έχω το more οχι το night.

Αλλαζει κάτι;

Έχω στείλει σε αυτόν που εκανε την αιτηση μου να το δούμε και να μου στείλει κ το συμβόλαιο μιας και ακομα δεν το χει στείλει και περιμένω να δω τι θα πει.

5 ώρες πριν, vklon είπε

Ο ΗΡΩΝ μόνο δίνει τώρα λεφτά στον λογαριασμό 50€. Πάνε στο solar.

Χωρίς προϋποθέσεις για το αν ήσουν εκεί ξανά το προηγούμενο τρίμηνο;

Να ρωτήσω κάτι άλλο.

Ο Ήρων στις χρεώσεις προμηθειας ρεύματος έχει εκτός από τη χρέωση προμήθειας και μια έξτρα χρέωση που την ονομάζει διακύμανση κόστους αγοράς (κίτρινο πρόγραμμα).

Οι άλλες εταιρείες δεν είχαν κάτι τέτοιο, το είχαν ενσωματώσει ή είναι κάποια επιπλέον χρέωση;

1 λεπτό πριν, Vassilis_24 είπε

Χωρίς προϋποθέσεις για το αν ήσουν εκεί ξανά το προηγούμενο τρίμηνο;

Να ρωτήσω κάτι άλλο.

Ο Ήρων στις χρεώσεις προμηθειας ρεύματος έχει εκτός από τη χρέωση προμήθειας και μια έξτρα χρέωση που την ονομάζει διακύμανση κόστους αγοράς (κίτρινο πρόγραμμα).

Οι άλλες εταιρείες δεν είχαν κάτι τέτοιο, το είχαν ενσωματώσει ή είναι κάποια επιπλέον χρέωση;

Η κάθε εταιρεία μπορεί να έχει 1000 διαφορετικούς τρόπους που υπολογίζει την τιμή στο κίτρινο τιμολόγιο.

Στα περισσότερα κίτρινα ο ΗΡΩΝ έχει μια αρχική τιμή (παραπλανητική)+διακύμανση κόστους αγοράς (πρώην ρήτρα αναπροσαρμογής).

Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το τελικό κόστος: Αρχική τιμή + Διακύμανση αγοράς.

*η διακύμανση αγοράς επηρεάζεται από την χονδρική τιμή του ρεύματος και τους συντελεστές που έχει ορίσει ο ήρωνας (οι οποίοι είναι σχετικά κακοί). 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, fotis1997 είπε

Η κάθε εταιρεία μπορεί να έχει 1000 διαφορετικούς τρόπους που υπολογίζει την τιμή στο κίτρινο τιμολόγιο.

Στα περισσότερα κίτρινα ο ΗΡΩΝ έχει μια αρχική τιμή (παραπλανητική)+διακύμανση κόστους αγοράς (πρώην ρήτρα αναπροσαρμογής).

Αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το τελικό κόστος: Αρχική τιμή + Διακύμανση αγοράς.

*η διακύμανση αγοράς επηρεάζεται από την χονδρική τιμή του ρεύματος και τους συντελεστές που έχει ορίσει ο ήρωνας (οι οποίοι είναι σχετικά κακοί). 

Οκ, ναι, αυτό κατάλαβα κι εγώ, οπότε δεν το ψάχνω άλλο, σ'ευχαριστώ.

Για πείτε τώρα πού να πάω.

Ήμουν κατά σειρά volton, heron, Elpedison.

Έχω ενάμιση μήνα που έφυγα από Ήρωνα, θα δώσει πάλι 50€;

Ή αναγκαστικά να πάω στη Volton ξανά για τις 500kwh;

Επεξ/σία από Vassilis_24

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...