Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 hours ago, adi32 said:

Είχα κάνει αίτηση βολτον 14/6 οπότε μετρήσεις πήρε τότε η βολτον και ο Ηρων που λογικά με αυτές θα βγάλει τελικό. Αλλά η βολτον μου έστειλε μήνυμα ότι είμαι από 30/6. 

Άρα θα έχω μέσα σε λίγες μέρες πολλές kw και από τον Ιούνιο 

Τώρα αυτοί πως θα υπολογίσουν τις 500 δωρεάν? 

Πχ αν έχω 300kw από 14/6 μέχρι 30/6 και από 1/7 μέχρι σήμερα άλλες 100.

Θέλω να δω πότε συμφέρει να φύγω

4.jpg.e38f9e0670316646d90d7a910f278811.jpg

On 04/07/2024 at 19:36, ekrepali said:

Μην εκπλαγείς αν στείλουν το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ με ενδείξεις ότι να'ναι.

Μην εκκπλαγείς αν καθυστερήσουν να στείλουν το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ.

Την εύκολη αξιόπιστη λύση την έχω γράψει 100 φορές και κανείς δεν ακούει. Κατάστημα. Οτιδήποτε άλλο κάνετε, παίζετε τζόκερ.

Κονσερβοποιημένες απαντήσεις θα δίνω από δω και πέρα. 😁

• Like 1
  • Haha 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα αλλαγή στο elpedison flex (σταθερή τιμή έως 31/12), δυστυχώς άργησα και τα σταθερά (και τα παρόμοια) ανέβηκαν 20%+ πρόσφατα:(
Τουλάχιστον δεν είδα να γράφει κάτι για ρήτρα παραμονής οπότε αν βγει κάτι καλό στο ενδιάμεσο... θα πάω προς τα εκεί

Επεξ/σία από hln3
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Το ξερω αυτο, το λεω και μονος μου 

Θελω να βρω πως θα κατανεμηθουν οι δωρεαν της βολτον σε 7 μερες

Αν μου τις μετρησουν απο 30/6 και λαβουν υποψιν τη μετρηση 14/6 θα σημαινει πως μεσα πχ σε 7 μερες θα εχω καψει πχ 500kw 

Θα ρωτησω δεδηε για σιγουρα οποτε αν εχουν ηδη συμπληρωθει θα πρεπει να φυγω πριν το μηνα  

Επεξ/σία από adi32

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Είναι όπως στο γκισέ. Ο επόμενος ρωτά τα ίδια. Δυστυχώς, δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση ο κάθε ένας που φθάνει εδώ να γνωρίζει τη σωστή συμπεριφορά σε φόρουμ. Δηλαδή: αφού σιγουρευτεί ότι είναι στο σωστό θέμα να διαβάσει 5-10 σελίδες πίσω, μήπως βρει αυτό που ψάχνει και μετά να ρωτήσει. Οπότε, ή θα απαντάς όποτε δεν βαριέσαι, ή ζητάς να γίνεις συντονιστής, ώστε να βάλεις μια τάξη, γιατί υπάρχουν τρόποι. Αυτά όμως είναι μόνο για όσους έχουν οικονομικό όφελος, νομίζω. 

• Thanks 1

20 minutes ago, adi32 said:

Το ξερω αυτο, το λεω και μονος μου 

Θελω να βρω πως θα κατανεμηθουν οι δωρεαν της βολτον σε 7 μερες

Αν μου τις μετρησουν απο 30/6 και λαβουν υποψιν τη μετρηση 14/6 θα σημαινει πως μεσα πχ σε 7 μερες θα εχω καψει πχ 500kw 

Θα ρωτησω δεδηε για σιγουρα οποτε αν εχουν ηδη συμπληρωθει θα πρεπει να φυγω πριν το μηνα  

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι 500kw ξεκινάνε να μετράνε από 30/6. Πρέπει να μάθεις με ποια ένδειξη έγινε η αλλαγή.

Ή παίρνεις τηλέφωνο τον δεδδηε και ρωτάς ή κάνεις αυτό. ⬇️

Spoiler

re.jpg.fecf77409cbda19f793521e14991de93.jpg

Κι αν η ένδειξη που απέστειλε η volton είναι λάθος (παλιά, ή στα κουτουρού) τότε διορθώνεται μόνο με αυτό το τρόπο

Spoiler

43.jpg.4e3a5d2fda57aa28a82be53715f16784.jpg

Good luck

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι 500kw ξεκινάνε να μετράνε από 30/6

Δε θυμαμαι αν εχει ξαναειπωθει αν οι 500 συμπληρωθουν στις 10 μερες και φυγω ισχυει η εκτπωση και των 500?

24 λεπτά πριν, adi32 είπε

Δε θυμαμαι αν εχει ξαναειπωθει αν οι 500 συμπληρωθουν στις 10 μερες και φυγω ισχυει η εκτπωση και των 500?

Όχι έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι το δώρο καταβάλεται ανά ημέρα (16,66kwh). Αν μείνεις 10 μέρες θα πάρεις 166,6

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ekrepali είπε

Η Volton κάνει ότι γουστάρει....

Παραδειγμα:

Είμαι volton ένα μήνα, φεύγω για ταχυτουρισμό σε ΔΕΗ δίνοντας ενδείξεις(πραγματικές) στη ΔΕΗ και επιστρέφω volton μετά από 4-5 ημέρες και τους δίνω και αυτών νέες ενδείξεις και αυτές πραγματικές. Τι κάνει η volton? Εκδίδει το συμβόλαιο με τις ενδείξεις που της έστειλα και στον ΔΕΔΔΗΕ στέλνει τις ενδείξεις που είχα στείλει στη ΔΕΗ εγώ. Αυτό το κάνει για να πάνε όλες οι kWh σαυτούς και στη ΔΕΗ κατανάλωση 0.

Και εγώ έχω στα χέρια μου συμβόλαιο με άλλες ενδείξεις(σωστές εννοείται αφού βγάζω φώτο και μετά τους καλώ όλους).

Επεξ/σία από armenistis1980

12 ώρες πριν, nhzt είπε

https://www.insurancemarket.gr/energy/eiq/residential/form/

Αυτην εδώ την σύγκριση που κάνει το insurance market την είδε κανείς και πόσο αξιόπιστη είναι;

Επίσης βγάζει καλύτερο και με διαφορά το ρεύμα απο Φυσικο Αερίο...Αξίζει;

Πολύ αξιόπιστο. Αναγάγει την έκτακτη τιμή Ιουλίου της ΦΑ στο χρόνο και το βγάζει φθηνότερο όλων 😂

Τσέκαρε το εξελάκι μου.

2 ώρες πριν, hln3 είπε

Εκανα αλλαγή στο elpedison flex (σταθερή τιμή έως 31/12), δυστυχώς άργησα και τα σταθερά (και τα παρόμοια) ανέβηκαν 20%+ πρόσφατα:(
Τουλάχιστον δεν είδα να γράφει κάτι για ρήτρα παραμονής οπότε αν βγει κάτι καλό στο ενδιάμεσο... θα πάω προς τα εκεί

Πήγαινε παιδί μου στο Win μέχρι 31/7 και μετά πηγαίνεις στο flex αν θέλεις. Γιατί να πληρώνεις παραπάνω ένα μήνα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακουσα απο φίλο που επιμένει στην αποψη του, το εξής παράλογο και ρωταω εδω ως τελαυταίο κάστρο λογικής, γιατι αναφέρθηκε οτι το συγκεκριμένο γεγονός γίνεται ΚΑΙ σε εναλλακτικους παρόχους.

εχει ακουσει κανένας για κλοπή KW απο ενα Χ ρολόι και να μπορεί να τις "μεταβιβάσει" (μαλλον με κανα ξόρκι) στο δικό του ρολόι;

για ρευματοκλοπή με σύνδεση διπλανων ρολογιων εχω ακούσει.. αλλα κατι τέτοιο οχι..

Επεξ/σία από prefuse

4 ώρες πριν, vklon είπε

Ναι, πάνε στο solar μέχρι να φας το 50€. Το yellow one δεν δίνει 50€ αν πήρες το τελευταίο εξάμηνο. Για Elpedison περίμενε από εβδομάδα αν βγάλει κάποιο promo.

Τοτε θα περιμενω μεχρι αυριο μεθαυριο μηπως ανακοινωθει τπτ απο elpedison κ μετα θα παω στο solar αν ειναι.....κ μολις βγει κ ο πρωτος λογαριασμος κ δω οτι μπηκανε κ τα 50 τοτε ισως κανω μια προσπαθεια μηπως με μεταφερουν αζημιως στο yellow one.....μηπως εχεις καμια εικονα για τιμη kwh στο solar (στο περιπου)

3 ώρες πριν, ekrepali είπε

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι 500kw ξεκινάνε να μετράνε από 30/6. Πρέπει να μάθεις με ποια ένδειξη έγινε η αλλαγή.

Ή παίρνεις τηλέφωνο τον δεδδηε και ρωτάς ή κάνεις αυτό. ⬇️

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

re.jpg.fecf77409cbda19f793521e14991de93.jpg

Κι αν η ένδειξη που απέστειλε η volton είναι λάθος (παλιά, ή στα κουτουρού) τότε διορθώνεται μόνο με αυτό το τρόπο

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

43.jpg.4e3a5d2fda57aa28a82be53715f16784.jpg

Good luck

Έβαλα την εφαρμογή στο κινητό. Βγάζει την παροχή με το νέο νούμερο της βολτον αλλά δεν δείχνει κανένα δεδομένο μετρήσεων. 

Μετά από λίγο λέει σφάλμα δοκιμάστε αργότερα κλπ 

1 ώρα πριν, desiro είπε

Τοτε θα περιμενω μεχρι αυριο μεθαυριο μηπως ανακοινωθει τπτ απο elpedison κ μετα θα παω στο solar αν ειναι.....κ μολις βγει κ ο πρωτος λογαριασμος κ δω οτι μπηκανε κ τα 50 τοτε ισως κανω μια προσπαθεια μηπως με μεταφερουν αζημιως στο yellow one.....μηπως εχεις καμια εικονα για τιμη kwh στο solar (στο περιπου)

0,16250 στο solar χωρίς την έκπτωση ήταν το προηγούμενο μήνα. Είναι ακριβό για αυτό μόλις κάψεις 150-200kwh (ανάλογα και με τα δημοτικά τέλη) φύγε για άλλον πάροχο.

1 ώρα πριν, prefuse είπε

ακουσα απο φίλο που επιμένει στην αποψη του, το εξής παράλογο και ρωταω εδω ως τελαυταίο κάστρο λογικής, γιατι αναφέρθηκε οτι το συγκεκριμένο γεγονός γίνεται ΚΑΙ σε εναλλακτικους παρόχους.

εχει ακουσει κανένας για κλοπή KW απο ενα Χ ρολόι και να μπορεί να τις "μεταβιβάσει" (μαλλον με κανα ξόρκι) στο δικό του ρολόι;

για ρευματοκλοπή με σύνδεση διπλανων ρολογιων εχω ακούσει.. αλλα κατι τέτοιο οχι..

Ελα.. Τι άκουσες; Τι γίνεται;

1 ώρα πριν, prefuse είπε

Πιστεύω ότι η τεχνολογία τρέχει και αυτό πού λες το 2050 θα είναι παιχνιδάκι 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...