Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ήρθε ο Ήρων με το πενηνταρικο για 11 μέρες. Έμειναν αλλά 25ε, ήμουν στο free home και πήγα στο one μόλις βγήκε, αλλά τι είναι αυτό στη χρέωση προμήθειας??? Τι ποιητικό 0.35??Ξέρει κάποιος?

Screenshot_20240706_195012_Drive.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 hour ago, magicnumbers said:

Μετα τι θα επαιρνα? ΓΙατι αν ηταν να μουρθει καπελο αργοτερα οπως βλεπω πχ οτι εχουν σταθερα ακριβοτερη την κιλοβαωτρα οι εναλλακτικοι ευχαριστω δε θα παρω τυρακι για πελατεια μου φιανεται, σα το παμφτηνο φυσικο αεριο που τρεξαν προπερσι βαλαν ολοι κ το χειμωνα κατσαν πανω στο παγωτο. Τελικα το ρευμα αποδεικνυεται το πιο φτηνο για θερμανση.

Αν θέλεις να παίξεις με τουρισμό πάντα θα είσαι κερδισμένος, αν θέλεις να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις  τα μπλέ που δίνουν είναι φθηνότερα απο αυτά της ΔΕΗ σταθερά ή μη (και συνήθως έχουν και δωράκια)

Αν κάποιος την έχει σταθερά πιο ακριβά αυτός είναι η ΔΕΗ

Το αέριο παρέμενε φθηνότερο απο το ρεύμα σε κάθε περίπτωση,   απλά δεν ήταν εκείνο το 0,025  που είχαμε συνηθίσει,  το ρεύμα είναι στην καλύτερη στο  0,09  η Kwh

• Like 1

2 ώρες πριν, namenick είπε

Ήρθε ο Ήρων με το πενηνταρικο για 11 μέρες. Έμειναν αλλά 25ε, ήμουν στο free home και πήγα στο one μόλις βγήκε, αλλά τι είναι αυτό στη χρέωση προμήθειας??? Τι ποιητικό 0.35??Ξέρει κάποιος?

Screenshot_20240706_195012_Drive.jpg

-33,71/94

• Like 1

Μια ερώτηση παιδιά, είμαι 3-4 ημέρες στο solar του Ήρων για το 50αρικο, άμα ζητήσω  αλλαγή  για το yellow free θα έχω το 50αρικο? Ή άμα πάω στο benefit θα έχω τα δωρεάν πάγια και το 50αρικο? Θέλω αλλαγή γιατί το σπίτι είναι κλειστό και δεν έχει κατανάλωση και θέλω να αποφύγω τα πάγια...

8 minutes ago, danielo67000 said:

Μια ερώτηση παιδιά, είμαι 3-4 ημέρες στο solar του Ήρων για το 50αρικο, άμα ζητήσω  αλλαγή  για το yellow free θα έχω το 50αρικο? Ή άμα πάω στο benefit θα έχω τα δωρεάν πάγια και το 50αρικο? Θέλω αλλαγή γιατί το σπίτι είναι κλειστό και δεν έχει κατανάλωση και θέλω να αποφύγω τα πάγια...

Θα ρισκάρεις να μη μπει το 50άρικο και να τρέχεις με αμφισβητήσεις, για να γλυτώσεις 5 ευρώ; Κάνε υπομονή να βγει λογαριασμός.

2 ώρες πριν, doomnx είπε

-33,71/94

Ήρθα και εγώ Ηρων για το 50αρικο (πριν ήμουν Elpedison). Βγήκε ο πρώτος λογαριασμός και σε 15 μέρες με κατανάλωση 230kwh έφαγα όλο το ποσό. Συνήθως η κατανάλωση μ είναι 150Kwh/μήνα αλλά λόγω καλοκαιριού και ζέστης τα κλιματιστικά δουλεύουν πολλές ώρες. Ποία είναι η επόμενη στάση? Volton για 500kwh για 1 μήνα? 

• Like 1

Bγηκε και σε μενα ο πρωτος λογαριασμος Ηρων generous με το 50αρι μεσα ολα καλα, πιστωτικος βγηκε αφου ειναι μονο για 59kw καταναλωση και χρεωση 0,15 με διακυμανση. Ηδη περασα σε yellow, αλλα θα φαω στο κεφαλι καμια ~ 300kw με generous, ευχομαι να μην ειναι παραπανω..

• Like 1

https://www.insurancemarket.gr/energy/eiq/residential/form/

Αυτην εδώ την σύγκριση που κάνει το insurance market την είδε κανείς και πόσο αξιόπιστη είναι;

Επίσης βγάζει καλύτερο και με διαφορά το ρεύμα απο Φυσικο Αερίο...Αξίζει;

• Sad 1

8 ώρες πριν, desiro είπε

Οσοι πηρατε το 50αρικο Ηρων δεν ειχατε ξαναπαει το τελευταιο 6μηνο? Ή ειχατε ξαναπαει κ παρολα αυτα μπηκε παλι?

Εγώ προσωπικά είχα πάει Νοέμβριο 23 έναρξη εκπροσώπησης και τώρα Ιούνιο.. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, desiro είπε

Οσοι πηρατε το 50αρικο Ηρων δεν ειχατε ξαναπαει το τελευταιο 6μηνο? Ή ειχατε ξαναπαει κ παρολα αυτα μπηκε παλι?

Πολλοί που έλαβαν τώρα λογαριασμό πήγαν στο guarantee πριν καταργηθεί που έδινε 50€ άνευ όρων. Τώρα μόνο το solar έμεινε χωρίς το εξάμηνο.

Επεξ/σία από vklon

19 λεπτά πριν, vklon είπε

Πολλοί που έλαβαν τώρα λογαριασμό πήγαν στο guarantee πριν καταργηθεί που έδινε 50€ άνευ όρων. Τώρα μόνο το solar έμεινε χωρίς το εξάμηνο.

Συμφερει λες να παω στο solar για καταναλωσεις 100kwh το μηνα για τα 50 ευρω ή να παω στην κλειδωμενη τιμη του yellow one? Βλεπω η ελπε να μην ξαναβγαζει δωρα

Είχα κάνει αίτηση βολτον 14/6 οπότε μετρήσεις πήρε τότε η βολτον και ο Ηρων που λογικά με αυτές θα βγάλει τελικό. Αλλά η βολτον μου έστειλε μήνυμα ότι είμαι από 30/6. 

Άρα θα έχω μέσα σε λίγες μέρες πολλές kw και από τον Ιούνιο 

Τώρα αυτοί πως θα υπολογίσουν τις 500 δωρεάν? 

Πχ αν έχω 300kw από 14/6 μέχρι 30/6 και από 1/7 μέχρι σήμερα άλλες 100.

Θέλω να δω πότε συμφέρει να φύγω 

9 λεπτά πριν, adi32 είπε

Είχα κάνει αίτηση βολτον 14/6 οπότε μετρήσεις πήρε τότε η βολτον και ο Ηρων που λογικά με αυτές θα βγάλει τελικό. Αλλά η βολτον μου έστειλε μήνυμα ότι είμαι από 30/6. 

Άρα θα έχω μέσα σε λίγες μέρες πολλές kw και από τον Ιούνιο 

Τώρα αυτοί πως θα υπολογίσουν τις 500 δωρεάν? 

Πχ αν έχω 300kw από 14/6 μέχρι 30/6 και από 1/7 μέχρι σήμερα άλλες 100.

Θέλω να δω πότε συμφέρει να φύγω 

Καλημερα... Για παρε τηλεφωνο  για σιγουρια τον Δεδδηε να δεις ποτε εγινε η αλλαγη.. Ημερομηνιες ενδειξεις κτλπ...

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, desiro είπε

Συμφερει λες να παω στο solar για καταναλωσεις 100kwh το μηνα για τα 50 ευρω ή να παω στην κλειδωμενη τιμη του yellow one? Βλεπω η ελπε να μην ξαναβγαζει δωρα

Ναι, πάνε στο solar μέχρι να φας το 50€. Το yellow one δεν δίνει 50€ αν πήρες το τελευταίο εξάμηνο. Για Elpedison περίμενε από εβδομάδα αν βγάλει κάποιο promo.

Επεξ/σία από vklon

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...