Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, madboy είπε

Οπως ανέφερα και χθές είμαι απο τις 22 του μήνα στον Ηρων. Ακόμα βέβαια τα συστήματα τους δεν το ξέρουν.

Η Ελπε πρόλαβε και εβγαλε τελικό λογαριασμό για τον ενα μήνα που ήμουν σε αυτους.

Ενδιαφέρομαι να παω Volton. Συνήθως αυτοί ζητάνε λογαριασμό τελευταίου παρόχου ή έστω βεβαίωση εκπροσώπησης.

Στην προκειμένη περίπτωση μου προφανώς και δεν έχω τίποτα απο αυτά τα δυο.

Να αναφέρω οτι έχω λογαριασμό απο τον προ-προηγούμενο πάροχο ή να μην αναφέρω κάτι για τον Ηρων που είμαι τώρα και να κάνω αίτηση με λογαριασμό της Ελπε;

Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την διαδικασία αλλαγής παρόχου, αν δεν δηλώσω τώρα οτι είμαι στον Ηρων;

Και εγώ στην ίδια φάση ήμουν για δυο παροχές και τους έδωσα από Elpedison επειδή δεν είχα από ΗΡΩΝ και με δέχτηκαν. 

• Like 1
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 minute ago, vklon said:

Και εγώ στην ίδια φάση ήμουν για δυο παροχές και τους έδωσα από Elpedison επειδή δεν είχα από ΗΡΩΝ και με δέχτηκαν. 

Τους ανέφερες οτι είσαι ηδη Ηρων προφανώς. Η αίτηση έγινε απο το τηλέφωνο ή σε κατάστημα;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, madboy είπε

Τους ανέφερες οτι είσαι ηδη Ηρων προφανώς. Η αίτηση έγινε απο το τηλέφωνο ή σε κατάστημα;

Τηλεφωνικά έκανα το αίτημα το Πάσχα που είχε και τα 50€ public. Δεν την ενδιέφερε ο λογαριασμός να είναι από τον τελευταίο πάροχο αλλά να είναι εξοφλημένος για να βάλει μηδενική εγγύηση. Αν έχεις κοντά κατάστημα πάνε από εκεί γιατί τηλεφωνικά έκαναν μια εβδομάδα ενώ στα καταστήματα γίνεται άμεσα η μεταφορά 

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ τον φίλο doommx για τα φώτα του, πήγα μόλις από yellow free home σε yellow one καθότι είμαι 10 μέρες Ήρων , θα έρθει και το πενηνταρικο σε κάνα μήνα όποτε μέχρι Σεπτεμβριο ψιλοβολευτηκαμε με 0.0936.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 minutes ago, namenick said:

Ευχαριστώ τον φίλο doommx για τα φώτα του, πήγα μόλις από yellow free home σε yellow one καθότι είμαι 10 μέρες Ήρων , θα έρθει και το πενηνταρικο σε κάνα μήνα όποτε μέχρι Σεπτεμβριο ψιλοβολευτηκαμε με 0.0936.

Αν συνέχιζες τον τουρισμό το κέρδος σου θα ήταν μεγαλύτερο. Αλλά και αυτή η τιμή καλή είναι για κάποιον που δεν θέλει να κάνει ενεργειακά ταξίδια.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, madboy είπε

Αν συνέχιζες τον τουρισμό το κέρδος σου θα ήταν μεγαλύτερο. Αλλά και αυτή η τιμή καλή είναι για κάποιον που δεν θέλει να κάνει ενεργειακά ταξίδια.

Εννοείται αν βγει κάτι καλό ως τότε θα πράξω αναλόγως, αλλά θεωρώ πήγε καλά η σεζόν με δώρα από ΕΛΠΕ Σκλαβενίτη, Εθνική, από Volton 500kw και τώρα το 50ρικο του Ήρωνα με μια καλουτσικη τιμη. Θα δούμε και για μετά , εδώ είναι το φόρουμ 😁😁👍

• Like 2
Δημοσ.
46 minutes ago, namenick said:

Δεν υπολογίζεις όμως τη διακύμανση...

Είχα το generous garantee που ειχε καπου 8λ και με πήγε στα 16λ λογω διακύμανσης. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή με τον τουρισμό, πας κάθεσαι ένα μήνα εκμεταλεύεσαι τα δωράκια που προσφέρουν και μετά φτου και από την αρχή;

Επεξ/σία από li@m
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, insoholic είπε

Δεν υπολογίζεις όμως τη διακύμανση...

Είχα το generous garantee που ειχε καπου 8λ και με πήγε στα 16λ λογω διακύμανσης. 

Για 3 μήνες ο Μηχανισμός Διακύμανσης στο One είναι 0.

1 λεπτό πριν, li@m είπε

Δηλαδή με τον τουρισμό, πας κάθεσαι ένα μήνα και εκμεταλεύεσαι τα δωράκια που προσφέρουν;

Ναι.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, namenick είπε

Επειδή είμαι στην ίδια ακριβώς φάση, είμαστε σίγουροι ότι δε χάνουμε το 50ρικο, έτσι; 
Στην περίπτωση μου, είμαι από τους τελευταίους που πρόλαβε το GENEROUS και λέω να πάω στο Yellow One.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, li@m είπε

Δηλαδή με τον τουρισμό, πας κάθεσαι ένα μήνα εκμεταλεύεσαι τα δωράκια που προσφέρουν και μετά φτου και από την αρχή;

Μπορείς και λιγότερο αν θέλεις να έχεις μεγαλύτερο όφελος δεν είναι απαραίτητη η μηνιαία παραμονή. Στον ΗΡΩΝ πχ και μια μέρα να μείνεις παίρνεις το 50€.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vklon είπε

Μπορείς και λιγότερο αν θέλεις να έχεις μεγαλύτερο όφελος δεν είναι απαραίτητη η μηνιαία παραμονή. Στον ΗΡΩΝ πχ και μια μέρα να μείνεις παίρνεις το 50€.

Το σωστό είναι να καθόμαστε μέχρι να φάμε το δώρο και όχι να τα παίρνουμε στην τράπεζα, ναι; Ήδη τα έχουν πετσοκόψει τα δώρα, ας μην προκαλούμε κι άλλο την τύχη μας.

Η ZeniΘ στο πράσινο άλλαξε τα όρια του μηχανισμού διακύμανσης από 50 και 40 €/MWh σε 38 και 30 €/MWh. Έτσι, αντί για 0,18905 €/kWh που προβλέψαμε, θα κοστίζει 0,20525 €/kWh.

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, doomnx είπε

Το σωστό είναι να καθόμαστε μέχρι να φάμε το δώρο και όχι να τα παίρνουμε στην τράπεζα, ναι; Ήδη τα έχουν πετσοκόψει τα δώρα, ας μην προκαλούμε κι άλλο την τύχη μας.

Δεν τα παίρνω στην τράπεζα συνήθως τα αφήνω πιστωτικά για την επόμενη φορά. Όσο για το τελευταίο η Elpedison έδινε μέχρι πριν δύο εβδομάδες 120€. Ο ΗΡΩΝ ανέκαθεν έδινε το 50€ και η volton τα 500. Οι υπόλοιποι δεν δίνουν δώρα για τους τουρίστες. Τα δώρα θα συνεχίσουν να υπάρχουν για να προσελκύουν νέους πελάτες οι πάροχοι κατά περιόδους.

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.

Με λίγο hacking στη γραμμή διεύθυνσης του browser μάθαμε και την τιμή Ιουλίου της Volton. Μείωσε την αρχική έκπτωση από 20% σε 10% και την έκπτωση συνέπειας από 32% σε 26%. Τελική τιμή Ιουλίου με συνέπεια 0,16856 €/kWh.

3 λεπτά πριν, vklon είπε

Ο ΗΡΩΝ ανέκαθεν έδινε το 50€ και η volton τα 500. Οι υπόλοιποι δεν δίνουν δώρα για τους τουρίστες. Τα δώρα θα συνεχίσουν να υπάρχουν για να προσελκύουν νέους πελάτες οι πάροχοι κατά περιόδους.

Η ΗΡΩΝ τα έδινε τα 50 χωρίς προϋποθέσεις και τώρα έβαλε όρο 6μήνου...

H Eunice Power έμεινε πιστή στην παράδοση και δεν άλλαξε τίποτα στο πράσινο. Η τιμή είναι αυτή που προβλέψαμε, 0,1823 €/kWh.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...