Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 5/7/2024 στις 10:44 ΠΜ, katsios2010 είπε

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΗΡΩΝ. ΕΒΓΑΛΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΤΑ 50 ΔΩΡΟ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑ ΣΤΟ GENEROUS BONUS, ΧΩΡΙΣ ΟΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟΥ!!!!!!!

Εμένα βγήκε (30/6) και το είχε κανονικά το 50€..και μπορώ να πω εξαιρετικά γρήγορα για ΗΡΩΝ..η ενεργοποίηση της παροχής είχε γίνει 8/6

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

30 λεπτά πριν, stylish είπε

Με πηραν από ΗΡΩΝ και λενε οτι τα 50 ευρω τα δινουν και τηλεφωνικά.

To εχει κανει κάποιος;

Κατεξαιρεση γίνεται απλά στο συμβόλαιο που θα σου στείλουν να το δεις να  αναγράφεται.

• Like 1

5 ώρες πριν, madboy είπε

Σχετικά με την τηλεφωνική αίτηση στην Volton η διαδικασία τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση για αλλη μια φορά μια χαρά εξελίσσεται.

Την Τρίτη είχα κάνει τηλεφωνικά αίτηση, την Πέμπτη έλαβα το email με το συμβόλαιο και χθές έστειλαν το αίτημα στον Δεδδηε. 

Σε κατάστημα ίσως γλύτωνα μια - δυο μέρες αλλά προσωπικά δεν καιγόμουν για να πώ οτι δεν θέλω να χαθεί ούτε ενα δευτερόλεπτο.

Το πρόβλημα με την Volton δεν είναι η ταχύτητα αλλά το ότι στο συμβόλαιο από το τηλέφωνο δεν γράφουν τις ενδείξεις του μετρητή με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα με τον ΔΕΔΔΗΕ για μέλη του νήματος. Ο μόνος τρόπος να έχεις σίγουρα τις ενδείξεις στο συμβόλαιο είναι να πας σε κατάστημα η να επιμείνεις ότι δεν θα αποδεχθείς τους όρους στην τηλεφωνική επιβεβαίωση αν στο συμβόλαιο που σου στείλουν δεν είναι γραμμένες οι ενδείξεις. Συνήθως γκρινιάζουν ότι δεν είναι η διαδικασία που ακολουθείται και θα πρέπει να μιλήσουν με προϊστάμενο αλλά τελικά στέλνουν συμβόλαιο με τις μετρήσεις περασμένες.

• Like 2

Λέω να πάω Ήρων στο Yellow One μέχρι τέλη Σεπτέμβρη για τα 50€ και την κλειδωμένη τιμή κιλοβατωρας. 

Θυμάμαι αρχές της χρονιάς υπήρχαν κάτι θέματα με το 50αρικο, το έτρωγαν σε αρκετούς στους εκκαθαριστικούς αν θυμάμαι καλά. 

Λύθηκε το θέμα αυτό ή ακόμα πετάνε αετό ;

Είχα κάνει μια αίτηση στη ΡΑΕ από μέσα Ιουνίου για να διορθώσει η elpedison το λάθος της με την δωροκάρτα public και ακόμα το αίτημα μου είναι σε κατάσταση υποβολής. Είναι τόσο αργή στην προώθηση ή έχω κάνει κάτι λάθος;

2 λεπτά πριν, Raki-meze είπε

Λέω να πάω Ήρων στο Yellow One μέχρι τέλη Σεπτέμβρη για τα 50€ και την κλειδωμένη τιμή κιλοβατωρας. 

Θυμάμαι αρχές της χρονιάς υπήρχαν κάτι θέματα με το 50αρικο, το έτρωγαν σε αρκετούς στους εκκαθαριστικούς αν θυμάμαι καλά. 

Λύθηκε το θέμα αυτό ή ακόμα πετάνε αετό ;

Έχει καιρό να αναφερθεί κάτι τέτοιο στο νήμα αλλά πάει και καιρός που έκοψε το πενηντάρικο ο ΗΡΩΝ για τους τουρίστες. Καλό είναι να τσεκάρεις πάντα τον λογαριασμό γιατί κανείς δεν είναι "άσφαλτος"

7 λεπτά πριν, kozywozy είπε

Είχα κάνει μια αίτηση στη ΡΑΕ από μέσα Ιουνίου για να διορθώσει η elpedison το λάθος της με την δωροκάρτα public και ακόμα το αίτημα μου είναι σε κατάσταση υποβολής. Είναι τόσο αργή στην προώθηση ή έχω κάνει κάτι λάθος;

10 εργάσιμες ειναι ο προβλεπόμενος χρόνος απάντησης στην πλατφόρμα. Παιρνε συχνά και στο τηλέφωνο για να τους πιέσεις για την δωροεπιταγή.

• Like 1

6 ώρες πριν, vklon είπε

Άμα πήγαινες τον Γενάρη Elpedison θα έπαιρνες 100€ στον πρώτο λογαριασμό. Ο ΗΡΩΝ έπειτα 50€, μετά πάλι Elpedison 85€ κτλ. Τα 238€ από τα 0€ έχουν διαφορά…

Μετα τι θα επαιρνα? ΓΙατι αν ηταν να μουρθει καπελο αργοτερα οπως βλεπω πχ οτι εχουν σταθερα ακριβοτερη την κιλοβαωτρα οι εναλλακτικοι ευχαριστω δε θα παρω τυρακι για πελατεια μου φιανεται, σα το παμφτηνο φυσικο αεριο που τρεξαν προπερσι βαλαν ολοι κ το χειμωνα κατσαν πανω στο παγωτο. Τελικα το ρευμα αποδεικνυεται το πιο φτηνο για θερμανση.

40 minutes ago, kozywozy said:

Το πρόβλημα με την Volton δεν είναι η ταχύτητα αλλά το ότι στο συμβόλαιο από το τηλέφωνο δεν γράφουν τις ενδείξεις του μετρητή με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα με τον ΔΕΔΔΗΕ για μέλη του νήματος. Ο μόνος τρόπος να έχεις σίγουρα τις ενδείξεις στο συμβόλαιο είναι να πας σε κατάστημα η να επιμείνεις ότι δεν θα αποδεχθείς τους όρους στην τηλεφωνική επιβεβαίωση αν στο συμβόλαιο που σου στείλουν δεν είναι γραμμένες οι ενδείξεις. Συνήθως γκρινιάζουν ότι δεν είναι η διαδικασία που ακολουθείται και θα πρέπει να μιλήσουν με προϊστάμενο αλλά τελικά στέλνουν συμβόλαιο με τις μετρήσεις περασμένες.

Συμφωνώ όσον αφορά τις ενδείξεις αλλά επειδή έχω έξυπνο μετρητή, δεν αποτελεί πρόβλημα για μένα.

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, magicnumbers είπε

Μετα τι θα επαιρνα? ΓΙατι αν ηταν να μουρθει καπελο αργοτερα οπως βλεπω πχ οτι εχουν σταθερα ακριβοτερη την κιλοβαωτρα οι εναλλακτικοι ευχαριστω δε θα παρω τυρακι για πελατεια μου φιανεται, σα το παμφτηνο φυσικο αεριο που τρεξαν προπερσι βαλαν ολοι κ το χειμωνα κατσαν πανω στο παγωτο. Τελικα το ρευμα αποδεικνυεται το πιο φτηνο για θερμανση.

Έχω 1 χρόνο elpedison και μου έρχεται πολύ πιο φθηνά από τη ΔΕΗ

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, magicnumbers said:

Πέρα από αυτά που σου πρότεινε ο φίλος πιο πάνω θα πήγαινες Volton για 500 Kwh δωρεάν,  μετά πάλι Ελπε γιατί τον προηγούμενο μήνα έδινε 170 ευρώ περίπου, μετά πάλι Volton κλπ κλπ.

Όρεξη να έχεις για ενεργειακό τουρισμό. 

Προφανώς αν είσαι τουρίστας δεν μένεις παραπάνω από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα το οποίο διαφέρει σε κάθε τουρίστα βάση του δικού του σκεπτικου. 

Επεξ/σία από madboy
  • Like 2

2 λεπτά πριν, Stak5 είπε

Έχω 1 χρόνο elpedison και μου έρχεται πολύ πιο φθηνά από τη ΔΕΗ

Ξερω ατομο που σκυλομετανιωσε για υπερογκες παραλογες χρεωσεις σε επαγγελματικη στεγη.

• Like 1

32 λεπτά πριν, magicnumbers είπε

Ξερω ατομο που σκυλομετανιωσε για υπερογκες παραλογες χρεωσεις σε επαγγελματικη στεγη.

Σε οικιακή παροχή πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος προς το παρόν

2 λεπτά πριν, Ntzimanis είπε

Εβαλε και η Δεη 30 ευρω εκπτωση για νεους πελατες αλλα με 0,14 τιμη λιγο δυσκολα πειτε τους!

Αλλά είναι σταθερό…

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...