Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Έφυγα από ελπε. Ακυρώνεται η πάγια ή μπορώ να την κρατήσω ενεργή για το μέλλον; 

2. Όταν φεύγεις από Volton φεύγεις με τις ενδείξεις που στέλνεις. Οπότε αν είναι λίγο μετά την καταμέτρηση από δεδδηε μπορείς να βάλεις ό,τι να ναι; (Σε λογικά πλαίσια πάντα) 

3. Μετά την ελπε πήγα ηρών benefit για το 50. Λογαριασμός ακόμα δεν. Ηρων είναι αυτός.

Σκέφτομαι επόμενη κίνηση. Μένουμε Ηρων One; Ή πάμε Volton για 500 με προοπτική στο μήνα να κάνουμε κίνηση για άλλες 500; Νομίζω @doomnx ειμαστε σε παρόμοια φάση. Κάπου σχεδόν τις ίδιες μέρες πήγαμε στο benefit. 

Επεξ/σία από physnik
  • Like 1
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, physnik είπε

1. Έφυγα από ελπε. Ακυρώνεται η πάγια ή μπορώ να την κρατήσω ενεργή για το μέλλον; 

2. Όταν φεύγεις από Volton φεύγεις με τις ενδείξεις που στέλνεις. Οπότε αν είναι λίγο μετά την καταμέτρηση από δεδδηε μπορείς να βάλεις ό,τι να ναι; (Σε λογικά πλαίσια πάντα) 

3. Μετά την ελπε πήγα ηρών benefit για το 50. Λογαριασμός ακόμα δεν. Ηρων είναι αυτός.

Σκέφτομαι επόμενη κίνηση. Μένουμε Ηρων One; Ή πάμε Volton για 500 με προοπτική στο μήνα να κάνουμε κίνηση για άλλες 500; Νομίζω @doomnx ειμαστε σε παρόμοια φάση. Κάπου σχεδόν τις ίδιες μέρες πήγαμε στο benefit. 

Μόνο Volton μένει ρεαλιστικά για μένα τώρα 🤐

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρασινο της ΔΕΗ παντως απτο γεναρη μια χαρα μας πηγε. 2000 kwh κατανάλωση 238 εκαθαριστικος που περσι εδωσα γα ιδια για 1500kwh με εκπτωσεις κλπ απτο κρατος.

Ολοι οι εναλλακτικοι ειχαν ακριβότερη την kwh.

Επεξ/σία από magicnumbers
Δημοσ.
3 ώρες πριν, magicnumbers είπε

Δεν ισχύει αυτό. Τσέκαρε το ιστορικό τιμών στο εξέλ...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, vklon είπε

Τελευταία γίνεται όλο και πιο συχνά να στέλνουν άλλη σύμβαση. Καλύτερα από κατάστημα που καταθέτουν και άμεσα το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ γιατί τηλεφωνικά κάνουν πάνω από μια εβδομάδα…

Δυστυχώς δεν έχω κατάστημα κοντά μου αλλιώς σίγουρα θα πήγαινα.. 

Ελπίζω να μην κάνουν τόσο πολύ.. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, magicnumbers είπε

Το πρασινο της ΔΕΗ παντως απτο γεναρη μια χαρα μας πηγε. 2000 kwh κατανάλωση 238 εκαθαριστικος που περσι εδωσα γα ιδια για 1500kwh με εκπτωσεις κλπ απτο κρατος.

Άμα πήγαινες τον Γενάρη Elpedison θα έπαιρνες 100€ στον πρώτο λογαριασμό. Ο ΗΡΩΝ έπειτα 50€, μετά πάλι Elpedison 85€ κτλ. Τα 238€ από τα 0€ έχουν διαφορά…

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, vklon είπε

Πάνε στον ΗΡΩΝ που δίνει το YELLOW ONE με 0,0936 κλειδωμένη τιμή και 5,5€ πάγιο και 50€ δώρο. Τα άλλα με 17 και 20 λεπτά είναι πανάκριβα. Ακόμα υπάρχει και η Volton που δίνει 500kwh δώρο στον πρώτο μήνα και το πάγιο.

σε ευχαριστω θα το κοιταξω . ο ηρων καθε ποτε εκδιδει λογαριασμο; . μπορω να το λαμβανω μεσω email ; . 

το προγραμμα της volton blue smart που δινει συγκεκριμενες κιλοβατωρες τον μηνα κλειδωμενες πχ εγω δεν υπερβαινω τις 150 τον μηνα αρα θα εχω 25 ευρω παγιο αξιζει να το κοιταξω; ή λογω δεσμευσης 12 μηνων δεν αξιζει να δεσμευτω; . 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε

σε ευχαριστω θα το κοιταξω . ο ηρων καθε ποτε εκδιδει λογαριασμο; . μπορω να το λαμβανω μεσω email ; . 

το προγραμμα της volton blue smart που δινει συγκεκριμενες κιλοβατωρες τον μηνα κλειδωμενες πχ εγω δεν υπερβαινω τις 150 τον μηνα αρα θα εχω 25 ευρω παγιο αξιζει να το κοιταξω; ή λογω δεσμευσης 12 μηνων δεν αξιζει να δεσμευτω; . 

Ναι έχει ebill ο ΗΡΩΝ. Ο πρώτος θέλει 1.5 μήνα για να εκδοθεί.
Το Volton blue σίγουρα όχι 0,093x150=13.95. Καλύτερα το ειδικό με τις δωρεάν 500kwh ή το protect

Δημοσ.
24 minutes ago, vklon said:

Άμα πήγαινες τον Γενάρη Elpedison θα έπαιρνες 100€ στον πρώτο λογαριασμό. Ο ΗΡΩΝ έπειτα 50€, μετά πάλι Elpedison 85€ κτλ. Τα 238€ από τα 0€ έχουν διαφορά…

Eγω που έχω και Κοτ έχω πληρωθεί κιόλας και τα κλιματιστικά καίνε χειμώνα καλοκαίρι. 😅 

• Like 3
Δημοσ.

Σχετικά με την τηλεφωνική αίτηση στην Volton η διαδικασία τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση για αλλη μια φορά μια χαρά εξελίσσεται.

Την Τρίτη είχα κάνει τηλεφωνικά αίτηση, την Πέμπτη έλαβα το email με το συμβόλαιο και χθές έστειλαν το αίτημα στον Δεδδηε. 

Σε κατάστημα ίσως γλύτωνα μια - δυο μέρες αλλά προσωπικά δεν καιγόμουν για να πώ οτι δεν θέλω να χαθεί ούτε ενα δευτερόλεπτο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, madboy είπε

Σχετικά με την τηλεφωνική αίτηση στην Volton η διαδικασία τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση για αλλη μια φορά μια χαρά εξελίσσεται.

Την Τρίτη είχα κάνει τηλεφωνικά αίτηση, την Πέμπτη έλαβα το email με το συμβόλαιο και χθές έστειλαν το αίτημα στον Δεδδηε. 

Σε κατάστημα ίσως γλύτωνα μια - δυο μέρες αλλά προσωπικά δεν καιγόμουν για να πώ οτι δεν θέλω να χαθεί ούτε ενα δευτερόλεπτο.

Ίσως τελικά έχουν οργανωθεί λίγο καλύτερα.

1.Στο μεσσεντζερ μου απάντησαν πολύ γρήγορα και σωστά 

2.Εστειλαν δύο Viber όταν πήγε στο Δεδδηε η αίτηση,και όταν ενεργοποιήθηκα.

3.Γραφτηκα στο my account χωρίς προβλήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Πελάτης πράσινου τιμολογίου στην Ελίν ήρθε η ώρα να φύγω με γοργά βήματα. Έκανα online αίτηση στην nrg για το πρόγραμμα hybrid, δεν τσουλάει με τίποτα, με πήραν τηλέφωνο χθες να ξαναστείλω τα χαρτιά. 
Γενικά δεν σπαταλάμε πάνω από 200 kwh/μήνα, με εξαίρεση τώρα το καλοκαίρι που άντε να σπαταλήσουμε 250.

Υπάρχει λέτε κάποια άλλη εταιρία; Κοίταζα και το maxi home super save του "Φυσικό Αέριο".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με πηραν από ΗΡΩΝ και λενε οτι τα 50 ευρω τα δινουν και τηλεφωνικά.

To εχει κανει κάποιος;

Επεξ/σία από stylish
Δημοσ.
1 hour ago, madboy said:

Εγω πήγα κατάστημα και τελικά κάνανε μια βδομάδα να στείλουν την αίτηση,  είναι που θα πέσεις τελικά

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...