Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, johnmegarythmos είπε

καλησπερα με καλουνε συνεχεια απο την ζενιθ απο το 2312316789 για ενα σταθερο προγραμμα direct plus με παγιο 9 ευρω και σταθερη τιμη 0,095 ευρω για 1 χρονο και μου λενε οτι το πολυ μεχρι Δευτερα -Τριτη θα υπαρχει . Αξιζει να μπουμε; δεν  την ξερω την ζενιθ ομως. Εγω ελεγα να παω στην we energy στο we blue που την ξερω την εταιρεια την ειχαμε παλαιοτερα. Προβλεπουνε λεει το πρασινο στα 0,20 ευρω και το κιτρινο τιμολογιο στα 0,17 ευρω. Λογω οτι αυξηθηκε η μεγαβατωρα στο 150ευρω απο 135 τον προηγουμενο μηνα. Δεν ξερω τι κανω . Εγω εχω το smart αυτην την στιγμη. Στο γ22 αξιζει να αλλαξουμε σε αλλο προγραμμα εχουμε και εκει το smart. 

Πάνε στον ΗΡΩΝ που δίνει το YELLOW ONE με 0,0936 κλειδωμένη τιμή και 5,5€ πάγιο και 50€ δώρο. Τα άλλα με 17 και 20 λεπτά είναι πανάκριβα. Ακόμα υπάρχει και η Volton που δίνει 500kwh δώρο στον πρώτο μήνα και το πάγιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@johnmegarythmos για γ21

Volton simple για τουρισμό 1 μηνα 1000kw δώρο

Εlpedison flex 0.13 και 10παγιο για όλο το 2024 χωρίς ρήτρα αποχώρησης

Protergia value safe σταθερό μπλε, με ρήτρα αποχώρησης. 0.11 και 10 πάγιο 

Γ22 δε ξέρω 

Επεξ/σία από ekrepali

7 hours ago, adi32 said:

Με πηραν τηλ απο Ελπε για Bright με 35ε Public μεχρι σημερα λεει  με 0,08 μεχρι Δεκεμβριο αλλα δεν το βλεπω στο site

Ααααα το δίνουν ακόμη ?? Και ήθελα να παραμείνω... 

Έτσι στα μουλωχτά εσείς χάνετε, φύγαμε για Ήρων 

7 hours ago, adi32 said:

Με πηραν τηλ απο Ελπε για Bright με 35ε Public μεχρι σημερα λεει  με 0,08 μεχρι Δεκεμβριο αλλα δεν το βλεπω στο site

Έχεις το νούμερο να καλέσω μπας και το δώσουν και σε εμένα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικές ερωτήσεις σχετικά με Elpedison :

1. Πόσο αργεί ο πρώτος λογαριασμός ; Υπάρχει περίπτωση να  μου έρθει μετά από κανά δίμηνο ; Συζήταγα σήμερα με κάποιον και μου είπε ότι σε φίλο φίλου του ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση ο πρώτος και ήταν (φυσιολογικό) πολύ υψηλός....

2. Επειδή μετακομίζω και δεν έχω σταθερό υπόλογιστή εδώ που είμαι και δεν μπορώ να ψάξω εύκολα το φόρουμ, ποίο είναι το "τρικ"¨για να ενεργοποιήσουμε την πάγια εντολή πριν τον πρώτο λογαριασμό και να γλυτώσουμε την εγγύηση (κάτι είχε πάρει το μάτι μου κάποια στιγμή).

3. Με πήραν από την Πρωτέργεια για αντιπροσφορά με σταθερό 0,095 και έκπτωση 50 € στον πρώτο λογαριασμό. Μου είπαν ότι ισχύει περίοδος υπαναχώρησης 14 ημερών από την Elpedison και δεν θα πληρώσω ρήτρα. Ισχύει κάτι τέτοιο ή θα μπλέξω και θα τρέχω μετά σε ΡΑΕ κλπ κλπ.

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από yiankap

3 λεπτά πριν, yiankap είπε

1. Πόσο αργεί ο πρώτος λογαριασμός ; Υπάρχει περίπτωση να  μου έρθει μετά από κανά δίμηνο ; Συζήταγα σήμερα με κάποιον και μου είπε ότι σε φίλο φίλου του ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση ο πρώτος και ήταν (φυσιολογικό) πολύ υψηλός....

2. Επειδή μετακομίζω και δεν έχω σταθερό υπόλογιστή εδώ που είμαι και δεν μπορώ να ψάξω εύκολα το φόρουμ, ποίο είναι το "τρικ"¨για να ενεργοποιήσουμε την πάγια εντολή πριν τον πρώτο λογαριασμό και να γλυτώσουμε την εγγύηση (κάτι είχε πάρει το μάτι μου κάποια στιγμή).

3. Με πήραν από την Πρωτέργεια για αντιπροσφορά με σταθερό 0,095 και έκπτωση 50 € στον πρώτο λογαριασμό. Μου είπαν ότι ισχύει περίοδος υπαναχώρησης 14 ημερών από την Elpedison και δεν θα πληρώσω ρήτρα. Ισχύει κάτι τέτοιο ή θα μπλέξω και θα τρέχω μετά σε ΡΑΕ κλπ κλπ.

Ευχαριστώ

1. Σε έναν μήνα βγαίνει συνήθως.

2. Κάποιοι το έχουν προσπαθήσει με ένα λεπτό χρέωση αλλά δεν πετυχαίνει πάντα. Όταν θα βγει ο πρώτος λογαριασμός θα πληρώσεις μόνο τον λογαριασμό και όχι την εγγύηση (-25€ από το σύνολο δηλαδή) και θα ενεργοποιήσεις την πάγια εντολή.

3.Ναι ισχύει κανονικά η υπαναχώρηση 14 ημερών. Συμπληρώνεις μια φόρμα που έχουν οι πάροχοι και την στέλνεις στο email

• Like 1

Καλησπέρα, προσπαθώ να παρακολουθώ τις εξελίξεις και τις χρήσιμες συμβουλές σας και ευχαριστώ τον κάθε ένα που ασχολείται και μας μεταδίδει τις γνώσεις, εμπειρίες, απόψεις του.  Πολύτιμες οι συμβουλές του doomx και του Κοράκιου (κρίμα που έφυγε) μιας και είμαι από αυτούς που γλύτωσαν πολλά ευρώ στο ρεύμα χάρης εσάς..

Λόγω χρόνου δεν προλαβαίνω να γράψω αν και συνήθως οι ερωτήσεις μου απαντούνται στα σχόλια που διαβάζω... 

στο θέμα μας τωρα.. μετά από ένα πέρασμα στον Ήρων και αφού τελείωσε το 50€ αΣποφάσισα να πάω volton για τις δωρεάν κιλοβατώρες.. Μιλήσαμε τηλεφωνικά, συμφωνήσαμε και όλα καλά όμως στο mail Που μου έστειλαν για την σύμβαση κατά λάθος πέρασαν τους την σύμβαση για το Protect που δεν έχει τις δωρεάν κιλοβατώρες.. 

Δεν θα το ανέφερα, επειδή όμως πριν μερικά σχόλια είδα ότι συνέβη σε έναν ακόμη το ... μπέρδεμα.. με τις συμβάσεις, έχετε λίγο το νου σας τι σας στέλνουν...

2 λεπτά πριν, Bloummy είπε

Καλησπέρα, προσπαθώ να παρακολουθώ τις εξελίξεις και τις χρήσιμες συμβουλές σας και ευχαριστώ τον κάθε ένα που ασχολείται και μας μεταδίδει τις γνώσεις, εμπειρίες, απόψεις του.  Πολύτιμες οι συμβουλές του doomx και του Κοράκιου (κρίμα που έφυγε) μιας και είμαι από αυτούς που γλύτωσαν πολλά ευρώ στο ρεύμα χάρης εσάς..

Λόγω χρόνου δεν προλαβαίνω να γράψω αν και συνήθως οι ερωτήσεις μου απαντούνται στα σχόλια που διαβάζω... 

στο θέμα μας τωρα.. μετά από ένα πέρασμα στον Ήρων και αφού τελείωσε το 50€ αΣποφάσισα να πάω volton για τις δωρεάν κιλοβατώρες.. Μιλήσαμε τηλεφωνικά, συμφωνήσαμε και όλα καλά όμως στο mail Που μου έστειλαν για την σύμβαση κατά λάθος πέρασαν τους την σύμβαση για το Protect που δεν έχει τις δωρεάν κιλοβατώρες.. 

Δεν θα το ανέφερα, επειδή όμως πριν μερικά σχόλια είδα ότι συνέβη σε έναν ακόμη το ... μπέρδεμα.. με τις συμβάσεις, έχετε λίγο το νου σας τι σας στέλνουν...

Τελευταία γίνεται όλο και πιο συχνά να στέλνουν άλλη σύμβαση. Καλύτερα από κατάστημα που καταθέτουν και άμεσα το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ γιατί τηλεφωνικά κάνουν πάνω από μια εβδομάδα…

• Like 1

45 minutes ago, yiankap said:

Ευχαριστώ

1) Τη 1η φορά που πήγα ήρθε ο ΔΕΔΔΗΕ για επιτόπια κι έβγαλαν λογαρισμό 10 μέρες μετά (εμφανίστηκε στο myelpedison επιπλέον 5 μέρες αργότερα). Τη 2η φορά που πήγα πχ 20 του μήνα, βγήκε 10ήμερος έναντι μέχρι τέλος του μήνα, πάλι το 1ο δεκαήμερο του επόμενου μήνα.

2) Αν δε πιάσει στο myelpedison με μικροποσά, απλά περιμένεις να βγει ο 1ος λογαριασμός... την ενεργοποιείς μετά, και σε 2-3 μέρες βγάζουν έκτακτο λογαριασμό επιστρέφοντας την εγγύηση, οπότε χρωστάς το υπόλοιπο.

3) Ισχύει ναι. Δες εδώ την ερώτησης της elen46 κι από κάτω την απάντηση μου, και μετά τη νέα ερώτηση της και την απάντηση μου και μετά αυτό και αυτό που επιβεβαιώνει ότι δε μπήκε ρήτρα.

Βye, αρχίζει η μπάλα

• Like 1

4 ώρες πριν, atom7 είπε

Ευχαριστώ, δεν σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το tab! 🥹

Η τιμή Ιουνίου είναι και στο tab των ex-post 😜

5 ώρες πριν, atom7 είπε

Για αυτό έλεγα σε προηγούμενο ποστ ότι "έτσι παίρνουμε το max" αγαπητέ @doomnx - γνωρίζοντας ότι υπάρχει πολύς κόσμος που αν μάθει ότι κάποιος μοιράζει 50ρικα θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί με λάθος τρόπο, αναγκάζοντας τις εταιρίες να τα κόψουν και έτσι -τελικά- να παίρνουμε το minimum μακροπρόθεσμα.

Ούτως ή άλλως το δίνουν μια φορά το εξάμηνο, οπότε δεν έχει σημασία πια...

Αδερφια μου αλήτες πουλιά. Μόλις έγινα και εγω ηλεκτρικός μετανάστης. Βολτον πρώτος μήνας δωρεάν (είμαι κάτω των 500).Τον άλλο μήνα τα ξαναλέμε. 

• Like 1

3 ώρες πριν, ekrepali είπε

Άλλο εννοούσα.

Πχ volton free 500kw δωρεάν το μήνα. Αν φύγεις στις 15 μέρες και κάψεις 500kw, παίρνεις 250kw δώρο και πληρωνεις τις 250.

Στο πρόγραμμα της NRG έχει τις πρώτες 200kw του μήνα σε χαμηλή τιμή, τις υπόλοιπες σε υψηλή τιμή. Αν κάτσεις 15 μέρες και κάψεις 200kw, θα χρεωθείς 200kw στη χαμηλή τιμή ή 100kw στη χαμηλή και 100kw στην υψηλή;

Στις 15 μέρες δικαιούσαι 100 kWh με 0.095 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, ekrepali said:

Άλλο εννοούσα.

Πχ volton free 500kw δωρεάν το μήνα. Αν φύγεις στις 15 μέρες και κάψεις 500kw, παίρνεις 250kw δώρο και πληρωνεις τις 250.

Στο πρόγραμμα της NRG έχει τις πρώτες 200kw του μήνα σε χαμηλή τιμή, τις υπόλοιπες σε υψηλή τιμή. Αν κάτσεις 15 μέρες και κάψεις 200kw, θα χρεωθείς 200kw στη χαμηλή τιμή ή 100kw στη χαμηλή και 100kw στην υψηλή;

Δλδ πρέπει να κάτσεις 30 μέρες για καλύτερο αποτέλεσμα; Εγώ σκόπευα στις 500 να φύγω (για volton μιλάω)

Επεξ/σία από stylish

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, stylish είπε

Δλδ πρέπει να κάτσεις 30 μέρες για καλύτερο αποτέλεσμα; Εγώ σκόπευα στις 500 να φύγω (για volton μιλάω)

Στην volton το δώρο των 500kwh αποδίδεται ανά ημέρα. Είναι 16,66kwh/μέρα. Αν φύγεις νωρίτερα από τις 30 μέρες θα λάβεις μόνο όσες σου αναλογούν.

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...