Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έπειτα από δεύτερο πέρασμα στη volton,ήρθε η σειρά για τον Ηρων στο yellow one για  να κλειδώσουμε μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου.Τεταρτη έγιναν οι αιτήσεις, χθες Πέμπτη μου έστειλαν μήνυμα ότι εστάλησαν στον αρμόδιο διαχειριστή (ΔΕΔΔΗΕ). Με τους δυο τρόπους δεν φαίνεται η αλλαγή, οπότε βλέπουμε από Δευτέρα. 

Επειδή έχω στη μία παροχή τριφασικό 25kva,  θέλω να βάλω Νυχτερινο για να μοιραστούν οι κιλοβατωρες (Τον χειμώνα που είχα αρκετές με πετσόκοψαν και λόγω αντλίας).Ξέρει κάποιος να μου πει που το έχει κάνει:

1) Μετά απο πόσες μέρες γίνεται;

2)Περνάει ο ΔΕΔΔΗΕ ,κάνει επιτόπια μετρηση και βγαίνει τελικος εκκαθαριστικός;

3)Και αν ναι.Ενημερώνεται και ο αρμόδιος παροχος που είσαι από τον ΔΕΔΔΗΕ μετα; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 1/7/2024 στις 2:41 ΜΜ, elen46 είπε

Να ενημερώσω και γω ότι βγήκε τελικός από elpedison για 7 ημέρες στο bright up γ21 χωρίς ποινή πρόωρης αποχώρησης,όπως μου είχαν πει(από υπαναχωρηση)

Ισχύει το Bright up για τους υφιστάμενους πελάτες τελικά ή όχι? Γιατί το έχουν καταργήσει από το site..

• Like 1

27 λεπτά πριν, stylish είπε

Με την ευκαιρια του παραπανω η NRG τι αξιόλογο δινει στα κιτρινα;

To nrg hybrid (λίγο κίτρινο και λίγο μπλέ 🤯) δίνει σταθερή τιμή 0,095 για καταναλώσεις κάτω από 200kWh τον μήνα με διάρκεια 12 μήνες.

Εάν κάποιος καίει κάτω από 200 kWh/μήνα (δύσκολο) μάλλον αξίζει. Διαφορετικά κοιτάς άλλο πάροχο.

• Like 1

15 λεπτά πριν, Daxlias είπε

Ισχύει το Bright up για τους υφιστάμενους πελάτες τελικά ή όχι? Γιατί το έχουν καταργήσει από το site..

Ναι από την στιγμή που υπέγραψες μια σύμβαση ισχύει για 6 μήνες. Άσχετα με το αν θα συνεχίσει να είναι ένα πρόγραμμα διαθέσιμο εμπορικά για νέους πελάτες 

• Like 3

1 ώρα πριν, lokirulerofhell είπε

Τις επιταγές στις στέλνουν με φάκελο ή είναι ηλεκτρονικές όπως του public?

με currier  ,εντυπη μορφη

• Like 2

34 λεπτά πριν, stylish είπε

Τίποτα. Στο θεωρητικά φθηνό προγράμματα της το hybrid με το 0,095 εχει περιορισμό στις 200kwh.

Υπάρχουν  πολύ πιο συμφέρουσες επιλογές όπως ο ΗΡΩΝ που δίνει το YELLOW ONE με 0,0936 και η Volton.

• Like 1

45 λεπτά πριν, stylish είπε

Έχει ένα πρόγραμμα που λέγεται Hybrid και έχει τιμή 0,095 για τις πρώτες 200 kwh και όλες οι επόμενες με κυμαινόμενο για έναν χρόνο και επειδή εγώ καταναλώνω πάντα λίγες kwh με βολεύει αυτό το πρόγραμμα 

• Like 1

Πάντως παιδιά την Elpedison την έχω από Μάιο του 2023 και μέχρι στιγμής (φτου φτου μη το ματιάσω) έχω νορμάλ λογαριασμό ρεύματος ( με ΚΟΤ μαζί αλλά και με μηνιαία καταμέτρηση από την αρχή). Το περισσότερο ρεύμα το πλήρωσα καλοκαίρι λόγω κλιματισμού...

• Like 1

Όσο συνεχίζεται να κάνετε λαμογιες και να παίρνετε λεφτά στον λογαριασμό για 1-2 μέρες και μετά τα ζητάτε σε iban όλο και λιγότερα δώρα θα έχει. Που ήδη δεν έχουμε :) 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 minutes ago, vklon said:

Τίποτα. Στο θεωρητικά φθηνό προγράμματα της το hybrid με το 0,095 εχει περιορισμό στις 200kwh.

Θέλουν καλά διάβασμα οι όροι μη τυχόν πάνε αναλογικά (βάσει ημερών) οι φτηνες κιλοβατώρες, όπως της νοlton.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Θέλουν καλά διάβασμα οι όροι μη τυχόν πάνε αναλογικά (βάσει ημερών) οι φτηνες κιλοβατώρες, όπως της νοlton.

Στο volton protect δεν υπάρχει κάποιος κρυφός όρος καθώς η τιμή είναι 0,093€ χωρίς προϋποθέσεις. Η αναλογικότητα ισχύει μόνο στο free με τις 500kwh που είναι 16.66 kwh ανά ημέρα (αν θέλεις να φύγεις νωρίτερα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, vklon said:

Στο volton protect δεν υπάρχει κάποιος κρυφός όρος καθώς η τιμή είναι 0,093€ χωρίς προϋποθέσεις. Η αναλογικότητα ισχύει μόνο στο free με τις 500kwh που είναι 16.66 kwh ανά ημέρα (αν θέλεις να φύγεις νωρίτερα)

Άλλο εννοούσα.

Πχ volton free 500kw δωρεάν το μήνα. Αν φύγεις στις 15 μέρες και κάψεις 500kw, παίρνεις 250kw δώρο και πληρωνεις τις 250.

Στο πρόγραμμα της NRG έχει τις πρώτες 200kw του μήνα σε χαμηλή τιμή, τις υπόλοιπες σε υψηλή τιμή. Αν κάτσεις 15 μέρες και κάψεις 200kw, θα χρεωθείς 200kw στη χαμηλή τιμή ή 100kw στη χαμηλή και 100kw στην υψηλή;

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

καλησπερα με καλουνε συνεχεια απο την ζενιθ απο το 2312316789 για ενα σταθερο προγραμμα direct plus με παγιο 9 ευρω και σταθερη τιμη 0,095 ευρω για 1 χρονο και μου λενε οτι το πολυ μεχρι Δευτερα -Τριτη θα υπαρχει . Αξιζει να μπουμε; δεν  την ξερω την ζενιθ ομως. Εγω ελεγα να παω στην we energy στο we blue που την ξερω την εταιρεια την ειχαμε παλαιοτερα. Προβλεπουνε λεει το πρασινο στα 0,20 ευρω και το κιτρινο τιμολογιο στα 0,17 ευρω. Λογω οτι αυξηθηκε η μεγαβατωρα στο 150ευρω απο 135 τον προηγουμενο μηνα. Δεν ξερω τι κανω . Εγω εχω το smart αυτην την στιγμη. Στο γ22 αξιζει να αλλαξουμε σε αλλο προγραμμα εχουμε και εκει το smart. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...