Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

35 λεπτά πριν, tengai34 είπε

Προσπαθω για e contract στον ΗΡΩΝ (2η φορα) και οταν φτανω να ανεβασω  προηγουμενο λογαριασμο μου βγαζει μνμ 

Ανεπιτυχης ολοκληρωση  Η εγγραφη δεν ολοκληρωθηκε καθως η παροχη βρισκεται ηδη σε διαδικασια εκπροσωπησης .

τι κανω ξαναπροσπαθω αργοτερα ή παιρνω τηλ;

Είναι γνωστό πρόβλημα συμβαίνει πάρα πολύ συχνά πάρε τηλέφωνο και αναφερέτους αν σου πούνε θα σε πάρουν αυτοί  ζήτα να σε συνδέσουμε με το τμήμα πωλήσεων προσοχή το συμβόλαιο που θα σου στείλουν να αναγράφει τον bonus των 50 ευρώ αν το δικαιουσε

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, adi32 είπε

Με πηραν τηλ απο Ελπε για Bright με 35ε Public μεχρι σημερα λεει  με 0,08 μεχρι Δεκεμβριο αλλα δεν το βλεπω στο site

Ναι ισχύει μέχρι σήμερα σε κάποια κανάλια πώλησης 

Επεξ/σία από vklon

46 λεπτά πριν, APOMICHALIS είπε

Τα ίδια και σε μένα χτες, ζήτησα να με πάρουν τηλέφωνο αλλά ακόμα τίποτα. Αν δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους νέους πελάτες...που να βρεις το δίκιο σου αν γίνει τίποτα μετά

μαλλον ειμαι τυχερος με πηραν τηλ μου ειπαν πως εχουν τεχνικο θεμα ζητησαν να τους στειλω σε mail τα χαρτια και η διαδικασια ολοκληρωθηκε σε 5 λεπτα (δεν χανω τα 50 του e contact ) . μηπως θελεις το mail ; η κοπελα ηταν εξυπηρετικοτατη.

3 minutes ago, tengai34 said:

μαλλον ειμαι τυχερος με πηραν τηλ μου ειπαν πως εχουν τεχνικο θεμα ζητησαν να τους στειλω σε mail τα χαρτια και η διαδικασια ολοκληρωθηκε σε 5 λεπτα (δεν χανω τα 50 του e contact ) . μηπως θελεις το mail ; η κοπελα ηταν εξυπηρετικοτατη.

ακριβως αυτο ειχε γινει και με εμενα

• Like 1

2 ώρες πριν, tengai34 είπε

Χθες πηρα τα 40 για σκλαβενιτη απο elpedison μετα απο τηλεφωνο που εκανα στις 31/06 . Συμβολαιο ειχα κανει στις 22/05 .

Τηλέφωνο έκανες στην ΕΛΠΕ ή στον πράκτορα που το έκλεισες (πχ befon);

1 minute ago, katsios2010 said:

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΗΡΩΝ. ΕΒΓΑΛΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΤΑ 50 ΔΩΡΟ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑ ΣΤΟ GENEROUS BONUS, ΧΩΡΙΣ ΟΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟΥ!!!!!!!

Myrae αμφισβήτηση. Επισυναψε και τη σύμβαση.Θα εστιάσεις επ ακριβώς στον ορο που λέει 50 ευρώ στο 1ο λογαριασμό.

Μη κάνεις κουβέντα για το 6μηνο των άλλων προγραμμάτων, εστίασε καθαρά στους όρους που υπέγραψες στο generous.

• Like 3

1 ώρα πριν, favou2000 είπε

Για ένα μήνα ναι.

Και για δύο...

15 λεπτά πριν, katsios2010 είπε

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΗΡΩΝ. ΕΒΓΑΛΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΤΑ 50 ΔΩΡΟ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑ ΣΤΟ GENEROUS BONUS, ΧΩΡΙΣ ΟΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟΥ!!!!!!!

Κατάλαβα. Πάει και ο δεύτερος τουριστικός προορισμός. 🤐

• Like 1
  • Sad 2

Είμαι από 8/6 στη volton και ακόμα δεν έχει ανοίξει η περίοδος καταχώρησης ενδείξεων, ενώ πάντα και σε όποιον πάροχο ήμουν άνοιγε τέλη μηνός. Έχουμε ανάλογα εμπειρία? Μου απαντάνε :

"Ακόμα δε γνωρίζουμε πότε θα πραγματοποιηθεί η επόμενη καταμέτρηση και δεν έχει εκδοθεί ακόμα ο λογαριασμός για να σας ενημερώσω να καταχωρήσετε ο ίδιος την ένδειξη σας."

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 minutes ago, doomnx said:

Και για δύο...

Κατάλαβα. Πάει και ο δεύτερος τουριστικός προορισμός. 🤐

Για ρίξε τα φώτα σου εδώ.

Κατ'αρχας είναι φανερό ότι κουμπωσαν τον όρο του 6μηνου στη μηχανογράφηση όλων των προγραμμάτων και γι'αυτό δε μπήκε στον συμφορουμητη.

Προφανώς όσοι υπέγραψαν χωρίς όρο 6μηνου θα δικαιωθούν μέσω rae.

Το θέμα είναι γιατί δεν άλλαξαν τους όρους του Generous Bonus και του Solar Bonus ακόμα;

Θυμάμαι ότι η νομοθεσία τούς επιτρέπει να αλλάζουν τους ειδικούς όρους στα κίτρινα κάθε 6μηνο ή κάνω λάθος; Μήπως δηλαδή δε μπορούν να τους αλλάξουμε ακόμα.

Σε κάθε περίπτωση μόλις σκάσουν καταγγελίες στο myrae, μάλλον θα αποσύρουν από το econtract ό,τι απέμεινε.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 2

4 λεπτά πριν, BrunoB είπε

Είμαι από 8/6 στη volton και ακόμα δεν έχει ανοίξει η περίοδος καταχώρησης ενδείξεων, ενώ πάντα και σε όποιον πάροχο ήμουν άνοιγε τέλη μηνός. Έχουμε ανάλογα εμπειρία? Μου απαντάνε :

"Ακόμα δε γνωρίζουμε πότε θα πραγματοποιηθεί η επόμενη καταμέτρηση και δεν έχει εκδοθεί ακόμα ο λογαριασμός για να σας ενημερώσω να καταχωρήσετε ο ίδιος την ένδειξη σας."

Δες αν έχεις από τον προηγούμενο πάροχο λογαριασμό πότε αναγράφει την επόμενη καταμέτρηση Δεδδηε να δεις αν πέρασε η είναι κοντά για να υπολογίσεις 

• Like 1

11 minutes ago, BrunoB said:

Περιμένουν πότε θα περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ για προγραμματισμένη επιτόπια, και μετά ενημερώνεται το σύστημα της volton σε ποιον κύκλο τιμολόγησης ανήκεις.

8 minutes ago, ekrepali said:

Περιμένουν πότε θα περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ για προγραμματισμένη επιτόπια, και μετά ενημερώνεται το σύστημα της volton σε ποιον κύκλο τιμολόγησης ανήκεις

Κατάλαβα, 28/3 η προηγούμενη μέτρηση δεδδηε άρα τέλος Ιουλίου πάλι. Εγώ από Αυγούστου ένδειξη λοιπον. Όταν θα φεύγω 🙂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...