Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ρε έχει μάθει κανείς τι δώρα δίνουν οι παροχοι στη ΔΕΘ? 

Η elpedison δίνει την 50€ edenred (που δίνεται κατ’ εξαίρεση και εκτός ΔΕΘ έξτρα) που έχει γίνει το μήλο της έριδος στο φόρουμ. Υπάρχουν και οι διαγωνισμοί με δώρα αυτοκίνητα, δωρεάν ρεύμα για ένα χρόνο κτλ. Τα άλλα είναι τα γνωστά. 

Επεξ/σία από Ioan12
  • Like 1
  • Thanks 2
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Το κάνεις επίτηδες για να κλειδώσει το θέμα @Stak5?

Δεν ανέφερα κανένα τηλέφωνο, κανένα όνομα, καμία προσφορά. Πως προκύπτει αυτό που λες; Πως το τεκμηριώνεις; Και γιατί να θέλω να κλείσει ένα φόρουμ που έχει ξελασπώσει τόσο κόσμο μαζί και εμένα τόσες φορές και μας μαθαίνει τόσα καινούργια πράγματα; Το φόρουμ δεν κλείνει όταν μέλη δέχονται προσβολές, ( μπορω να σου κατονομάσω 5 τουλάχιστον τον τελευταίο μήνα ). Κανεις πολύ σημαντική δουλειά για αυτό και σε ευχαριστούμε. Όμως δεν γίνεται να προσβάλλεται κόσμος εδώ μέσα εδώ και μήνες και να μην γίνεται τίποτα. Ανέφερα μόνο κάτι γενικό και αόριστο. 

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, doomnx είπε

Όχι αλλά έχουμε κίτρινα κάτω από 10 λεπτά και χωρίς πάγιο.

Φαίνεται ότι δεν την παίρνουν πίσω την έκπτωση ΕΝΑ τελικά 😂

απο χθες ψαχνω να δω ποιο ειναι το προγραμμα που λες. αν ειναι της ζενιθ το Power H smart night, δεν αναφερει ακομα τιποτα για εκπτωση 40% στους πελατες του σεπτεμβριου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Stak5 είπε

Δεν ανέφερα...

Γνωρίζεις αν έχω φάει εγώ ο ίδιος προειδοποιήσεις από τη διαχείριση; Τελικά δεν σέβεστε τίποτα. Τώρα καταλαβαίνω τον korakio που έφυγε.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 11
Δημοσ.
Μόλις τώρα, doomnx είπε

Γνωρίζεις αν έχω φάει εγώ ο ίδιος προειδοποιήσεις από τη διαχείριση; Τελικά δεν σέβεστε τίποτα. Τώρα καταλαβαίνω τον korakio που έφυγε.

Οχι δεν το γνωρίζω και δεν με αφορά. Εγώ δεν σέβομαι; Που σου ανέφερα ότι σου είμαστε ευγνώμονες για τη δουλειά σου; Για όλο σου τον κόπο; Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μέλη που έχουν απορίες πρέπει να λαμβάνουν από πολλά μέλη ειρωνικές απαντήσεις ή να κατηγορείται κόσμος για μεροληψία και κονε μέσα σε εταιρείες για να κερδίζει. Γιατί δηλαδή κάποιο μέλος που θέλει να αλλάξει πάροχο να μην πάρει 50 ευρώ δηλαδή; Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα, ειλικρινά. Αν θεωρείς ότι εγώ δεν σε σεβάστηκα, σου ζητώ συγγνώμη, παρόλο που σου ανέφερα πόσο σημαντική είναι η δουλειά σου, προ ολίγου. 

3 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

απο χθες ψαχνω να δω ποιο ειναι το προγραμμα που λες. αν ειναι της ζενιθ το Power H smart night, δεν αναφερει ακομα τιποτα για εκπτωση 40% στους πελατες του σεπτεμβριου. 

Σε λίγο δεν θα επιτρέπεται να αναφερόμαστε ούτε σε αυτό 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Stak5 είπε

Οχι δεν το γνωρίζω...

Ρε άνθρωπε το μήνυμα του super mod το βλέπεις που είναι καρφιτσωμένο; Και συνεχίζεις να λες τα ίδια; Εγώ παραιτούμαι.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, doomnx είπε

Coolαρε...δε φτάνει που έφυγε ο άνθρωπος που μας άνοιξε τα μάτια και συντηρουσε και το excel,ώρα είναι να αποχωρήσουν και άλλοι τώρα.Ηρεμια και πάμε παρακάτω.

6 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Συνεχίζουν άτυπα την προσφορά του 40% του Αυγούστου.Εννοειται ότι τσεκάρεις στη σύμβαση οτι υπάρχει το promo με τους ειδικούς όρους της προσφοράς και γίνεται ρητή αναφορά σε αυτό στην τηλεφωνική επιβεβαίωση.

5 λεπτά πριν, Stak5 είπε

Γιατί δηλαδή κάποιο μέλος που θέλει να αλλάξει πάροχο να μην πάρει 50 ευρώ δηλαδή; Δεν το καταλαβαίνω αυτό το πράγμα, ειλικρινά. 

Για να τελειώνουμε 2310566629 το τηλέφωνο του  backoffice της Teleraise για Elpedison.

Επιβεβαιώνουμε την προσφορά Δευτέρα που θα είναι ανοικτά και οποίο μέλος θέλει την έχει διαθέσιμη.

Πάμε τώρα παρακάτω.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Ρε άνθρωπε το μήνυμα του super mod το βλέπεις που είναι καρφιτσωμένο; Και συνεχίζεις να λες τα ίδια; Εγώ παραιτούμαι.

Εγώ ξέρω ότι εδώ μέσα υπάρχουν κλίκες. Όλο το καλοκαίρι δίνονταν τηλέφωνα και πασάρονταν από τον έναν στον άλλον. Τώρα όμως αυτό έχει σταματήσει να γίνεται. Συμφωνώ μαζί σας ότι πρέπει να υπάρχει διαφάνεια και αυτό ακριβώς επιδιώκουμε όλοι. Παράλληλα αναγνωρίζω όλη σου την προσπάθεια και το ότι είσαι ένα εκ των σημαντικότερων μελών εδώ μεσά. ΟΜΩΣ εγώ δεν δέχομαι να στοχοποιούμαι από κανέναν. Στοχοποιούμαι τον τελευταίο καιρό ως μεσάζοντας κάτι που απαιχθανομαι και τυχόν ερωτήσεις μου, όχι μόνο μου αλλά και άλλων μελών απαντώνται με ειρωνία. Αυτή η ειρωνία λοιπόν από όποιον και αν έρχεται θα κοπεί. Εδώ είμαστε για να βοηθάμε ο ένας στον άλλον. Κανένας δεν έχει άφεση αμαρτιών. Όταν ρωτάει κάποιος κάτι και η απάντηση είναι λινκ από ηβικό μαθηματικών τάξης του δημοτικού, είναι το λιγότερο προσβλητικό. Όταν πάλι κάποιος ρωτάει κάτι που έχει απαντηθεί 5 σελίδες πιο πίσω αλλά δεν το έχει παρακολουθήσει, μόνο που δεν τον διαολοστελνουν. Αν εσείς αυτό το νήμα σας αρέσει, μπράβο σας. Όμως από εδώ και πέρα καλώ όλα τα μέλη να είναι προσεκτικά στις απαντήσεις τους, γιατί από εδώ και πες ότι προσβάλει κάποιον συμφορουμητη, τον θίγει ή τον διαπομπεύει, θα ενημερώνεται η διαχείρηση για να λαμβάνονται τα πρέποντα μέτρα 

6 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Coolαρε...δε φτάνει που έφυγε ο άνθρωπος που μας άνοιξε τα μάτια και συντηρουσε και το excel,ώρα είναι να αποχωρήσουν και άλλοι τώρα.Ηρεμια και πάμε παρακάτω.

Πολλά μέλη εδώ όμως προσβάλουν συστηματικά συμφορουμητες. άλλοι έχουν κάνει κλίκες εδώ μέσα. Το αρνείσαι ναι ή ο ι;

7 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Συνεχίζουν άτυπα την προσφορά του 40% του Αυγούστου.Εννοειται ότι τσεκάρεις στη σύμβαση οτι υπάρχει το promo με τους ειδικούς όρους της προσφοράς και γίνεται ρητή αναφορά σε αυτό στην τηλεφωνική επιβεβαίωση.

Για να τελειώνουμε 2310566629 το τηλέφωνο του  backoffice της Teleraise για Elpedison.

Επιβεβαιώνουμε την προσφορά Δευτέρα που θα είναι ανοικτά και οποίο μέλος θέλει την έχει διαθέσιμη.

Πάμε τώρα παρακάτω.

Το παρακάτω που αναφέρεις, δεν σημαίνει επιστροφή στην κανονικότητα. Προσβολές στα μέλη και ειρωνίες για το γνωστικό τους επίπεδο δεν θα γίνουν ανεκτές ποτέ ξανά 

• Like 5
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Stak5 είπε

Πολλά μέλη εδώ όμως προσβάλουν συστηματικά συμφορουμητες. άλλοι έχουν κάνει κλίκες εδώ μέσα. Το αρνείσαι ναι ή ο ι;

Το παρακάτω που αναφέρεις, δεν σημαίνει επιστροφή στην κανονικότητα. Προσβολές στα μέλη και ειρωνίες για το γνωστικό τους επίπεδο δεν θα γίνουν ανεκτές ποτέ ξανά 

Προσωπικά δεν έχω προσβάλει ποτέ και κανέναν. Επίσης δε γνωρίζω εάν υπάρχουν κλικες και δε συμμετέχω.Αν οποιαδήποτε θεωρεί μια ανάρτηση προσβλητική αναφορά στη διαχείριση.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Προσωπικά δεν έχω προσβάλει ποτέ και κανέναν. Επίσης δε γνωρίζω εάν υπάρχουν κλικες και δε συμμετέχω.Αν οποιαδήποτε θεωρεί μια ανάρτηση προσβλητική αναφορά στη διαχείριση.

Δεν ανέφερα ότι εσύ έχεις προσβάλει κάποιον, ούτε ότι συμμετέχεις σε κλίκα. Αναφέρθηκα σε 3ο πρόσωπο. Αν στη θέση μου ας πούμε ήταν ο αγαπητός doomnx θα σου απαντούσα με επισύναψη κάποιου σχολικού βιβλίου νεοελληνικής γλώσσας με την κλίση. Α πρόσωπο Β πρόσωπο Γ πρόσωπο κλπ. 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Stak5 είπε

Δεν ανέφερα ότι εσύ έχεις προσβάλει κάποιον, ούτε ότι συμμετέχεις σε κλίκα. Αναφέρθηκα σε 3ο πρόσωπο. Αν στη θέση μου ας πούμε ήταν ο αγαπητός doomnx θα σου απαντούσα με επισύναψη κάποιου σχολικού βιβλίου νεοελληνικής γλώσσας με την κλίση. Α πρόσωπο Β πρόσωπο Γ πρόσωπο κλπ. 

Έχετε τεράστιο πρόβλημα και θέλετε να κλειδωθεί το νήμα έτσι; Σταμάτα σε παρακαλώ και το off-topic και το hate προς το άτομό μου. Στον συμφορουμίτη που λες ότι απάντησα με link του βιβλίου μαθηματικών για πλάκα, έκατσα μιάμιση ώρα και του ετοίμασα αναλυτική απάντηση για να κατανοήσει τον λογαριασμό του. Χρόνος που δεν πληρώθηκα από κανέναν και δεν το όφειλα σε κανέναν. Χώρια που ζητήθηκε συγγνώμη εκατέρωθεν και τα βρήκαμε.

Περί πωλήσεων/προωθήσεων/DM έχει ήδη τοποθετηθεί η διαχείριση.

• Like 13
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Stak5 είπε

Μονο καλο ειναι να επισημανονται επισημες κ εγκυρες πηγες στις οποιες μπορουμε να ανατρεχουμε 😛

Επεξ/σία από mdkamael
  • Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, doomnx είπε

Έχετε τεράστιο πρόβλημα και θέλετε να κλειδωθεί το νήμα έτσι; Σταμάτα σε παρακαλώ και το off-topic και το hate προς το άτομό μου. Στον συμφορουμίτη που λες ότι απάντησα με link του βιβλίου μαθηματικών για πλάκα, έκατσα μιάμιση ώρα και του ετοίμασα αναλυτική απάντηση για να κατανοήσει τον λογαριασμό του. Χρόνος που δεν πληρώθηκα από κανέναν και δεν το όφειλα σε κανέναν. Χώρια που ζητήθηκε συγγνώμη εκατέρωθεν και τα βρήκαμε.

Περί πωλήσεων/προωθήσεων/DM έχει ήδη τοποθετηθεί η διαχείριση.

Το έχεις κάνει πιπίλα ότι θα κλειδωθεί το φόρουμ. Για ποιον λόγο; Δεν λέμε για τις προσφορές. Σε έχω ήδη ευχαριστήσει προσωπικά για όλη τη δουλειά που κάνεις αφιλοκερδώς. Εμένα όταν μόνο στο διάολο που δεν με έστειλες επειδή σε ρώτησα κάτι που είχε απαντηθεί 5 σελίδες πριν δεν μου ζήτησε κανένας συγγνώμη και ούτε κάποιος γέλασε με αυτό. Αν δεν σου αρέσει το hate προς το άτομο σου, θα έπρεπε από μόνος σου να μην το έχεις ξεκινήσει, γιατί υπονόησες ξεκάθαρα ότι υποκινώ προσφορές για να κερδίσω. Όσο για τα παραπάνω, η διαχείρηση έχει ενημερωθεί λεπτομερώς δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθόλου. Αν είναι όμως να κάνεις όλη αυτή τη δουλειά, κάτι που σε τιμάει σαν άνθρωπο γιατί το κάνεις δωρεάν, αλλά μετά να το παίρνεις πίσω και να γίνεσαι ειρωνικός προς άλλα μέλη, άστο δεν έχει νόημα. Εχει υπονοηθεί λοιπόν ότι εγώ κερδίζω χρήματα και κατευθύνω κόσμο προς συγκεκριμένες επιλογές για να βγάλω λεφτά. Αυτό λοιπόν θα είναι το θέμα μέχρι όλα αυτά να παρθουν πίσω από όσους σπιλώνουν το όνομά μου

• Like 1
  • Confused 3
  • Sad 1
  • Haha 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...