Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Nekro87 είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

IMG_20240704_182508.jpg.e5a69f8fa0514874b6367496db3470de.jpg

Περασμένα μεγαλεία η Ελπε. Από τα 100€,τους πόντους και τις δωροεπιταγες ξέπεσε στα ποπκορν και στα αναψυκτικά. Να προστεθεί στο excel doomnx.

Ρε παιδιά, ειλικρινά πιστεύατε ότι το πάρε κόσμε θα συνεχιζόταν επ άπειρον;

Δε μπορώ να καταλάβω το λόγο που ακολούθησαν αυτή την τακτική. Μάλλον δεν περίμεναν ότι θα υπάρξει τέτοιο κύμα τουρισμού. Ίσως επειδή υπάρχουν εδώ και μήνες διαδικασίες αλλαγών στη μετοχική σύνθεση της Elpedison.

Το πιο λογικό κατά τη γνώμη μου θα ήταν εξαρχής να δίνουν επιβράβευση σε όσους πελάτες παραμείνουν με τη θέληση τους στην ίδια εταιρία.

Πολύ φοβάμαι πως ο,τι γλιτωσαμε με τον τουρισμό τόσους μήνες θα το πληρώσουμε στο μέλλον σε αυξημένους συντελεστές και ανύπαρκτες προωθητικές. Ήδη, εκτός από την υποβάθμιση στις προσφορές, έχει ψαλιδιστει και η έκπτωση στην τιμή της κιλοβατώρας (που αφορούσε και τους μη τουρίστες).

Επεξ/σία από gpapas640
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, desiro είπε

Εχει βγει σε κανεναν λογαριασμος για το Benefit του Ηρων για να δουμε αν αποδοθηκε το 50αρικο?

Το benefit έχει την ρήτρα για το εξάμηνο στο 50€. Αν τηρείται η προϋπόθεση θα το λάβεις σίγουρα μην αγχώνεσε. Χρειάζεται 1,5 μήνας για να εκδοθεί πρώτος λογαριασμός στον ΗΡΩΝ.

Επεξ/σία από vklon

1 ώρα πριν, desiro είπε

Εχει βγει σε κανεναν λογαριασμος για το Benefit του Ηρων για να δουμε αν αποδοθηκε το 50αρικο?

Όπου να ναι θα βγουν 2 δικοί μου

6 ώρες πριν, vklon είπε

Το benefit έχει την ρήτρα για το εξάμηνο στο 50€. Αν τηρείται η προϋπόθεση θα το λάβεις σίγουρα μην αγχώνεσε. Χρειάζεται 1,5 μήνας για να εκδοθεί πρώτος λογαριασμός στον ΗΡΩΝ.

Δεν εχω κανει ακομα αιτηση!! Ειμαι στη ΔΕΗ κ επειδη εχω κατι πιστωτικα στον Ηρων κ σχετικα μικρες καταναλωσεις σε 2 παροχες, ψαχνομαι να παω στο Solar ή στο One!! 

στην volton για σταθερη τιμη μεχρι Σεπτεμβρη μπαινουμε στο volton yello simple η στο volton yellow simple protect?

εχει κατι καποιο προγραμμα που πρεπει να αποφυγω?

Χθες πηρα τα 40 για σκλαβενιτη απο elpedison μετα απο τηλεφωνο που εκανα στις 31/06 . Συμβολαιο ειχα κανει στις 22/05 .

• Like 2
  • Thanks 1

8 ώρες πριν, gpapas640 είπε

Πολύ φοβάμαι πως ο,τι γλιτωσαμε με τον τουρισμό τόσους μήνες θα το πληρώσουμε στο μέλλον σε αυξημένους συντελεστές και ανύπαρκτες προωθητικές

Πολύ πιθανό, αλλά όχι ότι ευθύνεται ο τουρισμός για αυτό...

1 ώρα πριν, dimviii είπε

στην volton για σταθερη τιμη μεχρι Σεπτεμβρη μπαινουμε στο volton yello simple η στο volton yellow simple protect?

εχει κατι καποιο προγραμμα που πρεπει να αποφυγω?

Το Protect έχει σταθερή τιμή 

9 λεπτά πριν, doomnx είπε

Το Protect έχει σταθερή τιμή 

Με κατανάλωση γύρω στις 400 κιλοβατώρες μήπως συμφαιρει το yellow simple που έχει τις 500 κιλοβατώρες δωρεάν?

5 λεπτά πριν, dimviii είπε

Με κατανάλωση γύρω στις 400 κιλοβατώρες μήπως συμφαιρει το yellow simple που έχει τις 500 κιλοβατώρες δωρεάν?

Για ένα μήνα ναι.

Προσπαθω για e contract στον ΗΡΩΝ (2η φορα) και οταν φτανω να ανεβασω  προηγουμενο λογαριασμο μου βγαζει μνμ 

Ανεπιτυχης ολοκληρωση  Η εγγραφη δεν ολοκληρωθηκε καθως η παροχη βρισκεται ηδη σε διαδικασια εκπροσωπησης .

τι κανω ξαναπροσπαθω αργοτερα ή παιρνω τηλ;

1 minute ago, tengai34 said:

Προσπαθω για e contract στον ΗΡΩΝ (2η φορα) και οταν φτανω να ανεβασω  προηγουμενο λογαριασμο μου βγαζει μνμ 

Ανεπιτυχης ολοκληρωση  Η εγγραφη δεν ολοκληρωθηκε καθως η παροχη βρισκεται ηδη σε διαδικασια εκπροσωπησης .

απο προηγουμενη εμπειρία με econtract ηρων που ειχα, με ειχαν παρει τηλεφωνο επειδη εβγαζε σφαλμα μονοι τους και προχωρησε η διαδικασια

• Like 1

3 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

απο προηγουμενη εμπειρία με econtract ηρων που ειχα, με ειχαν παρει τηλεφωνο επειδη εβγαζε σφαλμα μονοι τους και προχωρησε η διαδικασια

την ιδια μερα;; (ευχαριστω)

12 λεπτά πριν, tengai34 είπε

Τα ίδια και σε μένα χτες, ζήτησα να με πάρουν τηλέφωνο αλλά ακόμα τίποτα. Αν δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους νέους πελάτες...που να βρεις το δίκιο σου αν γίνει τίποτα μετά

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...