Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγήκε χθες ο λογαριασμός από Ήρων στο yellow home plus(το σταθερό μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου)κι έχει κανονικά την επιδότηση 1.6 λεπτά/kwh για τον Αύγουστο.

• Like 3
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 minutes ago, messinia3 said:

Μέχρι τώρα όσοι ολοκληρώνουν το econtract κανονικά και λαμβάνουν το πρόγραμμα bonus στη σύμβαση τους αυτό αποδίδεται και στο λογαριασμό που εκδίδεται. Κάποιοι που δε μπορούσαν να ολοκληρώσουν το econtract και προσπάθησαν τηλεφωνικά ή από κατάστημα σκαλώσαν στον όρο του 6μηνου και δεν τους έστελναν τη σύμβαση με το bonus.

Είχαν πάει Μάιο (παροχή στο όνομα του πατέρα μου) αλλά δεν πρόλαβαν να κλείσουν 10 μέρες, έγινε  η προσφορά από elpe και τους  πήγα εκεί για 2 μήνες

Αύγουστο άλλαξα την παροχή στο όνομα μου για να τη διαχειρίζομαι ευκολότερα και πήγα Volton.

Το ερώτημα είναι με ποιο όνομα να κάνω την αίτηση χωρίς να σκαλωσει η αίτηση. Είτε με elpe Ιουλίου και όνομα του πατέρα μου που είχε πάρει το 50€ και έχει μέσα πιστωτικό.. είτε με το δικό μου στη Volton Αυγούστου  αλλά λογαριασμό 15€ που ίσως κινήσει υποψίες τουρισμού..:-)

Βέβαια στον Ιουλίου από elpe έχει προηγούμενη οφειλή του Ιουνίου και θα μου ζητήσουν αποδεικτικό πληρωμής. Λογικό.

3η επιλογή να κάνω econtact με το όνομα της μητέρας μου αφού και εκεί έχει πιστωτικό από πέρυσι τέτοια εποχή.. έχασα τον τουριστικό χάρτη και τους τελευταίους 12 μήνες έχω κάνει μόνο 3-4 αλλαγές και έχω παλια πιστωτικά εδώ και εκεί..

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, prefuse είπε

Είχαν πάει Μάιο (παροχή στο όνομα του πατέρα μου) αλλά δεν πρόλαβαν να κλείσουν 10 μέρες, έγινε  η προσφορά από elpe και τους  πήγα εκεί για 2 μήνες

Αύγουστο άλλαξα την παροχή στο όνομα μου για να τη διαχειρίζομαι ευκολότερα και πήγα Volton.

Το ερώτημα είναι με ποιο όνομα να κάνω την αίτηση χωρίς να σκαλωσει η αίτηση. Είτε με elpe Ιουλίου και όνομα του πατέρα μου που είχε πάρει το 50€ και έχει μέσα πιστωτικό.. είτε με το δικό μου στη Volton Αυγούστου  αλλά λογαριασμό 15€ που ίσως κινήσει υποψίες τουρισμού..:-)

Βέβαια στον Ιουλίου από elpe έχει προηγούμενη οφειλή του Ιουνίου και θα μου ζητήσουν αποδεικτικό πληρωμής. Λογικό.

3η επιλογή να κάνω econtact με το όνομα της μητέρας μου αφού και εκεί έχει πιστωτικό από πέρυσι τέτοια εποχή.. έχασα τον τουριστικό χάρτη και τους τελευταίους 12 μήνες έχω κάνει μόνο 3-4 αλλαγές και έχω παλια πιστωτικά εδώ και εκεί..

Δοκίμασε με το δικό σου όνομα που είσαι και  ο τελευταίος... Και βλέπεις.. 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, prefuse είπε

Έχε υπόψη σου ότι όταν αλλάζεις όνομα στην παροχή επειδή αλλάζει το ΑΦΜ έρχεται για επιτόπια καταμετρηση ο ΔΕΔΔΗΕ.Αν η παροχή είναι ανενεργή στο myheron συνήθως δεν κολλάει και ολοκληρώνεται. Ότι και να επιλέξεις θεωρητικά έχει τις ίδιες πιθανότητες να σκαλώσει,καθώς είναι καθαρά θέμα bug του Ήρωνα. Εγώ θα το άφηνα ως έχει και θα έκανα μια προσπάθεια με econtract,σφου έχεις καταλήξει ότι θες να δοκιμάσεις την τύχη σου κα τα 50 του Ηρωνα.Αν δεν κάτσει δες και τις υπόλοιπες διαθέσιμες επιλογές. 

• Like 1
Δημοσ.
19 minutes ago, messinia3 said:

Αν δεν κάτσει δες και τις υπόλοιπες διαθέσιμες επιλογές. 

οι αλλες επιλογες τουρισμου ποιες ειναι; volton ειμαι τωρα, elpe δεν εχει κατι καλο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, prefuse είπε

οι αλλες επιλογες τουρισμου ποιες ειναι; volton ειμαι τωρα, elpe δεν εχει κατι καλο.

Εχει τις κάρτες 50 ευρώ λόγω ΔΕΘ

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/7/2024 στις 9:49 ΜΜ, stavrakas112 είπε

Καλησπέρα, οι Kwh που μετράνε στον νέο πάροχο είναι από την ένδειξη που δηλώνεται στο συμβόλαιο και μετα, ασχέτως πότε θα έχω ημερομηνία εκπροσώπησης; Ρωτάω για να ξέρω από πότε μετράνε οι δωρεάν Volton.

Έρχονται απο ΔΕΔΔΗΕ κάνουν καταγραφή και ο πρώην πάροχος βγάζει εκκαθαριστικό

Επεξ/σία από ObeyWario!
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, prefuse είπε

Elpe προς το παρόν έχει επιβεβαιωμενα τα 40 public+30 ευρώ σπαστά σε 2 μήνες (σημείωση τα public δεν αποδίδονται άμεσα,αλλά εντός διμηνου) γισ το flex.Εξακολουθεί επίσης να τρέχει η προσφορά -40% στην τελική τιμή kwh στο smart night της zenith.

Για Ηρωνα τα γράψαμε,άρα ξεκινάς από εκεί για τα 50 και βλέπεις.

• Like 1
Δημοσ.
31 minutes ago, messinia3 said:

Elpe προς το παρόν έχει επιβεβαιωμενα τα 40 public+30 ευρώ σπαστά σε 2 μήνες (σημείωση τα public δεν αποδίδονται άμεσα,αλλά εντός διμηνου) γισ το flex.Εξακολουθεί επίσης να τρέχει η προσφορά -40% στην τελική τιμή kwh στο smart night της zenith.

Για Ηρωνα τα γράψαμε,άρα ξεκινάς από εκεί για τα 50 και βλέπεις.

ευχαριστώ για το χρονο σου, αρα ξεκινάω e-contract heron και αν δεν δω yellow one home BONUS στο συμβόλαιο την κάνω για αλλού..

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stak5 είπε

Εχει τις κάρτες 50 ευρώ λόγω ΔΕΘ

Ώπα, το γράφεις σα να είναι γνωστό, ενώ εγώ το βλέπω πρώτη φορά εδώ.

Στην Elpeddison αναφέρεσαι;

Δημοσ.

Έχει οικονομικό όφελος να διακόψουμε την παροχή ενός εξοχικού για κάποιους μήνες και να την ενεργοποιήσουμε ξανά όταν το επισκεφτούμε;

Είναι άμεση η ενεργοποίηση και υπάρχει σημαντικό όφελος ή μιλάμε για αμελητέο κέρδος (αν υπάρχει κιόλας) πχ κέρδος κάτω από 50€;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, prefuse είπε

Έχει οικονομικό όφελος να διακόψουμε την παροχή ενός εξοχικού για κάποιους μήνες και να την ενεργοποιήσουμε ξανά όταν το επισκεφτούμε;

Είναι άμεση η ενεργοποίηση και υπάρχει σημαντικό όφελος ή μιλάμε για αμελητέο κέρδος (αν υπάρχει κιόλας) πχ κέρδος κάτω από 50€;

Καλύτερα να πας σε ένα πρόγραμμα με 0 πάγιο και να κατεβάσεις το γενικό. Θα χρεωθείς μόνο το πάγιο διανομής, 5,955 * Σ.Ι.

Όσο για το κέρδος, σε 8 kVA μονοφασική παροχή, αυτό θα είναι μικρότερο από 30 €, δεδομένου ότι ο ΔΕΔΔΗΕ χρεώνει 20 € για διακοπή-επανασύνδεση μετά από αίτηση.

Και θα μπλέξεις και με χαρτούρα και τρέξιμο και αναμονή να έρθουν να σου το ξανασυνδέσουν και αν λήξει η ΥΔΕ, ένα κατοστάρικο επιπλέον... Άστο καλύτερα.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 6
Δημοσ.
7 minutes ago, doomnx said:

Καλύτερα να πας σε ένα πρόγραμμα με 0 πάγιο και να κατεβάσεις το γενικό. Θα χρεωθείς μόνο το πάγιο διανομής, 5,955 * Σ.Ι.

Ευχαριστώ, το Σ.Ι. τι είναι;

Συντελεστής ισχύος; Αν υπάρχει κάτι τέτοιο...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, prefuse είπε

Ευχαριστώ, το Σ.Ι. τι είναι;

Συντελεστής ισχύος; Αν υπάρχει κάτι τέτοιο...

Συμφωνημένη ισχύς 

4 ώρες πριν, giorgosvet είπε

Βγήκε χθες ο λογαριασμός από Ήρων στο yellow home plus(το σταθερό μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου)κι έχει κανονικά την επιδότηση 1.6 λεπτά/kwh για τον Αύγουστο.

Ποιο είναι το πρόγραμμα Yellow Home Plus? Μήπως εννοείς Yellow Home One? Ανέβασε το λογαριασμό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...