Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, fysikos είπε

εμενα μου ηρθε σημερα εκκαθαριστικός volton που εμφανιζεται να εχω καταναλωσει 35kwh απο 31/7 εως 30/8 σε κλειστο σπιτι...

Ψυγείο router κλπ...

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, motoboots είπε

Κανονικό μαγαζί έχει γίνει το νήμα. Με κέρδη, μεσάζοντες και μίζες. Αναπόφευκτο, από τη στιγμή που το επιτρέπουν οι διαχειριστές. 

Υπερβάλλεις θεωρώ.Αντιθετως είναι μεμονωμένες περιπτώσεις αυτοί που αναφέρεις. Υπάρχουν πολλά παιδιά που γράφουν στο νήμα αρκετά χρόνια.Καποιοι νεόκοποι που εμφανίζουν σωρευτικη συμμετοχή τελευταία και προωθούν συγκεκριμένες επιλογές για κάποιον που διαβάζει συχνά το νήμα είναι εύκολα ανιχνευσιμοι.Το να υπάρχουν κάποια μέλη που μπορούν να βοηθήσουν σε μια μετάβαση σε άλλο παροχο η να έχουν πρόσβαση σε κάποια μη γνωστή προσφορά και να την αναφέρουν είναι απόλυτα θεμιτό και βοηθάει και τους υπόλοιπους.

Κι εγώ προσωπικά για τη μετάβαση σε ζενιθ προτίμησα μέλος του forum που είναι στη ζενιθ και εξυπηρετηθηκα άψογα.Ηταν όμως δική μου επιλογή,δε με ώθησε κάποιος χωρίς να είμαι σε θέση να κρίνω όλες τις παραμέτρους. 

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 5/9/2024 στις 11:48 ΠΜ, Stavmitsos είπε

Έχω elpedison σταθερό στα 0,9 με 10αρικο πάγιο, κατανάλωση 2500kwh/τετράμηνο πλέον λόγω ηλεκτρικού αυτοκινήτου. 

Υπάρχει κάποιο κόλπο με τις ρυθμιζόμενες; Με σφάξανε στον τελευταίο εκκαθαριστικό. 
Αν βάλω νυχτερινό πχ, για εκείνες τις ώρες κάνει "reset" το όριο; 

Ναι. Πάρε ντίζελ... 😁

• Haha 4
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Greg29M είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

IMG_7430.jpeg.250bd8aa11a3448303473c854c4add3f.jpegIMG_7431.jpeg.213acebfeb27c8ba20f18b7771908a94.jpeg

Ποιος θα πάει έκθεση να μας δώσει και μας δώρα ελπε ; 😂

Να ανέβουμε λες να πάρουμε τρεις τέσσερις endenred κάρτες για να μην αργήσουν με τους κουρριερ?😆

• Haha 5
Δημοσ.
1 hour ago, Greg29M said:
  Reveal hidden contents

IMG_7430.jpeg.250bd8aa11a3448303473c854c4add3f.jpegIMG_7431.jpeg.213acebfeb27c8ba20f18b7771908a94.jpeg

Ποιος θα πάει έκθεση να μας δώσει και μας δώρα ελπε ; 😂

αν αντεχεις τον κοσμο και την βασαρία, τα δικαιούσε.

ακούστηκε κάτι για εξτρα δωρα μονο για την έκθεση ή δίνουν πάντα σε καθε έκεθεση;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, motoboots είπε

Κανονικό μαγαζί έχει γίνει το νήμα. Με κέρδη, μεσάζοντες και μίζες. Αναπόφευκτο, από τη στιγμή που το επιτρέπουν οι διαχειριστές. 

Δεν νομίζω να είναι έτσι το νήμα ,η αλήθεια είναι ότι εγώ θέλω να γίνει η δουλειά μου με τον πιο εύκολο τρόπο,αν αυτός που βοηθήσει μπορεί να πάρει κάτι και για τον ίδιο από οποιαδήποτε εταιρία ας το πάρει,το να «μαλώνεις» για το ποια εταιρία είναι πιο φθηνή με σκοπό να παραπλανήσεις είναι το πρόβλημα, εκεί όμως μπαίνει η δουλειά (λάντζα) των παιδιών,παλιότερα o @korakiosμετα ο @doomnx και όλοι οι άλλοι  που τρώνε προσωπικό χρόνο  για να βάζουμε  εμείς απλά την κατανάλωση και να βλέπουμε τι μας συμφέρει.Αυτα που μαθαίνουμε από το νήμα τα πληρώνουν άλλοι!!!

• Like 11
  • Thanks 4
Δημοσ.

Μιας και αναφέρθηκε το σολαρ πιο πάνω να ξαναπώ οτι πριν ένα χρόνο που είχα πάει όταν έφυγα δεν μου πήραν και εμένα πίσω την έκπτωση τότε.

Ξαναπήγα πριν ένα μήνα βγήκε έναντι με το 50αρι μέσα μόλις βγει τελικός (έχω φύγει ήδη) θα ενημερώσω αν δεν την ξαναπάρουν πάλι μπας και έχουμε μια μια επιπλέον επιλογή.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, favou2000 είπε

Μιας και αναφέρθηκε το σολαρ πιο πάνω να ξαναπώ οτι πριν ένα χρόνο που είχα πάει όταν έφυγα δεν μου πήραν και εμένα πίσω την έκπτωση τότε.

Ξαναπήγα πριν ένα μήνα βγήκε έναντι με το 50αρι μέσα μόλις βγει τελικός (έχω φύγει ήδη) θα ενημερώσω αν δεν την ξαναπάρουν πάλι μπας και έχουμε μια μια επιπλέον επιλογή.

Μην το πολυλεμε γιατί ολο και κάποιος θα ρωτήσει.😅Το κραταμε σαν  συν για επιλογη βραχυπροθεσμου τουρισμου.

• Like 4
  • Haha 2
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω ένα σπίτι στο χωριό που η κατανάλωση είναι πολύ μικρή (17kwh τον προηγούμενο μήνα) αλλά ο λογαριασμός έρχεται 30αρια κάθε μήνα λόγω των διαφόρων παγίων απ ότι κατάλαβα. Με συμφέρει να πάω σε κάποια άλλη εταιρεία ή δεν θα έχω κάποιο κέρδος?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kostas123pao είπε

Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω ένα σπίτι στο χωριό που η κατανάλωση είναι πολύ μικρή (17kwh τον προηγούμενο μήνα) αλλά ο λογαριασμός έρχεται 30αρια κάθε μήνα λόγω των διαφόρων παγίων απ ότι κατάλαβα. Με συμφέρει να πάω σε κάποια άλλη εταιρεία ή δεν θα έχω κάποιο κέρδος?

Ανεβασε αναλυση λογαριασμου.

Δημοσ.
Στις 5/9/2024 στις 11:53 ΠΜ, bobbyray21 είπε

Καλημέρα σε όλους. Πηγαίνω πρώτη φορά σε ενοίκιο και έχω τη δυνατότητα να επιλέξω πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Στο πατρικό μου χρησιμοποιούμε ανέκαθεν ΔΕΗ. Επειδή δεν γνωρίζω τι πρέπει να προσέξω και τι λεπτομέρειες να διαβάσω, υπάρχει κάποιος οδηγός ή κάποιες συμβουλές; Πρόκειται για διαμονή στην Αθήνα για ένα άτομο με καθημερινές ανάγκες. 

Βοηθός το excel το doomnx

Στις 5/9/2024 στις 1:33 ΜΜ, bobbyray21 είπε

Όταν λες ότι τα ξαναλέμε σε έναν μήνα, μπορώ χωρίς ρήτρες ή δεσμεύσεις να αλλάζω πάροχο σε τακτά χρονικά διαστήματα;

Βασικά σου έγραψε τα ξαναλέμε σε 1 χρόνο 😉

Και για το ερώτημά σου μπορείς ναι, σε κίτρινα και πράσινα τιμολόγια

15 ώρες πριν, dream21 είπε

Ειμαι στο ΔΕΗ Γ1/Γ1Ν ΟΙΚΙΑΚΟ πράσινο με πάνω από 500kWh ημερήσιες και 200 νυχτερινές καθε μηνα ,  τι μου προτείνετε για εναλλακτικό πάροχο ώστε να πέσει το μηνιαίο κόστος;

Σταθερό μπλε θα ήταν καλή λύση. Εγώ θα σου πρότεινα 6μηνο PROTERGIA ή ΗΡΩΝ

9 ώρες πριν, vagos789 είπε

Παιδια οταν εχεις πχ 6μηνο προγραμμα στον Ηρωνα,μπορεις να κανεις αλλαγη πριν την ληξη σε αλλο προγραμμα στον ιδιο παροχο ή τρως πεναλτι;

Πένελτι τα εναπομείνοντα πάγια, συνήθως...

28 λεπτά πριν, kostas123pao είπε

Να διαλέξεις πρόγραμμα χωρίς πάγιο. Αυτό το διάστημα αρκετά καλό το Smartnight της ΖΕΝΙΘ

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kostas123pao είπε

dei.jpg.37ef0558217096532b795036ee7d20a7.jpg

Θα επιλέξεις προγράμμα με 0€ πάγιο (δεν έχει η ΔΕΗ) και αμέσως αμέσως θα γλιτώσεις τα 5.67 + ΦΠΑ και ίσως και τα 3.35 της ΕΡΤ 

• Like 2
Δημοσ.

Διαπιστώθηκε ότι ο Ήρων δίνει ξανά το bonus εγγραφής 50€ και χωρίς την παρέλευση των έξι μηνών από την στιγμή που είχε αποδοθεί παλαιότερα.

Το διαπιστώνουμε με ευχαρίστηση αρκετοί εδώ μέσα. Χωρίς να γίνονται άσκοπες ερωτήσεις προς τον Ήρων, οι οποίες είναι και επικίνδυνες για να το σταματήσουν , υπάρχει κάποιος που να ξέρει το πώς γίνεται η απόρριψη ή έγκριση απόδοσης του bonus εγγραφής ;

Αποδίδεται μόνο μέσω e contact? Το γνωρίζει κάποιος εκ των προτέρων αν θα το πάρει ή όχι ; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, geopro είπε

Διαπιστώθηκε ότι ο Ήρων δίνει ξανά το bonus εγγραφής 50€ και χωρίς την παρέλευση των έξι μηνών από την στιγμή που είχε αποδοθεί παλαιότερα.

Το διαπιστώνουμε με ευχαρίστηση αρκετοί εδώ μέσα. Χωρίς να γίνονται άσκοπες ερωτήσεις προς τον Ήρων, οι οποίες είναι και επικίνδυνες για να το σταματήσουν , υπάρχει κάποιος που να ξέρει το πώς γίνεται η απόρριψη ή έγκριση απόδοσης του bonus εγγραφής ;

Αποδίδεται μόνο μέσω e contact? Το γνωρίζει κάποιος εκ των προτέρων αν θα το πάρει ή όχι ; 

Μέχρι τώρα όσοι ολοκληρώνουν το econtract κανονικά και λαμβάνουν το πρόγραμμα bonus στη σύμβαση τους αυτό αποδίδεται και στο λογαριασμό που εκδίδεται. Κάποιοι που δε μπορούσαν να ολοκληρώσουν το econtract και προσπάθησαν τηλεφωνικά ή από κατάστημα σκαλώσαν στον όρο του 6μηνου και δεν τους έστελναν τη σύμβαση με το bonus.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...