Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 minutes ago, doomnx said:

Ρεαλιστικά είναι ο μόνος «παραδοσιακός» τουριστικός προορισμός.

Εως ενός οριου όσον αφορά την απόδοση 50αρικου στην ιδια παροχή. Για παράδειγμα στην Volton μπορούσες να πάρεις τις 500 Kwh αρκετές φορές στο διάστημα που που ήταν διαθέσιμο το πρόγραμμα.

Επεξ/σία από madboy
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να γράψω μια εμπειρία και εγώ! Ηρών αρχές Ιουλίου στο benefit και μετά αλλαγή σε one για τον Αύγουστο. Ήθελα αρχή Σεπτεμβρίου να πάω ζενίθ και ακόμα κανένας λογαριασμός. Είμαι σε μηνιαία καταμέτρηση Δεδδηε. Αφού έφυγα βγήκε λογαριασμός επιτέλους, ο οποίος βέβαια έχει μέσα 4 μέρες 😵‍💫😵‍💫 κατανάλωση, δηλαδή από την 2/7 από την αλλαγή μέχρι την 5/7 την καταμέτρηση. Ποτέ πια θα βγουν οι άλλοι!! 

ΥΓ. Ζενίθ πλέον και εγώ, ευχαριστώ  @conne για την βοήθεια και για την άμεση επίλυση θέματος που προέκυψε! 

ΥΓ. 2 Πάγια εντολή από cosmote payments (payzy) ακυρώθηκε, μάλλον δεν τη δέχεται. 

Επεξ/σία από Georgegr3
  • Like 3

3 ώρες πριν, vagos789 είπε

Παιδια οταν εχεις πχ 6μηνο προγραμμα στον Ηρωνα,μπορεις να κανεις αλλαγη πριν την ληξη σε αλλο προγραμμα στον ιδιο παροχο ή τρως πεναλτι;

Στην Elpedison, στην ΗΡΩΝ και αν θυμάμαι καλά και στη ΔΕΗ μπορείς, αφού πρώτα σε διαβεβαιώσουν από την εξυπηρέτηση πελατών.

Προσωπικά το έχω κάνει στην Elpedison.

• Like 1

52 λεπτά πριν, geopro είπε

Ο Ήρων είναι μια όαση τουρισμού σε περίοδο ξηρασίας.

Και σε μένα το ίδιο. Ενώ είχα πάρει bonus εγγραφής πριν από δύο μήνες μου το έδωσαν ξανά. Και η επιδότηση κανονικά.

Έχε χάρη που κι εγώ για το 20ημερο του Αυγούστου πήρα τα 50 από ΔΕΗ,αλλιώς θα έβριζα που δεν επέμεινα στον Ηρωνα κι ας είχα ξαναπαρσει το 50αρικο.

37 λεπτά πριν, madboy είπε

Εως ενός οριου όσον αφορά την απόδοση 50αρικου στην ιδια παροχή. Για παράδειγμα στην Volton μπορούσες να πάρεις τις 500 Kwh αρκετές φορές στο διάστημα που που ήταν διαθέσιμο το πρόγραμμα.

Πριν αλλάξουν τους όρους κάποιοι το είχαμε πάρει και 6 φορές μέσα στο χρόνο το 50άρικο. 

• Like 1

14 minutes ago, messinia3 said:

Έχε χάρη που κι εγώ για το 20ημερο του Αυγούστου πήρα τα 50 από ΔΕΗ,αλλιώς θα έβριζα που δεν επέμεινα στον Ηρωνα κι ας είχα ξαναπαρσει το 50αρικο.

Πριν αλλάξουν τους όρους κάποιοι το είχαμε πάρει και 6 φορές μέσα στο χρόνο το 50άρικο. 

Οντως είναι λίγο άτυπη η συγκριση γιατί εγω ξεκίνησα αργά να εκμεταλλευτώ την προσφορά του Ηρων.

9 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ο άλλος το πήρε 6 φορές σε 2 μήνες, έλα Χριστέ!

Λοιπόν, για να μη μπαίνει ο κάθε καημένος στο thread και προσπαθεί να πουλήσει, σκέφτομαι να κάνω ένα ξεχωριστό φύλλο στο εξέλ, που θα το ονομάσω «Προσφορές» και θα υπάρχουν τα στοιχεία των εξακριβωμένων επαφών που μας έχουν βοηθήσει στο forum, με τα τηλέφωνα τους, δημόσια. Όποιο μέλος ενδιαφέρεται θα μπορεί να καλεί απευθείας. Ούτε μεσάζοντες, ούτε «στείλε μου DM να σε δώσω ένα καλό κομμάτι», ούτε τίποτα τέτοιο.

Πώς το βλέπετε σαν ιδέα; 

5 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Ξέρετε τι είναι η έκπτωση solar?? Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη στο λογαριασμό μαζί με τα 50€ άλλα 8€ έκπτωση...

Είναι μια έκπτωση που επιστρέφεις αν φύγεις πριν κλεισεις 12 μήνες.

• Like 19
  • Thanks 2

2 λεπτά πριν, doomnx είπε

Είναι μια έκπτωση που επιστρέφεις αν φύγεις πριν κλεισεις 12 μήνες.

Τελικός βγήκε...και απλά την είχε μέσα..για αυτό παραξενεύτηκα!!

2 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Τελικός βγήκε...και απλά την είχε μέσα..για αυτό παραξενεύτηκα!!

Θες να τον ανεβάσεις; Σύμφωνα με τους όρους την επιστρέφεις αυτή την έκπτωση.

ειμαι σε κιτρινο ηρων και εφαγα το 50αρι. σκεφτομαι το σταθερο του blue generous home. αξιζει? υπαρχει κατι που δεν εχω καταλαβει και βγαινει τοσο φθηνο? με 400kwh/μηνα θα εχω μια αρκετά καλη τιμη σε σχεση με τα πρασινα. 

1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

ειμαι σε κιτρινο ηρων και εφαγα το 50αρι. σκεφτομαι το σταθερο του blue generous home. αξιζει? υπαρχει κατι που δεν εχω καταλαβει και βγαινει τοσο φθηνο? με 400kwh/μηνα θα εχω μια αρκετά καλη τιμη σε σχεση με τα πρασινα. 

Χωρίς το 50άρικο από e-contract δεν είναι αισθητά πιο φθηνό από το 6μηνο μπλε της Protergia ή το 12μηνο της ZeniΘ. Και τα τρία καλά προγράμματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, doomnx είπε

Θες να τον ανεβάσεις; Σύμφωνα με τους όρους την επιστρέφεις αυτή την έκπτωση.

Και μένα το ίδιο 

Spoiler

Screenshot_2024-09-06-19-29-59-098_com.google.android.apps.docs-edit.jpgScreenshot_2024-09-06-19-31-06-151_com.google.android.apps.docs-edit.jpg

Επεξ/σία από Nekro87
  • Like 1
  • Thanks 2

5 λεπτά πριν, doomnx είπε

Χωρίς το 50άρικο από e-contract δεν είναι αισθητά πιο φθηνό από το 6μηνο μπλε της Protergia ή το 12μηνο της ZeniΘ. Και τα τρία καλά προγράμματα.

το εφαγα το 50αρι και βαριεμαι να αλλαζω. πολυ μικρες διαφορες εχουν οποτε λεω να το κλειδωσω. δεν νομιζω να πεσουν τα πρασινα κατω απο 12 λεπτα για τους επομενους 5 μήνες. 

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...