Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, stylish είπε

παντως μαζι με τα 30+40 της ελπε να πουμε οτι δινει μεχρι τελος του ετους σταθερη τιμη 11 λεπτά την kwh.

Ισχύει,απλά το πάγιο είναι αρκετά μεγάλο.Δεν είναι κακή προσφορά επουδενι, νομίζω συμφωνούμε όλοι. (Δεν έχει ούτε έκπτωση συνέπειας να προσθέσω)

Επεξ/σία από messinia3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 minutes ago, messinia3 said:

Ισχύει,απλά το πάγιο είναι αρκετά μεγάλο.Δεν είναι κακή προσφορά επουδενι, νομίζω συμφωνούμε όλοι. (Δεν έχει ούτε έκπτωση συνέπειας να προσθέσω)

για 2 μηνες ειναι καλά (οσο μηδενιζει το παγιο δλδ). Μετά ξαναταξιδουμε

• Like 2

Προσοχή με τις προσφορές τις ΕΛΠΕΝΤΙΣΟΝ. Εγώ ακόμα δεν έχω πάρει ουτε επιταγές ούτε goformore που έδινε τον ιουνιο(Αίτηση 10/6) 

Εννοείται πως έχω πάει στη ΡΑΕ, αλλά προς το πάρον δεν άλλαξε κάτι.

• Like 4

4 hours ago, petranthe said:

Προσοχή με τις προσφορές τις ΕΛΠΕΝΤΙΣΟΝ. Εγώ ακόμα δεν έχω πάρει ουτε επιταγές ούτε goformore που έδινε τον ιουνιο(Αίτηση 10/6) 

Σου έχουν απαντήσει στο myrae? Αν όχι θα σου απαντήσουν αφού θα σε έχουν πάρει να κλείσεις ραντεβού για την παραλαβή.

Ήδη σήμερα κάποιοι με αιτήσεις τέλος Μαίου ξεκίνησαν να παραλαμβάνουν. Φυσικά μιλάμε για πολύ μεγάλη αναμονή. 

Για go4more κάνε και myrae και παράπονο στην Εθνική Τράπεζα (αν και δυστυχώς οι ειδικοί όροι της προσφοράς προέβλεπαν απόδοση έως 150 ημερών) .Οι περισσότεροι πάντως λάβαμε τους πόντους μέσα Ιουλίου.

• Like 2

Just now, messinia3 said:

Σου έχουν απαντήσει στο myrae? Αν όχι θα σου απαντήσουν αφού θα σε έχουν πάρει να κλείσεις ραντεβού για την παραλαβή.

Ήδη σήμερα κάποιοι με αιτήσεις τέλος Μαίου ξεκίνησαν να παραλαμβάνουν. Φυσικά μιλάμε για πολύ μεγάλη αναμονή. 

Για go4more κάνε και myrae και παράπονο στην Εθνική Τράπεζα (αν και δυστυχώς οι ειδικοί όροι της προσφοράς προέβλεπαν απόδοση έως 150 ημερών) .Οι περισσότεροι πάντως λάβαμε τους πόντους μέσα Ιουλίου.

Πάντως για τους πόντους go4more, ενω δεν ειχα ενεργοποίησει τους πόντους μέσα απο την εθνική, μετά απο 1 μήνα το έκανα και η Εθνική έλεγε οτι τους έχασα. 

Τελικά μπήκαν 2 μήνες μετά χωρίς να κάνω κάτι.

• Like 1

8 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ναι μου έχουν απαντήσει ασυναρτησίες. Δεν νομίζω να θεωρείται προσφορά όταν παίρνεις τα "δώρα" μετά από 4 και 5 μήνες. Ουσιαστικά σε αναγκάζουν να παραμείνεις σε αυτούς.

• Like 1

3 hours ago, petranthe said:

Ναι μου έχουν απαντήσει ασυναρτησίες. Δεν νομίζω να θεωρείται προσφορά όταν παίρνεις τα "δώρα" μετά από 4 και 5 μήνες. Ουσιαστικά σε αναγκάζουν να παραμείνεις σε αυτούς.

Τα δωρα εάν αναγράφονται στη σύμβαση σου τα διεκδικεις και τα λαμβάνεις ακόμη κι αν έχει φύγει.Δε χρειάζεται να παραμείνεις ενεργός.Αστερισκος για τσ 50 go4more που είχε εκτός από τον όρο των 150 ημερών και να είσαι ενεργός πελάτης κατά την απόδοση των πόντων (μέχρι στιγμής και τις 2 φορές που προσωπικά έλαβα τη συγκεκριμένη προσφορά το δώρο είχε αποδοθεί σε διάστημα 40 ημερών,οπότε και παρέμεναν πελάτης)

• Like 2

1 hour ago, petranthe said:

Εισαι ακομη ενεργος στην ελπε; Αν εφυγες παντως πεταξαν και οι go4more...

• Like 2

9 λεπτά πριν, doomnx είπε

Στο μεταξύ όσοι είναι στο Power Home Smart Night έχουν εξασφαλίσει τα 80 € από τα 100 € που σου έταξε και δεν είναι σε επιταγές Public, αλλά στην τσέπη τους. 

Ακόμα δεν έχουμε τιμή για το power smart night, οπότε οι συγκρίσεις είναι αρκετά θεωρητικές...εν τω μεταξύ για αύριο Σάββατο στη μέση ημερήσια τιμή (€/MWh) της χονδρεμπορικής Αγοράς Επόμενης Ημέρας σε ευρωπαικό επίπεδο η Ελλάδα πρωτεύει. (106,75 - δεν περιλαμβάνω την Ουκρανία). Κατά τα άλλα έχω εκφράσει τη γνώμη μου εξ αρχής για τις δωροεπιταγές public.

• Like 2

1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Ακόμα δεν έχουμε τιμή για το power smart night, οπότε οι συγκρίσεις είναι αρκετά θεωρητικές...εν τω μεταξύ για αύριο Σάββατο στη μέση ημερήσια τιμή (€/MWh) της χονδρεμπορικής Αγοράς Επόμενης Ημέρας σε ευρωπαικό επίπεδο η Ελλάδα πρωτεύει. (106,75 - δεν περιλαμβάνω την Ουκρανία). Κατά τα άλλα έχω εκφράσει τη γνώμη μου εξ αρχής για τις δωροεπιταγές public.

Περιμένεις την ΤΕΑ μέχρι τέλη Δεκεμβρίου να έχει ανοδική πορεία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, doomnx είπε

Περιμένεις την ΤΕΑ μέχρι τέλη Δεκεμβρίου να έχει ανοδική πορεία;

Έχω ήδη πάει ζενίθ...απλά επισημαίνω ότι είναι άτοπο να συγκρίνουμε ακόμα κλειδωμένη τιμή με μεταβαλλόμενη, ακόμα κι αν το 40% προσφέρει αυξημένη ασφάλεια.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2

6 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Έχω ήδη πάει ζενίθ...απλά επισημαίνω ότι είναι άτοπο να συγκρίνουμε ακόμα κλειδωμένη τιμή με μεταβαλλόμενη, ακόμα κι αν το 40% προσφέρει αυξημένη ασφάλεια.

Δεν είναι άτοπο όταν βρισκόμαστε στο peak του καλοκαιριού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, doomnx είπε

Δεν είναι άτοπο όταν βρισκόμαστε στο peak του καλοκαιριού.

Συμφωνώ απόλυτα με τη λογική σου, γι αυτό κι εγώ προσωπικά έχω επιλέξει το συγκεκριμένο πρόγραμμα βασιζόμενος και στην ιστορικότητα της ΤΕΑ και την αναμενόμενη ζήτηση ενέργειας για την προσεχή περίδο. Όμως παραμένει ένα πρόγραμμα που βασίζεται σε τρέχουσα ΤΕΑ και με τόσα ανοικτά μέτωπα πανευρωπαικά λέω ότι κρατάμε μικρό καλάθι, παρακολουθούμε την πορεία της (π.χ. προσωπικά περίμενα αποκλιμάκωση της ΤΕΑ το Σεπτέμβριο, δεν επιβεβαιώνομαι προς ώρας) και αν χρειαστεί πηδάμε γρήγορα από το καράβι, αφού δεν υπάρχει δέσμευση.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...