Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

57 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Στο συμβολαιο αναγραφεται η ποινη αναλογα με το ποτε φευγεις , εκτος αν θες να ανατρεξεις καμια δεκαρια σελιδες πισω στ νημα καθως αναφερθηκαν τα ποσα σε απορια αλλου συμφοριτη. 

Νυχτερινο εχει το Smart Night.Στο Direct Plus ειναι μερα-νυχτα το ιδιο. Για το αν σου κανει καποια διαφορα, εσυ το ξερεις καλυτερα με τις καταναλωσεις σου τις εκαστοτε ωρες. Κανε τον κοπο κ βαλτες στα αντιστοιχα κελια του εξελ κ συγκρινε. Η διαφορα με το DirectPlus ειναι αμελητεα και αν κατσεις καιρο και οι καταναλωσεις σου ειναι αρκετες και το βραδυ, εξισσοροπουνται στον χρονο. SmartNight, κ ας φαινεται επιφοβο λογω του ανοιχτου χαρακτηρα της τιμης. Και με τη σημερινη ΤΕΑ να κλειδωνε η τιμη προμηθειας που θεωρειται σχετικα υψηλη, παλι 11/10 λεπτα ειναι οι τιμες της kwh, βαλε κ κανα λεπτο εκπτωση του Κουλη, ε με το μηδενικο παγιο τ πργραμματος στα ιδια ερχονται με το direct plus στο τελος.

Δεν αναγράφεται κάτι, λέει μονάχα ότι η ισχύς είναι 12μηνη από την υπογραφή. Το έψαξα προσεκτικά. Τώρα , μιλάμε για κίτρινο κυμαινόμενο το myhome4all, λογικά δεν φεύγεις όποτε θέλεις; Έψαξα το νήμα αρκετά πίσω αλλά δεν κατάφερα να το βρω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

32 λεπτά πριν, charlymp είπε

Δεν αναγράφεται κάτι, λέει μονάχα ότι η ισχύς είναι 12μηνη από την υπογραφή. Το έψαξα προσεκτικά. Τώρα , μιλάμε για κίτρινο κυμαινόμενο το myhome4all, λογικά δεν φεύγεις όποτε θέλεις; Έψαξα το νήμα αρκετά πίσω αλλά δεν κατάφερα να το βρω

Λαθος δικο μου. Ετσι οπως το περασα διαβαζοντας μου εκατσε στο μυαλο το myhome το μπλε. Σαφως σαν κιτρινο δεν εχει ρητρα αποχωρησης. Οποτε ελευθερος να φυγεις οποτε γουσταρει η ψυχουλα σου....

• Like 1

Ειμαι στο ΔΕΗ Γ1/Γ1Ν ΟΙΚΙΑΚΟ πράσινο με πάνω από 500kWh ημερήσιες και 200 νυχτερινές καθε μηνα ,  τι μου προτείνετε για εναλλακτικό πάροχο ώστε να πέσει το μηνιαίο κόστος;

8 λεπτά πριν, dream21 είπε

Ειμαι στο ΔΕΗ Γ1/Γ1Ν ΟΙΚΙΑΚΟ πράσινο με πάνω από 500kWh ημερήσιες και 200 νυχτερινές καθε μηνα ,  τι μου προτείνετε για εναλλακτικό πάροχο ώστε να πέσει το μηνιαίο κόστος;

Καλημέρα,

Τσέκαρε αρχικά το excel του @doomnx με βάση τις καταναλώσεις σου.Έπειτα μας ενημερώνεις αν είσαι διατεθειμένος να κάνεις ενεργειακό τουρισμό, ή εάν απλά θες μία χαμηλότερη τιμή kwh , κυμαινόμενο ή σταθερό, κλπ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, uphercules10 είπε

Έχουμε καμία πληροφόρηση από τους insiders του νήματος για μελλούμενες προσφορές από elpe;

Σε λίγη ώρα θα υπάρχουν ανακοινώσεις για τις προσφορές της elpedison με ενημέρωσαν 

Επεξ/σία από vklon
  • Like 7

7 minutes ago, vklon said:

Σε λίγη ώρα θα υπάρχουν ανακοινώσεις για τις προσφορές της elpedison με ενημέρωσαν 

Άμα είναι κουπόνια δεν θα πάρουμε. Μόνο με εκπτώση στο λογαριασμό τσιμπάμε πλέον...

• Like 1
  • Haha 3

22 hours ago, Stavmitsos said:

Έχω elpedison σταθερό στα 0,9 με 10αρικο πάγιο, κατανάλωση 2500kwh/τετράμηνο πλέον λόγω ηλεκτρικού αυτοκινήτου. 

Υπάρχει κάποιο κόλπο με τις ρυθμιζόμενες; Με σφάξανε στον τελευταίο εκκαθαριστικό. 
Αν βάλω νυχτερινό πχ, για εκείνες τις ώρες κάνει "reset" το όριο; 

Δε σε έσφαξε η ελπε... σε έσφαξε η μηνιαία καταμέτρηση. Πλήρωσες ΥΚΩ και στη μεσαία κλίμακα και στην υψηλή μάλλον. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, atom7 είπε

Τώρα εγώ θα είμαι κακός αν σου πω ότι τόσο καιρό πρότεινες στον κόσμο εδώ να "περιμένει πρώτα τις προσφορές της Elpe πριν αποφασίσει", αφήνοντας υπονοούμενα για "δυνατές προσφορές"; Μπορεί να κατηγορούσες κάποιους εδώ ότι είναι "πωλητές της Ζενίθ", αναλογίσου όμως πόσο κόσμο μπορεί να πήρες στο λαιμό σου περιμένοντας αυτή την τελικά "αναιμική" προσφορά και χάνοντας την προσφορά της Ζενίθ.

Τρέχει ακόμα η προσφορά της Ζενιθ.Κανεις δε μπορεί να ξέρει τι προσφορές θα παίξουν.Αυτα αποφασίζονται πιο ψηλά και οι πωλητές είναι οι τελευταίοι που τα μαθαίνουν. 

Elpe έχουμε επισημάνει αρκετοί βρίσκονται σε μεταβατική περίοδο σε αυτή τη φάση. 

Επεξ/σία από messinia3

2 ώρες πριν, messinia3 είπε

Καλημέρα,

Τσέκαρε αρχικά το excel του @doomnx με βάση τις καταναλώσεις σου.Έπειτα μας ενημερώνεις αν είσαι διατεθειμένος να κάνεις ενεργειακό τουρισμό, ή εάν απλά θες μία χαμηλότερη τιμή kwh , κυμαινόμενο ή σταθερό, κλπ.

Καλημέρα.. Οχι δεν ειμαι για ενεργειακο τουρισμο και να αλλαζω καθε μηνα παροχο απλα ψαχνω και για σταθερο ωστε να εχω το κεφαλι μου ησυχο για 12 μηνες τουλαχιστον

49 λεπτά πριν, dream21 είπε

Καλημέρα.. Οχι δεν ειμαι για ενεργειακο τουρισμο και να αλλαζω καθε μηνα παροχο απλα ψαχνω και για σταθερο ωστε να εχω το κεφαλι μου ησυχο για 12 μηνες τουλαχιστον

Οκ άρα επιλέγεις ανάμεσα σε protergia οικιακό value safe, Ήρων Blue Generous Home (econtarct για να λάβεις τα 50 ευρώ δώρο) και Zenith Power Home Direct Plus (δώρο το πάγιο για τους πρώτους 6 μήνες).Βάλε kwh στο excel του  @doomnx στην καρτέλα σταθερά, δες το κάθε πρόγραμμα αναλυτικά από το link και κάνε την επιλογή σου.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, messinia3 said:

Εγώ πήγα 4 παροχές...συν 14.000 miles(energy coach και first login =3.500 miles)

σε 1 λογαριασμο της aegean τα πηρες?

Επεξ/σία από stylish

11 λεπτά πριν, stylish είπε

σε 1 λογαριασμο της aegean τα πηρες?

Έχω together λογαριασμό.(τα έσπασα)

1 ώρα πριν, vklon είπε

Δεν έχω κάποιο αφεντικό  και δεν εργάζομαι στην elpedison ούτε είμαι ενεργειακός σύμβουλος. Απλά κοινοποιώ τις προσφορές. Η συγκεκριμένη είναι η καλύτερη του τελευταίου δίμηνου.

Αν θες μας λες και τι ακριβώς κερδίζεις εσύ για κάθε σύσταση παροχής που κάνεις στην επαφή σου όμως και δείχνεις τέτοιο ζήλο. 50-70 ευρώ προσφορές που αποδίδονται σε διάρκεια διμήνου και περιέχουν επιταγές τύπου public δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Τα 50 του ήρωνα π.χ. στον πρώτο λογαριασμό ή τα αντίστοιχα της ΔΕΗ στο 4all πρόσφατα ήταν πιο συμφέρουσες προσφορές.

• Like 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...