Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν είχα ΚΟΤ Γ στο Zenith Power Home Choice θα έκλαιγα με μαύρο δακρυ. Εϊναι σημαντική η μείωση.

image.png.8f5f91ad2387892c82c858383cc67523.png

Από Ζενίθ για το Smart Night & το μπλε Direct Plus τους ζήτησα τους όρους

image.png.08bc8248d6af4a4ba710551e157e0658.png

• Like 1
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, prefuse είπε

https://myportal.volton.gr/payment

https://zenith.gr/el/pliromi-logariasmou/

https://zenith.gr/el/support/faqs/

βρηκα αυτα αλλα δεν εχει για παγια εντολή, θυμιστε λιγο πως κανουμε πάγια εντολή στις

Volton

Ζενιθ

Τις κάνεις μέσω της τράπεζας σου στο λογαριασμό.Στην ζενίθ μπορείς και τηλεφωνικά να της ζητήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών.Δεν γίνεται όμως με κάρτα.

• Like 3
Δημοσ.

Θα ήθελα παρακαλώ τα φώτα σας. 

Σκέφτομαι να πάω στο Power Home Direct Plus της zenith. Θα πληρώνω στην ώρα μου όποτε υπολογίζω την έκπτωση συνέπειας που γράφει. 

Η τιμή θα είναι όντως σταθερή στο 0.095 / kwh ή υπάρχει κάτι κρυφό που μου διαφεύγει; 

Εκτός από την υποχρέωση παραμονής 12 μηνών, υπάρχει κάποια παγίδα που δεν βλέπω στο πρόγραμμα; 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, wasd είπε

Θα ήθελα παρακαλώ τα φώτα σας. 

Σκέφτομαι να πάω στο Power Home Direct Plus της zenith. Θα πληρώνω στην ώρα μου όποτε υπολογίζω την έκπτωση συνέπειας που γράφει. 

Η τιμή θα είναι όντως σταθερή στο 0.095 / kwh ή υπάρχει κάτι κρυφό που μου διαφεύγει; 

Εκτός από την υποχρέωση παραμονής 12 μηνών, υπάρχει κάποια παγίδα που δεν βλέπω στο 

Ισως να χρειαστει να φυγαδευσεις κανα δυο τρεις Χουθι, αλλα κατα τ αλλα δεν παιζει κατι αλλο σαν λεπτομερεια. Α, και δεν θα πληρωσεις το 1ο 6μημο το παγιο των 9.90 καθε μηνα. 

• Haha 2
Δημοσ.

Η μόνη βλακεία που μου έκανε η ζενίθ ήταν ότι έκανα 2 παροχές smart night και ενώ και στις 2 τους είπα να ενεργοποιηθεί πάγια εντολή και τους έδωσα λογαριασμό στη μία μου χρεωσανε εγγύηση.Βαλανε εκ των υστέρων στη δεύτερη την πάγια εντολή και τώρα θα χρεωθώ την εγγύηση και μετά θα μου την αφαιρέσουν στον επόμενο λογαριασμό γι'αυτό δείτε όσοι τους είπατε για πάγια εντολή αν έχει όντως ενεργοποιηθεί βλέποντας μηδενική εγγύηση στον πρώτο λογαριασμό που θα εκδοθεί...

Που μπορώ να βλέπω το μέσο όρο της ΤΕΑ αν ο μήνας τελείωνε σήμερα π.χ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, favou2000 said:

Τις κάνεις μέσω της τράπεζας σου στο λογαριασμό.Στην ζενίθ μπορείς και τηλεφωνικά να της ζητήσεις στην εξυπηρέτηση πελατών.Δεν γίνεται όμως με κάρτα.

Για ένα μηνα θα είμαι Volton, έχει νόημα να κάνω τώρα πάγια εντολή μέσω τράπεζας; Βασικά ετοιμάζομαι για Ήρων ήδη.

Στη ζενίθ είναι οι γονείς μου. Μπορώ να βάλω πάγια εντολή με revolut ή payzy (που τους έκανα) και να τις φορτώνουν λίγο πριν λήξει ο λογαριασμός; Γιατί για κανονικό λογαριασμό τραπέζας, όσες φορές και αν τους εξηγήσω ότι παίρνουν τα λεφτά ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μέρα που λήγει ο λογαριασμός, δεν το καταλαβαίνουν και δεν θέλουν.

Σε Ήρωνα αν έχουμε ήδη μια παροχή αλλά δεν μας έχει έρθει ο 1ος λογαριασμός και θέλουμε να βάλουμε και άλλη παροχή ή κοινόχρηστα, σε άλλο όνομα μπορούμε να κάνουμε σύσταση; 20€ δεν είναι η σύσταση;

Με το ίδιο όνομα /ΑΦΜ να βάλουμε σύσταση για δεύτερο ακίνητο/κοινόχρηστα, δεν νομίζω ότι γίνεται.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, vassilis211973 είπε

Η μόνη βλακεία που μου έκανε η ζενίθ ήταν ότι έκανα 2 παροχές smart night και ενώ και στις 2 τους είπα να ενεργοποιηθεί πάγια εντολή και τους έδωσα λογαριασμό στη μία μου χρεωσανε εγγύηση.Βαλανε εκ των υστέρων στη δεύτερη την πάγια εντολή και τώρα θα χρεωθώ την εγγύηση και μετά θα μου την αφαιρέσουν στον επόμενο λογαριασμό γι'αυτό δείτε όσοι τους είπατε για πάγια εντολή αν έχει όντως ενεργοποιηθεί βλέποντας μηδενική εγγύηση στον πρώτο λογαριασμό που θα εκδοθεί...

Που μπορώ να βλέπω το μέσο όρο της ΤΕΑ αν ο μήνας τελείωνε σήμερα π.χ;

Στη σύμβαση σου έγραφε το λογαριασμό που θα χρεώνεται η πάγια και παρόλα αυτά σε χρέωσαν?

https://www.enexgroup.gr/el/day-ahead-market-figures

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, prefuse είπε

Για ένα μηνα θα είμαι Volton, έχει νόημα να κάνω τώρα πάγια εντολή μέσω τράπεζας; Βασικά ετοιμάζομαι για Ήρων ήδη.

Στη ζενίθ είναι οι γονείς μου. Μπορώ να βάλω πάγια εντολή με revolut ή payzy (που τους έκανα) και να τις φορτώνουν λίγο πριν λήξει ο λογαριασμός; Γιατί για κανονικό λογαριασμό τραπέζας, όσες φορές και αν τους εξηγήσω ότι παίρνουν τα λεφτά ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μέρα που λήγει ο λογαριασμός, δεν το καταλαβαίνουν και δεν θέλουν.

Σε Ήρωνα αν έχουμε ήδη μια παροχή αλλά δεν μας έχει έρθει ο 1ος λογαριασμός και θέλουμε να βάλουμε και άλλη παροχή ή κοινόχρηστα, σε άλλο όνομα μπορούμε να κάνουμε σύσταση; 20€ δεν είναι η σύσταση;

Με το ίδιο όνομα /ΑΦΜ να βάλουμε σύσταση για δεύτερο ακίνητο/κοινόχρηστα, δεν νομίζω ότι γίνεται.

1.Στην βόλτον δεν έχει νόημα Στο πρώτο λογαριασμό δεν χρεώνεται η εγγύηση και στο δεύτερο θα είναι τελικός αφού θα έχεις φύγει.

2.Στην ζενίθ μόνο με τραπεζικό λογαριασμό δεν δέχεται κάρτες.

3.Για συστάσεις δεν έχω ιδέα.

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, prefuse είπε

Σε άλλο ΑΦΜ αν δεν έχει ξαναπάει ποτέ η παροχή Ηρωνα έπαιζε τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα σύσταση 20 ευρώ στο λογαριασμό (πρέπει όμως να το αναφέρει η παροχή που θα συσταθεί)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, messinia3 said:

Σε άλλο ΑΦΜ αν δεν έχει ξαναπάει ποτέ η παροχή Ηρωνα έπαιζε τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα σύσταση 20 ευρώ στο λογαριασμό (πρέπει όμως να το αναφέρει η παροχή που θα συσταθεί)

Είναι δηλαδή για παροχές που δεν έχουν πάει στον Ήρων ποτέ; Γιατί ήταν στον Ήρων μια και μοναδική φορά, πριν από 13-14 μήνες.

Μάλιστα υποτίθεται έχει και πιστωτικό γιατί τους έκανε αντιπρόταση η elpedison και ακόμα έμειναν στην elpe από τότε..

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, prefuse είπε

Είναι δηλαδή για παροχές που δεν έχουν πάει στον Ήρων ποτέ; Γιατί ήταν στον Ήρων μια και μοναδική φορά, πριν από 13-14 μήνες.

Μάλιστα υποτίθεται έχει και πιστωτικό γιατί τους έκανε αντιπρόταση η elpedison και ακόμα έμειναν στην elpe από τότε..

Δεν υπάρχουν σαφείς όροι.Εγω που είχα πάρει στο παρελθόν 2 φορές ήταν για παροχές που δεν είχαν πάει ποτέ.Τηλεφωνικα τότε υποτίθεται το είχαν τσεκάρει και πήρα κανονικά τα 40 ευρώ κάθε φορά.(από 2 παροχές).

Για το πιστωτικό το ζητάς αν επιστρέψουν (μόνοι τους δε θα το βάλουν)

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.
40 minutes ago, messinia3 said:

Δεν υπάρχουν σαφείς όροι.Εγω που είχα πάρει στο παρελθόν 2 φορές ήταν για παροχές που δεν είχαν πάει ποτέ.Τηλεφωνικα τότε υποτίθεται το είχαν τσεκάρει και πήρα κανονικά τα 40 ευρώ κάθε φορά.(από 2 παροχές).

Για το πιστωτικό το ζητάς αν επιστρέψουν (μόνοι τους δε θα το βάλουν)

Αφού λέω να ξαναπάω λογικά θα μετρήσει και αυτό μαζί με τα 50€.

Εν τω μεταξύ το πιστωτικό στην μια παροχή φαίνεται στην πρώτη σελίδα του app, ενώ στην 2 παροχή είναι στον τελικό αλλά όχι στην αρχική σελίδα. Ίσως γιατί έχει περάσει πάνω από 1 χρόνος, για καλό και για κακο έσωσα το pdf του τελικού λογαριασμού που αναφέρει το πιστωτικό.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, prefuse είπε

Αφού λέω να ξαναπάω λογικά θα μετρήσει και αυτό μαζί με τα 50€.

Εν τω μεταξύ το πιστωτικό στην μια παροχή φαίνεται στην πρώτη σελίδα του app, ενώ στην 2 παροχή είναι στον τελικό αλλά όχι στην αρχική σελίδα. Ίσως γιατί έχει περάσει πάνω από 1 χρόνος, για καλό και για κακο έσωσα το pdf του τελικού λογαριασμού που αναφέρει το πιστωτικό.

Όταν πας θα στείλεις email με το pdf του τελικού στο [email protected] και θα ζητάς να μεταφερθεί το πιστωτικό υπόλοιπο στο νέο αριθμό παροχής σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Δύο ερωτήσεις  για τους ποιο μυημένους. Έχω συμβόλαιο από το περασμένο Μάρτιο στη ΔΕΗ το myHome4All για ένα χρόνο . Υπάρχει κάποια ποινή για αποχώρηση; Και η δεύτερη, προσανατολίζομαι προς τη zenith, και είμαι μεταξύ των δύο προγραμμάτων . Power home smart night και  Power home direct plus. Κλίνω περισσότερο προς το πρώτο, καθώς πιστεύω ότι είναι δύσκολο να συνεχιστεί περαιτέρω  αύξηση των τιμών χωρίς φυσικά και πάλι να είναι τίποτα σίγουρο, αλλά θα ήθελα και τι γνώμη κάποιων ποιο έμπειρων από εδώ μέσα. Υπόψη, έχω και νυχτερινό  μετρητή και δεν με ενδιαφέρει η τουριστική περιφορά 

Επεξ/σία από charlymp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, charlymp είπε

Καλησπέρα. Δύο ερωτήσεις  για τους ποιο μυημένους. Έχω συμβόλαιο από το περασμένο Μάρτιο στη ΔΕΗ το myHome4All για ένα χρόνο . Υπάρχει κάποια ποινή για αποχώρηση; Και η δεύτερη, προσανατολίζομαι προς τη zenith, και είμαι μεταξύ των δύο προγραμμάτων . Power home smart night και  Power home direct plus. Κλίνω περισσότερο προς το πρώτο, καθώς πιστεύω ότι είναι δύσκολο να συνεχιστεί περαιτέρω  αύξηση των τιμών χωρίς φυσικά και πάλι να είναι τίποτα σίγουρο, αλλά θα ήθελα και τι γνώμη κάποιων ποιο έμπειρων από εδώ μέσα. Υπόψη, έχω και νυχτερινό  μετρητή και δεν με ενδιαφέρει η τουριστική περιφορά 

Στο συμβολαιο αναγραφεται η ποινη αναλογα με το ποτε φευγεις , εκτος αν θες να ανατρεξεις καμια δεκαρια σελιδες πισω στ νημα καθως αναφερθηκαν τα ποσα σε απορια αλλου συμφοριτη. 

Νυχτερινο εχει το Smart Night.Στο Direct Plus ειναι μερα-νυχτα το ιδιο. Για το αν σου κανει καποια διαφορα, εσυ το ξερεις καλυτερα με τις καταναλωσεις σου τις εκαστοτε ωρες. Κανε τον κοπο κ βαλτες στα αντιστοιχα κελια του εξελ κ συγκρινε. Η διαφορα με το DirectPlus ειναι αμελητεα και αν κατσεις καιρο και οι καταναλωσεις σου ειναι αρκετες και το βραδυ, εξισσοροπουνται στον χρονο. SmartNight, κ ας φαινεται επιφοβο λογω του ανοιχτου χαρακτηρα της τιμης. Και με τη σημερινη ΤΕΑ να κλειδωνε η τιμη προμηθειας που θεωρειται σχετικα υψηλη, παλι 11/10 λεπτα ειναι οι τιμες της kwh, βαλε κ κανα λεπτο εκπτωση του Κουλη, ε με το μηδενικο παγιο τ πργραμματος στα ιδια ερχονται με το direct plus στο τελος.

Επεξ/σία από mdkamael
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...