Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, stylish είπε

όσοι πατε να κανετε econtract στον ηρων για τα 50 και εχετε ηδη προφιλ, σας πετάει στο προφίλ σας.

Αποσυνδέεστε και δηλώνετε άλλο email?

Όχι... προσωπικά 3 φορές από τον ένα και μοναδικό λογαριασμό που έχω το κάνω 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, razkal είπε

ξεκινα απο εδω.πολυ χρησιμο να ξερεις τη μεση καταναλωση σου.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQARHOCg8rqF6NsCSHQDBpzU32WvPQ9P0936VU1D55goVAuLizcefm0wlU-o6UmfQ/pubhtml#

Εξαιρετικά! Σας ευχαριστώ πολύ!

• Like 1

1 ώρα πριν, kkaragki είπε

11:15 - Επικοινωνία με εκπρόσωπο ΖΕΝΙΘ.

12:09 - Επικοινωνία με κεντρικά ΖΕΝΙΘ & τηλεφωνική επιβεβαίωση συμβολαίου.

14:37 - email "Επιβεβαίωση ενεργοποίησης υπηρεσίας 'e-bill' για την παροχή"

Ευχαριστούμε @conne!

Τον κωδικό πελάτη που τον βρίσκω ?

3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τον κωδικό πελάτη που τον βρίσκω ?

Εάν σου έχει έρθει το email που αναφέρω, στο θέμα (αλλά και στο περιεχόμενό του) γράφει:

"Επιβεβαίωση ενεργοποίησης υπηρεσίας "e-bill" για την παροχή με κωδικό 2ΗΛ....."

Το 2ΗΛ123456 (τόσα ψηφία, αλλά τυχαίο νούμερο) είναι ουσιαστικά ο κωδικός πελάτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, stylish said:

όσοι πατε να κανετε econtract στον ηρων για τα 50 και εχετε ηδη προφιλ, σας πετάει στο προφίλ σας.

Αποσυνδέεστε και δηλώνετε άλλο email?

Τελικα όλα καλά.

Όπως απαντήσατε, έτσι προχώρησα με το υφιστάμενο προφίλ και μέσα απο το προφίλ μου, έκανα την αιτηση για νέο πρόγραμμα. Στο email που ήρθε αναφέρει τα 50€ δώρο.

Επεξ/σία από stylish

4 λεπτά πριν, stylish είπε

Τελικα όλα καλά.

Όπως απαντήσατε, έτσι προχώρησα με το υφιστάμενο προφίλ και μέσα απο το προφίλ μου, έκανα την αιτηση για νέο πρόγραμμα. Στο email που ήρθε αναφέρει τα 50€ δώρο.

Έχεις ξαναπαρει τα 50 το τελευταίο 6μηνο?...μάλλον δεν το έφτιαξαν φαίνεται,απλά οι σεσσημασμενοι βαράμε κόκκινο. 

2 minutes ago, messinia3 said:

Έχεις ξαναπαρει τα 50 το τελευταίο 6μηνο?...μάλλον δεν το έφτιαξαν φαίνεται,απλά οι σεσσημασμενοι βαράμε κόκκινο. 

όχι δεν το πήρα το τελευταίο 6μηνο.

Ένα παιδι πριν είπε οτι το πήρε το 50αρικο στο διαστημα των 6μηνων όμως.

Ακριβώς αυτό. Αν το έχεις πάρει άλλες 2-3 φορές μέσα στο εξάμηνο, λογικό είναι να χτυπάει καμπανάκι.

Εκεί που ούτε που ήθελα να ακούσω για τον Ήρων πριν λίγους μήνες με τις αλχημείες που έκανε με την απόδοση του 50αρικου λέω να τους τιμήσω όλο τον Σεπτέμβριο καθώς έχει νορμάλ τιμή το Yellow one home. 

Και αν από Οκτωβρίο δεν βγει κάποια καλή πρόταση με δώρα από άλλο πάροχο, και κρατήσει αυτή την τιμή ο Ήρων ίσως να τους τιμήσω λίγο καιρό ακόμα.

38 λεπτά πριν, madboy είπε

Ακριβώς αυτό. Αν το έχεις πάρει άλλες 2-3 φορές μέσα στο εξάμηνο, λογικό είναι να χτυπάει καμπανάκι.

Εκεί που ούτε που ήθελα να ακούσω για τον Ήρων πριν λίγους μήνες με τις αλχημείες που έκανε με την απόδοση του 50αρικου λέω να τους τιμήσω όλο τον Σεπτέμβριο καθώς έχει νορμάλ τιμή το Yellow one home. 

Και αν από Οκτωβρίο δεν βγει κάποια καλή πρόταση με δώρα από άλλο πάροχο, και κρατήσει αυτή την τιμή ο Ήρων ίσως να τους τιμήσω λίγο καιρό ακόμα.

υπ'όψιν ότι η τιμή σταματάει τον Οκτώβριο και η χρέωση είναι 0,1170 χωρίς συνέπεια (άρα για τουρίστες).

Μόνο για τα 50€ αξίζει αλλά θα βγάλουν λογαριασμό μετά 2-3 μήνες για να μην μπορείς να φύγεις!

Θυμήστε μου αν μπορείς να φύγεις χωρίς εκδοθέντα λογαριασμό από τον προηγούμενο πάροχο; Τους αρκεί ο προ-προηγούμενος;

2 minutes ago, Photios said:

υπ'όψιν ότι η τιμή σταματάει τον Οκτώβριο και η χρέωση είναι 0,1170 χωρίς συνέπεια (άρα για τουρίστες).

Μόνο για τα 50€ αξίζει αλλά θα βγάλουν λογαριασμό μετά 2-3 μήνες για να μην μπορείς να φύγεις!

Θυμήστε μου αν μπορείς να φύγεις χωρίς εκδοθέντα λογαριασμό από τον προηγούμενο πάροχο; Τους αρκεί ο προ-προηγούμενος;

Ναι εγώ έφυγα με τον προπροηγουμενο

7 minutes ago, Photios said:

Λογαριασμός εκδόθηκε χθες. Με 21 ημέρες παραμονής. Αλλά και πάλι και χωρίς λογαριασμό μπορείς να πας σε άλλο πάροχο.

7 ώρες πριν, ekrepali είπε

Περίμενε καμία βδομάδα μήπως εννοούσαν 10 εργάσιμες... Συν πόσες μέρες κάνει να εμφανιστεί ο λογαριασμός μετά την έκδοση.

Και μη μπλέκεις με στκ, κάνε ξανά αίτημα στο myrae και γράψε 'σε συνεχεια του προηγούμενου'... και ξεκαθάρισε εκ των προτέρων ότι θα απορρίψεις οποιαδήποτε απάντηση τους εάν δεν έχουν εκδώσει το λογαριασμό πρώτα.

Αυτό έκανα από χτες ήδη και σήμερα έλαβα απάντηση ότι έχει εκδοθεί νέος έκτακτος πιστωτικός  από 02/09(όταν τους κάλεσα στο τηλ κέντρο...) που θα πιστωθεί μέχρι 23/09 και μάλιστα έλαβα και email από NRG. .Σε ευχαριστώ πολύ(τελικά μάλλον θέλουν τον χρόνο τους..)

Οι ενδείξεις είναι σωστές αφού πάω κάθε μήνα και τις δίνω εγώ. 

Ο ΔΕΔΔΗΕ κάθε τετράμηνο περνάει μόνο αλλά είδα τη διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη δική μου μέτρηση και ήταν 220kwh

Η elpedison μου είπε ότι είναι οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις διαφορετικές στον εκκαθαριστικό γιατί πάνε στο σύνολο των kwh. Η απορία μου όμως είναι αφού έχει κανονικά ρυθμιζόμενες χρεώσεις και στους άλλους μήνες που δηλώνω εγώ τι αλλάζει στον εκκαθαριστικό από ΔΕΔΔΗΕ;

https://myportal.volton.gr/payment

https://zenith.gr/el/pliromi-logariasmou/

https://zenith.gr/el/support/faqs/

βρηκα αυτα αλλα δεν εχει για παγια εντολή, θυμιστε λιγο πως κανουμε πάγια εντολή στις

Volton

Ζενιθ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...