Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 minutes ago, KoGi said:

Λογικα θα παρουν κι εμενα για τον ιδιο λογο.

Αλλα γιατι δεν ξερουμε τι θα δινουμε στη Ζενιθ? Λογω της ΤΕΑ?

Υπαρχει περιπτωση να ξεφυγει πολυ απο τα 9-10λεπτα μετα την εκπτωση ?

ναι λόγο της ΤΕΑ.

υπάρχει

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, stylish είπε

όσοι πατε να κανετε econtract στον ηρων για τα 50 και εχετε ηδη προφιλ, σας πετάει στο προφίλ σας.

Αποσυνδέεστε και δηλώνετε άλλο email?

το δωρο ειναι αναλογα την παροχη (εκτος εαν αλλαξεις ονομα ισως), δεν εχει σχεση το  email . Εγω ημουν πελατης τους πριν 9 μηνες (και ειχα παρει 50 )και τωρα που ξαναεκανα συμβολαιο μου τα ξαναεδωσαν 

Επεξ/σία από Mando
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, walex είπε

ναι λόγο της ΤΕΑ.

υπάρχει

Αν η ΤΕΑ εκτιναχθεί φυσικά και υπάρχει.Απλα με το 40% έκπτωση έχεις μια σιγουριά ότι δε θα φτάσει στο Θεό η τιμή kwh.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, messinia3 said:

Αν η ΤΕΑ εκτιναχθεί φυσικά και υπάρχει.Απλα με το 40% έκπτωση έχεις μια σιγουριά ότι δε θα φτάσει στο Θεό η τιμή kwh.

αυτό είναι το δίλημμά μου να κλειδώσω τιμή 0,093 με Volton μέχρι τέλος Νοέμβρη ή να πάω στην Ζενίθ. Με ΤΕΑ Αυγούστου οι τιμές Volton και Ζενίθ είναι ίδιες

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, walex είπε

αυτό είναι το δίλημμά μου να κλειδώσω τιμή 0,093 με Volton μέχρι τέλος Νοέμβρη ή να πάω στην Ζενίθ. Με ΤΕΑ Αυγούστου οι τιμές Volton και Ζενίθ είναι ίδιες

Η ΤΕΑ είναι ευμεταβλητη, δεν υπάρχουν ασφαλείς προβλέψεις.Αν θες σιγουριά πας στην κλειδωμένη τιμή. Αν σου αρέσει ένα μικρό ρίσκο πας σε ζενιθ.

Αυτή τη στιγμή η ΤΕΑ Σεπτεμβρίου είναι μεγαλύτερη του Αυγούστου. 

• Like 1
Δημοσ.
18 minutes ago, bobbyray21 said:

Όταν λες ότι τα ξαναλέμε σε έναν μήνα, μπορώ χωρίς ρήτρες ή δεσμεύσεις να αλλάζω πάροχο σε τακτά χρονικά διαστήματα;

Στα κίτρινα & πράσινα τιμολόγια ναι, φεύγεις όποτε θέλεις χωρίς κάποια ρήτρα. 

• Like 2
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, stylish είπε

όσοι πατε να κανετε econtract στον ηρων για τα 50 και εχετε ηδη προφιλ, σας πετάει στο προφίλ σας.

Μπαίνεις με ανώνυμη περιήγηση 

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, Stak5 said:

Μπαίνεις με ανώνυμη περιήγηση 

Δεν θα το πάρει το 50αρικο αν παω να το κανω μετά μεσα απο το προφίλ μου; 

Το προχώρησα και περιμενω να δω το συμβόλαιο.

Δημοσ.
50 minutes ago, stylish said:

Επιλέγεις το νέα αίτηση μέσα απο τον λογαριασμό σου,  πάνω δεξια

• Like 2
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Στα κίτρινα & πράσινα τιμολόγια ναι, φεύγεις όποτε θέλεις χωρίς κάποια ρήτρα. 

Οκ. Οπότε τσεκάρω για προσφορές τακτικά. Είναι εύκολο να προσδιορίσεις λίγο προς τα πού να ρίχνω το ενδιαφέρον μου; Για παράδειγμα, εγώ κοιτάζω για κίτρινα ή για πράσινα τιμολόγια; Δεν έχω ιδέα γενικά , αλλά εάν είναι κάτι δύσκολο να το περιγράψεις, να κάτσω να ψαχτώ λιγάκι μόνος.

Δημοσ.
10 minutes ago, bobbyray21 said:

Οκ. Οπότε τσεκάρω για προσφορές τακτικά. Είναι εύκολο να προσδιορίσεις λίγο προς τα πού να ρίχνω το ενδιαφέρον μου; Για παράδειγμα, εγώ κοιτάζω για κίτρινα ή για πράσινα τιμολόγια; Δεν έχω ιδέα γενικά , αλλά εάν είναι κάτι δύσκολο να το περιγράψεις, να κάτσω να ψαχτώ λιγάκι μόνος.

ξεκινα απο εδω.πολυ χρησιμο να ξερεις τη μεση καταναλωση σου.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQARHOCg8rqF6NsCSHQDBpzU32WvPQ9P0936VU1D55goVAuLizcefm0wlU-o6UmfQ/pubhtml#

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Η ΤΕΑ είναι ευμεταβλητη, δεν υπάρχουν ασφαλείς προβλέψεις.Αν θες σιγουριά πας στην κλειδωμένη τιμή. Αν σου αρέσει ένα μικρό ρίσκο πας σε ζενιθ.

Αυτή τη στιγμή η ΤΕΑ Σεπτεμβρίου είναι μεγαλύτερη του Αυγούστου. 

Δεν ξέρω για εσάς παίδες ... με μέση ΤΕΑ στο 0.16146 αυτή τη στιγμή, εμένα με κάνει happy η κοστολόγηση του Smart Night. Tο μονο που θα με ξεκουνησει απο τον συγκεκριμενο προορισμο μου φαινεται ειναι ξερωγω καμια ωραια promo τυπου σταθερο μπλε στα 0,089/kwh (εστω και με συνεπεια ) και δωρο τα παγια του 12μηνου. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 minute ago, mdkamael said:

Δεν ξέρω για εσάς παίδες ... με μέση ΤΕΑ στο 0.16146 αυτή τη στιγμή, εμένα με κάνει happy η κοστολόγηση του Smart Night. Tο μονο που θα με ξεκουνησει απο τον συγκεκριμενο προορισμο μου φαινεται ειναι ξερωγω καμια ωραια promo τυπου σταθερο μπλε στα 0,089/kwh (εστω και με συνεπεια ) και δωρο τα παγια του 12μηνου. 

Ακριβώς αυτό !και εγώ πρώτη φορά άλλαξα μετά από πολύ σκέψη σε zenith smart night … αν αλλάξω θα αλλάξω με αυτό που αναφέρεις πιο πάνω !

• Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, walex said:

με πήραν απο Volton για να μην φύγω (έκανα αίτηση στην Ζενιθ) και μου προσφέρουν το simple protect με 0,093 μέχρι και Νοέμβριο. τι λέτε να μείνω ή να πάω Ζενίθ που δεν ξέρουμε τι τιμή θα πληρώσουμε?

τελικά δέχτηκα την προσφορά της Volton και θα μείνω μέχρι τέλος Νοέμβριο και βλέπουμε τότε τι παίζει

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Καλά ας βγάλει καμία elpedsion 100 ευρώ δώρο στον πρώτο λογαριασμό και έφυγα χωρίς τύψεις😅 (0.17277 για μένα που ξεκίνησα στις 2 του μήνα)

• Like 4
  • Haha 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...