Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Spoiler

IMG_20240704_182508.jpg.e5a69f8fa0514874b6367496db3470de.jpg

Περασμένα μεγαλεία η Ελπε. Από τα 100€,τους πόντους και τις δωροεπιταγες ξέπεσε στα ποπκορν και στα αναψυκτικά. Να προστεθεί στο excel doomnx.

• Sad 1
  • Haha 3
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Nekro87 είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Περασμένα μεγαλεία η Ελπε. Από τα 100€,τους πόντους και τις δωροεπιταγες ξέπεσε στα ποπκορν και στα αναψυκτικά. Να προστεθεί στο excel doomnx.

Μπορεί να είναι και για καλό που δεν δίνει κάτι. Καλύτερα να περάσουν λίγες μέρες (να μαζέψει λεφτά τώρα που μάζεψε και πολλούς πελάτες) και να ανακοινώσει κάποιο δυνατό δώρο γιατί και πριν τις πασχαλινές εκπτώσεις έδινε το τίποτα το 50€ σε 5 δόσεις…

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Η αλλαγή προγράμματος θα γίνει,το θέμα είναι αν θα αποδώσουν μετά τα 50 ευρώ του δώρου,για να μην υπάρχουν τρεχάματα με myrae για να το λάβεις.

Δεν το ξέρω αυτό. Εγώ θα το ρισκάρω αλλά δεν το προτείνω σε κανέναν.

Το πιο safe είναι να βγεί ο πρώτος λογαριασμός και μετά να γίνε η αλλαγή.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Η αλλαγή προγράμματος θα γίνει,το θέμα είναι αν θα αποδώσουν μετά τα 50 ευρώ του δώρου,για να μην υπάρχουν τρεχάματα με myrae για να το λάβεις.

Πέρσι που είχα πιστωτικό υπόλοιπο στον ΗΡΩΝ και έκανα εσωτερική αλλαγή μου το πίστωσαν κανονικά (χωρίς κάποια αίτηση). Άρα λογικά θα γίνεται 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 hours ago, atom7 said:

Δε νομίζω να γλιτώσεις έτσι εύκολα από δαύτους, και σε μένα έτσι εγίνε αρχικά ήρθε μήνυμα απλά και λέω ωραία τη γλιτώσαμε ευτυχώς, και μετά από 10 μέρες άρχισε το στενό μαρκάρισμα...

Χαχα.... Δικιο είχες. Πήρανε τα απόγευμα από κινητό. Άρα εξακολουθεί να ισχύει ότι αν δε πάρουν τηλέφωνο κι αν δε το σηκώσουμε να πουμε ότι δε θέλουμε, σε ξεμπλέξουμε με δαύτους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, fotis1997 είπε

Δεν το ξέρω αυτό. Εγώ θα το ρισκάρω αλλά δεν το προτείνω σε κανέναν.

Το πιο safe είναι να βγεί ο πρώτος λογαριασμός και μετά να γίνε η αλλαγή.

Αλλιώς μπορείς μόλις ενεργοποιηθείς στο solar να κάνεις αίτηση για άλλο πάροχο (θα έχεις και 0kwh κατανάλωση) και να κάνεις win-back σε κάποιο από τα καινούργια προγράμματα. Συνεπώς θα έχεις εξασφαλίσει και το δώρο 

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δεν έχει δέσμευση. Γράφει όμως ένδειξη μετρητή στην αίτηση η είναι κενό; 

Είναι κενό φίλε μου, τα δικαιολογητικά τα είχα στείλει το προηγούμενο βράδυ μέσω viber, όπως μου ζήτησαν.

Δημοσ.
31 minutes ago, trif_on said:

Είναι κενό φίλε μου, τα δικαιολογητικά τα είχα στείλει το προηγούμενο βράδυ μέσω viber, όπως μου ζήτησαν.

Μην εκπλαγείς αν στείλουν το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ με ενδείξεις ότι να'ναι.

Μην εκκπλαγείς αν καθυστερήσουν να στείλουν το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ.

Την εύκολη αξιόπιστη λύση την έχω γράψει 100 φορές και κανείς δεν ακούει. Κατάστημα. Οτιδήποτε άλλο κάνετε, παίζετε τζόκερ.

• Thanks 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, katsios2010 είπε

Δεν με κλειδωνουν 5 μηνες ελπε, για 150 ευρω ποντους. Θα φύγω και θα ξαναρθω αμεσα (αρα και παλι θα ειμαι ενεργος σε αυτους), αλλα ενδιάμεσα θα εχω τσιμπησει και 50 απο σολαρ.

Το θέμα είναι τις ημέρες που είναι προγραμματισμένο να σου δοθούν οι πόντοι, να είσαι ενεργός.

1 ώρα πριν, Nekro87 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Δεν θέλει άλλους πελάτες 

10 ώρες πριν, BigJim34 είπε

Καλημέρα παίδες!!

Αλλαγές βλέπω και δυσάρεστες...δώρα γιοκ, ο αρχηγός Κορακιος άφαντος, δεν παμε καλά!

Στα δικά μου, η Elpedison ήδη μπήκε στη μαύρη λίστα από τη στιγμή που πέφτει δούλεμα για τις επιταγές του Σκλαβενίτη όπως και η Volton που τους ζήτησα απο προχθές νέο συμβόλαιο και έπεσα σε ενα σαΐνι - να μην αναφέρω όνομα - που ακομα περιμένω να παρει τηλέφωνο, "η να μου στειλει το συμβόλαιο.. (??) 

Για την Elpedison τρέχει ήδη αιτημα στη ΡΑΕ και αντι για Volton προχωρησα σημερα με e-contract για το yellow one της ΗΡΩΝ που παλι δεν ολοκληρωνεται η διαδικασια (!!) ΜΠΑΧΑΛΟ

ΚΟΙΝΩΣ ...ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ !! Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΜΕ ΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ !!!

Πότε έγινες πελάτης ελπεντισον?

Πέρασε 1 μήνας ?

Δημοσ.

ποιο ειναι το "φθηνο" προγραμμα σε heron και ελπεντισον;;
εχω μπερδευτει και εχω 2 παροχες σε αυτους
kwh 100-300

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Μην εκπλαγείς αν στείλουν το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ με ενδείξεις ότι να'ναι.

Μην εκκπλαγείς αν καθυστερήσουν να στείλουν το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ.

Την εύκολη αξιόπιστη λύση την έχω γράψει 100 φορές και κανείς δεν ακούει. Κατάστημα. Οτιδήποτε άλλο κάνετε, παίζετε τζόκερ.

Δυστυχώς αυτό δεν είναι πάντα εφικτό στην επαρχία, παρόλα αυτά συμφωνώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, akaloith είπε

ποιο ειναι το "φθηνο" προγραμμα σε heron και ελπεντισον;;
εχω μπερδευτει και εχω 2 παροχες σε αυτους
kwh 100-300

Στον ΗΡΩΝ το φθηνότερο είναι το YELLOW ONE με κλειδωμένη τιμή για το καλοκαίρι στα 0,0936€ με 5,5€ πάγιο. Υπάρχει και το benefit για χαμηλές καταναλώσεις που έχει 0€ πάγιο δώρο για 6 μήνες. 
Στην Elpedison το φθηνότερο κίτρινο είναι το win με κλειδωμένη τιμή για τον Ιούλιο στα 0,1108 και 5,9€ πάγιο.

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vassilis211973 είπε

Ρε συ doom μήπως πρέπει να ενημερωθούν τα βραβεία;

Θέλω, αλλά υπάρχει φουλ κινητικότητα στα προγράμματα! Σήμερα ξυπνήσαμε με εντελώς διαφορετικό σκηνικό από Protergia...

Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο από την ακατανόμαστη και μου έκαναν διάφορες ερωτήσεις πάνω σε μια έρευνα τους σχετικά με τον λόγο που έφυγα από αυτούς... Που να τους εξηγώ ότι έκατσα μόνο 4 μέρες γιατί έτρεχα να φύγω από το πράσινο της ελπεδισον για να ξαναγυρίσω στο μπλε της elpedison για να πάρω τα 130€ σε δώρα πριν τα αφαιρέσουν.

Τουλάχιστον στην ερώτηση πόσο πιθανό είναι στους επόμενους 24 μήνες να ξαναεπιστρέψω σε αυτούς ήμουν ειλικρινής, και τους είπα σχεδόν σίγουρο είναι, (Υπηρεσίες ταχυμεταφορών ftw 😋).

• Like 1
  • Haha 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...