Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρουμε πόσο κάνει η Elpedison να εκδώσει τον τελικό; Είμαι στους 2+ μήνες και δεν έχουν ακουστεί, δεν μου φαίνεται νορμάλ.

Επίσης ο ΗΡΩΝ εκδίδει μηνιαίους λογαριασμούς μεν αλλά η περίοδος αφορά τον προ-προηγούμενο μήνα;

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 minutes ago, bobbyray21 said:

Καλημέρα σε όλους. Πηγαίνω πρώτη φορά σε ενοίκιο και έχω τη δυνατότητα να επιλέξω πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Στο πατρικό μου χρησιμοποιούμε ανέκαθεν ΔΕΗ. Επειδή δεν γνωρίζω τι πρέπει να προσέξω και τι λεπτομέρειες να διαβάσω, υπάρχει κάποιος οδηγός ή κάποιες συμβουλές; Πρόκειται για διαμονή στην Αθήνα για ένα άτομο με καθημερινές ανάγκες. 

Υ.Σ. : Σκέφτηκα να αναζητήσω για παρόμοιες απορίες ανά το φόρουμ, αλλά θεώρησα πιο άμεσο να δημιουργήσω νέο σχόλιο. Ευχαριστώ.

Καλημέρα, είναι ανάλογα τι όρεξη έχεις. Αν έχεις όρεξη να κυνηγάς τα δώρα, ξεκίνα με τον Ήρων και το Yellow one, πάρε τα 50€ & σε ένα μήνα τα ξαναλέμε τι προσφορά υπάρχει. Αν όχι, βάζεις σήμερα το Power Home Smart Night της Ζενίθ και τα ξαναλέμε σε 1 χρόνο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lokirulerofhell είπε

Με πήραν τηλέφωνο από Ήρωνα για αντιπροσφορά στην αλλαγή από Yellow Home σε Zenith Smart Night. Μου πρότειναν το Blue Generous Home με 10€ πίστωση ανά μήνα για 10 μήνες για να καλύψει το μεγάλο πάγιο που έχει το πρόγραμμα.

τα ιδια και τους είπα για κυμαινόμενα, και ισχύει και εκεί το 10ρικο πάγιο για δεκα μήνες, χωρίς πενηντάρικα.

• Like 2
Δημοσ.

με πήραν απο Volton για να μην φύγω (έκανα αίτηση στην Ζενιθ) και μου προσφέρουν το simple protect με 0,093 μέχρι και Νοέμβριο. τι λέτε να μείνω ή να πάω Ζενίθ που δεν ξέρουμε τι τιμή θα πληρώσουμε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, walex είπε

με πήραν απο Volton για να μην φύγω (έκανα αίτηση στην Ζενιθ) και μου προσφέρουν το simple protect με 0,093 μέχρι και Νοέμβριο. τι λέτε να μείνω ή να πάω Ζενίθ που δεν ξέρουμε τι τιμή θα πληρώσουμε?

Απλά πρόσεχε γιατί θα σε ταλαιπωρήσουν. 

Εγώ ημουν Βολτον  έκανα αίτηση Ηρων στις 2/8 με πήραν μετά από μια βδομάδα να μείνω βολτον, εδωσα μετρήσεις κλπ και 22/8 μου λέγανε δεν έγινε ακόμα η αλλαγή να ξανά δώσω μετρήσεις κλπ. Ο Ηρων μου ζήταγε μέχρι χτες μετρήσεις και τελικά τώρα με βάλανε πάλι βολτον μετα απο πολλα τηλ σε βολτον ΔΕΔΗΕ

Επεξ/σία από adi32
  • Confused 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, δες και αυτό το πρόγραμμα από την Elpedison: https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-drive-green-welcome-electricity_133292/

Επειδή η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια, προσέχετε λίγο τι προτείνετε ρε παιδιά, έλεος. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα @Stavmitsos έχει ειδικούς όρους που πρακτικά καταργούν το οποιοδήποτε bonus του προγράμματος:

image.png.7dd636a012e9285e65d95f8318548e03.png

Κοινώς το πρόγραμμα είναι "τυράκι" και υπάρχει φάκα. Καλύτερα να κοιτάξεις κάποιο άλλο. Φιλικά

• Like 2
Δημοσ.
23 minutes ago, adi32 said:

Απλά πρόσεχε γιατί θα σε ταλαιπωρήσουν. 

Εγώ ημουν Βολτον  έκανα αίτηση Ηρων στις 2/8 με πήραν μετά από μια βδομάδα να μείνω βολτον, εδωσα μετρήσεις κλπ και 22/8 μου λέγανε δεν έγινε ακόμα η αλλαγή να ξανά δώσω μετρήσεις κλπ. Ο Ηρων μου ζήταγε μέχρι χτες μετρήσεις και τελικά τώρα με βάλανε πάλι βολτον μετα απο πολλα τηλ σε βολτον ΔΕΔΗΕ

γιατί να δώσεις μετρήσεις αφού παραμένεις στην ίδια εταιρεία? δεν κατάλαβα, πήγες Ηρων και ξανά γύρισες Βολτον?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, walex είπε

γιατί να δώσεις μετρήσεις αφού παραμένεις στην ίδια εταιρεία? δεν κατάλαβα, πήγες Ηρων και ξανά γύρισες Βολτον?

ναι επειδη ειχα κανει αιτηση ηρων με βαλανε για καποιες μερες και επρεπε να ξαναγυρισω με νεο συμβολαιο κλπ 

Δημοσ.
Στις 2/9/2024 στις 4:42 ΜΜ, Geoponer είπε

Μέσω Viber, αποστολέας Elpedison. Μου είχε έρθει σε περίπου 10 μέρες από την έναρξη εκπροσώπησης, αν θυμάμαι καλά).

Το τσέκαρα ξανά, δεν έχει έρθει τίποτα στο Viber από Elpedison. 

• Sad 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, walex είπε

Λογικα θα παρουν κι εμενα για τον ιδιο λογο.

Αλλα γιατι δεν ξερουμε τι θα δινουμε στη Ζενιθ? Λογω της ΤΕΑ?

Υπαρχει περιπτωση να ξεφυγει πολυ απο τα 9-10λεπτα μετα την εκπτωση ?

Δημοσ.

όσοι πατε να κανετε econtract στον ηρων για τα 50 και εχετε ηδη προφιλ, σας πετάει στο προφίλ σας.

Αποσυνδέεστε και δηλώνετε άλλο email?

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Καλημέρα, είναι ανάλογα τι όρεξη έχεις. Αν έχεις όρεξη να κυνηγάς τα δώρα, ξεκίνα με τον Ήρων και το Yellow one, πάρε τα 50€ & σε ένα μήνα τα ξαναλέμε τι προσφορά υπάρχει. Αν όχι, βάζεις σήμερα το Power Home Smart Night της Ζενίθ και τα ξαναλέμε σε 1 χρόνο.

Όταν λες ότι τα ξαναλέμε σε έναν μήνα, μπορώ χωρίς ρήτρες ή δεσμεύσεις να αλλάζω πάροχο σε τακτά χρονικά διαστήματα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...