Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, stylish είπε

Επειδή βλέπω οτι ο τουρισμός δεν συμφέρει και πολύ για όλους, για σταθερή τιμή συμφερει κιτρινο ή μπλε και ποιο λέτε; ΔΕΗ; Παίζει εκεί κανένα δώρο;

Για 30 ευρω δωρο στον 1ο λογαριασμο και να κλειδωσεις με 14.5cent τη kwh για 12μηνο, δεν ψαχνεσαι κπου αλλου εκτος ΔΕΗ καλυτερα? Blue genrous home πχ για 6μηνο ?! Ή 12μηνο στη ζενιθ?! Εκτος αν γουσταρεις να μπεις κ συ στο κλαμπ των smart nighters ( κιτρινο κυμαινομενο ζενιθ ) και να κοιταμε ολοι μαζι καθημερινα την ΤΕΑ σαν τα παππουδια στον ΟΠΑΠ τις οθονες 😛

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 1
  • Haha 10
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Για 30 ευρω δωρο στον 1ο λογαριασμο και να κλειδωσεις με 14.5cent τη kwh για 12μηνο, δεν ψαχνεσαι κπου αλλου εκτος ΔΕΗ καλυτερα? Blue genrous home πχ για 6μηνο ?! Ή 12μηνο στη ζενιθ?! Εκτος αν γουσταρεις να μπεις κ συ στο κλαμπ των smart nighters ( κιτρινο κυμαινομενο ζενιθ ) και να κοιταμε ολοι μαζι καθημερινα την ΤΕΑ σαν τα παππουδια στον ΟΠΑΠ τις οθονες 😛

Εσύ είσαι γουρλής , όχι σαν τον άλλον. (-34,8% η ΤΕΑ αύριο στα 128,91)😂

• Haha 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Εσύ είσαι γουρλής , όχι σαν τον άλλον. (-34,8% η ΤΕΑ αύριο στα 128,91)😂

Are you talking to me.... 😭😭😭

• Haha 2
Δημοσ.

Ειμαι ελπε απο Φεβρουάριο με αρκετά δώρα το 1ο 5μηνο,μετα τα παρατησα λιγο και  ειδα μεχρι και τωρα ανεβηκε στα 20λεπτα η kwh,και διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες σκεφτομαι κι εγώ για σταθερο ζενίθ ή Ηρων που βγαινει περιπου στα 0.9-10 λεπτα. Ειτε το ενα ειτε τον αλλο για πιο ομαλη και γρήγορη μεταβαση,online ή σε κατάστημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, mdkamael said:

Έπαιξα με το εξελ και βλέπω να συμφέρει η protergia (Οικιακό Value Easy) στα κιτρινα αλλά δεν ταξίδεψα καθόλου προς τα εκει και στα μπλε η ΗΡΩΝ (Blue Generous Home) για 6μηνο.

Βέβαια για να συμφέρει η ΗΡΩΝ πρέπει να πάρεις το 50αρικο, όπου αν εχεις ξαναπάει το χάνεις. Σε αυτή τη περίπτωση παμε πάλι για Protergia ή ζενιθ (Power Home Direct Plus).

Επεξ/σία από stylish
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, lacta13 είπε

Ειμαι ελπε απο Φεβρουάριο με αρκετά δώρα το 1ο 5μηνο,μετα τα παρατησα λιγο και  ειδα μεχρι και τωρα ανεβηκε στα 20λεπτα η kwh.

Κάπως έτσι βγάζει τα σπασμένα από τα δώρα που δίνει η ΕΛΠΕ.

Εγώ ξεκίνησα σε περίπου 13 λεπτά (αν θυμάμαι καλά) και σε 2 μήνες είχε φτάσει στα 20 λεπτά. Ευτυχώς διαβάζω, παρακολουθώ και την έκανα με συνοπτικές διαδικασίες για Protergia με 9,5 λεπτά και 5€ πάγιο.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, lacta13 είπε

Ειμαι ελπε απο Φεβρουάριο με αρκετά δώρα το 1ο 5μηνο,μετα τα παρατησα λιγο και  ειδα μεχρι και τωρα ανεβηκε στα 20λεπτα η kwh,και διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες σκεφτομαι κι εγώ για σταθερο ζενίθ ή Ηρων που βγαινει περιπου στα 0.9-10 λεπτα. Ειτε το ενα ειτε τον αλλο για πιο ομαλη και γρήγορη μεταβαση,online ή σε κατάστημα;

Εγώ έκανα σήμερα το αίτημα για το σταθερό της Zeniθ τηλεφωνικά και έλαβα και τα συμβόλαια. Τώρα πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της μετάβασης στον νέο παροχο, δεν έχω εικόνα αλλά θα ενημερώσω σχετικά... 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, akisdg είπε

Εγώ έκανα σήμερα το αίτημα για το σταθερό της Zeniθ τηλεφωνικά και έλαβα και τα συμβόλαια. Τώρα πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της μετάβασης στον νέο παροχο, δεν έχω εικόνα αλλά θα ενημερώσω σχετικά... 

Σε πηραν ή τους πηρες; Πιο τηλέφωνο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lacta13 είπε

Σε πηραν ή τους πηρες; Πιο τηλέφωνο;

Έβαλα τα στοιχεία στο site και με κάλεσαν 

Επεξ/σία από akisdg
Δημοσ.

Καλησπέρα, στο my Rae πως μπορώ να δω την απάντηση του παροχου?Μου έστειλαν email,μπαίνω στο  myrae από κινητό και δεν μπορώ να βρω το αίτημα που είχα ανοιχτό και μου απάντησε ο πάροχος. Παρακαλώ βοήθεια!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, VirusX2gr είπε

Το σταθερο ζενιθ ειναι το Power Home Direct Plus στα 0,095 με συνεπεια σωστα;

Σωστά... Και τους 6 μηνες δωρεάν πάγιο 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. 

Το zenith power home direct plus, ισχύει ακόμη σαν πρόγραμμα; 

Μου φαίνεται αρκετά καλό, κρύβει κάποια παγίδα εκτός από το 12μηνο παραμονής στην zenith ασχέτως προγράμματος; 

Είμαι στην volton εδώ και καιρό επειδή δεν ασχολούμουν αλλά θέλω να φύγω γιατί ακριβυνε αρκετά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, wasd είπε

Καλησπέρα σε όλους. 

Το zenith power home direct plus, ισχύει ακόμη σαν πρόγραμμα; 

Μου φαίνεται αρκετά καλό, κρύβει κάποια παγίδα εκτός από το 12μηνο παραμονής στην zenith ασχέτως προγράμματος; 

Είμαι στην volton εδώ και καιρό επειδή δεν ασχολούμουν αλλά θέλω να φύγω γιατί ακριβυνε αρκετά. 

Νομιζω οτι αναφερει μεσα πως αν αλλαξει κατι στην τιμολογηση, εχεις δικαιωμα να φυγεις στο 6μηνο αζημιως.

Ειναι ιδιο με το Protergia Οικιακό Value Safe 6μήνες, εκτος απο οτι το ζενιθ εχει δωρο τα παγια 6μηνων

Τα κοιταω θετικα γιατι με φοβιζει το ex-post Smart Night

Επεξ/σία από VirusX2gr
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, VirusX2gr είπε

Νομιζω οτι αναφερει μεσα πως αν αλλαξει κατι στην τιμολογηση, εχεις δικαιωμα να φυγεις στο 6μηνο αζημιως.

Ειναι ιδιο με το Protergia Οικιακό Value Safe 6μήνες, εκτος απο οτι το ζενιθ εχει δωρο τα παγια 6μηνων

Τα κοιταω θετικα γιατι με φοβιζει το ex-post Smart Night

Μην το φοβασαι... κινδυνολογουμε λιγακι εδω μεσα επειδη τη βρισκουμε... πιο επικυνδινα ζουνε αυτοι που μενουν ακομη στο πρασινο της ΔΕΗ 😛

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...