Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 ώρες πριν, Telumetar είπε

έπεσες μεσα! αλλά επειδη η εφορία μας έσκισε φέτος, θα αρχίσουμε με τουρισμο και βλέπουμε :P Οπότε ναι αρχικά ,Υellow one! σε ευχαριστω!

και εδώ τα ίδια.. αντε με το καλό.. Να δούμε θα βγει τίποτα της προκοπής φέτος; αφού δεν κάναμε κανονικό τουρισμό ας κάνουμε ενεργειακό.. 

• Haha 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, hln3 είπε

Ευτυχώς που έκλεισα τελικά σήμερα το σταθερό... 😜

Επεξ/σία από akisdg
  • Haha 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, hln3 είπε

Test drive για εμας που ημαστε στο Ζενιθ smart night .... και με τη σημερινη μεση ΤΕΑ να χρεωθουμε στο τελος, κ παλι ημαστε μια ανασα μακρια ( της ταξης των 5 6 ευρω ) απο το πιο φτηνο 12μηνο μπλε ( που τυχανει να ειναι της ιδιας ) και ΑΦΟΥ αφαιρεθει το δωρο που δινεται στα παγια για τους πρωτους 6 μηνες. 

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 3

11 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Και χθες στα υψη ήταν η ΤΕΑ.😁

Ότι ανεβαίνει όμως πάντα κατεβαίνει... Άρα άσε τώρα που είπα να ηρεμήσω μην έχουμε άλλα και τρέχω ξανα να βγάλω άκρη 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 hours ago, Dogtor21 said:

Ζενίθ ισχύει ακόμα έτσι?? Το 40%

σήμερα πήγα σε κατάστημα και έκανα συμβόλαιο, ισχύει αλλά δεν ξέρουν για πόσο ακόμα μου είπαν.

Επεξ/σία από leftermann
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, leftermann είπε

σήμερα πήγα σε κατάστημα και έκανα συμβόλαιο, ισχύει αλλά δεν ξέρουν για πόσο ακόμα μου είπαν.

Κι εμένα με πήραν το πρωί τηλέφωνο για το Power Home Smart Night και μου είπαν το ίδιο, ότι μπορεί να σταματήσει από μέρα σε μέρα η προσφορά. Τα ίδια βέβεια μου έλεγαν από τέλος Ιουλίου / αρχές Αυγούστου που άρχισαν να με καλούν.

Σχετικό: Την έκπτωση συνέπειας 5% στη Zenith την παίρνουμε μόνο με πάγια εντολή ή απλά με έγκαιρη εξόφληση του κάθε προηγούμενου λογαριασμού; Δεν έχει πάγια με κάρτα (μόνο με λογαριασμό) και δεν θέλω να μπλέξω.

Προς το παρόν σκέφτομαι να μείνω στην Protergia που αυτή τη στιγμή βγαίνει στα ίδια χωρίς την έκπτωση της Zenith, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς...

Επεξ/σία από Geoponer

13 hours ago, mdkamael said:

Απο 78€(350kwh) μεχρι 130€(600kwh) ευρω σε καλυπτει σαν προγραμμα? Αν ναι, τοτε το ζενιθ το μπλε ειναι μια επιλογη. Υπολογισε εδω  στο 1ο 6μηνο και -10€ σε καθε μηνα απο τη τελικη τιμη. Οποτε εκει πανω κατω θα σαι με αυτες τις τιμες οσο και να παει η kwh.Εξελακι heil....

Τι εννοεις απο 78 εως 130 ευρω; Αυτες ειναι οι τιμες για το καθαρο ρευμα; Χωρις φορους, Δημο, κτλ; Αν ναι, ειναι πολλα. Καθως για 600kwh συνολο πληρωσα αυτο το μηνα 135 ευρω. Το 50% βεβαια κλασσικα ειναι χρεωσεις εκτος ΔΕΗ..

2 λεπτά πριν, Geoponer είπε

Κι εμένα με πήρραν το πρωί τηλέφωνο για το Power Home Smart Night και μου είπαν το ίδιο, ότι μπορεί να σταματήσει από μέρα σε μέρα η προσφορά. Τα ίδια βέβεια μου έλεγαν από τέλος Ιουλίου / αρχές Αυγούστου που άρχισαν να με καλούν.

Σχετικό: Την έκπτωση συνέπειας 5% στη Zenith την παίρνουμε μόνο με πάγια εντολή ή απλά με έγκαιρη εξόφληση του κάθε προηγούμενου λογαριασμού; Δεν έχει πάγια με κάρτα (μόνο με λογαριασμό) και δεν θέλω να μπλέξω.

Προς το παρόν σκέφτομαι να μείνω στην Protergia που αυτή τη στιγμή βγαίνει στα ίδια χωρίς την έκπτωση της Zenith, αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς...

Με έγκαιρη εξόφληση του λογαριασμού το 5% της συνέπειας. Μπορείς να βάλεις πάγια σε λογαριασμό με μηδενικό υπόλοιπο (έτσι έπραξα κι εγώ)

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Τι εννοεις απο 78 εως 130 ευρω; Αυτες ειναι οι τιμες για το καθαρο ρευμα; Χωρις φορους, Δημο, κτλ; Αν ναι, ειναι πολλα. Καθως για 600kwh συνολο πληρωσα αυτο το μηνα 135 ευρω. Το 50% βεβαια κλασσικα ειναι χρεωσεις εκτος 

Βαση εξελ, αρα whole sum...  αλλα αν εχεις 3φασικο, τα 135 στις 600kwh ειναι λουκουμακι.

Επεξ/σία από mdkamael

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή βλέπω οτι ο τουρισμός δεν συμφέρει και πολύ για όλους, για σταθερή τιμή συμφερει κιτρινο ή μπλε και ποιο λέτε; ΔΕΗ; Παίζει εκεί κανένα δώρο;

Επεξ/σία από stylish

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...