Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ερώτηση...για σύνδεση ρεύματος μετά από διακοπή άλλου προσώπου (με εξουσιοδότηση φυσικά) ποια είναι η διαδικασία?? Εννοώ δίνω τα στοιχεία του υπόχρεου και απλά κάνω εγώ όλη την διαδικασία (τηλ. Επιβεβαίωση κτλ)? είναι προτιμότερο από κατάστημα??

Ζενίθ ισχύει ακόμα έτσι?? Το 40%

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

11 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Καλό αυτό!

Βέβαια, μπορεί να πας ΜΕΤΑ το εξάμηνο σε άλλο πρόγραμμα της εταιρίας και αφού θα είναι κίτρινο η πράσινο να φύγεις την ΕΠΌΜΕΝΗ ΜΈΡΑ 

Αγρια τσατσια... μπλε διχως παγιο ,σε εξαιρετικη τιμη για 6μηνο... απλα ΝΑΙ!!!!

• Haha 1

3 ώρες πριν, Cmg__ είπε

Ε φάνηκε να έχεις να μπεις καιρό και λέω σταθερός θα είναι :P Αν ήσουν τουρίστας μάλλον θα τσέκαρες πιο συχνα το θρεντ και το εξελάκι. Καλά δεν λέω;

Μου συνέβει και εμένα. Έχω την θεωρία ότι αν βάλεις ίδιο email η μία αίτηση κάνει overwrite την άλλη :P

αν θες τουρισμό, πας πρώτα έναν ήρων yellow one για το 50ρικο. Αν θες κατι σταθερό (που λογικά αυτό θέλεις), μάλλον πας για ζενιθ εδώ ή το σταθερό του ήρων (που γίνεται και εξάμηνο)

τσέκαρε και το εξελάκι του @doomnx εδώ και αποφάσισε μόνος σου

έπεσες μεσα! αλλά επειδη η εφορία μας έσκισε φέτος, θα αρχίσουμε με τουρισμο και βλέπουμε :P Οπότε ναι αρχικά ,Υellow one! σε ευχαριστω!

• Like 1

1 ώρα πριν, Dogtor21 είπε

Ερώτηση...για σύνδεση ρεύματος μετά από διακοπή άλλου προσώπου (με εξουσιοδότηση φυσικά) ποια είναι η διαδικασία?? Εννοώ δίνω τα στοιχεία του υπόχρεου και απλά κάνω εγώ όλη την διαδικασία (τηλ. Επιβεβαίωση κτλ)? είναι προτιμότερο από κατάστημα??

Ζενίθ ισχύει ακόμα έτσι?? Το 40%

Το ζητας απο τον παροχο που θελεις να κανεις  την επανασυνδεση και περιμενεις 3-4 μερες να ερθει ο Δεδδηε.. Και να μην χρειαζεται φυσικα νεα ΥΔΕ...

1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Λες να την κρυβουνε για να μην τρομάξουμε?

Screenshot_20240903_214212_Chrome.jpg.abb9284ed0032a98c2dfc84aba39af25.jpg

Υπάρχουν στην πρώτη σελίδα στο enex. Απλά δεν είναι στο γράφημα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, doomnx είπε

Υπάρχουν στην πρώτη σελίδα στο enex. Απλά δεν είναι στο γράφημα.

Το ίδιο λέμε....την κρύβουν για να μην τρομάξουμε.

Edit: εκτός αν είναι δάκτυλος του @GREGORYMO για να δούμε αν όντως θα δώσουν 5 λεπτά επιδοτηση εάν η τιμη kwh φτασει 0,20.

Επεξ/σία από messinia3
  • Haha 3

1 ώρα πριν, takoulou είπε

Το ζητας απο τον παροχο που θελεις να κανεις  την επανασυνδεση και περιμενεις 3-4 μερες να ερθει ο Δεδδηε.. Και να μην χρειαζεται φυσικα νεα ΥΔΕ...

Ναι δεν χρειάζεται νέα ΥΔΕ..για την διαδικασία περισσότερο ήθελα να μάθω...αν τα κάνω όλα εγώ με την εξουσιοδότηση 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Καλό αυτό!

Βέβαια, μπορεί να πας ΜΕΤΑ το εξάμηνο σε άλλο πρόγραμμα της εταιρίας και αφού θα είναι κίτρινο η πράσινο να φύγεις την ΕΠΌΜΕΝΗ ΜΈΡΑ 

Ναι σωστά....μάλιστα μου το είπε η ίδια η κοπέλα που κάναμε την συζήτηση από μόνη της!!!

Επεξ/σία από akisdg
  • Like 1
  • Haha 1

2 hours ago, mdkamael said:

Ρε μπαγασα, τι ηθελες και το ξεστομισες? 😛

Screenshot_20240903_224858_Chrome.jpg

Τι εννοεις;

Αξιζει να αλλαξω παροχο απο ΔΕΗ σε καποιον εναλλακτικο ή θα τραβαω τα μαλλια μου;;

Καταναλωση απο 350-600 κιλοβατωρες, αναλογα το μηνα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Τι εννοεις;

Αξιζει να αλλαξω παροχο απο ΔΕΗ σε καποιον εναλλακτικο ή θα τραβαω τα μαλλια μου;;

Καταναλωση απο 350-600 κιλοβατωρες, αναλογα το μηνα..

Απο 78€(350kwh) μεχρι 130€(600kwh) ευρω σε καλυπτει σαν προγραμμα? Αν ναι, τοτε το ζενιθ το μπλε ειναι μια επιλογη. Υπολογισε εδω  στο 1ο 6μηνο και -10€ σε καθε μηνα απο τη τελικη τιμη. Οποτε εκει πανω κατω θα σαι με αυτες τις τιμες οσο και να παει η kwh.Εξελακι heil....

Επεξ/σία από mdkamael

Καλημέρα! Αναγράφεται κάπου ο κωδικός αναθεσης και ο κωδικός υπόχρεου στο σύμβολαιο της ζενιθ η να περιμένω πρώτο λογαριασμό και μετα να ενεργοποιησω παγια εντολη? Επισης τα ρεστα απο ελπεντισον τα αφηνουμε η τα ζηταμε να επιστραφουν και με ποιον τρόπο? Συνεχίστε να ενημερώνετε τον κοσμο μας έχετε πραγματικα ξεστραβωσει...

• Like 1

12 λεπτά πριν, sarakats85 είπε

Καλημέρα! Αναγράφεται κάπου ο κωδικός αναθεσης και ο κωδικός υπόχρεου στο σύμβολαιο της ζενιθ η να περιμένω πρώτο λογαριασμό και μετα να ενεργοποιησω παγια εντολη? Επισης τα ρεστα απο ελπεντισον τα αφηνουμε η τα ζηταμε να επιστραφουν και με ποιον τρόπο? Συνεχίστε να ενημερώνετε τον κοσμο μας έχετε πραγματικα ξεστραβωσει...

Στη σύμβαση αναγράφει ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΕΛΑΤΗ. Πάγια εντολή σε ζενίθ γίνεται μόνο με τραπεζικό λογαριασμό. Μπορεί να δηλωθεί μέσω τραπέζης ή μέσω ζενίθ.(Μίλα με εξυπηρέτηση πελατών)

Για πιστωτικό σε elpe, αν είναι να επιστρέψεις τα αφήνεις κάβα για την επόμενη φορά, αλλιώς στέλνεις email να στα πιστώσουν σε τραπεζικό λογαριασμό. (επισυνάπτεις τα σχετικά που θα σου ζητηθούν)

• Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...