Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

38 λεπτά πριν, nikos121 είπε

Ενταξει το συμβολαιο γραφει επισης και τον ορο για το 6μηνο ομως

Αν δεν στο πιστώσουν και πας μέσω ΡΑΕ δεν θα το πάρεις καθώς υπάρχει η ρήτρα. Ωστόσο, από την στιγμή που παίρνεις το συμβόλαιο με το bonus θα πάρεις σίγουρα το 50€

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα παιδιά! Πρώτη φορά θα πάω σε σπίτι που θα επιλέξω εγώ το ρεύμα και ήθελα να ρωτήσω, την άποψή σας.. 60 τμ είναι το σπίτι, με ένα μωράκι 4 μηνών, αρα καυστήρα και ερκοντισιον θα καίμε.. Τι προτείνετε; Ευχαριστώ!

Όποιος έκανε e-contract στην ΖΕΝΙΘ και δεν τον έχουν καλέσει εντός 2-3 εργάσιμων ημερών για επαλήθευση να μην επαναπαύεται ότι έχουν παραλάβει την αίτηση. Εγώ έκανα 2 αιτήσεις, για την πρώτη με πήραν την επόμενη και για την δεύτερη δεν με πήραν. Όταν τους κάλεσα εγώ μου είπαν ότι δεν είχαν παραλάβει ποτέ την αίτηση.

• Like 1

2 ώρες πριν, Telumetar είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχοντας δει και την ανάλυση του @doomnx εκεί κατέληγα. Όμως, με ενδιαφέρει και με προβληματίζει το γεγονός ότι μου είπες ότι θέλω να παω σε σταθερό. Γιατί ετσι; 

Τετραγωνικά 120. 2 Παιδιά. Αντλία θερμότητας ...καταλαβαίνεις, χοντρές καταναλώσεις :P 

Ε φάνηκε να έχεις να μπεις καιρό και λέω σταθερός θα είναι :P Αν ήσουν τουρίστας μάλλον θα τσέκαρες πιο συχνα το θρεντ και το εξελάκι. Καλά δεν λέω;

38 λεπτά πριν, walex είπε

Όποιος έκανε e-contract στην ΖΕΝΙΘ και δεν τον έχουν καλέσει εντός 2-3 εργάσιμων ημερών για επαλήθευση να μην επαναπαύεται ότι έχουν παραλάβει την αίτηση. Εγώ έκανα 2 αιτήσεις, για την πρώτη με πήραν την επόμενη και για την δεύτερη δεν με πήραν. Όταν τους κάλεσα εγώ μου είπαν ότι δεν είχαν παραλάβει ποτέ την αίτηση.

Μου συνέβει και εμένα. Έχω την θεωρία ότι αν βάλεις ίδιο email η μία αίτηση κάνει overwrite την άλλη :P

45 λεπτά πριν, mitsos901 είπε

Καλησπέρα παιδιά! Πρώτη φορά θα πάω σε σπίτι που θα επιλέξω εγώ το ρεύμα και ήθελα να ρωτήσω, την άποψή σας.. 60 τμ είναι το σπίτι, με ένα μωράκι 4 μηνών, αρα καυστήρα και ερκοντισιον θα καίμε.. Τι προτείνετε; Ευχαριστώ!

αν θες τουρισμό, πας πρώτα έναν ήρων yellow one για το 50ρικο. Αν θες κατι σταθερό (που λογικά αυτό θέλεις), μάλλον πας για ζενιθ εδώ ή το σταθερό του ήρων (που γίνεται και εξάμηνο)

τσέκαρε και το εξελάκι του @doomnx εδώ και αποφάσισε μόνος σου

• Like 1

13 λεπτά πριν, fthanos27 είπε

Υπάρχει κάποιο excel ή thread για επαγγελματικά τιμολόγια;

Έχει γίνει επανειλημμένως η ερώτηση αλλά δεν έχει απαντηθεί. Μάλλον όχι λοιπόν 

• Like 1

2 ώρες πριν, vklon είπε

Αν δεν στο πιστώσουν και πας μέσω ΡΑΕ δεν θα το πάρεις καθώς υπάρχει η ρήτρα. Ωστόσο, από την στιγμή που παίρνεις το συμβόλαιο με το bonus θα πάρεις σίγουρα το 50€

Το συμβόλαιο με το bonus στο one περιέχει τον όρο του 6μηνου.Τι ακριβώς θα διεκδικήσεις μέσω myrae,αφου θα είναι εν γνώση σου?

3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Το συμβόλαιο με το bonus στο one περιέχει τον όρο του 6μηνου.Τι ακριβώς θα διεκδικήσεις μέσω myrae,αφου θα είναι εν γνώση σου?

Αυτό εξηγώ πως αν δεν το λάβεις δεν μπορείς να διεκδικήσεις κάτι μέσω ΡΑΕ.

Μόλις τώρα, vklon είπε

Αυτό εξηγώ πως αν δεν το λάβεις δεν μπορείς να διεκδικήσεις κάτι μέσω ΡΑΕ.

Κι εγώ απαντάω ότι ακόμα και αν λάβεις το συμβόλαιο με το bonus,σε αυτό περιέχεται ο όρος του 6μηνου.Αρα τι ακριβώς θα διεκδικήσεις μέσω ΡΑΕ αν δεν στο πιστωσουν,αφου δε θα πληρεις τους όρους απόδοσης του δώρου των 50 ευρώ ,όπως ρητά αναγράφεται?

Τελικά με βλέπω για το σταθερό της Zeniθ, καθώς σε επικοινωνία με την εταιρία με ενημέρωσαν πως μπορώ να μείνω στο πρόγραμμα για 6 μήνες χωρίς πάγιο και μετά να θελω μεταφέρομαι σε άλλο πρόγραμμα της εταιρίας χωρίς ποινή, καθώς η ρήτρα αφορά μεταφορά σε άλλη εταιρία. Αυτό θα υπάρχει και γραπτό στο συμβόλαιο. Άρα ας βγάλουμε τον χειμώνα με το καλό και μετά βλέπουμε πως θα πάει....

• Like 3
  • Thanks 4

41 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ξέρει κανείς γιατί δεν εμφανίζονται οι μέσες τιμες μετά τις 2/9?

https://www.enexgroup.gr/el/day-ahead-market-figures

Δεν ξέρω. Τις έβαλα με το χέρι στο εξελ

6 ώρες πριν, atom7 είπε

Δεν έχω κλείσει ακόμα χρόνο στο σπίτι, αλλά σε 265 ημέρες έχω κάψει 5324, ήτοι 20 kWh την ημέρα. Άρα μεσοσταθμικά είμαι στις 600 kWh το μήνα.

Το εύρος το θέλω για να έχω ένα "τυφλσούρτη" σύγκρισης με τα άλλα προγράμματα, να ξέρω πόσο loser ή όχι να αισθάνομαι που επέλεξα το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Σε ένα θεωρητικά "άσχημο" μήνα που η κρατική επιδότηση (αστεία, μαζί σου) βγαίνει με βάση την ΤΕΑ Αυγούστου (λόγω πράσινου ΔΕΗ) και μέχρι στιγμής έχει ανοδική τάση.

Καθόλου loser δεν πρέπει να αισθάνεται κάποιος σε αυτό το πρόγραμμα. Είναι ο,τι καλύτερο.

Με αφορμή το post σου επανέφερα την Επιδότηση ΤΕΜ στο excel.

Αυτό που δεν μου είναι σαφές ακόμα είναι αν για τον υπολογισμό των υβριδικών πρέπει να διαιρέσουμε το σύνολο της χρέωσης προμήθειας δια το σύνολο των kWh για τον έλεγχο του ορίου των 0,14 €. Αν χρησιμοποιούμε το σύνολο προμήθειας τότε επιδοτείται και το Flex.

• Like 1
  • Thanks 1

59 λεπτά πριν, akisdg είπε

Τελικά με βλέπω για το σταθερό της Zeniθ, καθώς σε επικοινωνία με την εταιρία με ενημέρωσαν πως μπορώ να μείνω στο πρόγραμμα για 6 μήνες χωρίς πάγιο και μετά να θελω μεταφέρομαι σε άλλο πρόγραμμα της εταιρίας χωρίς ποινή, καθώς η ρήτρα αφορά μεταφορά σε άλλη εταιρία. Αυτό θα υπάρχει και γραπτό στο συμβόλαιο. Άρα ας βγάλουμε τον χειμώνα με το καλό και μετά βλέπουμε πως θα πάει....

Καλό αυτό!

Βέβαια, μπορεί να πας ΜΕΤΑ το εξάμηνο σε άλλο πρόγραμμα της εταιρίας και αφού θα είναι κίτρινο η πράσινο να φύγεις την ΕΠΌΜΕΝΗ ΜΈΡΑ 

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...