Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 minutes ago, gkaram said:

Αναφέρουν 100 ευρώ δώρο για 10 μήνες αλλά η σύμβαση αυτή είναι για 6 μήνες. Αν συνεχίσεις μετά το 6μηνο θα παίρνεις το δώρο αλλά η τιμή θα είναι αυτή που θα ισχύει τότε

Είμαι ήδη ήρων γίνεται να ξαναπάρω τα 50;;;

10 ευρώ το μηνα για 10 μήνες 

10χ10 το αναφέρουν κάπου στο site και δεν το βλεπω? 

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα., καθώς είμαι στην φάση της αλλαγής από elpedison αφου τελείωσαν πλέον τα 30€ έκπτωσης του 5μηνου και δεδομένου ότι η κατανάλωση είναι γύρω στις 400kw και τον χειμώνα φθάνει και 900kw πείτε μου ένα λόγο γιατί να διαλέξω τo smart night-40% και όχι το Direct plus με το σταθερό 0.095 και τα δωρεάν πάγια για 6 μηνες. Σας ευχαριστώ 

Δημοσ.
50 minutes ago, galgio21 said:

Έχω ξεμείνει στο choice της Ζενίθ.  Τους ζήτησα το 40% για το smart night και δεν μου το έδωσαν. Δεν αλλάζω εταιρεία κάθε μήνα, μένω 3-4 μήνες. Που μπορώ να πάω δύο παροχές που έχω, η μία με 200 και η άλλη 300-350 kWh το μήνα. Το nrg simple αξίζει;

Πολύ καλό για 1,5 μήνα που θα το προλάβεις, άσε που μπορεί να παίξει αντιπρόταση απο Ζενίθ και να γλυτώσεις τα πολλά πήγαινε έλα. Αλλιώς αν δεν έχεις πάρει 50άρι από Ήρων, πήγαινε Ήρων για ένα μήνα και αρχές Οκτώβρη το ξανακοιτάς.

• Thanks 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, vklon είπε

Το 50€ είναι καλύτερο αν επιλέξεις κίτρινο. Στο μπλε το 100€ είναι καλύτερο καθώς θα πάρεις 60€ στο εξάμηνο που υποχρεωτικά θα κάτσεις. Υπάρχουν και τα 90€ που δίνονται στο solar σε 6 δόσεις 

Πώς μπορεί να δίνουν δώρο 10 μηνών σε σύμβαση 6 μηνών; Έχουμε χαζέψει;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, doomnx είπε

Είναι από τα έξυπνα κόλπα του ΗΡΩΝ για να σε κρατήσουν πελάτη και μετά την λήξη του συμβολαίου…

Δημοσ.
33 minutes ago, doomnx said:

9 minutes ago, vklon said:

Είναι από τα έξυπνα κόλπα του ΗΡΩΝ για να σε κρατήσουν πελάτη και μετά την λήξη του συμβολαίου…

Στο παρελθόν έχω δει πολλά και διάφορα περίεργα στον ΗΡΩΝ... πχ στο αέριο να ζητάμε Economy αορίστου κι αυτοί να στέλνουν σύμβαση με 24 μήνες δέσμευση και ρήτρα αποχώρησης (όροι διαφορετικοί από τους εμπορικά διαθέσιμους).

Οπότε κοιτάξτε καλά τι υπογράφετε. Μπορεί για παράδειγμα να στείλουν 12 μηνο συμβόλαιο με ρήτρα αποχώρησης μέχρι τους 10-12 μήνες, αλλά η σταθερή τιμή να έχει διάρκεια μόνο 6μηνο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, doomnx είπε

Παιδιά τα 7 € για 500 kWh που δίνει η κυβέρνηση είναι αστείο να τα συζητάμε. Πόσες kWh καις; Αν καις γύρω στις 250, βγάλε 4 € από τη σούμα στο εξέλ. Μόνο αν έχεις ΚΟΤ έχει νόημα να ασχολείσαι.

Όχι δεν μπορώ να προβλέψω την ΤΕΑ, αλλά η κοινή λογική λέει ότι θα πέσει, εκτός απροόπτου!

Δεν έχω κλείσει ακόμα χρόνο στο σπίτι, αλλά σε 265 ημέρες έχω κάψει 5324, ήτοι 20 kWh την ημέρα. Άρα μεσοσταθμικά είμαι στις 600 kWh το μήνα.

Το εύρος το θέλω για να έχω ένα "τυφλσούρτη" σύγκρισης με τα άλλα προγράμματα, να ξέρω πόσο loser ή όχι να αισθάνομαι που επέλεξα το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Σε ένα θεωρητικά "άσχημο" μήνα που η κρατική επιδότηση (αστεία, μαζί σου) βγαίνει με βάση την ΤΕΑ Αυγούστου (λόγω πράσινου ΔΕΗ) και μέχρι στιγμής έχει ανοδική τάση.

Δημοσ.

Για άλλη μια φορά πάλι σε αυτό το thread... lol

Νεο σπίτι, νεος πάροχος ρεύματος λοιπόν. Ποιον θα επιλέγατε; Δεν εχω καν συνδεθεί με ΔΕΗ ακόμα, αλλά σήμερα μου έβαλαν το νεο ρολοι. 

Δημοσ.

Στο yellow one αν σου στειλουν τη συμβαση με προγραμμα yellow one home bonus παιρνεις και το 50αρι? και ας ησουν εντος 6μηνου παλι ηρων?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Telumetar είπε

Νεο σπίτι, νεος πάροχος ρεύματος λοιπόν. Ποιον θα επιλέγατε; Δεν εχω καν συνδεθεί με ΔΕΗ ακόμα, αλλά σήμερα μου έβαλαν το νεο ρολοι. 

1. τετραγωνικά; ξερεις τι καις συνήθως;

2. αν θες τουρισμό, πας πρώτα έναν ήρων yellow one για το 50ρικο. Αν θες κατι σταθερό (που λογικά αυτό θέλεις), μάλλον πας για ζενιθ εδώ ή το σταθερό του ήρων (που γίνεται και εξάμηνο)

τσέκαρε και το εξελάκι του @doomnx εδώ και αποφάσισε μόνος/η σου

5 λεπτά πριν, nikos121 είπε

Στο yellow one αν σου στειλουν τη συμβαση με προγραμμα yellow one home bonus παιρνεις και το 50αρι? και ας ησουν εντος 6μηνου παλι ηρων?

απο ό,τι ξέρω θέλει να κάνεις ηλεκτρονικά την αίτηση, ή να σε συστήσουν. ρώτα στο τηλ και κανονίστε το να μην φευγεις και ξαναέρχεσαι

Επεξ/σία από Cmg__
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nikos121 είπε

Αν σου έστειλαν το bonus σημαίνει ότι θα το πάρεις Γράφει και στις λοιπές πιστώσεις 50 ευρώ.Αν τυχόν το αρνηθούν πας μέσω myrae και το διεκδικείς μιας και το αναγράφει στο συμβόλαιο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

1. τετραγωνικά; ξερεις τι καις συνήθως;

2. αν θες τουρισμό, πας πρώτα έναν ήρων yellow one για το 50ρικο. Αν θες κατι σταθερό (που λογικά αυτό θέλεις), μάλλον πας για ζενιθ εδώ ή το σταθερό του ήρων (που γίνεται και εξάμηνο)

τσέκαρε και το εξελάκι του @doomnx εδώ και αποφάσισε μόνος/η σου

απο ό,τι ξέρω θέλει να κάνεις ηλεκτρονικά την αίτηση, ή να σε συστήσουν. ρώτα στο τηλ και κανονίστε το να μην φευγεις και ξαναέρχεσαι

Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχοντας δει και την ανάλυση του @doomnx εκεί κατέληγα. Όμως, με ενδιαφέρει και με προβληματίζει το γεγονός ότι μου είπες ότι θέλω να παω σε σταθερό. Γιατί ετσι; 

Τετραγωνικά 120. 2 Παιδιά. Αντλία θερμότητας ...καταλαβαίνεις, χοντρές καταναλώσεις :P 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Αν σου έστειλαν το bonus σημαίνει ότι θα το πάρεις Γράφει και στις λοιπές πιστώσεις 50 ευρώ.Αν τυχόν το αρνηθούν πας μέσω myrae και το διεκδικείς μιας και το αναγράφει στο συμβόλαιο.

Στο συμβόλαιο όμως θα έχει τον όρο του 6μηνου για τα 50 ευρώ. 

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Ενταξει το συμβολαιο γραφει επισης και τον ορο για το 6μηνο ομως

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...