Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για καποιον με μηναία  κατανάλωση ~ 200-250 KWh   αν υποθεσουμε οτι δεν θέλουμε να είμαστε τουρίστες, ποιό σταθερό πρόγραμμα θα προτείνατε ;

Επεξ/σία από prometheas
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα είναι η Ζενίθ για τον Αύγουστο σε αυτή η τιμή ( €0,093 ) ερχεται με το 40%  και το 5% έκπτωση ( €0,097 ). Αν δεν το κάνεις τώρα που τρέχει η προσφορά της ζενίθ και την χάσεις,  μετά δεν θα συγκρίνεται η τιμη των 2 προγραμμάτων.

Επεξ/σία από jobous
  • Like 1

1 ώρα πριν, doomnx είπε

1,4 λεπτά η επιδότηση. Θα το κάψουμε παίδες! 😂

Πόσο πιστεύεις ότι θα πάει μετά την επιδότηση το smart night της Ζενίθ, τρισμέγιστε; Ξέρω είναι δύσκολο να προβλέψουμε την ΤΕΑ Σεπτεμβρίου, αλλά από την εμπειρία σου τι θα έβαζες σαν "από τόσο μέχρι τόσο" ;

Επισης παιδια, θα λεγατε να βακω παγια τραπεζικη εντολη για να γλιτωσω την εφαπαξ εγγυηση?

Δεν εχω ξαναβαλει ποτε πουθενα παγια εντολη κ με τρομαζει λιγο, απ την αλλη τι κακο μπορει να συμβει;!

Αν σε φοβίζει τόσο, (δεν υπάρχει λόγος βέβαια) μπορείς να βάλεις πάγια εντολή μέσω κάποιας κάρτας που δεν είναι η βασική σου κάρτα. ( π.χ. δεύτερος λογαριασμός τράπεζας, payzy κ.τ.λ.)

• Like 1

5 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Επισης παιδια, θα λεγατε να βακω παγια τραπεζικη εντολη για να γλιτωσω την εφαπαξ εγγυηση?

Δεν εχω ξαναβαλει ποτε πουθενα παγια εντολη κ με τρομαζει λιγο, απ την αλλη τι κακο μπορει να συμβει;!

Βάλε πάγια τραπεζική εντολή σε λογαριασμό με μηδενικό υπόλοιπο.

Μετά από αίτημα για ζενιθ με πηρε ο ηρων και αντιπρότεινε το μπλε του μέχρι φεβρουάριο με 0.093 μετα από εκπτωση συνέπειας και 10 ευρώ κάθε μήνα δώρο για να μηδενίζει το πάγιο. Μου φάνηκε καλή πρόταση και άρχισα να το σκέφτομαι.

32 λεπτά πριν, atom7 είπε

Πόσο πιστεύεις ότι θα πάει μετά την επιδότηση το smart night της Ζενίθ, τρισμέγιστε; Ξέρω είναι δύσκολο να προβλέψουμε την ΤΕΑ Σεπτεμβρίου, αλλά από την εμπειρία σου τι θα έβαζες σαν "από τόσο μέχρι τόσο" ;

Παιδιά τα 7 € για 500 kWh που δίνει η κυβέρνηση είναι αστείο να τα συζητάμε. Πόσες kWh καις; Αν καις γύρω στις 250, βγάλε 4 € από τη σούμα στο εξέλ. Μόνο αν έχεις ΚΟΤ έχει νόημα να ασχολείσαι.

Όχι δεν μπορώ να προβλέψω την ΤΕΑ, αλλά η κοινή λογική λέει ότι θα πέσει, εκτός απροόπτου!

25 λεπτά πριν, gkaram είπε

Μετά από αίτημα για ζενιθ με πηρε ο ηρων και αντιπρότεινε το μπλε του μέχρι φεβρουάριο με 0.093 μετα από εκπτωση συνέπειας και 10 ευρώ κάθε μήνα δώρο για να μηδενίζει το πάγιο. Μου φάνηκε καλή πρόταση και άρχισα να το σκέφτομαι.

21 λεπτά πριν, panosss567 είπε

Το ίδιο και σε εμένα ( το σκέφτομαι) , προσοχή έχει έκπτωση συνέπειας 20%.

Αν είναι να πάτε στο καινούργιο μπλε, καλύτερα να κάνετε e-contract, να πάρετε και το 50άρικο!

1 λεπτό πριν, jobous είπε

Ναι αλλά θα τους δώσει τα 10 € δώρο κάθε μήνα  ??? Γιατί δεν τους λέει δώρο τα πάγια....

Αναφέρουν 100 ευρώ δώρο για 10 μήνες αλλά η σύμβαση αυτή είναι για 6 μήνες. Αν συνεχίσεις μετά το 6μηνο θα παίρνεις το δώρο αλλά η τιμή θα είναι αυτή που θα ισχύει τότε

6 λεπτά πριν, doomnx είπε

Παιδιά τα 7 € για 500 kWh που δίνει η κυβέρνηση είναι αστείο να τα συζητάμε. Πόσες kWh καις; Αν καις γύρω στις 250, βγάλε 4 € από τη σούμα στο εξέλ. Μόνο αν έχεις ΚΟΤ έχει νόημα να ασχολείσαι.

Όχι δεν μπορώ να προβλέψω την ΤΕΑ, αλλά η κοινή λογική λέει ότι θα πέσει, εκτός απροόπτου!

Αν είναι να πάτε στο καινούργιο μπλε, καλύτερα να κάνετε e-contract, να πάρετε και το 50άρικο!

Είμαι ήδη ήρων γίνεται να ξαναπάρω τα 50;;;

10 ευρώ το μηνα για 10 μήνες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, gkaram είπε

Ναι, σωστά. Εσάς που σας πήραν από το win back δεν θα σας δώσουν 50άρικο. 🤐

Με τη συνέπεια είναι καλό πρόγραμμα, απλά κρατάει 6 μήνες και δεν δέχεται επιδοτήσεις.

Επεξ/σία από doomnx

Έχω ξεμείνει στο choice της Ζενίθ.  Τους ζήτησα το 40% για το smart night και δεν μου το έδωσαν. Δεν αλλάζω εταιρεία κάθε μήνα, μένω 3-4 μήνες. Που μπορώ να πάω δύο παροχές που έχω, η μία με 200 και η άλλη 300-350 kWh το μήνα. Το nrg simple αξίζει;

10 λεπτά πριν, gkaram είπε

Αναφέρουν 100 ευρώ δώρο για 10 μήνες αλλά η σύμβαση αυτή είναι για 6 μήνες. Αν συνεχίσεις μετά το 6μηνο θα παίρνεις το δώρο αλλά η τιμή θα είναι αυτή που θα ισχύει τότε

Το 50€ είναι καλύτερο αν επιλέξεις κίτρινο. Στο μπλε το 100€ είναι καλύτερο καθώς θα πάρεις 60€ στο εξάμηνο που υποχρεωτικά θα κάτσεις. Υπάρχουν και τα 90€ που δίνονται στο solar σε 6 δόσεις 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...