Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Το πρόγραμμα έχει έκπτωση συνέπειας και δώρο τα 6 πρώτα πάγια. Τι ακριβώς ρωτάς;

Στο εξαμηνιαίο σύνολο που είναι 409,56 χωρίς δώρα και το ετήσιο που είναι 830,49 χωρίς δώρα, δεν θα έπρεπε να είναι 409,56*2=819,12.

Κάπου το χάνω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

27 λεπτά πριν, ababa641 είπε

Στο εξαμηνιαίο σύνολο που είναι 409,56 χωρίς δώρα και το ετήσιο που είναι 830,49 χωρίς δώρα, δεν θα έπρεπε να είναι 409,56*2=819,12.

Κάπου το χάνω...

Είναι η διαφορά μεταξύ (2x)180 ημερών και 365 ημερών. 

Επίσης καινούργιο σταθερό πρόγραμμα της ελίν 
Power On! Blue Benefit Οικιακό από τον κορυφαίο πάροχο ρεύματος | Φθηνό ρεύμα | ελίν (elin.gr)

image.png.054b0f5ad1404f45aee1dbda0f054e97.png

• Like 1

2 ώρες πριν, doomnx είπε

Είσαι γυναίκα ή να αρχίσω τις αναφορές!? 😧

μη νιώσουμε και εμείς λίγο zesty με τις εκπτώσεις που μας δίνεις, αμέσως να αρχίσουν οι αναφορές :p 

• Haha 6

41 λεπτά πριν, doomnx είπε

Είναι η διαφορά μεταξύ (2x)180 ημερών και 365 ημερών. 

Επίσης καινούργιο σταθερό πρόγραμμα της ελίν 
Power On! Blue Benefit Οικιακό από τον κορυφαίο πάροχο ρεύματος | Φθηνό ρεύμα | ελίν (elin.gr)

image.png.054b0f5ad1404f45aee1dbda0f054e97.png

Υπουλο μαρκετινγκ... 0.25€/ημερα παγιο. Αλλα δε θα διαφερει κ πολυ απο το day n night....

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Υπουλο μαρκετινγκ... 0.25€/ημερα παγιο. Αλλα δε θα διαφερει κ πολυ απο το day n night....

Ναι, κουλό. 7,50 € το μήνα δεν είναι τόσο τραγικό. Αλλά είναι αύξηση από τα 5 που είχε το προηγούμενο.

Πάντως βγαίνει ένα κλικ φθηνότερο στο σύνολο για νορμάλ κατανάλωση.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, doomnx είπε

Δοκίμασε πρώτα να πας ξανά για το 50αρικο στην ΗΡΩΝ και αν ΔΕΝ σου στέλνουν το συμβόλαιο Bonus τότε πήγαινε ΖενίΘ.

Δοκίμασα πριν 10 μέρες περίπου να πάω ΗΡΩΝ ξανά με e-contract και ΔΕΝ μου έστειλαν ποτέ συμβόλαιο (είτε yellow one bonus είτε yellow one απλό) μέσω email για υπογραφή. Επειδή είχα πάρει το 50ρικο τον Ιούλιο για αυτό δεν έστειλαν κάτι?

EDIT: Να συμπληρώσω πως στο upload των δικαιολογητικών μέσω e-contract υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση, συνεπώς δεν ξέρω αν υπήρχε κάποιο θέμα με την κατάθεση της αίτησης και για αυτό δεν έστειλαν email. Με είχαν πάρει τηλέφωνο, αλλά επειδή ήμουν σε διακοπές δεν μπόρεσα να το σηκώσω. Να ξαναδοκιμάσω σε ΗΡΩΝ για yellow one bonus ή δεν έχει νόημα?

Ζενίθ σε ποιο? Στο Power Home Smart Night με 40%?

Επεξ/σία από mousmoulis
  • Like 2

28 λεπτά πριν, mousmoulis είπε

Δοκίμασα πριν 10 μέρες περίπου να πάω ΗΡΩΝ ξανά με e-contract και ΔΕΝ μου έστειλαν ποτέ συμβόλαιο (είτε yellow one bonus είτε yellow one απλό) μέσω email για υπογραφή. Επειδή είχα πάρει το 50ρικο τον Ιούλιο για αυτό δεν έστειλαν κάτι?

EDIT: Να συμπληρώσω πως στο upload των δικαιολογητικών μέσω e-contract υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση, συνεπώς δεν ξέρω αν υπήρχε κάποιο θέμα με την κατάθεση της αίτησης και για αυτό δεν έστειλαν email. Με είχαν πάρει τηλέφωνο, αλλά επειδή ήμουν σε διακοπές δεν μπόρεσα να το σηκώσω. Να ξαναδοκιμάσω σε ΗΡΩΝ για yellow one bonus ή δεν έχει νόημα?

Δοκίμασε άλλη μια φορά με Ήρων μπας και το πάρεις το 50αρι αλλιώς power home smart night με 40%.

• Like 1

1,4 λεπτά η επιδότηση. Θα το κάψουμε παίδες! 😂

3 λεπτά πριν, angelucky είπε

Στο προγραμμα zenith power home smart night με 40% πρεπει να παω σε καταστημα για την αλλαγη ή γινεται και online?

Και online 

• Like 1
  • Haha 3

Πώς βεβαιώνουμε οτι οντως θα ισχυει η εκπτωση 40% στο προγραμμα της ζενιθ?

Γτ λεει μεχρι αυγουστο κ για περιορισμενα συμβολαια

Οποτε παιζει να κανουμε συμβολαιο κ να μην παρουμε την εκπτωση επειδη εμας "δε μας επιασε"; (σε αυτη την περιπτωση ειναι πανακριβο προγραμμα)

Μόλις τώρα, paranoid_android είπε

Οποτε παιζει να κανουμε συμβολαιο κ να μην παρουμε την εκπτωση επειδη εμας "δε μας επιασε"; (σε αυτη την περιπτωση ειναι πανακριβο προγραμμα)

Θα το γράφει το συμβόλαιο που θα σου στείλουν. Μην ανησυχείς, ισχύει ακόμα, το λένε όλοι στη ZeniΘ.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Στη σύμβαση που θα λάβεις θα περιέχει τους ειδικούς όρους του 40% έκπτωση. Θα το τονίσεις και στην τηλεφωνική επιβεβαίωση για την επεξήγηση του προγράμματος. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, mousmoulis said:

Koλλανε τα mail μερικές φορές η πάνε στα spam. Πάρε τηλέφωνο και ζητα να σε καλέσει ο εκπρόσωπος που είχε αναλάβει την αίτηση σου... και ζητα να γράψουν νέες ενδείξεις στην αίτηση και να σου στείλουν τη σύμβαση (ορθή επανάληψη)

Υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχει ακυρωθεί η αίτηση επειδή δεν απάντησες και να πρέπει να τα ξανακάνεις όλα από την αρχη

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 2

Πιστευετε συμφερει το power night και για εξοχικο το οποιο εχει αυξημενες καταναλωσεις; (700-1000)

Δεν ασχολουνται γενικα, απλα αραζουν σε καποιον παροχο...

Ή αν εχετε να αντιπροτεινετε καποιο, ακομα κ σταθερο

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...