Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, ParafronGR είπε

Εν ολίγοις, τον ήπιαμε. Αν κάνω το HRON Yellow Benefit που είναι το φθηνότερο, η δωροεπιταγή των 50€ έχει άμεση ισχύ ή είναι μετά από καιρό? Επίσης, δίνεται στον πρώτο λογαριασμό ή θα πρέπει να περιμενω ένα Χ διάστημα 

Στο yellow one να πας αυτό είναι το φθηνότερο και όχι το benefit. Στο benefit η τιμή που βλέπεις είναι χωρίς την διακύμανση, συμφέρει μόνο για πολύ χαμηλές καταναλώσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

16 λεπτά πριν, vklon είπε

Στο yellow one να πας αυτό είναι το φθηνότερο και όχι το benefit. Στο benefit η τιμή που βλέπεις είναι χωρίς την διακύμανση, συμφέρει μόνο για πολύ χαμηλές καταναλώσεις.

το one ποιο ειναι? δε το βλέπω.

50-60kwh δεν είναι μικρή καταναλωση? 

μόνος μου είμαι μ'ένα ψυγείο και ένα playstation. και μάλιστα, τις μέρες που χρέωσαν , είχα φύγει και είχα κατεβάσει και το γενικό. 

Ακόμα απορώ πώς ήρθε 30€ λογαριασμός

3 λεπτά πριν, ParafronGR είπε

το one ποιο ειναι? δε το βλέπω.

50-60kwh δεν είναι μικρή καταναλωση? 

μόνος μου είμαι μ'ένα ψυγείο και ένα playstation. και μάλιστα, τις μέρες που χρέωσαν , είχα φύγει και είχα κατεβάσει και το γενικό. 

Ακόμα απορώ πώς ήρθε 30€ λογαριασμός

Στα ex-ante δες στο 2ο φύλλο στο εξέλ.

Πληρώνεις και πάγια και Δήμο και ΕΡΤ, μην ξεχνάς. 

17 λεπτά πριν, doomnx είπε

Στα ex-ante δες στο 2ο φύλλο στο εξέλ.

Πληρώνεις και πάγια και Δήμο και ΕΡΤ, μην ξεχνάς. 

σωστά.

το benefit όμως, έχει δώρο και τα πάγια των 6 μηνών. ταμάμ μέχρι να φύγω από το σπίτι, οπότε πώς είναι πιο οικονομικό?

κάτι χάνω?

2 λεπτά πριν, ParafronGR είπε

σωστά.

το benefit όμως, έχει δώρο και τα πάγια των 6 μηνών. ταμάμ μέχρι να φύγω από το σπίτι, οπότε πώς είναι πιο οικονομικό?

κάτι χάνω?

Αν ψάχνεις να πας κάπου για 6 μήνες να πας στο Power Home Smart Night της ZeniΘ.

18 λεπτά πριν, doomnx είπε

Αν ψάχνεις να πας κάπου για 6 μήνες να πας στο Power Home Smart Night της ZeniΘ.

κάτι τέτοιο ψάχνω. φεύγω τέλος Φλεβάρη και θέλω κάτι χωρίς δεσμευσεις, με κάνα δωράκι χωρίς όμως να μου πιάσουν τον κ@λο μέχρι να φύγω.

θα καταλαβω να αυξηθεί λίγο , αλλά να μην φτάσω να δίνω και 50€ και να μην κάνω και καταναλωση.

επίσης, μου είχαν γράψει κάτι άλλα παιδιά όταν φύγω, να μην κάνω αλλαγή ονόματος αλλά να ζητήσω να γίνει διακοπή. διακοπές πότε κάνουν? να ζητησω 5 μέρες πριν φυγω? και γιατί να το προτιμήσω αντί της αλλαγής ονοματος?

5 λεπτά πριν, ParafronGR είπε

κάτι τέτοιο ψάχνω. φεύγω τέλος Φλεβάρη και θέλω κάτι χωρίς δεσμευσεις, με κάνα δωράκι χωρίς όμως να μου πιάσουν τον κ@λο μέχρι να φύγω.

θα καταλαβω να αυξηθεί λίγο , αλλά να μην φτάσω να δίνω και 50€ και να μην κάνω και καταναλωση.

επίσης, μου είχαν γράψει κάτι άλλα παιδιά όταν φύγω, να μην κάνω αλλαγή ονόματος αλλά να ζητήσω να γίνει διακοπή. διακοπές πότε κάνουν? να ζητησω 5 μέρες πριν φυγω? και γιατί να το προτιμήσω αντί της αλλαγής ονοματος?

Εσύ θα κάνεις διακοπή και όταν θέλει ο επόμενος θα πάει να κάνει σύνδεση. Τη μέρα που θα φύγεις θα την κάνεις.

• Like 1

25 λεπτά πριν, doomnx είπε

Εσύ θα κάνεις διακοπή και όταν θέλει ο επόμενος θα πάει να κάνει σύνδεση. Τη μέρα που θα φύγεις θα την κάνεις.

σ'ευχαριστώ για όλα! ❤️ 

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, doomnx είπε

Είσαι γυναίκα ή να αρχίσω τις αναφορές!? 😧

Did ya just assume his/her/its gendah?! Brahhhhhh!!!! Don't!!!!! 👮‍♂️

Επεξ/σία από mdkamael
  • Confused 1
  • Haha 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@doomnx έχεις την καλοσύνη να μου πεις στο Power Home Direct Plus (σταθερό) ποιες είναι οι εκπτώσεις - δώρα που αναφέρεις στο excel? Κάτι δεν μου βγαίνει και θέλω να δω που κάνω λάθος.

Επεξ/σία από ababa641

2 λεπτά πριν, ababa641 είπε

@doomnx έχεις την καλοσύνη να μου πεις στο Power Home Direct Plus (σταθερό) ποιες είναι οι εκπτώσεις που αναφέρεις στο excel? Κάτι δεν μου βγαίνει και θέλω να δω που κάνω λάθος.

Το πρόγραμμα έχει έκπτωση συνέπειας και δώρο τα 6 πρώτα πάγια. Τι ακριβώς ρωτάς;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...