Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

Η ΤΕΑ έφτασε στο 114 .Η τιμή της κιλοβατώρας προβλέπω να φτάσει στα 21 λεπτά τον επόμενο μήνα,με θυμίζει η όλη φάση την περίοδο που διναν επιδότηση στο ρεύμα με τέτοιες τιμές.

ΤΕΑ εβδομάδας 101.10 €/MWh. Μην προτρέχετε. Too soon.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Το 50άρικο (στην πραγματικότητα 53,25 €) το παίρνεις ακόμα και 1 μέρα να κάτσεις. Αυτό είναι το max.

Όταν λέω "να πάρεις το max" δεν εννοώ το μέγιστο σε ποσό, αν ήταν έτσι θα προτείναμε να πάνε όλοι για μια μέρα να πάρουν το 50άρικο και να φύγουν - και μετά να πάνε να το φάνε σε μπουζούκια (λέμε τώρα), σουβλάκια, πίτσες, άλλο πάροχο κλπ κλπ. 🤪

Μου είπαν τηλεφωνικά από ΗΡΩΝ ότι επειδή εγώ έχω ήδη μια παροχή σε αυτούς αν πάω και τη 2η ( για πρώτη φορά σε εκείνους ) μέσω e contract δεν θα πάρω τα 50 ευρώ λόγω της ύπαρξης και άλλης παροχής. Αυτό ισχύει, Και αν ναι, συμφέρει να πάω στο Hybrid της NRG για έναν χρόνο μιας και δεν έχει και δέσμευση; Εγώ πολύ σπάνια ξεπερνάω τις 200 kwh τον μήνα. Τέλος, αν το πρόγραμμα αυτό καταργηθεί εμπορικά σε έναν μήνα από τώρα, εγώ θα συνεχίσω να το έχω μέχρι να κλείσει ο ένας χρόνος;

42 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Τουλάχιστον γλυτώσαμε τα spam

Δε νομίζω να γλιτώσεις έτσι εύκολα από δαύτους, και σε μένα έτσι εγίνε αρχικά ήρθε μήνυμα απλά και λέω ωραία τη γλιτώσαμε ευτυχώς, και μετά από 10 μέρες άρχισε το στενό μαρκάρισμα...

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Stak5 είπε

Μου είπαν τηλεφωνικά από ΗΡΩΝ ότι επειδή εγώ έχω ήδη μια παροχή σε αυτούς αν πάω και τη 2η ( για πρώτη φορά σε εκείνους ) μέσω e contract δεν θα πάρω τα 50 ευρώ λόγω της ύπαρξης και άλλης παροχής. Αυτό ισχύει, Και αν ναι, συμφέρει να πάω στο Hybrid της NRG για έναν χρόνο μιας και δεν έχει και δέσμευση; Εγώ πολύ σπάνια ξεπερνάω τις 200 kwh τον μήνα. Τέλος, αν το πρόγραμμα αυτό καταργηθεί εμπορικά σε έναν μήνα από τώρα, εγώ θα συνεχίσω να το έχω μέχρι να κλείσει ο ένας χρόνος;

Δεν μίλησες τότε με τον ΗΡΩΝ αλλά με κάποια συνεργαζόμενη εταιρεία πωλήσεων η οποία είπε αυτήν την δικαιολογία για να σε κάνει πελάτη χωρίς το 50€. Το 50€ δίνεται στο e-contract ανά παροχή και ΟΧΙ ανά ΑΦΜ

Επεξ/σία από vklon
  • Like 3

9 λεπτά πριν, vklon είπε

Δεν μίλησες τότε με τον ΗΡΩΝ αλλά με κάποια συνεργαζόμενη εταιρεία πωλήσεων η οποία είπε αυτήν την δικαιολογία για να σε κάνει πελάτη χωρίς το 50€. Το 50€ δίνεται στο e-contract ανά παροχή και ΟΧΙ ανά ΑΦΜ

Κι όμως με τον ΗΡΩΝ μίλησα στο 2160019740. Άρα θα το κάνω μέσω e contract για να τα πάρω. Ευχαριστώ πολύ

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Χτες και προχτές είχα κλειστό το κινητό το μεσημέρι για να μη με ξυπνήσουν από ΗΡΩΝ για αντιπροσφορά. Δεν έλαβα SMS με κλήσεις, ίσως πήρανε με απόκρυψη; Σήμερα έλαβα SMS "Σε συνέχεια του αιτήματος σας για αλλαγή προμηθευτή, σας ενημερώνουμε ότι προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Για να ενημερωθείτε για τα ανταγωνιστικά προγράμματα, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το τμημα διαχείρησης πελάτων, 2160019760. Τουλάχιστον γλυτώσαμε τα spam.

😂

Εμένα πάλι σήμερα και αφού μου έχει έρθει το παραπάνω μήνυμα και ενώ άλλαξε και ο αριθμός παροχής και φαίνεται εκ νέου στο app της Elpedison η καινούργια .. άλλες 4 φορές...για να δούμε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, atom7 είπε

Όταν λέω "να πάρεις το max" δεν εννοώ το μέγιστο σε ποσό, αν ήταν έτσι θα προτείναμε να πάνε όλοι για μια μέρα να πάρουν το 50άρικο και να φύγουν - και μετά να πάνε να το φάνε σε μπουζούκια (λέμε τώρα), σουβλάκια, πίτσες, άλλο πάροχο κλπ κλπ. 🤪

Αυτό είναι το max. Από κει και πέρα καθένας τραβάει τη γραμμή όπου νομίζει.
Άλλος θα πει «θα κάτσω μέχρι να βγει ο πρώτος λογαριασμός.»
Άλλος θα πει «θα κάτσω 30 μέρες και θα φύγω.»
Άλλος θα πει «θα κάτσω έως ότου μηδενίσει η χρέωση προμήθειας.»
Άλλος θα πει «θέλω να μου πληρώσει και το Δήμο, άρα θα κάτσω μόνο μέχρι να μηδενίσει όλος ο λογαριασμός.»
Άλλος θα πει «θα κάνω e-contract να πάρω το δώρο και στα καπάκια θα το γυρίσω σε One που είναι φθηνό.»
Άλλος θα πει «θα πάω μόνο για μια μέρα και μετά θα φύγω για Volton που δεν χρεώνει καθόλου προμήθεια, αφήνωντας πιστωτικό για αργότερα στην ΗΡΩΝ.»
Και ο στυγνός εκτελεστής «θα πάω για μια μέρα, θα πάρω τα λεφτά στην τράπεζα και άστους να κουρεύονται.»

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 2
  • Haha 5

Καλησπέρα, μετά από 6 μήνες Elpedison με το δώρο των 100 ευρώ, είπα να πάω προς Volton μεριά.

Αφού μίλησα μαζί τους για το Volton Green ειδικό, στο mail που μου έστειλαν το συμβόλαιο είναι για το Volton Yellow Simple.

Τους απάντησα στο mail ότι είχαμε πει για το πράσινο, προσπάθησα να μιλήσω και τηλεφωνικά αλλά υπήρχε τρελή αναμονή. 
Με τα πολλά, έστω ότι δεν βγάλω άκρη και το αφήσω στο κίτρινο δεν βλέπω ιδιαίτερες διαφορές στις χρεώσεις (έχω χαμηλές καταναλώσεις), ενώ και τα 2 έχουν 500kwh δωρεάν.

Δεν υπάρχει κάποια παραπάνω δέσμευση στο κίτρινο, σωστά;

21 λεπτά πριν, doomnx είπε

Αυτό είναι το max. Από κει και πέρα καθένας τραβάει τη γραμμή όπου νομίζει.
Άλλος θα πει «θα κάτσω μέχρι να βγει ο πρώτος λογαριασμός.»
Άλλος θα πει «θα κάτσω 30 μέρες και θα φύγω.»
Άλλος θα πει «θα κάτσω έως ότου μηδενίσει η χρέωση προμήθειας.»
Άλλος θα πει «θέλω να μου πληρώσει και το Δήμο, άρα θα κάτσω μόνο μέχρι να μηδενίσει όλος ο λογαριασμός.»
Άλλος θα πει «θα κάνω e-contract να πάρω το δώρο και στα καπάκια θα το γυρίσω σε One που είναι φθηνό.»
Άλλος θα πει «θα πάω μόνο για μια μέρα και μετά θα φύγω για Volton που δεν χρεώνει καθόλου προμήθεια, αφήνωντας πιστωτικό για αργότερα στην ΗΡΩΝ.»
Και ο στυγνός εκτελεστής «θα πάω για μια μέρα, θα πάρω τα λεφτά στην τράπεζα και άστους να κουρεύονται.»

θα κάνω e-contract να πάρω το δώρο και στα καπάκια θα το γυρίσω σε One που είναι φθηνό. Σε πόσο καιρό μπορείς να το αιτηθεις αυτό? Και πόσο σίγουρα στο κάνουν?

18 λεπτά πριν, trif_on είπε

Καλησπέρα, μετά από 6 μήνες Elpedison με το δώρο των 100 ευρώ, είπα να πάω προς Volton μεριά.

Αφού μίλησα μαζί τους για το Volton Green ειδικό, στο mail που μου έστειλαν το συμβόλαιο είναι για το Volton Yellow Simple.

Τους απάντησα στο mail ότι είχαμε πει για το πράσινο, προσπάθησα να μιλήσω και τηλεφωνικά αλλά υπήρχε τρελή αναμονή. 
Με τα πολλά, έστω ότι δεν βγάλω άκρη και το αφήσω στο κίτρινο δεν βλέπω ιδιαίτερες διαφορές στις χρεώσεις (έχω χαμηλές καταναλώσεις), ενώ και τα 2 έχουν 500kwh δωρεάν.

Δεν υπάρχει κάποια παραπάνω δέσμευση στο κίτρινο, σωστά;

Το yellow simple protect δεν έχει 500kwh δώρο!!!!

5 λεπτά πριν, kegokego είπε

Το yellow simple protect δεν έχει 500kwh δώρο!!!!

Το ξέρω για το protect, απ' ότι βλέπω το συμβόλαιο που μου στείλαν γράφει yellow simple 1m το οποίο έχει 500kwh δώρο στους όρους. Έχει κάποια διαφορά το πράσινο με το κίτρινο ως προς την δέσμευση;

Για μια παροχή πήρα τηλέφωνο για να κάνω μεταφορά από Elpedison σε Volton.

Μου είπαν πως για να επιστρέψω στην Volton πρέπει να έχουν περάσει 2 μήνες από τότε που έφυγα. 

Στην δικιά μου περίπτωση ήταν ακριβώς 2 μήνες και μου είπαν πως είναι εντάξει για να προχωρήσουμε.

Δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί ξανά εδώ η λεπτομέρεια αυτή, για αυτό την αναφέρω πληροφοριακά.

22 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

θα κάνω e-contract να πάρω το δώρο και στα καπάκια θα το γυρίσω σε One που είναι φθηνό. Σε πόσο καιρό μπορείς να το αιτηθεις αυτό? Και πόσο σίγουρα στο κάνουν?

Σε μια άλλη παροχή έκανα αίτηση για το ΗΡΩΝ Solar και σκέφτομαι να κάνω ακριβώς το ίδιο. 

Αυτό που θα κάνω εγώ είναι αλλαγή προγράμματος μέσω του Shop στο my heron (το οποίο πλέον επιτρέπει την αλλαγή προγράμματος σε υφιστάμενες παροχές). Μια βδομάδα περίπου μετά την εκπροσώπηση.

Πιστεύω είναι η πιο safe λύση ώστε να μην χρειαστεί κάποια τηλεφωνική επικοινωνία και το πάρουν χαμπάρι.

• Confused 1

22 minutes ago, trif_on said:

Το ξέρω για το protect, απ' ότι βλέπω το συμβόλαιο που μου στείλαν γράφει yellow simple 1m το οποίο έχει 500kwh δώρο στους όρους. Έχει κάποια διαφορά το πράσινο με το κίτρινο ως προς την δέσμευση;

Δεν έχει δέσμευση. Γράφει όμως ένδειξη μετρητή στην αίτηση η είναι κενό; 

9 λεπτά πριν, fotis1997 είπε

Σε μια άλλη παροχή έκανα αίτηση για το ΗΡΩΝ Solar και σκέφτομαι να κάνω ακριβώς το ίδιο. 

Αυτό που θα κάνω εγώ είναι αλλαγή προγράμματος μέσω του Shop στο my heron (το οποίο πλέον επιτρέπει την αλλαγή προγράμματος σε υφιστάμενες παροχές). Μια βδομάδα περίπου μετά την εκπροσώπηση.

Πιστεύω είναι η πιο safe λύση ώστε να μην χρειαστεί κάποια τηλεφωνική επικοινωνία και το πάρουν χαμπάρι.

Η αλλαγή προγράμματος θα γίνει,το θέμα είναι αν θα αποδώσουν μετά τα 50 ευρώ του δώρου,για να μην υπάρχουν τρεχάματα με myrae για να το λάβεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...