Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, st@kas είπε

Πήγα volton 10/7 στο πρόγραμμα με τις 500 kw αλλά ακόμη δεν εχει βγει λογαριασμός. Τους έστειλα mail και έλαβα  την παρακάτω απάντηση 

"Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εκ παραδρομής σας αναφέρθηκε ότι το πρόγραμμά σας είναι το Volton Yellow Simple Protect. Το πρόγραμμα στο οποίο έχετε συμφωνήσει και το οποίο είναι καταχωρημένο για την παροχή σας είναι το VOLTON YELLOW SIMPLE N_1MΚαι για το πρόγραμμά σας, αναμένουμε να ανακοινωθεί η Μεσοσταθμική Τιμή Αγοράς για τον Αύγουστο. Η ΜΤΑ ανακοινώνεται συνήθως εώς τις 15 κάθε μήνα και ως εκ τούτου ο πρώτος σας λογαριασμός αναμένεται να εκδοθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου."

Ισχύει αυτό??? 

Ισχύει...Εάν έμεινες πάνω από μήνα, επειδή οι 500 δωρεάν KWh ήταν για ημερολογιακό μήνα, θα χρεωθείς για τις ημέρες πέραν των 30 ημερών...Εάν ωστόσο έμεινες για 30 ημέρες ή λιγότερες θα χρεωθείς μόνο για την κατανάλωση πέραν των 500 KWh, εφόσον τις έχεις ξεπεράσει...Σε κάθε περίπτωση η ΜΤΕΑ του Αυγούστου είναι αναγκαία για τον υπολογισμό της τιμής της KWh εφόσον έχεις μείνει στο πρόγραμμα έστω και μία ημέρα του Αυγούστου...

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, ParafronGR είπε

Ρε παιδιά σας φαίνεται νορμαλ 30€ λογαριασμός για 55kwh? Εκκαθαριστικός IMG_0465.jpeg.005b265573df1b868a5467defc08972c.jpeg

Αν έχεις ξεμείνει σε κανένα smart ή άλλο κίτρινο χωρίς Κλειδωμένη τιμή που έχει την kWh πάνω από 20 λεπτά είναι λογικό 

• Like 1

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Ανέβασε και τον υπόλοιπο.

IMG_0467.jpeg.ce4d37ca6dbf8f78f205f343afa9a4cd.jpegIMG_0466.jpeg.46b63ff0460d101b7b90f1a574ae71fa.jpeg

Μόλις τώρα, mdkamael είπε

Προγραμμα?

Edison Smart το περσινό χριστουγεννιάτικο με τα 100€ 

Ερώτηση κι ι από εμένα.

Ήρθε σήμερα λογαριασμός από ΗΡΩΝ  περίοδο Ιουλίου.

Έκανα 28/8 αίτηση στη ΖΕΝΙΘ και εγώ.

Όταν θα έρθει λοιπόν ο τελευταίος από ΗΡΩΝ που θα αφορά τον Αύγουστο λογικά δεν θα βάλουν την έκπτωση συνέπειας.Σωστα?

Εκεί τότε μπορώ να την διεκδικήσω κάπως ή την χάνω?

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ctasis είπε

Είδα δυο συνεχόμενους εκκαθαριστικους και τους πήρα τηλ και μου το επιβεβαίωσαν 

Μια χαρά .

Περιοχή?

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα

1 λεπτό πριν, ParafronGR είπε

IMG_0467.jpeg.ce4d37ca6dbf8f78f205f343afa9a4cd.jpegIMG_0466.jpeg.46b63ff0460d101b7b90f1a574ae71fa.jpeg

Ο Edison ηταν λενε γνωστος απατεωνας 😛 αλλαξε το, αυτοι καλα το χρεωσαν εσυ απλα αργησες να τ παρεις πρεφα.. το smart πουλι απο το πορτοφολι πιανεται λενε... 

• Like 3
  • Haha 3

3 λεπτά πριν, ParafronGR είπε

Σωστός είναι ο λογαριασμός. 19 λεπτά είχε το Smart εκείνη την περίοδο.

• Like 2

4 λεπτά πριν, doc είπε

Ερώτηση κι ι από εμένα.

Ήρθε σήμερα λογαριασμός από ΗΡΩΝ  περίοδο Ιουλίου.

Έκανα 28/8 αίτηση στη ΖΕΝΙΘ και εγώ.

Όταν θα έρθει λοιπόν ο τελευταίος από ΗΡΩΝ που θα αφορά τον Αύγουστο λογικά δεν θα βάλουν την έκπτωση συνέπειας.Σωστα?

Εκεί τότε μπορώ να την διεκδικήσω κάπως ή την χάνω?

Βάσει όρων δεν δικαιούσαι την έκπτωση συνέπειας. Αν κάνεις μανούρα μέσω ΡΑΕ θα σου δώσουν και αυτά τα 2-3-5 ευρώ.

• Like 3

29 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Ο Edison ηταν λενε γνωστος απατεωνας 😛 αλλαξε το, αυτοι καλα το χρεωσαν εσυ απλα αργησες να τ παρεις πρεφα.. το smart πουλι απο το πορτοφολι πιανεται λενε... 

Εν ολίγοις, τον ήπιαμε. Αν κάνω το HRON Yellow Benefit που είναι το φθηνότερο, η δωροεπιταγή των 50€ έχει άμεση ισχύ ή είναι μετά από καιρό? Επίσης, δίνεται στον πρώτο λογαριασμό ή θα πρέπει να περιμενω ένα Χ διάστημα?

29 λεπτά πριν, doomnx είπε

Σωστός είναι ο λογαριασμός. 19 λεπτά είχε το Smart εκείνη την περίοδο.

28 λεπτά πριν, myrmigki είπε

Το μπλουζάκι του avatar δικό σου; 👀

Το συγκεκριμένο το έχω φίλε μου, από το 2017-2018 - ήταν glitch στο STEAM, ανέβαζες ένα σκέτο png ή κάτι τέτοιο και το STEAM στο εφτιαχνε μόνο του ;) 

• Like 2

2 λεπτά πριν, ParafronGR είπε

Εν ολίγοις, τον ήπιαμε. Αν κάνω το HRON Yellow Benefit που είναι το φθηνότερο, η δωροεπιταγή των 50€ έχει άμεση ισχύ ή είναι μετά από καιρό? Επίσης, δίνεται στον πρώτο λογαριασμό ή θα πρέπει να περιμενω ένα Χ διάστημα?

Στον πρώτο λογαριασμό αποδίδεται το δώρο. Δεν πρόκειται για δωροεπιταγή, αλλά πίστωση στις χρεώσεις προμήθειας.

• Like 2

16 λεπτά πριν, doomnx είπε

Στον πρώτο λογαριασμό αποδίδεται το δώρο. Δεν πρόκειται για δωροεπιταγή, αλλά πίστωση στις χρεώσεις προμήθειας.

ΑΡΧΟΝΤΑΣ ❤️

Φύγαμε αύριο πρωί πρωί με τη δροσούλα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...