Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

On 02/09/2024 at 19:23, nikos121 said:

δηλαδη για να καταλαβω ποσο διαρκει η συμβαση? επίσης προλαβαινω? στο σαιτ ακομα λεει για οσους συναψαν μεχρι αυγουστο

Ίσως....

Αν σε ενδιαφέρει, βιασου 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, nikos121 είπε

δηλαδη για να καταλαβω ποσο διαρκει η συμβαση? επίσης προλαβαινω? στο σαιτ ακομα λεει για οσους συναψαν μεχρι αυγουστο

Η σύμβαση διαρκεί 12 μήνες αλλά δεν έχει ρήτρα πρόωρης αποχώρησης όπως μου είπανε.

Σήμερα που με πήρανε τηλέφωνο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία μου είπανε οτι συνεχίζει να ισχύει η προσφορά αλλά άγνωστο μέχρι πότε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, ababa641 είπε

Η σύμβαση διαρκεί 12 μήνες αλλά δεν έχει ρήτρα πρόωρης αποχώρησης όπως μου είπανε.

Σήμερα που με πήρανε τηλέφωνο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία μου είπανε οτι συνεχίζει να ισχύει η προσφορά αλλά άγνωστο μέχρι πότε.

Καμία σύμβαση σε πράσινο-κίτρινο τιμολόγιο δεν έχει ρήτρα πρόωρης αποχώρησης, αφου μπορείς να φύγεις οπότε θες αζημίως. 

Λογικά ούτε αυτοί περιμένανε ότι θα έχει τέτοια απήχηση η προσφορά του 40%.Καλό για όλους,γιατί το κυρίως μέρος των νέων πελατών της ζενιθ θα προέλθει από εναλλακτικους παρόχους (άρα θα υπάρχει αντίστοιχη μείωση στη δικη τους πελατεία)

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 3

Στις 1/9/2024 στις 12:24 ΜΜ, doomnx είπε

Αυτό που τρεις μήνες ακόμα παρακαλάμε να μας τις στείλουν.

Δεν ξέρω εάν βοηθάω, αλλά έκανα αίτημα μέσω ΡΑΕ στον 1,5 μήνα για μία από τις τρεις παροχές που δεν είχα λάβει τις επιταγές και σε έξι ημέρες ήρθαν με courrier...και μάλιστα αφού είχα ήδη φύγει πάνω στις 20 ημέρες στην volton...Άποψή μου, μετά τα δύο τηλέφωνα με τον πάροχο, εάν δεν λυθεί το θέμα μόνο μέσω ΡΑΕ η επικοινωνία...

• Like 1
  • Thanks 1

6 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Ισχύει. Νέος πελάτης πρέπει να είναι 

Θέμα ΔΕΔΔΗΕ είναι 

Η δώρο επιταγή public δίνεται ηλεκτρονικα.

Δεν την έχεις πάρει?

Πώς προκύπτει αυτό?

Σε πήραν τηλέφωνο?

Είδα δυο συνεχόμενους εκκαθαριστικους και τους πήρα τηλ και μου το επιβεβαίωσαν 

34 minutes ago, messinia3 said:

Λογικά ούτε αυτοί περιμένανε ότι θα έχει τέτοια απήχηση η προσφορά του 40%.Καλό για όλους,γιατί το κυρίως μέρος των νέων πελατών της ζενιθ θα προέλθει από εναλλακτικους παρόχους (άρα θα υπάρχει αντίστοιχη μείωση στη δικη τους πελατεία)

Αυτό ειδικά, μπας και κόψουν και οι υπόλοιποι τα 10€ πάγια...

• Like 1

1 ώρα πριν, nikos121 είπε

επεξηγηματικός ο Ορέστης...

Screenshot_1.jpg

Μην του μιλάς αυτουνού είναι βλάκας.

23 λεπτά πριν, myrmigki είπε

Δεν ξέρω εάν βοηθάω, αλλά έκανα αίτημα μέσω ΡΑΕ στον 1,5 μήνα για μία από τις τρεις παροχές που δεν είχα λάβει τις επιταγές και σε έξι ημέρες ήρθαν με courrier...και μάλιστα αφού είχα ήδη φύγει πάνω στις 20 ημέρες στην volton...Άποψή μου, μετά τα δύο τηλέφωνα με τον πάροχο, εάν δεν λυθεί το θέμα μόνο μέσω ΡΑΕ η επικοινωνία...

Έτσι ακριβώς είναι δυστυχώς.

• Haha 9

12 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Αυτό ειδικά, μπας και κόψουν και οι υπόλοιποι τα 10€ πάγια...

Μακάρι,αν και ήδη υπάρχει πλέον το simple της nrg με κλειδωμένη τιμή 0,089 για Σεπτέμβριο-Οκτώβριο και 3,5 ευρώ πάγιο (με ebill και πάγια).Θεωρώ σύντομα θα βγουν και άλλα για το ίδιο διάστημα αν και αύριο η ΤΕΑ βαράει...μαζευτήκαμε πολλοί γκαντέμηδες στη ζενίθ 😅

• Like 1
  • Haha 1

Έχω πάρει το 50ρικο του ΗΡΩΝ τον Ιούλιο και τις 500KWh της Volton για τον Αυγουστο. Για αλλαγή παρόχου ως επιλογές έχω το nrg simple με 0.089 για Σεπτ + Οκτ  και το  Protergia Οικιακό Value Easy όπου αναμένεται με επιδότηση να έχει καλυτερη τιμή τον Σεπτ, ωστόσο για Οκτ δεν ξέρουμε τι θα ισχύσει? Άρα σίγουρη λύση το επόμενο δίμηνο είναι το nrg simple?

Σε online αίτηση η nrg πώς λειτουργεί, γίνεται τηλεφωνική επιβεβαίωση του συμβολαίου ή αρκεί επιβεβαίωση μέσω email (όπως σε ΗΡΩΝ)?

Γνωρίζετε αν η αίτηση εκπροσώπησης από nrg υποβάλλεται άμεσα ή υπαρχουν καθυστερήσεις?

Ευχαριστώ.

Θέλω λίγο την βοήθειά σας...
Ήμουν στην ΔΕΗ Γ1Ν και τους τελευταίους μήνες είδα αυξήσεις στους λογαριασμούς λόγω χρήσης των κλιματιστικών αλλά και λόγω αύξησης των τιμών. Οι μηνιαίες καταναλώσεις είναι πάνω απο 500 κιλοβατώρες οπότε έχανα και την επιδότηση. Τον Μάρτιο έβαλα αντλία θερμότητας η οποία είναι μόνο για θέρμανση, οπότε θα υπάρχει αυξημένη κατανάλωση. Δεν έχω εικόνα πόσο θα είναι η μηνιαία κατανάλωση αφού δεν πρόλαβα να την χρησιμοποιήσω αρκετά, αλλά σίγουρα θα είναι πάνω από 500 κιλοβατώρες.

Το Σάββατο έκανα αίτηση για αλλαγή παρόχου από ΔΕΗ στη Ζενίθ στο πρόγραμμα smart night -40%. Επειδή πάνω από τις 500 κιλοβατώρες δεν θα έχω την επιδότηση, μήπως θα ήταν πιο συμφέρον να πάω σε σταθερό πρόγραμμα πχ στο Direct Plus της Ζενίθ που σύμφωνα με το excel φαίνεται να είναι το πιο οικονομικό...?

18 λεπτά πριν, dimips είπε

Καλησπερα. Είναι και οι δυο εκκαθαριστικοί. Όντως ανέβηκε τόσο η τιμή ή η ζενίθ τον παίζει ; Είναι κίτρινο τιμολόγιο…

IMG_0504.jpeg

IMG_0503.jpeg

Ναι αυτή ήταν η τιμή στο More όπως μπορείς να τσεκάρεις και στο ιστορικό τιμών στο εξέλ μου.

19 λεπτά πριν, mousmoulis είπε

Έχω πάρει το 50ρικο του ΗΡΩΝ τον Ιούλιο και τις 500KWh της Volton για τον Αυγουστο. Για αλλαγή παρόχου ως επιλογές έχω το nrg simple με 0.089 για Σεπτ + Οκτ  και το  Protergia Οικιακό Value Easy όπου αναμένεται με επιδότηση να έχει καλυτερη τιμή τον Σεπτ, ωστόσο για Οκτ δεν ξέρουμε τι θα ισχύσει? Άρα σίγουρη λύση το επόμενο δίμηνο είναι το nrg simple?

Σε online αίτηση η nrg πώς λειτουργεί, γίνεται τηλεφωνική επιβεβαίωση του συμβολαίου ή αρκεί επιβεβαίωση μέσω email (όπως σε ΗΡΩΝ)?

Γνωρίζετε αν η αίτηση εκπροσώπησης από nrg υποβάλλεται άμεσα ή υπαρχουν καθυστερήσεις?

Ευχαριστώ.

Δοκίμασε πρώτα να πας ξανά για το 50αρικο στην ΗΡΩΝ και αν ΔΕΝ σου στέλνουν το συμβόλαιο Bonus τότε πήγαινε ΖενίΘ. 

15 λεπτά πριν, ababa641 είπε

Ήμουν στην ΔΕΗ Γ1Ν και τους τελευταίους μήνες είδα αυξήσεις στους λογαριασμούς λόγω χρήσης των κλιματιστικών αλλά και λόγω αύξησης των τιμών. Οι μηνιαίες καταναλώσεις είναι πάνω απο 500 κιλοβατώρες οπότε έχανα και την επιδότηση. Τον Μάρτιο έβαλα αντλία θερμότητας η οποία είναι μόνο για θέρμανση, οπότε θα υπάρχει αυξημένη κατανάλωση. Δεν έχω εικόνα πόσο θα είναι η μηνιαία κατανάλωση αφού δεν πρόλαβα να την χρησιμοποιήσω αρκετά, αλλά σίγουρα θα είναι πάνω από 500 κιλοβατώρες.

Το Σάββατο έκανα αίτηση για αλλαγή παρόχου από ΔΕΗ στη Ζενίθ στο πρόγραμμα smart night -40%. Επειδή πάνω από τις 500 κιλοβατώρες δεν θα έχω την επιδότηση, μήπως θα ήταν πιο συμφέρον να πάω σε σταθερό πρόγραμμα πχ στο Direct Plus της Ζενίθ που σύμφωνα με το excel φαίνεται να είναι το πιο οικονομικό...?

Για τις πρώτες 500 kWh λαμβάνεις κανονικά την επιδότηση. Το μπλε δεν αναμένεται να βγει οικονομικότερο.

19 λεπτά πριν, ababa641 είπε

Οπως ειπατε... "φαίνεται", δεν σημαινει οτι ειναι. Απο τα 2, το smart night εχει τη πρωτια στο εξελ στις ιδιες καταναλωσεις.Ενδεχομενως με μια αποκλιμακωση της ΤΕΑ θα ειναι ακομη πιο συμφερον. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...