Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 1/9/2024 στις 12:24 ΜΜ, doomnx είπε

Αν σου έστειλαν πρόγραμμα Bonus, θα αποδοθεί. Ναι, δεν βλέπω κάτι καλύτερο στον ορίζοντα για την ώρα. Περιμένουμε όμως και τα νέα προγράμματα τις επόμενες μέρες.

Αυτό που τρεις μήνες ακόμα παρακαλάμε να μας τις στείλουν.

Στις 1/9/2024 στις 12:50 ΜΜ, GREGORYMO είπε

Ραε πήγες ?

Και ΕΓΩ περιμένω και το σκέφτομαι 

Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο, αλλά μόλις έκανα καταγγελία στη ΡΑΕ επικοινώνησαν μαζί μου από ΕΛΠΕ μέσα σε 2 ημέρες και έλαβα τις διατακτικές Σκλαβενίτη μετά από 3 ημέρες.

• Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, KoGi είπε

Ναι τους ρωτησα, ισχυει ακομη.

Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση για το power home smart night;

Αν και έχω καινούργιο μετρητή που καταγράφονται ξεχωριστά οι kwh ημέραςκαι νύχτας αλλά δεν έχω ενεργοποιήσει το νυχτερινο πρέπει να γίνει ενεργοποίηση για να μπω στο πρόγραμμα αυτο;

5 minutes ago, Snowpank4 said:

Καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση για το power home smart night;

Αν και έχω καινούργιο μετρητή που καταγράφονται ξεχωριστά οι kwh ημέραςκαι νύχτας αλλά δεν έχω ενεργοποιήσει το νυχτερινο πρέπει να γίνει ενεργοποίηση για να μπω στο πρόγραμμα αυτο;

Οχι.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Geoponer είπε

μόλις έκανα καταγγελία στη ΡΑΕ επικοινώνησαν μαζί μου από ΕΛΠΕ

Ποια κατηγορία παραπόνου επέλεξες στο MyRae? "την εξυπηρέτηση από την εταιρία / το χρόνο απόκρισης" ;

image.png.c8f13d4ea98f89c2f5da6a19cbe1371c.png

Η μήπως "τη σύμβαση / τις εμπορικές πρακτικές προώθησης" ;

image.png.2ccc4af10c9ae76224d66f30167a339c.png

Επεξ/σία από atom7
  • Like 1

2 minutes ago, VirusX2gr said:

Για αλλαγη απο Γ1 τι προτεινετε; Elpedison Win more ειναι μονο για ενα μηνα ακομη.

Nrg Simple λετε να συνεχισει;

Ζενίθ Power Home Smart Night, να βγάλεις το χειμώνα & από Πάσχα το ξανακοιτάς :)

• Like 3
  • Thanks 2

Καλησπερα ενοικίασα γκαρσονιέρα 35 ΤΚ και ψάχνω να κάνω νέα σύνδεση με τον οικονομικότερο πάροχο…η κατανάλωση που κάνω ειναι περίπου 100-130 kW με βάση το προηγούμενο σπιτι τον μήνα. Ποιον προτείνετε;  Ευχαριστώ 

Επιβεβαιώνω και εγώ για ζενίθ  home smart night συνεχίζεται κανονικά σήμερα ,προχώρησα και εγώ σε χρόνο dt μέσα σε 20 λεπτά καθάρισα και με συμβόλαιο και με χαρτούρα μένει τώρα να δούμε πότε θα πάει και δεδδηε.

• Like 1
  • Thanks 2

Σε σύμβαση που στάλθηκε απο ΗΡΩΝ αναφέρονται αυτά (δεν δόθηκαν μετρήσεις και προηγούμενος λογαριασμός αλλα μόνο νέο συμβόλαιο ενοικίου) το 0 με αγχώνει λίγο ή είναι οκ?

Screenshot 2024-09-02 at 13.57.46.png

4 λεπτά πριν, VirusX2gr είπε

To ex-post να μας φοβίζει; 

Με την κυβέρνηση να δείχνει πρόθεση να σταθεροποιήσει την μέγιστη τιμή kWh γύρω στα 0,15€ για τα κυμαινόμενα τιμολόγια (έστω και με τις αυτές τις επιδοτήσεις ψίχουλα), μπορούμε να θεωρήσουμε ότι το συγκεκριμένο τιμολόγιο θα έχει ένα "ταβάνι" περίπου στα 0,09€ / kWh.

Προσωπικά δεν με φοβίζει σαν πρόγραμμα, αλλά όπως κάθε κυμαινόμενο, χρειάζεται μια σχετική "επαγρύπνιση" και έλεγχο κάθε μήνα, μήπως κάτι αλλάξει τραγικά.

• Like 3
  • Thanks 1

57 λεπτά πριν, atom7 είπε

Ποια κατηγορία παραπόνου επέλεξες στο MyRae? "την εξυπηρέτηση από την εταιρία / το χρόνο απόκρισης" ;

image.png.c8f13d4ea98f89c2f5da6a19cbe1371c.png

Η μήπως "τη σύμβαση / τις εμπορικές πρακτικές προώθησης" ;

image.png.2ccc4af10c9ae76224d66f30167a339c.png

Το 2ο. Είναι ξεκάθαρα εμπορική πρακτική προώθησης, αφού ήταν ένας από τους λόγους (δέλεαρ) με τους οποίους σύναψα σύμβαση με την εταιρεία, και παρά τις συνεχείς γραπτές οχλήσεις μου δε έλαβα απάντηση ούτε και τις διατακτικές.

• Like 2
  • Thanks 1

10 λεπτά πριν, Geoponer είπε

Το 2ο. Είναι ξεκάθαρα εμπορική πρακτική προώθησης, αφού ήταν ένας από τους λόγους (δέλεαρ) με τους οποίους σύναψα σύμβαση με την εταιρεία, και παρά τις συνεχείς γραπτές οχλήσεις μου δε έλαβα απάντηση ούτε και τις διατακτικές.

Δεν έχει σημασία ότι και να βάλεις. Εχουν περιθώριο μέχρι δύο εβδομάδες να απαντήσουν 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...