Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί Πάροχοι Ενέργειας v.2

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα κύριοι!

Μετακόμισε φίλος μου και το σπίτι που πάει εάν δεν απατώμαι έχει ήδη ΗΡΩΝ. Δυο ερωτήσεις:

1. Το 50αρικο στον ΗΡΩΝ ακολουθεί την παροχή ή το ΑΦΜ; Ο φίλος σίγουρα δεν το έχει ξαναπάρει αλλά δεν ξέρω εαν το είχε πάρει ο προηγούμενος ένοικος.

2. Αίτηση μέσω e-contract για νέα παροχή επιτρέπει και αλλαγή ονόματος; Ή πρέπει να ακολουθεί άλλη διαδικασία για αλλαγή ονόματος οπότε και χάνεται το 50αρικο;  Ή δεν μας αφορά κάπου ότι μέχρι τώρα η γραμμή είναι σε άλλο ΑΦΜ και απλά κάνουμε αίτηση με το νεο συμβόλαιο και απο εκει και μετα αναλαμβάνει ο ΔΕΔΔΗΕ?

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από epir21
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, KatalanosGR είπε

@doomnx Για νέους πελάτες εξακολουθεί το yellow one home της ΗΡΩΝ να ειναι  το καλύτερο?

Ναι δίνει 50αρικάκι

7 λεπτά πριν, epir21 είπε

Καλησπέρα κύριοι!

Μετακόμισε φίλος μου και το σπίτι που πάει εάν δεν απατώμαι έχει ήδη ΗΡΩΝ. Δυο ερωτήσεις:

1. Το 50αρικο στον ΗΡΩΝ ακολουθεί την παροχή ή το ΑΦΜ; Ο φίλος σίγουρα δεν το έχει ξαναπάρει αλλά δεν ξέρω εαν το είχε πάρει ο προηγούμενος ένοικος.

2. Αίτηση μέσω e-contract για νέα παροχή επιτρέπει και αλλαγή ονόματος; Ή πρέπει να ακολουθεί άλλη διαδικασία για αλλαγή ονόματος οπότε και χάνεται το 50αρικο;  Ή δεν μας αφορά κάπου ότι μέχρι τώρα η γραμμή είναι σε άλλο ΑΦΜ και απλά κάνουμε αίτηση με το νεο συμβόλαιο και απο εκει και μετα αναλαμβάνει ο ΔΕΔΔΗΕ?

Ευχαριστώ!

1. Ανά παροχή ανά ΑΦΜ πάει.

2. Επιτρέπει.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, doomnx είπε

1. Την παροχή.

2. Επιτρέπει.

Σε ευχαριστώ. Σύσταση υπάρχει (είμαι και εγώ ΗΡΩΝ) ή παίζει έτσι να μην πάρει το 50αρικο;

Χαζομάρες ρωτάω, μόλις το κατάλαβα. 

Αν η παροχή είναι ήδη ΗΡΩΝ ουτε 50αρικο παίζει ούτε σύσταση.

Επεξ/σία από epir21

1 λεπτό πριν, epir21 είπε

Σε ευχαριστώ. Σύσταση υπάρχει (είμαι και εγώ ΗΡΩΝ) ή παίζει έτσι να μην πάρει το 50αρικο;

Ρώτα τον πωλητή. Είναι περίεργη διαδικασία.

• Like 1

Σε ευχαριστώ, έκανα μια διόρθωση σε αυτό που έγραψα γιατί μάλλον τα έχω καταλάβει λάθος. Εάν η παροχή είναι ήδη ΗΡΩΝ τότε το 50αρικο δεν στέκει . Αλλά θα μιλήσει και με πωλητή ούτως ή άλλως.

• Thanks 1

5 minutes ago, epir21 said:

Σε ευχαριστώ, έκανα μια διόρθωση σε αυτό που έγραψα γιατί μάλλον τα έχω καταλάβει λάθος. Εάν η παροχή είναι ήδη ΗΡΩΝ τότε το 50αρικο δεν στέκει . Αλλά θα μιλήσει και με πωλητή ούτως ή άλλως.

Αφου την αίτηση θα την κανει ο φίλος σου στο δικό του Αφμ. Τι σημασία έχει αν ο προηγούμενος ενοικος είχε Ηρων; 

• Like 1

7 ώρες πριν, Greg29M είπε

Για να εμφανιστεί η παροχή μου στο MyVolton πρέπει να εκδοθεί πρώτα ο πρώτος λογαριασμός ; Γιατί την πρόσθεσα εδώ και ένα μήνα και μου εμφανίζει αυτό…

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

IMG_7402.jpeg.14c8b485b099548808a38f83c6ecbd6f.jpeg

7 ώρες πριν, doomnx είπε

Αν την πρόσθεσες πριν τη δει το σύστημα, δεν θα εμφανιστεί ποτέ. Ξαναπρόσθεσέ την.

Σε μένα πάντως δεν εμφανίστηκε ούτε μετά.

Η volton πήγε το simple protect μέχρι τέλη Νοεμβρίου. Ακόμα στην αρχική γράφει μέχρι τέλος Νοεμβρίου, αλλά αν κάποιος πατήσει το link γράφει στις πληροφορίες μέχρι τέλος Νοέμβρη.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα στα μέλη! Όσον αφορά την volton πριν την έκδοση πρώτου λογαριασμού επειδή τα συστήματα τους υπολειτουργούν αν δηλώσω ένδειξη ένα μήνα μετα την αρχική εκπροσώπηση στο mydeddie θα εκδοθεί πρώτος λογαριασμός εκκαθαριστικός με βάση την ένδειξη αυτή ; Αν όχι τι προτείνεται για την αποφυγή έναντι ; 

16 λεπτά πριν, Stak5 είπε

Η volton πήγε το simple protect μέχρι τέλη Νοεμβρίου. Ακόμα στην αρχική γράφει μέχρι τέλος Νοεμβρίου, αλλά αν κάποιος πατήσει το link γράφει στις πληροφορίες μέχρι τέλος Νοέμβρη.

Μια καλή ερώτηση είναι : Για τους υφιστάμενους πελάτες επεκτείνεται αυτή η προστασία τιμής μέχρι τέλος Νοεμβρίου αυτόματα ή είναι μόνο για νέους πελάτες; Κι αν το θελουμε αυτό πρέπει να κάνουμε αλλαγή παρόχου πρώτα ; 

Επεξ/σία από Greg29M

11 ώρες πριν, doomnx είπε

Περιμένεις καλύτερο πρόγραμμα από της ZeniΘ ή περιμένεις δώρα;

Περιμένω καταρχήν να κατατεθεί το αίτημα αλλαγής εκπροσώπησης από τη ζενιθ.Μετα θα παραμείνω μέχρι να βγει σοβαρή προσφορά από κάποιον άλλο (ή μέχρι να περάσει το 6μηνο για το 50αρικο Ήρωνα)

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, Greg29M είπε

Καλημέρα στα μέλη! Όσον αφορά την volton πριν την έκδοση πρώτου λογαριασμού επειδή τα συστήματα τους υπολειτουργούν αν δηλώσω ένδειξη ένα μήνα μετα την αρχική εκπροσώπηση στο mydeddie θα εκδοθεί πρώτος λογαριασμός εκκαθαριστικός με βάση την ένδειξη αυτή ; Αν όχι τι προτείνεται για την αποφυγή έναντι ; 

Καλημερα... Ποτε ειναι η κανονικη καταμετρηση σπο τον Δεδδηε να δεις την ημερομηνια...Θα περασουν να την παρουν...

Ειναι ο παροχος που εχει θεματα με τους λογαριασμους...

2 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημερα... Ποτε ειναι η κανονικη καταμετρηση σπο τον Δεδδηε να δεις την ημερομηνια...Θα περασουν να την παρουν...

Ειναι ο παροχος που εχει θεματα με τους λογαριασμους...

Η επόμενη καταμέτρηση από τον Δεδδηε είναι τον Δεκέμβριο. Επειδή πρόκειται για οικισμό δεν εφαρμόζεται ακόμη η μηνιαία καταμέτρηση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Αυτές τις ανακρίβειες από "reporter" δεν μπορώ εγώ, που δημιουργούν σύγχυση στον κόσμο:

image.png.6e5a232f22dce8da8ad223230168c49c.png

Με βάση το ΦΕΚ τεύχος Β 4750/20.08.2024, επιδοτούνται τα κυμαινόμενα πράσινα και κίτρινα ανεξαρτήτου τιμής, ενώ από τα "μεικτά" κίτρινα (κυμαινόμενα με μεικτά χαρακτηριστικά σταθερής και κυμαινόμενης τιμής) επιδοτούνται μόνο όσα υπερβαίνουν τα 14 λεπτά / kWh (τελική τιμή μετά την εφαρμογή τυχόν εκπτώσεων).

Επεξ/σία από atom7
διορθώσεις και υπερσύνδεσμος ΦΕΚ
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...