Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, akiskar123 είπε

Καπου τωρα μεσα του ενας φιλοκυβερνητικος θα διαβαζει αυτο κ θα λεει ""ποσο να σας δωσει η κυβερνηση;μηπως θελετε κ τσαμπα ρευμα""

Στο υπογραφω.😁

Αυτό που δίνει ΔΕΝ είναι το 0.016 η το 0.05+0.045 αν είσαι Κοτ.

Είναι η δυνατότητα που σου προσφέρει να αγοράζεις την κιλοβατώρα εν έτη 2024 ΚΑΤΩ από 0.10.

Αλήθεια, ΕΣΥ πόσο την αγόρασες μέσο όρο το 2024 ?

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
  • Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά κάτι άσχετο… υπάρχει κάποιος που μπορεί να χρησιμοποίησε το κουπόνι public από ΕΛΠΕ ηλεκτρονικά και να λειτουργεί; Γιατί εμένα είτε σε κουπόνι είτε σε δώρο κάρτα βγάζει δεν λειτουργεί… 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Ρε παιδιά κάτι άσχετο… υπάρχει κάποιος που μπορεί να χρησιμοποίησε το κουπόνι public από ΕΛΠΕ ηλεκτρονικά και να λειτουργεί; Γιατί εμένα είτε σε κουπόνι είτε σε δώρο κάρτα βγάζει δεν λειτουργεί… 

Ναι βάζεις το κουπόνι και κάτω το pin. Καλύτερα πάνε σε κατάστημα αν έχεις παραπάνω κουπόνια καθώς δεν υπάρχει περιορισμός

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vklon είπε

Ναι βάζεις το κουπόνι και κάτω το pin. Καλύτερα πάνε σε κατάστημα αν έχεις παραπάνω κουπόνια καθώς δεν υπάρχει περιορισμός

Οκ ευχαριστώ πολύ και σορρυ για το σπαμ

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Είναι η δυνατότητα που σου προσφέρει να αγοράζεις την κιλοβατώρα εν έτη 2024 ΚΑΤΩ από 0.10.

Αυτο δεν σου το δινει η κυβέρνησή αλλα ο εκάστοτε παροχος που μας δείχνει την αισχροκέρδεια που αφήνει η κυβέρνηση να υπαρχει στο καρτελ της ενέργειας,εκτος εαν πιστεύεις οτι δίνοντας σου την kwh κατω απο 10 λεπτά ο Χ παροχος μπαίνει μεσα κ το κανει απο την καλη του καρδιά.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, akiskar123 είπε

Αυτο δεν σου το δινει η κυβέρνησή αλλα ο εκάστοτε παροχος που μας δείχνει την αισχροκέρδεια που αφήνει η κυβέρνηση να υπαρχει στο καρτελ της ενέργειας,εκτος εαν πιστεύεις οτι δίνοντας σου την kwh κατω απο 10 λεπτά ο Χ παροχος μπαίνει μεσα κ το κανει απο την καλη του καρδιά.

Το 2018 δεν είναι μακριά.

Η δεη  έδινε την κιλοβατώρα κάτω από 0.10 αλλά ανακοίνωνε ζημιές με τα μπουνια.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Έχει διαφορά το 2018 από σήμερα. Τώρα υπάρχουν η ΑΠΕ που παράγουν «τζάμπα» ρεύμα με ελάχιστα κόστη συντήρησης και οι μισές λιγνιτικές μονάδες έχουν κλείσει. Άρα έχουν μειωθεί και τα έξοδα της. Τότε η ΔΕΗ ήταν δημόσια και όλοι έτρωγαν λεφτά. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Dogtor21 είπε

Εννοώ ότι πλήρωσα την Δευτέρα μέσω app elpedison το λογαριασμό και το Σάββατο μπήκαν οι πόντοι.. άρα έκανε 4-5 ημέρες η πίστωση 

Αυτό θα ήταν ιδανικό να συμβαίνει πάντα. Επειδή όμως τα συστημικά προβλήματα θα υπάρχουν πάντα, @gpapas640άνοιξε ζήτημα προς διερεύνηση στην τράπεζα. Είχα το ίδιο θέμα, την ίδια περίοδο και μόλις την περασμένη εβδομάδα μετά το αίτημά μου, πιστωθηκαν πόντοι από πληρωμή Ιουλίου... (απάντηση δεν πήρα ακόμη, αλλά δε βαριέσαι) 

Επεξ/σία από Kwkats
Δημοσ.
2 hours ago, maxuris said:

Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες βλέπω την τάση για Zeniθ αλλά επειδή υπήρξα παλιότερα τουρίστας εκεί θεώρησα ότι δεν μπορώ να λάβω το 40% της έκπτωσης που δίνουν για νέους πελάτες

Η μητέρα μου ήταν ήδη πελάτης της ζενίθ στο choice και μόλις ζήτησα μετάβαση στο smart night με 40% και δώρο τα πάγια, μου το δώσανε. Δεν ξέρω αν η προσφορά θα ισχύει από αύριο, αλλά δεν χάνεις κάτι να πάρεις ένα τηλέφωνο να την ζητήσεις.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Και τις ζημιές τότε και τα κέρδη σήμερα, εμείς τα πληρώνουμε. Απλά σήμερα πληρώνουμε περισσότερα. 

Επεξ/σία από motoboots
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκινησαμε.....Καλό Ενεργειακό Μήνα :-)

Τα τιμολόγια ρεύματος για τον Σεπτέμβριο ανακοίνωσε πρώτη η ΔΕΗ και το οικιακό τιμολόγιο Γ1 Ν1 θα είναι μειωμένο σε σχέση με αυτό του Αυγούστου. Αυτό θα διαμορφωθεί στα 15,94 λεπτά ανά κιλοβατώρα και η τιμή αφορά την κατανάλωση έως 500 kWh. Αναπροσαρμόζεται στα 17,1 λεπτά για καταναλώσεις πάνω το συγκεκριμένο όριο.Το τιμολόγιο της ΔΕΗ δεν περιλαμβάνει τυχόν επιδοτήσεις που θα χορηγήσει η κυβέρνηση οι οποίες θα πιέσουν προς τα κάτω το τιμολόγιο ηλεκτρικής ενέργειας.

Επεξ/σία από mdkamael
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Ραε πήγες ?

Και ΕΓΩ περιμένω και το σκέφτομαι 

Πήγα και τις πήρα τέλη Ιουλίου περίπου. Αλλά την ψυχούλα μας έβγαλαν και το έχω βάρος και για τα υπόλοιπα μέλη.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, doomnx είπε

Πήγα και τις πήρα τέλη Ιουλίου περίπου. Αλλά την ψυχούλα μας έβγαλαν και το έχω βάρος και για τα υπόλοιπα μέλη.

Ακριβώς 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vklon είπε

Αν δεν τις ζητάς δεν τις στέλνουν.

Και αυτό είναι όλο το πρόβλημα με την ELPEDISON. Εγώ που ασχολούμαι έκανα καταγγελία μόλις έκλεισα μήνα, κάποιος άλλος δεν ξέρει καν τι είναι το my.rae.gr.

Δεν επιβραβεύω τέτοιες πρακτικές.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...